ben kac aydır o el uyusmasını cekiyorum bi bilsen sabah ellerim acılmıyo resmen gecmiş olsun
kesinlikle öle yaa kadının en büyük düşmanı kadınlar
gecen carsıya gittik annemle küöük bi kız oturuyo bankta annem bana sen otur dedi anasıda duyuyo hiç duymazdan geliyo dedim ben önemli deilim senin ayakların agrıyo dedim annem oturabilirmiyim dedi kadın inanaırmısın cocugunu kucagına alıp annemin oturmasına izin vermedi hiö insan kalmamıs ortalıkta ayı dolu düşündükce ben asla böle olmıcam diyorum aslada olmıcamklava:
niye oturmak icin izin istiyorsunuz ki? kayarmisin oturcam diyceksin bazi insanlara.klava:
haklısın canım ben hiç alt katta oturmadğım için kolay geliyor bana ama bende çok sabırsızımdır vallla hemen sinir olurum
kapıcıma 10 defa benim zilime basma çocuk uyuyor dediğim halde dün bastı ve enes uyandı eşimde kızdı size basmayın demedik mi diye sinir oldum yaaaaÇok üzgünüm çoookzili iptal edeceğim yakında
benim oglan 8 aylikti babam bizim zile acma kapama dugmesi yaptiginda. oglum her uyudugunda camlarda gezerdim birisi basmasin diye, bide camdan asagi bagirirdim basma diye. babamda kizim delimisin dedi bana bir dugme takti. uyuyunca kapatiyordum, rahat ediyordum.
gecen bir elektrikci geldi. iptal edeyim mi bu dugmeyi dedi, hayiiiiiiirrrrrrr dedim. o bana lazim.:))
niye oturmak icin izin istiyorsunuz ki? kayarmisin oturcam diyceksin bazi insanlara.klava:
benim oglan 8 aylikti babam bizim zile acma kapama dugmesi yaptiginda. oglum her uyudugunda camlarda gezerdim birisi basmasin diye, bide camdan asagi bagirirdim basma diye. babamda kizim delimisin dedi bana bir dugme takti. uyuyunca kapatiyordum, rahat ediyordum.
gecen bir elektrikci geldi. iptal edeyim mi bu dugmeyi dedi, hayiiiiiiirrrrrrr dedim. o bana lazim.:))
wannacım bunlar insan deil işte fark burdalmaz:
saol cnm saat az geçsin çıkıcam evdennnn
ohhh iş bitmiş hee hamarat karuuu:)))
ben akşamüstü yapmak zorundayım yemeği o nedenle az sonra pazara gitmem daha ii olcak
wannacım bunlar insan deil işte fark burdalmaz:
amannn, bosver. daha cok sinir olucaksin bu tip insanlara.
cnm ben deil kenyaaa yazmıştı onu neyse:)) ben de sana hak veriyorum ama insan bazen çekiniyo
he ilginş ya ilk kez duydum böyle bi düğme olabileceğini
bize de kimse gelmiy normalde ama günde beş kere zil çalıyo apartmanın girişinde zillerde herkesin adı yazıyo ama ısrarla millet bizim zile basıyo ya kapıyı açın diye sinir basıyo vala ben de açmıcam kime geldiyseniz onun ziline basın diyorum:) hey allahım insanlar mı körleşmiş bu kaaa saygısızlar yani zaten her zil çalışında zar zor kalkıyorum uzandığım yerdenn bi de milletin nazını çekemem kociş evdeyken gidip bakmıyo bile zile kim çalıyo dieee artık iice kanıksadık zil sesini ama senin yöntem iiyiymiş kız ben kocişe bi söyliyim duuurrr
kız sadece evi topladım yemek vardı dün kaynanam bendeydi ya dünden kalan yemekler var artık onalrın bitmesi lazım yoksa hamaratlık söz konusu bilem değel bacım:1no2:
yok yoookkkk bacıımmmm, inanmammm bizim topiğin karıları hem çenebaz hem işbaz:))) hemi de işvebazzzzz:))))
:roflol:
napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3
ne kaynatıyonuz bilmiyom daldım muhabbete du bi bakemm
napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:Allah cezani vermesin senin. dogurdunda sira topuklu ayakkabiya mi kalmisti.kaydirigubbakcemile3
hahh bi doğum sonrası alışverişimiz eksikti :))))) onu da sok kafamıza :))))
heee her parmağımızda bi marifet var şekerimmmmm :roflol: kaydirigubbakcemile2heeee o nasıl oli öle üçü bir arada gibi :roflol::roflol::roflol: :jeyyar:
ay naptı gene bu karı die başladım okumaya kız nası yürüycen topukluylaaaanapıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
bugun ara ara kasiklarim kasiliyor sanki.:sinifsinif:
napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
hee bi o eksikti bide ben ücretsiz izne çıkıcam ya ondan pek çıkamam dışarı die hiçbişey almıyorum ayağım da değişir belki numara olarak şişer bişey olur diyorum doğum sonrasına bi şey almıyorum zayıflarım gene yada daha çok alırım belli mi olurrrrhahh bi doğum sonrası alışverişimiz eksikti :))))) onu da sok kafamıza :))))
:roflol: :roflol: :roflol:
he vallaa nan manyadım ben gaaba :roflol:
ya napimm sıkıldımm babet spor ayakkabı giymekten göbem yokken zaten herkes stajer saniidi -tatlicadiarzu-
dönüşüm muhteşem olacak didim ben dee :roflol: :roflol:
yok nan zaten işe dönünce giyerün gıı yoksa kucamda bebeyle yürüyemem onnarla :roflol: :roflol:heee her parmağımızda bi marifet var şekerimmmmm :roflol: kaydirigubbakcemile2
ay naptı gene bu karı die başladım okumaya kız nası yürüycen topukluylaaaa
dikişler bi yandan ama neyse çok sonra giyersin bacım güle güle de
sne bence düz bi terlik al da giy ay süsün de kusur kalmasın e miiii:roflol:
he bende de dün oluyodu sanki akşam pek bi ahladım ofladım ama bugün az iiyim sanırsam bide pazardan gelince görün siz beni artık halim kalmaz
yok yok sen en iyisi o topukluları doğuma giderken giy güzel doğum yaparsın onlarla doğum haneyede onlarla gir canını yakan biri olursa doktorların kafasına hemşirelerin kafasına taaak diye vurursun işe yarar en azından:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?