2009 Kasm Anneleri

ben kac aydır o el uyusmasını cekiyorum bi bilsen sabah ellerim acılmıyo resmen gecmiş olsun

sanada geçmiş olsun canım hamilelikten sonra geçicek inşş ben tatlıya bakiyim size doyum olmaz gidip bebişi görücem aynı kuzenime benziyo babadan bişey almamaışşkaydirigubbakcemile3 kaynanası baya bozulduu akşşam hehehe ne komikler yaa

Son düzenleme:
destna canım kolay gelsinn heheheeee kaynanalar nie bu kaaa bozuluyo anlamıyom ki ben anası babası benzicek birine işteee

saol cnm saat az geçsin çıkıcam evdennnn

ohhh iş bitmiş hee hamarat karuuu:)))
ben akşamüstü yapmak zorundayım yemeği o nedenle az sonra pazara gitmem daha ii olcak

kız sadece evi topladım yemek vardı dün kaynanam bendeydi ya dünden kalan yemekler var artık onalrın bitmesi lazım yoksa hamaratlık söz konusu bilem değel bacım:1no2:

kız sadece evi topladım yemek vardı dün kaynanam bendeydi ya dünden kalan yemekler var artık onalrın bitmesi lazım yoksa hamaratlık söz konusu bilem değel bacım:1no2:

yok yoookkkk bacıımmmm, inanmammm bizim topiğin karıları hem çenebaz hem işbaz:))) hemi de işvebazzzzz:))))
:roflol:

napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3
ne kaynatıyonuz bilmiyom daldım muhabbete du bi bakemm

napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
gittim doğurduktan sora giymek için kendime topuklu ayakkabı aldım kaydirigubbakcemile3

Allah cezani vermesin senin. dogurdunda sira topuklu ayakkabiya mi kalmisti.kaydirigubbakcemile3

Allah cezani vermesin senin. dogurdunda sira topuklu ayakkabiya mi kalmisti.kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
hahh bi doğum sonrası alışverişimiz eksikti :))))) onu da sok kafamıza :))))

he vallaa nan manyadım ben gaaba :roflol:
ya napimm sıkıldımm babet spor ayakkabı giymekten göbem yokken zaten herkes stajer saniidi -tatlicadiarzu-
dönüşüm muhteşem olacak didim ben dee :roflol: :roflol:

heeee o nasıl oli öle üçü bir arada gibi :roflol::roflol::roflol: :jeyyar:
heee her parmağımızda bi marifet var şekerimmmmm :roflol: kaydirigubbakcemile2
napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin
ay naptı gene bu karı die başladım okumaya kız nası yürüycen topukluylaaaa
dikişler bi yandan ama neyse çok sonra giyersin bacım güle güle de
sne bence düz bi terlik al da giy ay süsün de kusur kalmasın e miiii:roflol:
bugun ara ara kasiklarim kasiliyor sanki.:sinifsinif:

he bende de dün oluyodu sanki akşam pek bi ahladım ofladım ama bugün az iiyim sanırsam bide pazardan gelince görün siz beni artık halim kalmaz

napıyonuz kızlaarr
ay ben de naptım bilin

yok yok sen en iyisi o topukluları doğuma giderken giy güzel doğum yaparsın onlarla doğum haneyede onlarla gir canını yakan biri olursa doktorların kafasına hemşirelerin kafasına taaak diye vurursun işe yarar en azından:roflol::roflol::roflol::roflol:

hahh bi doğum sonrası alışverişimiz eksikti :))))) onu da sok kafamıza :))))
hee bi o eksikti bide ben ücretsiz izne çıkıcam ya ondan pek çıkamam dışarı die hiçbişey almıyorum ayağım da değişir belki numara olarak şişer bişey olur diyorum doğum sonrasına bi şey almıyorum zayıflarım gene yada daha çok alırım belli mi olurrrr

he dönüşünü mü düşünüyon kız

yok nan zaten işe dönünce giyerün gıı yoksa kucamda bebeyle yürüyemem onnarla :roflol: :roflol:

hıı bak ben bunu düşünemediydim laz karusuuu taam nan terlik almama gerek kalmadı :roflol: :roflol: bunnarı giyem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…