2009 Kasm Anneleri

indirimdeyken alem dedimm de gerçi ayağım şişmiştir diye almıcadım ama aynı numaraları giyiyom halaaa
kıyafet almıyom tabüükü de bu koca göbüşleee :roflol:

bi tane hamiş vardı burda geçen bi gördüm hatunu doğurmuş gelmiş işe geri incecik olmuş bi de fıstık gibi saçları boyatmış topukluları da giymiş aay ne güzel falla dedim yaa zemuszemus

kız kartanesiiii tebriklerrrr bacımmm 32+ olmuşun bugünnnnnn:))))

eveeettt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 33. haftaya girdik daha ne oda hazır ne beişk ne de kıyafetler yıkandı akannehir
ben hala topuklu ayakkabı peşindeyim :roflol:
bu aradaa bugün ayrıca benim doğum günüüümmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

wanna o babalar anneler de olmasa zaten işimiz yaş:) Allah onlardn razı olsun inş

Amin canim. Allah basimizdan eksik etmesin. valla babamin bir seyi iki kere soylettigini bilmem. hemen yapar en alasindan. kocise soyleye soyleye dilimde tuy bitiyo valla.

he bende de dün oluyodu sanki akşam pek bi ahladım ofladım ama bugün az iiyim sanırsam bide pazardan gelince görün siz beni artık halim kalmaz

sabahtan beri ara ara kasiliyor sanki. carsiya gidicektim ondan bile vazgectim. kocis cumartesi gider hallederiz dedi.

güle güle giy bacımmm
inş biz de öyle şık şıkıdık olcazzzzzz

kızlar carsıya cıkmadan size bişi sorcam bu bebek yüz çrtüsü yaptırcam yada alıcam siz hallettiniz mi bu işi

kartanesi dogum günün kutlu olsun canım saglıklı mutlu huzurlu bebişinle ve babasıyla nice senelereeea.s.

kızlar carsıya cıkmadan size bişi sorcam bu bebek yüz çrtüsü yaptırcam yada alıcam siz hallettiniz mi bu işi

anamm gene mi çarşıya gidiyon gıı :mymeka:
tülbent çözmezmi o işi yaa
ben daha ağız mendilini halletmedim haa anama diyem de kestirsin klenarlarını yaparız bi şekilde

canım yaaa iyi ki doğdunnnnnnnnn:)))
canım benm çok da geciktirme sen bilirsin zamanını gerçi ama ufak ufak yap
odayı boşver de beşiği halletseydiniz

he benim kociş yapıyo Allahtan ama babmın yeri başka ben memlekete gidince benm sevdiğim ekmek alınır hemen :)
cnaım kasılma olunca uzanmak iyi deil mi ben mi yanlış biliyorum yoksa?
çıkma tabii ben dün akşam bi duş aldım da rahatlattı valla ama sen bilirsin gene dee

yeni yasin kutlu olsun canim.opuyorumnanaktan nice senelere.

merak etme, bende hicbirsey yapmadim. bir tek hastane cikisimiz disinda birseyde yok zaten.kaydirigubbakcemile3 ara sira yikiyip utuleyeyim diyorum, sonra da bir aksilik olmazsa dogum icin londraya gittigimde yaparim diyorum. sonra yine yapayim hazir olsun diyorum, sonra yine vazgeciyorum. oyle oturup duruyorum aksama kadar iste.

zaten bizim yavrular burda laf yetistirirken dogmazlarsa iyidir.kaydirigubbakcemile3

sağol wannacımm a.s.
bu hafta halletcem sepet işini annem bayramda gelince de baksın ölçsün biçsin ona göre yatağını süslemesini hallederiz
muhtemelen yıkama ütüleme işlerini de anneme ıkacam :roflol: :roflol:

ben daha ağız mendilini halletmedim haa anama diyem de kestirsin klenarlarını yaparız bi şekilde

ay benim gibi sadece hastane cikisi almis bir kadina kafayi yedirteceksiniz. agiz mendili, agiz ortusu ne ya? ozel mi bunlar? ben oglumda normal bir bezi kullanip, bir sure sonra atiyordum cope.akannehir

benim kocisde yapiyo ama bir kac kez tekrarladiktan sonra yapiyo. babacim gibi hemen degil.

yok canim, cikmiycam bugun. biraz sonra ilik bi dus alir azcik uzanirim.

yok cözmez süslü püslü iğne oyalı olması lazım annem öle diyo :)
kız bu defa carsıya kocisin pantolonlarını goturcem bebiş için gitmicem :)
ama gitmişken denk gelirse yüz ortusu bakıyım diyorum

ağzını salayalarını silmek için mendiller satılii bazıları penye gibi bazıları da tülbent gibi tülbent kumaşını alıp kesip kenarlarını dikiler tahriş etmiyomuş

benm ablam göndermiş kendi bebeğininkini. ince bi örtü hazır almış o kenarları dantelli filan
tülbent de olur biz büyük bi tülbenti annemle ufak ufak ksip kenarlarına oya geçtik hemen atmasın diye
bide yumuşak eski mendiller olur ya onlardan da ayırdım annemin evinde vardı sıkışırsam onlar da kullanılır kumaşları yumuşacıkk

he bana da öyle geliy birbirimizin canlı canlı doğumuna tanık olcazz bence bi ilk olcak kk da bu :))
kocişe dün dedim ki galba kasılma bu
anlamıyomusun kasılmadan kızım korkaırm sen anlamadan doğuruvercen doğum sancısını da anlamzsın şimdi dedi inş dedim anlamadan doğururum da nerde o bollukkkk

kocişe dün dedim ki galba kasılma bu
anlamıyomusun kasılmadan kızım korkaırm sen anlamadan doğuruvercen doğum sancısını da anlamzsın şimdi dedi inş dedim anlamadan doğururum da nerde o bollukkkk

sen ilk tekmeyide anlamamistin di mi? kocisin bi baksin o anlar kasilmami degil mi?kaydirigubbakcemile3

wannacım aslında gereksiz ama illa anneler yaptırıyolar işte yüz örtüsünü
kartanesi agız mendili satılıyo kız carsıda 3 lüsü 1 lira aldım ben 10 dene yeter yıka yıka kullan :)

kız sen nie almadın bişey? ne kaa rahatsın :))) biz burda dokuz doğuruyoz ben her bişeyi almadım diyodum ama galba herşeyi de hazırlamışım:)))
az dinlen geçer cnm:) artık normal bunlar:)))

gitmişken bak bizimki de iğne oyalı dışarı çıkarınca bebeğin yüzüne örtücem alimallah burdaki karılar pek bi kıskanç nazar mazar değer
he bi de kitap şeklinde cevşenler var ya kızlar onlardan da alayım bebeğin başucuna koyayım diyorum uykusunda korkmasın bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…