ben çıkıyorum kızlar... hepinizi çok seviyorummmm...kendinize iyi bakınnn... kuzucuklara da opuyorumnanaktanŞeniz
bakalım hayırlısıyla yavaş yavaş yapcaz...
evet canım şükür daha iyi eli.inş çok zorlanmaz...iyi hade bi ben değilmişim bayramdan sonraya bırakan...
ya kızlar eski pantolonlarım olmuyo zaten çoktan kaldırdım.hamiş pantolonu almıştım göbeğe çıkan kumaşı artık aşağıya indiriyorum sıkıyo sankı.ya dün baktım kendıme pantolon bulamadım napıcam ben yaa...normal kot baksam olmaz demı öff öff
ben çıkıyorum kızlar... hepinizi çok seviyorummmm...kendinize iyi bakınnn... kuzucuklara da opuyorumnanaktanŞeniz
herkese ii geceler kızlarr yarın gorusuruz inş. optmm
yok canım msn duruyoda açamıyoz şifermi unuttum bulamıyozkızz krispii msn gitmez kuşum yani msn yüklüysee eğer adresin değişmezz formatlamaklaa laelaelaelaelae
yarın bakarsınız neyse cnm kaydirigubbakcemile5
ama resimler kötü olmuş yaa tühh
canım başka adres neden alıyosun...şifren mi gitti ??? msn i sildilerse tekrar yükleyip eski adresinle girebilirsin...
iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan bizde sizi seviyozzz opuyorumnanaktan
yanlız değilsin cnmm ben varımm :dance::dance:
valla kış geldi benim pantolonlarda hep kapri napcam bilmiyom.
eşimdee hep bahçıvan alalım diyo içinde kalcak kocişimin olmadı bi bahçıvan alırım hihoyyyt
yok canım msn duruyoda açamıyoz şifermi unuttum bulamıyoz
şifreyi unuttum şifre gitti kesinlikle aklıma gelmez
uf valla napıcam bılmıyorum.elıverin bide bahcıvan madem eşin istemiş onunda gönlü olsun...
ben napıcam bılmıyorum.zaten etek elbise giymeyi de pek sevmem.kışın hiç giymemm...
bakalım düşüne düşüne bulcazzz inşş...:CüvCüv:
ayyyy bende yatıyom kızlar iyi geceler öptüm
günaydın tontinilerrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz gelin artık
burda çok hoş bir yağmur var aheste aheste yagıyo bende dükkanımda pc başında kapımda acık yagmuru izliyorum kahvedemde yanımda :içelim:
hadi kaldırın koca poponuzu artk yaaa
Günaydın tatlı dombili :ecrin_bebek:
Buradada ara ara devam ediyor ama bütünn gece yağdı duramadan masum masum çok şükür şimdide ara ara açıyor ara ara çiliyor..Serinlikte var keyifini sürüyorum bende
Kızlar uyuyordur daha yaa erken erken naniknanik
günaydın delikafadulden sesimi duyanbiri oldu ohhhhhhh lülülülülülü
emzirme sütyeni bende almıyayım diyordum ıyı dedın alım bari en azından 1 tane alıp denerım kullana bılırsem ona göre alırım
sennasılsın karakızdan haber varmı
eh işte diyorum bugün dünden beri kendimle uğraşıyorum canım ya ne olsun :)
Çok şükür bugün iyiyim karakızzımız iyi çok şükür Durumuzda büyüyor toparlıyorlar kendilerini yavaş yavaş
Ya emzirme sütyenleri hemen önden açılıyor ya kapattınmı sarıyorda birde şu var diyelim süt çok geldi pet koyacaksın ondandada büyük kolaylık sağlıyor denersin canım benim baktın rahat ettin kullanırsın en azından emzirmenin en yoğun aylarında
günaydınnn bacıımmm:) erkencisin bugün...günaydın kızlar.hımmm bikaç seferdir açılışı ben yapıyom.hafta sonu ya uyuyonuz herhal.
bu arada korse konuşmuşunuz ben aldım geçenlerde.iyi sarar göbişi.
ay canım senin şu fıstık ve fıstık içi lafın bi hoşuma gidiyo kiiii:))Günaydın Fıstıklar ve Fıstık İçlerimm
a.s. a.s. a.s.
Sabahın körü dikildim yine bugün akşamda derin uyumadım..Hoş sıkıntım akşam üzeri başladı zaten nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam çökti sanki bütün hava üzerime sonrasında girdim duş aldım tansiyonum ölçüldü normal bişicik yok ama sıcakkkk devam yavaş yavaş zaman geçtikçe gitti bu aralar günde birkaç kez oluyor bu nasıl sıcak bastırıyor nasıl sıkıntı veriyor anlatamam..
Gecede sanki saatlerce uyumuşum gibi açtım gözlerimi birkaç saat uyanık kaldıktan sonra dalmışım hadiii sabahın körü bu seferde:)
Eşimde diyor uyu bak yorulacaksın bugünde nerdeeee yokki uykum filan ..Sağa dön kramp gibi ağrı sola dön aynı bu aylar çok normal biliyorum uykusuzluk cabası:)
ah romantik arkadaşımmm:))) ben kaç. aydır kahve içmiyorum kız ysakladım kendime koca 7 ay boyunca 3 kez anca içtim:)) sana afiyet olsun burda da yağış vargünaydın tontinilerrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz gelin artık
burda çok hoş bir yağmur var aheste aheste yagıyo bende dükkanımda pc başında kapımda acık yagmuru izliyorum kahvedemde yanımda :içelim:
hadi kaldırın koca poponuzu artk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?