2009 Kasm Anneleri

ben çıkıyorum kızlar... hepinizi çok seviyorummmm...kendinize iyi bakınnn... kuzucuklara da opuyorumnanaktanŞeniz

iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan bizde sizi seviyozzz opuyorumnanaktan

yanlız değilsin cnmm ben varımm :dance::dance:
valla kış geldi benim pantolonlarda hep kapri napcam bilmiyom.
eşimdee hep bahçıvan alalım diyo içinde kalcak kocişimin olmadı bi bahçıvan alırım hihoyyyt

ben çıkıyorum kızlar... hepinizi çok seviyorummmm...kendinize iyi bakınnn... kuzucuklara da opuyorumnanaktanŞeniz

herkese ii geceler kızlarr yarın gorusuruz inş. optmm

Gidiyonuz mu?hadi bakalım iigeceler.sizde bebeişlere ve kendınıze ii bakın canlarımm...güsel bir hafta sonu gecirmenız dileğiylee öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

kızz krispii msn gitmez kuşum yani msn yüklüysee eğer adresin değişmezz formatlamaklaa laelaelaelaelae
yarın bakarsınız neyse cnm kaydirigubbakcemile5
ama resimler kötü olmuş yaa tühh
yok canım msn duruyoda açamıyoz şifermi unuttum bulamıyoz

canım başka adres neden alıyosun...şifren mi gitti ??? msn i sildilerse tekrar yükleyip eski adresinle girebilirsin...

şifreyi unuttum şifre gitti kesinlikle aklıma gelmez

uf valla napıcam bılmıyorum.elıverin bide bahcıvan madem eşin istemiş onunda gönlü olsun...
ben napıcam bılmıyorum.zaten etek elbise giymeyi de pek sevmem.kışın hiç giymemm...
bakalım düşüne düşüne bulcazzz inşş...:CüvCüv:

yok canım msn duruyoda açamıyoz şifermi unuttum bulamıyoz

şifreyi unuttum şifre gitti kesinlikle aklıma gelmez

ayy yazmadınmıydı bi yere kızzz :mymeka: delüüü neyse artıkın başka alırsınn kaydirigubbakcemile3

ben öle yapcam artık bahçıvan alıcam bi tanee...
sende bence bi tane kot al cnm kış için en ideali oo :bbo:

Kızlarr bende yatıyorum artııkk,öptüm hepinizi meleklerideee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.hımmm bikaç seferdir açılışı ben yapıyom.hafta sonu ya uyuyonuz herhal.
bu arada korse konuşmuşunuz ben aldım geçenlerde.iyi sarar göbişi.

Günaydın Fıstıklar ve Fıstık ıçlerimm
a.s. a.s. a.s.

Sabahın körü dikildim yine bugün akşamda derin uyumadım..Hoş sıkıntım akşam üzeri başladı zaten nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam çökti sanki bütün hava üzerime sonrasında girdim duş aldım tansiyonum ölçüldü normal bişicik yok ama sıcakkkk devam yavaş yavaş zaman geçtikçe gitti bu aralar günde birkaç kez oluyor bu nasıl sıcak bastırıyor nasıl sıkıntı veriyor anlatamam..
Gecede sanki saatlerce uyumuşum gibi açtım gözlerimi birkaç saat uyanık kaldıktan sonra dalmışım hadiii sabahın körü bu seferde:)
Eşimde diyor uyu bak yorulacaksın bugünde nerdeeee yokki uykum filan ..Sağa dön kramp gibi ağrı sola dön aynı bu aylar çok normal biliyorum uykusuzluk cabası:)

Unim o gösterdiğin cicikomun geceliğinin pijaması bütün hamilelik döneminde giydim halada giyiyorum kumaşı okadar güzelki anlatamam hiç sıkıntı ağırlık vermiyor hatta linkide eklemiştim buraya:)Kısaca tavsiye ederim canım ..Havada ozaman nasıl olacak bi bilsek:)

günaydın tontinilerrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz gelin artık
burda çok hoş bir yağmur var aheste aheste yagıyo bende dükkanımda pc başında kapımda acık yagmuru izliyorum kahvedemde yanımda :içelim:
hadi kaldırın koca poponuzu artk yaaa

Bu arada kızlar emzirme sütyeni kullanılıyor"öncelikle sık sık meme veriliyor bebeklere ve an geliyor yanınızda bayanda olsa birçok insan oluyor bu tarz emzirme sütyenleri sıkıntısız emzirmenizi sağlıyor"
Sadece evinizde diil heryerde bu kolaylığı yaşarsınız diğer sütyenlerde zor oluyor ve zaten gevşetir mahvedersiniz sütyenleri birkaç ay kullanın bu sütyenlerden sonrasında normallere geçerseniz ..

Günaydın tatlı dombili :ecrin_bebek:

Buradada ara ara devam ediyor ama bütünn gece yağdı duramadan masum masum çok şükür şimdide ara ara açıyor ara ara çiliyor..Serinlikte var keyifini sürüyorum bende
Kızlar uyuyordur daha yaa erken erken naniknanik

günaydın delikafadulden sesimi duyanbiri oldu ohhhhhhh lülülülülülü
emzirme sütyeni bende almıyayım diyordum ıyı dedın alım bari en azından 1 tane alıp denerım kullana bılırsem ona göre alırım
sennasılsın karakızdan haber varmı

eh işte diyorum bugün dünden beri kendimle uğraşıyorum canım ya ne olsun :)
Çok şükür bugün iyiyim karakızzımız iyi çok şükür Durumuzda büyüyor toparlıyorlar kendilerini yavaş yavaş

Ya emzirme sütyenleri hemen önden açılıyor ya kapattınmı sarıyorda birde şu var diyelim süt çok geldi pet koyacaksın ondandada büyük kolaylık sağlıyor denersin canım benim baktın rahat ettin kullanırsın en azından emzirmenin en yoğun aylarında

ben normal dogum olursa 20 gune gelcem yıne dukkana tam gün kalmam ama işimin başındada durmam lazım benım en yogun emzırecegım 20 gun dıger gunler evde bulundugum sürede emziririm işde oldugum zaman sagcam sütümü bakalım şimdilik plan böle bende ama zaman neyi gösterır bılmıyorum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Çalışan anne olmanın zorluğu oğluşta çalışıyordum bende hemde kendi butiğimdi giriyorduk kabinin arkasına emzirip çıkıyordum arabasını yatak gibi yapmıştım ama baktıkki telef oluyoruz ben eve geri dönüş yaptım çocuk ortada onca insanın girip çıktığı bir işyeri kumaş tozları vs kıyamadık zaten sonrasında işe aldığım kızlarda tuturamadı kimse sen gibi olmuyor kapattımilk gözağrım bebeğim derdim dükkanıma hala içim titrer

Küçücüğüde büyüteyim ileride hedefim mini bir dükkan yine inşallah

günaydın kızlar.hımmm bikaç seferdir açılışı ben yapıyom.hafta sonu ya uyuyonuz herhal.
bu arada korse konuşmuşunuz ben aldım geçenlerde.iyi sarar göbişi.
günaydınnn bacıımmm:) erkencisin bugün...
bana da ablam verdi korse ona dar gelmiş hiç giyememiş etiketi üstündeydi valla
o ilk iki doğumda pek giymedi ama sonuncuda baya giydi işe yarıyormuş ama sezaryenden hemen sonra sanırım giyilemiyor normal doğumda giyiliyor en azından beli sarmak gerekiyor diye biliyorum

ay canım senin şu fıstık ve fıstık içi lafın bi hoşuma gidiyo kiiii:))
günaydın şekerciiimmm:))))
ay bazen bana da daral geliyor, halbuki burda hava baya bi kapalı, dün akşam da dışarı çıktık çok kalabalıktı karnıma çarpacak insanlar die çok korktum kocişi önüme aldım öyle yürüdüm:) saldırıları o göğüsledi:))) bende de uyku pek yok ama benm asıl derdim iştahsızlık dün akşam nerdeyse hiç yemek yemedim yiyemiyorum şimdi de yediklerim sanki ağzıma geliyor ya ben ilk aylarda bile mide bulantısı kusma yaşamadıydım acaba sonunda mı olcak kiii
sanırım dün akşam kasıldım karnımın alt kısmı taş kesildi resmen sonra orda patlamalar oldu:) ama gaz değildi biliyorum sanki bebek bikaç kez vurdu gibi geldi anlayamadım pz gidip ebeye sorcam bu kasılma ne menem bişeymiş öğrencem çünkü dr kasılmalarını takip et dediydi ben daha ne olduğunu anlayamıyorum ki.
ah romantik arkadaşımmm:))) ben kaç. aydır kahve içmiyorum kız ysakladım kendime koca 7 ay boyunca 3 kez anca içtim:)) sana afiyet olsun burda da yağış var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…