2009 Kasm Anneleri

evet cok dogru insan emegıne kıyamıyor o kadar alışmıs bır müşteri potansiyelim var ve bende çalısmaya alıstım evede yapamam yaz olsa bebegımı getırırım dukkana ama kış getıremıycem ya ara ara eve gıdıp gelcem yada dedıgım gıbı sagıp bırakcam bı sekılde halledecegız malaesef kendı işin olması cok farklı.
bu sen eböle ıdare edcez artık kaydirigubbakcemile5

Günaydınnnn Şekerimmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Valla eşlerimizde iyi çekti bizimle hoş baba olmak kolay diil ama gözümüzün içine bakıyorlar çok şükür opuyorumnanaktan Ya kasılmalar bu ayla ilgili olsa gerek sanki dönmemi yada bazen ayağımı uzatmamı engelliyor yada buna benzer şeyleri anlamıyorumki bende çok önemsemiyorum ama çünkü aralıklar uzun ve günde 1 kez oda normal yazıyor heryerde yerimseniben
İştah aslında son aylarda çok yoğun açık oluyor ama nedense havalarmı etkiliyor bu konudada bizi ne etkiliyor bilemiyorumki aslında Bayramdan önce doktora gitsem iyi olur bende

Kesinlikle canım evde bırakınca kim yardımcı olacak size?_
Ozaman bizde anneannede yoktu kimseye bırakamadık olsun çok sağlıkla büyüdü oda ayrı bir konu amaa dediğin gibide emek emek emek

Kesinlikle canım evde bırakınca kim yardımcı olacak size?_
Ozaman bizde anneannede yoktu kimseye bırakamadık olsun çok sağlıkla büyüdü oda ayrı bir konu amaa dediğin gibide emek emek emek

kaynanam var 48 yasında daha o bakcak bebegıme evde gözüm hiç arkada deıl kaynanam cok titiz bakar dıkkalıdır yoksa cok zorluk yasardımda allahdan yardım edecek annelerım var yanımda delikafadulden

kaynanam var 48 yasında daha o bakcak bebegıme evde gözüm hiç arkada deıl kaynanam cok titiz bakar dıkkalıdır yoksa cok zorluk yasardımda allahdan yardım edecek annelerım var yanımda delikafadulden

oooo Maşallah sizde babaanne çok gençmiş zevkle bak minik torununa kendi annende yardımcı olur büyür gider aranızda dediğin gibi sütünüde sağar bırakırsın yakınsa arada gider emzirir gelirsin mıncıklar öper koklarsın oğluşunu opuyorumnanaktan
Bende dün gece ilk uyuduğumda rüyamda görmüşüm kıyamam acıkmış nasılda meme aranıyordu rüyamda bile kıyamam dediğimi hatırlıyorum öyle uyanıyorum zaten uyu tekrar uyuyabiliyosan :ecrin_bebek:

nbr kızlar.tembel karılar daha yeni uyanıp geldiniz haaa.ben 7de kalktım öğleden sonra uyurum biraz zaman geçer

evet babannemız genc annemde burda idar etcek artık kaydirigubbakcemile3
rüyada bebek görmelcok etkılıo insanı am adogurana kadar ve hatta dogumdan sonra bıle görcez rüyalarımızda sanırım genelde öyle oluyormus delikafadulden

Hoşgeldin dilmuhcum sende aynı anda geldik ama sen günaydın yazıp kaçtın:)Öğleden sonra uyumak lazımda nerdeee

Hoşgeldin dilmuhcum sende aynı anda geldik ama sen günaydın yazıp kaçtın:)Öğleden sonra uyumak lazımda nerdeee

aaa görmedim canımın içi.ayyyyy öğleden sonra uyuyunca zaman geçiyo çok güzel oluyo.yoksa gün boyu canım çok sıkılıyo otur otur.ayyyyy oğluşumun cicilerini yıkamaya başladım nasıl heveslendim artık gelsin diyorum.dün beyazları yıkadım bugün renklileri yıkıyorum.artık battaniye uyku seti falan onlarıda bir yıkarım biter.ayyyyyy nasıl heyecanlandım dün gece uyuyamadım heyecandan

kız canliz zillisi nerdesin hiç gelmiyosun.anam gelemde yanına şu kaşlarımı pos bıyıklarımı bi yol gıııııııı.

günaydın kızlar.hımmm bikaç seferdir açılışı ben yapıyom.hafta sonu ya uyuyonuz herhal.
bu arada korse konuşmuşunuz ben aldım geçenlerde.iyi sarar göbişi.
günaydın canım ne kadar erkencısın tatlımmm nasılsın
canım sanırım artık bu uykusuzluk bayağı bi ortaya çıkıcak bende dün egce uyuyamadım 4 de fln uyudum sabahda eşim işten geldi uyandım 10 da...nazlım aman bundan başka problem olmasın.bunun olması normal die biliyorum.
buarada naptınız tatlım mobılya işini?dün baktınız mı başka yerlere...

günaydın canım nasılsın.ohh kahvenı almışsınn afiyet olsun.burdada var o yağmur.bende çarşıya çıkmaya niyetlıyım ama bişiler almaya çıksamm mı çıkmasam mı bılemedım...bende kahvemı alıp gelıyorum yanına kahvaltımı yaptımm
gecende bı tane body gördüm uzun kollu bu göbişle giyebilir miyim bılomıyorum ama onu gidip almam lazım rüyama kadar girdi yemınle çok hoşuma gitmişti....yaağmura yakalanmadan gidip gelebilsem :ecrin_bebek:

şşşşşttttttt seneye tatil planlarımız arasında antalyada var eğer gelirsem yanına mutlaka gelcem anam alırız bizim kuzuları yüzmeye gideriz gıııııııııı.

ayyyyy sorma bacım kociş işe kalkıyo ya bende onla kalkıyorum ayyy delimiyim ne uyu dimi ama.valla kalktım bide yemek yaptım haaa.

melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.

kahve mi içiyon nan senn :mymeka:

annembirmelek ayyyy az kaldı bacım al gitsin bady olmadı doğumdan sonra giyersin.ben hiç kendime bişey bakmıyorum moralim bozulmasın diye.ama bikaç gün sonra bi mağaza var burda indirim varmış marka ürünlerde oraya bakcam.

Ya harikasınız valla diyecek birşey bulamıyorum Maşallah hamarat annelerimize a.s. a.s.

Canım Meleğimm hoşgeldin birtanem a.s. a.s.

Ya dün gittik olmadı başka yere bakamadık bugüne ayarladı eşim ne zaman gelecek bilmiyorum ama olabildiğince işi halletmeye çalışıcağım bakalım azimli görünüyoruz ama yorgunluk biranda ortaya çıkıveriyor biliyorsun:)
Canım yaa yaşadıklarımız normal biliyorum ama oan o sıcak basmasıyla kendimi kötü hissediyorum yoksa uykusuzluk bile çok etkilemiyor ama o sıcak yokmu o sıcak:)))

Şükür bununla kalsın çok haklısın zamanında sağlıkla gelsinler az kaldı artıkopuyorumnanaktan
melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.

kahve mi içiyon nan senn :mymeka:

Günaydınn Tuğbacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…