Çalışan anne olmanın zorluğu oğluşta çalışıyordum bende hemde kendi butiğimdi giriyorduk kabinin arkasına emzirip çıkıyordum arabasını yatak gibi yapmıştım ama baktıkki telef oluyoruz ben eve geri dönüş yaptım çocuk ortada onca insanın girip çıktığı bir işyeri kumaş tozları vs kıyamadık zaten sonrasında işe aldığım kızlarda tuturamadı kimse sen gibi olmuyor kapattımilk gözağrım bebeğim derdim dükkanıma hala içim titrer
Küçücüğüde büyüteyim ileride hedefim mini bir dükkan yine inşallah
günaydınnn bacıımmm:) erkencisin bugün...
bana da ablam verdi korse ona dar gelmiş hiç giyememiş etiketi üstündeydi valla
o ilk iki doğumda pek giymedi ama sonuncuda baya giydi işe yarıyormuş ama sezaryenden hemen sonra sanırım giyilemiyor normal doğumda giyiliyor en azından beli sarmak gerekiyor diye biliyorum
ay canım senin şu fıstık ve fıstık içi lafın bi hoşuma gidiyo kiiii:))
günaydın şekerciiimmm:))))
ay bazen bana da daral geliyor, halbuki burda hava baya bi kapalı, dün akşam da dışarı çıktık çok kalabalıktı karnıma çarpacak insanlar die çok korktum kocişi önüme aldım öyle yürüdüm:) saldırıları o göğüsledi:))) bende de uyku pek yok ama benm asıl derdim iştahsızlık dün akşam nerdeyse hiç yemek yemedim yiyemiyorum şimdi de yediklerim sanki ağzıma geliyor ya ben ilk aylarda bile mide bulantısı kusma yaşamadıydım acaba sonunda mı olcak kiii
sanırım dün akşam kasıldım karnımın alt kısmı taş kesildi resmen sonra orda patlamalar oldu:) ama gaz değildi biliyorum sanki bebek bikaç kez vurdu gibi geldi anlayamadım pz gidip ebeye sorcam bu kasılma ne menem bişeymiş öğrencem çünkü dr kasılmalarını takip et dediydi ben daha ne olduğunu anlayamıyorum ki.
ah romantik arkadaşımmm:))) ben kaç. aydır kahve içmiyorum kız ysakladım kendime koca 7 ay boyunca 3 kez anca içtim:)) sana afiyet olsun burda da yağış var
evet cok dogru insan emegıne kıyamıyor o kadar alışmıs bır müşteri potansiyelim var ve bende çalısmaya alıstım evede yapamam yaz olsa bebegımı getırırım dukkana ama kış getıremıycem ya ara ara eve gıdıp gelcem yada dedıgım gıbı sagıp bırakcam bı sekılde halledecegız malaesef kendı işin olması cok farklı.
bu sen eböle ıdare edcez artık kaydirigubbakcemile5
Kesinlikle canım evde bırakınca kim yardımcı olacak size?_
Ozaman bizde anneannede yoktu kimseye bırakamadık olsun çok sağlıkla büyüdü oda ayrı bir konu amaa dediğin gibide emek emek emek
kaynanam var 48 yasında daha o bakcak bebegıme evde gözüm hiç arkada deıl kaynanam cok titiz bakar dıkkalıdır yoksa cok zorluk yasardımda allahdan yardım edecek annelerım var yanımda delikafadulden
oooo Maşallah sizde babaanne çok gençmiş zevkle bak minik torununa kendi annende yardımcı olur büyür gider aranızda dediğin gibi sütünüde sağar bırakırsın yakınsa arada gider emzirir gelirsin mıncıklar öper koklarsın oğluşunu opuyorumnanaktan
Bende dün gece ilk uyuduğumda rüyamda görmüşüm kıyamam acıkmış nasılda meme aranıyordu rüyamda bile kıyamam dediğimi hatırlıyorum öyle uyanıyorum zaten uyu tekrar uyuyabiliyosan:ecrin_bebek:
Hoşgeldin dilmuhcum sende aynı anda geldik ama sen günaydın yazıp kaçtın:)Öğleden sonra uyumak lazımda nerdeee
günaydın canım ne kadar erkencısın tatlımmm nasılsıngünaydın kızlar.hımmm bikaç seferdir açılışı ben yapıyom.hafta sonu ya uyuyonuz herhal.
bu arada korse konuşmuşunuz ben aldım geçenlerde.iyi sarar göbişi.
canım sanırım artık bu uykusuzluk bayağı bi ortaya çıkıcak bende dün egce uyuyamadım 4 de fln uyudum sabahda eşim işten geldi uyandım 10 da...nazlım aman bundan başka problem olmasın.bunun olması normal die biliyorum.Günaydın Fıstıklar ve Fıstık İçlerimm
a.s. a.s. a.s.
Sabahın körü dikildim yine bugün akşamda derin uyumadım..Hoş sıkıntım akşam üzeri başladı zaten nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam çökti sanki bütün hava üzerime sonrasında girdim duş aldım tansiyonum ölçüldü normal bişicik yok ama sıcakkkk devam yavaş yavaş zaman geçtikçe gitti bu aralar günde birkaç kez oluyor bu nasıl sıcak bastırıyor nasıl sıkıntı veriyor anlatamam..
Gecede sanki saatlerce uyumuşum gibi açtım gözlerimi birkaç saat uyanık kaldıktan sonra dalmışım hadiii sabahın körü bu seferde:)
Eşimde diyor uyu bak yorulacaksın bugünde nerdeeee yokki uykum filan ..Sağa dön kramp gibi ağrı sola dön aynı bu aylar çok normal biliyorum uykusuzluk cabası:)
günaydın canım nasılsın.ohh kahvenı almışsınn afiyet olsun.burdada var o yağmur.bende çarşıya çıkmaya niyetlıyım ama bişiler almaya çıksamm mı çıkmasam mı bılemedım...bende kahvemı alıp gelıyorum yanına kahvaltımı yaptımmgünaydın tontinilerrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz gelin artık
burda çok hoş bir yağmur var aheste aheste yagıyo bende dükkanımda pc başında kapımda acık yagmuru izliyorum kahvedemde yanımda :içelim:
hadi kaldırın koca poponuzu artk yaaa
günaydın canım ne kadar erkencısın tatlımmm nasılsın
canım sanırım artık bu uykusuzluk bayağı bi ortaya çıkıcak bende dün egce uyuyamadım 4 de fln uyudum sabahda eşim işten geldi uyandım 10 da...nazlım aman bundan başka problem olmasın.bunun olması normal die biliyorum.
buarada naptınız tatlım mobılya işini?dün baktınız mı başka yerlere...
günaydın canım nasılsın.ohh kahvenı almışsınn afiyet olsun.burdada var o yağmur.bende çarşıya çıkmaya niyetlıyım ama bişiler almaya çıksamm mı çıkmasam mı bılemedım...bende kahvemı alıp gelıyorum yanına kahvaltımı yaptımm
gecende bı tane body gördüm uzun kollu bu göbişle giyebilir miyim bılomıyorum ama onu gidip almam lazım rüyama kadar girdi yemınle çok hoşuma gitmişti....yaağmura yakalanmadan gidip gelebilsem :ecrin_bebek:
günaydın tontinilerrrrrrrrrrrrrr nirdesiniz gelin artık
burda çok hoş bir yağmur var aheste aheste yagıyo bende dükkanımda pc başında kapımda acık yagmuru izliyorum kahvedemde yanımda :içelim:
hadi kaldırın koca poponuzu artk yaaa
melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.
kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
aaa görmedim canımın içi.ayyyyy öğleden sonra uyuyunca zaman geçiyo çok güzel oluyo.yoksa gün boyu canım çok sıkılıyo otur otur.ayyyyy oğluşumun cicilerini yıkamaya başladım nasıl heveslendim artık gelsin diyorum.dün beyazları yıkadım bugün renklileri yıkıyorum.artık battaniye uyku seti falan onlarıda bir yıkarım biter.ayyyyyy nasıl heyecanlandım dün gece uyuyamadım heyecandan
günaydın canım ne kadar erkencısın tatlımmm nasılsın
canım sanırım artık bu uykusuzluk bayağı bi ortaya çıkıcak bende dün egce uyuyamadım 4 de fln uyudum sabahda eşim işten geldi uyandım 10 da...nazlım aman bundan başka problem olmasın.bunun olması normal die biliyorum.
buarada naptınız tatlım mobılya işini?dün baktınız mı başka yerlere...
günaydın canım nasılsın.ohh kahvenı almışsınn afiyet olsun.burdada var o yağmur.bende çarşıya çıkmaya niyetlıyım ama bişiler almaya çıksamm mı çıkmasam mı bılemedım...bende kahvemı alıp gelıyorum yanına kahvaltımı yaptımm
gecende bı tane body gördüm uzun kollu bu göbişle giyebilir miyim bılomıyorum ama onu gidip almam lazım rüyama kadar girdi yemınle çok hoşuma gitmişti....yaağmura yakalanmadan gidip gelebilsem :ecrin_bebek:
melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.
kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?