2009 Kasm Anneleri

ayyyyy sorma bacım kociş işe kalkıyo ya bende onla kalkıyorum ayyy delimiyim ne uyu dimi ama.valla kalktım bide yemek yaptım haaa.
oy arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın kız.ne güsel yemek işini şimdiden halletmişsin hayatım yaa...bende ne yapıcam bılmıyorum akşama...CADIARZU bakalım artık düşüncez bayağıı
melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.

kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
günaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:
ya bende şu kıloları verememekten korkuyorum arada fena bı bunalıma giriyorum ya bakalım hayırlısı.işte niyetım gidip almak...
ya ğpantolonda bulamadım gecen gün gezdım baktım.hamiş pantolonum var bitane oda sıkıyo artık hafiften bide karın kısmındaki o kumaşı aşağıya indiriyorum sıkıyo göbişimi.off ne yapıcam bılmıyorummm:gitme:

kaç kilo aldınki canım korkuyosun heeee:uhm:

kız canliz zillisi nerdesin hiç gelmiyosun.anam gelemde yanına şu kaşlarımı pos bıyıklarımı bi yol gıııııııı.
ben ıyıyım bacım oglumda ıyı işler yogun gelemıyom bırde ara ara sıkındı gelıyo bana ya halsızlık felan gıremiyom valla
gel yolan bacım allah n eversıyse yolarukkk kaydirigubbakcemile3
günaydın melek anneee al kız içinde kalmasın :CüvCüv:
şşşşşttttttt seneye tatil planlarımız arasında antalyada var eğer gelirsem yanına mutlaka gelcem anam alırız bizim kuzuları yüzmeye gideriz gıııııııııı.
olur valla pek güzel olur gelin gelinn delikafadulden delikafadulden
melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.

kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
he kahve içiym nan ara sıra napim canım çekiyyyy sanadfa günaydın bacumm
günaydın millet nasılsınız bakem

günaydın çaturtuuuuuuu

günaydın yeni gelenlerrr ben ciciş topiğine bişey eklemeye çalışıyodum da istediğim gibi ekleyemedim bi de bu esnada gittim çamaşır astım geldim
kızzz
benim de hamiş pant. sıkmaya başldı yaa daha var zamannn napıcaz ayolll

kız pilavım vardı dünden.bide yemek yaptım yanına şimdi bi çorbam kaldı.bide kk dan bi pasta tarifi buldum çok pratik onu yaparsam benden iyisi yok valla.

kız korkma kilo verememekten benim görümcem 25 kilo almış hamilelikte şimdi görsen bekar kız gibi amaaaaaaaan veririz kiloları nasıl olsa ne olcak takma bak ben 11 kilo aldım takıyommu.

beni niye eklemeiyon gıııııııı alçak
günaydın millet nasılsınız bakem

günaydın şekeeeeeeeeer

canım ne hamaratlığı valla daha yeni başladım dün attım beyazları makinaya bugünde renklileri attım yıkanıyo.ayyyy 33.haftadayız bacım başladı korkular bende bebişim gelirse diye ondan başladım.daha beşiğini bilem kurmadık.sende başla gıııııı az kaldı valla.ekim anaları doğurmaya başlamış valla.35.çhaftadan sonra doğuran biri var bebişi kuvezde 2 gün kalmış maşallah.

hoş gördük nazlı can nasılsın
sana neden nazlı can deyom ben bilmiyom valla ama çok candan hissettim seni ondan herhaldeŞeniz

Canım yaa:asigim: :asigim:
Çok tşk ederim bilmukabele karşılıklı duygularımız herzaman..Çok çok şanslıyım ben yaa Şeniz
İyiyim canım sabah erkenden ayaktaydık Yağmurun tekmeleri önce sonra abimizin şen sesi eşlik etti kahvaltı vs bu saat oldu işte babamızı bekliyoruz mobilyalara bakmaya gideceğiz inşallah bugün olurda bir yük gider üzerimizden..
Sen nasılsın Krispim ?

kızzz valla bütün kılımı tüyümü yolabilirsin bacım hepsinden nefret ediyom.

kız hoşgeldin yavrum eklede bakak bacııııııım.
ayyyyy benim bi tane pantolonum var siyah her bi haltla giyiliyo allahtan.benimki sıkmıyo ama oturunca alt taraftan rahatsız ediyo benimkide ama ben almayacam hamilelikle ilgili hiçbişey.anam millet 35.haftasından sonra doğuruyo.bende iki gün sonra 34.haftama giriyom alsam giyemem bilem.ne gerek varki dimi ama.

Yaaaaa zaten telaşım bu yüzden dün oğlumda diyorki anne nerde yatacak kardeşim kaydirigubbakcemile3
Siz beşiği kurmadınız biz almadık bile laelaelaelaelae

Yok ben bugün herşeyi halletmeliyim eşim bir erken gelse öğlen saatlerinde süper olur ..Evet canım yaa bende okudum Ekim annelerinden 5 kişi doğum yapmış maşallah hepside çok iyi 2 gün kalan 2700 gr doğmuş bebek solunumdan 2 gün tutup çıkarmışlar ikiside iyimiş Allahım bizlerede nasip etsin..Ne demek istediğini iyi anladım mobilya sparişini vereyim bu hafta çantamda hazır olacak :lepi:

merhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş

bende bugün halsiz halsiz dolanıyorum misafirim vardı akşama iptal olduu başka gün geliceklrmiş ütüm var bayaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadımm son ana bırakıyorumm

bende iyiyim canım napalım benide buse 8,30 da uyandırdı yine kahvaltı yaptık şimdi buradayım evi toplayacam emme sıkıldım yav her gün aynı işleri yapmaktan ööfff
sen kızının ismini yağmurmu vericen canım
ablamın kızının ismide yağmur ama inşallah huyu ona benzemez çooooookkk arsızzz
böyle havalar da pek fena oluyo insan sıkılıyo zaten sıkılmaya meyilliyizzz dandiriğiz hassasız aaaaaaa!!!!

bakalım biz nere gitçez tatileeee

gidebilcez mi bu yıl gidemedikkk

nan kış geldi ne tatili bebek doğuracan sen hala tatilimi deyon ayyyooooooooolllllllllllllll

yolayır bacım nolucukk delikafadulden cırt cırt 2 dklık iş o delikafadulden benide ekle melek anneeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey:

böyle havalar da pek fena oluyo insan sıkılıyo zaten sıkılmaya meyilliyizzz dandiriğiz hassasız aaaaaaa!!!!

bakalım biz nere gitçez tatileeee

gidebilcez mi bu yıl gidemedikkk

ayyyyyyy tatiiiiiiiiiiiiiiiiil nasıl canım istiyo tatile gidem boş boş sokaklarda gezem şöyle ağır ağır değil hoplaya zıplaya.sabah kahvaltı sonra denize gidem.anaaaaaaaaaam nasıl özlemişim haaaaaaa.geçen senede gidememiştim ben.seneye bizde nere gitcez belli değil ama şöyle antalya fethiye bodrum falan istiyom ben tabi belli olmaz.

günaydın desta hosgeldın Şeniz

Destnam gelmişşş hoşgeldin canım benim a.s. a.s.
Yorma kendini bak zaten halsizmişsin ben bugüne gelmek isteyenleri iptal ettim zaten planlı proğramlı zaman darlığı içinde hallediyorum işlerimi tam iş günümde misafir gelecekti dedim kusurma bakmayın p.tesi alayım sizleri öylece kaldı ..
Kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra kaldırabileceğiniz yeriniz varsa beklemeyin son anı kızlar yapın yapabildiğinizi ağırlaştıkça zorlaşıyor herşey..Bizde koyacak yerde yok en boş yer abini dolabı oda sıkışık olur diye yapamıyoruz hoş zaten eksiklerimizde bir sürü kafamçokkarıştı

canlız napin kııı bak ne dicem yav vallaha üşeniyom kuaföre gitmeyi saçım kesilecek kaşım alınacak bıyıklar ölr ayaklar yapılacak amma üşeniyom valla yaaaa sağa zahmet gelsene kıııı

gelürüm bacım ama çifte tarife alırım nan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…