oy arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın kız.ne güsel yemek işini şimdiden halletmişsin hayatım yaa...bende ne yapıcam bılmıyorum akşama...CADIARZU bakalım artık düşüncez bayağııayyyyy sorma bacım kociş işe kalkıyo ya bende onla kalkıyorum ayyy delimiyim ne uyu dimi ama.valla kalktım bide yemek yaptım haaa.
günaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:melekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.
kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
ya bende şu kıloları verememekten korkuyorum arada fena bı bunalıma giriyorum ya bakalım hayırlısı.işte niyetım gidip almak...annembirmelek ayyyy az kaldı bacım al gitsin bady olmadı doğumdan sonra giyersin.ben hiç kendime bişey bakmıyorum moralim bozulmasın diye.ama bikaç gün sonra bi mağaza var burda indirim varmış marka ürünlerde oraya bakcam.
Günaydın Krispicim Hoşgeldin a.s. a.s.
oy arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın kız.ne güsel yemek işini şimdiden halletmişsin hayatım yaa...bende ne yapıcam bılmıyorum akşama...CADIARZU bakalım artık düşüncez bayağıı
günaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:
ya bende şu kıloları verememekten korkuyorum arada fena bı bunalıma giriyorum ya bakalım hayırlısı.işte niyetım gidip almak...
ya ğpantolonda bulamadım gecen gün gezdım baktım.hamiş pantolonum var bitane oda sıkıyo artık hafiften bide karın kısmındaki o kumaşı aşağıya indiriyorum sıkıyo göbişimi.off ne yapıcam bılmıyorummm:gitme:
ben ıyıyım bacım oglumda ıyı işler yogun gelemıyom bırde ara ara sıkındı gelıyo bana ya halsızlık felan gıremiyom vallakız canliz zillisi nerdesin hiç gelmiyosun.anam gelemde yanına şu kaşlarımı pos bıyıklarımı bi yol gıııııııı.
günaydın melek anneee al kız içinde kalmasın :CüvCüv:günaydın canım ne kadar erkencısın tatlımmm nasılsın
canım sanırım artık bu uykusuzluk bayağı bi ortaya çıkıcak bende dün egce uyuyamadım 4 de fln uyudum sabahda eşim işten geldi uyandım 10 da...nazlım aman bundan başka problem olmasın.bunun olması normal die biliyorum.
buarada naptınız tatlım mobılya işini?dün baktınız mı başka yerlere...
günaydın canım nasılsın.ohh kahvenı almışsınn afiyet olsun.burdada var o yağmur.bende çarşıya çıkmaya niyetlıyım ama bişiler almaya çıksamm mı çıkmasam mı bılemedım...bende kahvemı alıp gelıyorum yanına kahvaltımı yaptımm
gecende bı tane body gördüm uzun kollu bu göbişle giyebilir miyim bılomıyorum ama onu gidip almam lazım rüyama kadar girdi yemınle çok hoşuma gitmişti....yaağmura yakalanmadan gidip gelebilsem :ecrin_bebek:
olur valla pek güzel olur gelin gelinn delikafadulden delikafaduldenşşşşşttttttt seneye tatil planlarımız arasında antalyada var eğer gelirsem yanına mutlaka gelcem anam alırız bizim kuzuları yüzmeye gideriz gıııııııııı.
he kahve içiym nan ara sıra napim canım çekiyyyymelekannem nazlı dilmuh canlız hepiciğinize günaydınn a.s.
kahve mi içiyon nan senn :mymeka:
günaydın millet nasılsınız bakem
oy arkadaşım maşallah ne kadar hamaratsın kız.ne güsel yemek işini şimdiden halletmişsin hayatım yaa...bende ne yapıcam bılmıyorum akşama...CADIARZU bakalım artık düşüncez bayağıı
günaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:
ya bende şu kıloları verememekten korkuyorum arada fena bı bunalıma giriyorum ya bakalım hayırlısı.işte niyetım gidip almak...
ya ğpantolonda bulamadım gecen gün gezdım baktım.hamiş pantolonum var bitane oda sıkıyo artık hafiften bide karın kısmındaki o kumaşı aşağıya indiriyorum sıkıyo göbişimi.off ne yapıcam bılmıyorummm:gitme:
günaydın millet nasılsınız bakem
Ya harikasınız valla diyecek birşey bulamıyorum Maşallah hamarat annelerimize a.s. a.s.
Canım Meleğimm hoşgeldin birtanem a.s. a.s.
Ya dün gittik olmadı başka yere bakamadık bugüne ayarladı eşim ne zaman gelecek bilmiyorum ama olabildiğince işi halletmeye çalışıcağım bakalım azimli görünüyoruz ama yorgunluk biranda ortaya çıkıveriyor biliyorsun:)
Canım yaa yaşadıklarımız normal biliyorum ama oan o sıcak basmasıyla kendimi kötü hissediyorum yoksa uykusuzluk bile çok etkilemiyor ama o sıcak yokmu o sıcak:)))
Şükür bununla kalsın çok haklısın zamanında sağlıkla gelsinler az kaldı artıkopuyorumnanaktan
Günaydınn Tuğbacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş gördük nazlı can nasılsın
sana neden nazlı can deyom ben bilmiyom valla ama çok candan hissettim seni ondan herhaldeŞeniz
hava öle bozukki ha yağdı yağacak pppöööfffffffffffffffffffffff
ben ıyıyım bacım oglumda ıyı işler yogun gelemıyom bırde ara ara sıkındı gelıyo bana ya halsızlık felan gıremiyom valla
gel yolan bacım allah n eversıyse yolarukkk kaydirigubbakcemile3
günaydın melek anneee al kız içinde kalmasın :CüvCüv:
olur valla pek güzel olur gelin gelinn delikafadulden delikafadulden
he kahve içiym nan ara sıra napim canım çekiyyyysanadfa günaydın bacumm
günaydın çaturtuuuuuuu
günaydın yeni gelenlerrr ben ciciş topiğine bişey eklemeye çalışıyodum da istediğim gibi ekleyemedim bi de bu esnada gittim çamaşır astım geldim
kızzz
benim de hamiş pant. sıkmaya başldı yaa daha var zamannn napıcaz ayolll
kız pilavım vardı dünden.bide yemek yaptım yanına şimdi bi çorbam kaldı.bide kk dan bi pasta tarifi buldum çok pratik onu yaparsam benden iyisi yok valla.
kız korkma kilo verememekten benim görümcem 25 kilo almış hamilelikte şimdi görsen bekar kız gibiamaaaaaaaan veririz kiloları nasıl olsa ne olcak takma bak ben 11 kilo aldım takıyommu.
beni niye eklemeiyon gıııııııı alçak
günaydın şekeeeeeeeeer
canım ne hamaratlığı valla daha yeni başladım dün attım beyazları makinaya bugünde renklileri attım yıkanıyo.ayyyy 33.haftadayız bacım başladı korkular bende bebişim gelirse diye ondan başladım.daha beşiğini bilem kurmadık.sende başla gıııııı az kaldı valla.ekim anaları doğurmaya başlamış valla.35.çhaftadan sonra doğuran biri var bebişi kuvezde 2 gün kalmış maşallah.
bende iyiyim canım napalım benide buse 8,30 da uyandırdı yine kahvaltı yaptık şimdi buradayım evi toplayacam emme sıkıldım yav her gün aynı işleri yapmaktan ööfffCanım yaa:asigim: :asigim:
Çok tşk ederim bilmukabele karşılıklı duygularımız herzaman..Çok çok şanslıyım ben yaa Şeniz
İyiyim canım sabah erkenden ayaktaydık Yağmurun tekmeleri önce sonra abimizin şen sesi eşlik etti kahvaltı vs bu saat oldu işte babamızı bekliyoruz mobilyalara bakmaya gideceğiz inşallah bugün olurda bir yük gider üzerimizden..
Sen nasılsın Krispim ?
böyle havalar da pek fena oluyo insan sıkılıyo zaten sıkılmaya meyilliyizzz dandiriğiz hassasız aaaaaaa!!!!
bakalım biz nere gitçez tatileeee
gidebilcez mi bu yıl gidemedikkk
kızzz valla bütün kılımı tüyümü yolabilirsin bacım hepsinden nefret ediyom.
kız hoşgeldin yavrum eklede bakak bacııııııım.
ayyyyy benim bi tane pantolonum var siyah her bi haltla giyiliyo allahtan.benimki sıkmıyo ama oturunca alt taraftan rahatsız ediyo benimkide ama ben almayacam hamilelikle ilgili hiçbişey.anam millet 35.haftasından sonra doğuruyo.bende iki gün sonra 34.haftama giriyom alsam giyemem bilem.ne gerek varki dimi ama.
böyle havalar da pek fena oluyo insan sıkılıyo zaten sıkılmaya meyilliyizzz dandiriğiz hassasız aaaaaaa!!!!
bakalım biz nere gitçez tatileeee
gidebilcez mi bu yıl gidemedikkk
merhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş
bende bugün halsiz halsiz dolanıyorum misafirim vardı akşama iptal olduu başka gün geliceklrmiş ütüm var bayaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadımm son ana bırakıyorumm
merhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş
bende bugün halsiz halsiz dolanıyorum misafirim vardı akşama iptal olduu başka gün geliceklrmiş ütüm var bayaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadımm son ana bırakıyorumm
canlız napin kııı bak ne dicem yav vallaha üşeniyom kuaföre gitmeyi saçım kesilecek kaşım alınacak bıyıklar ölr ayaklar yapılacak amma üşeniyom valla yaaaa sağa zahmet gelsene kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?