günaydın millet nasılsınız bakem
günaydın tatlım...nasılsın.ben 54 kg ile hamıle kaldım suan 67,5 um.doktor 2 haftada 1 kgdan fazla alırsan diyete dedi.kaç kilo aldınki canım korkuyosun heeee:uhm:
ya işte bende bılmıyorum normakl pantalon baksak sıkar mı acaba çok nasıl olur.ben kot istiyorum ama yagünaydın yeni gelenlerrr ben ciciş topiğine bişey eklemeye çalışıyodum da istediğim gibi ekleyemedim bi de bu esnada gittim çamaşır astım geldim
kızzz
benim de hamiş pant. sıkmaya başldı yaa daha var zamannn napıcaz ayolll
yavrım inş veririz dılmuhum ben senı ekleyemıyomya sen eklesene benı.üstüne tıklayanmıyorum adının yaaakız pilavım vardı dünden.bide yemek yaptım yanına şimdi bi çorbam kaldı.bide kk dan bi pasta tarifi buldum çok pratik onu yaparsam benden iyisi yok valla.
kız korkma kilo verememekten benim görümcem 25 kilo almış hamilelikte şimdi görsen bekar kız gibiamaaaaaaaan veririz kiloları nasıl olsa ne olcak takma bak ben 11 kilo aldım takıyommu.
beni niye eklemeiyon gıııııııı alçak
günaydın şekeeeeeeeeer
canım ne hamaratlığı valla daha yeni başladım dün attım beyazları makinaya bugünde renklileri attım yıkanıyo.ayyyy 33.haftadayız bacım başladı korkular bende bebişim gelirse diye ondan başladım.daha beşiğini bilem kurmadık.sende başla gıııııı az kaldı valla.ekim anaları doğurmaya başlamış valla.35.çhaftadan sonra doğuran biri var bebişi kuvezde 2 gün kalmış maşallah.
merhaba canım aman tatlım yorma kendını dınlen olmazsa yarın yaparsın canımmmerhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş
bende bugün halsiz halsiz dolanıyorum misafirim vardı akşama iptal olduu başka gün geliceklrmiş ütüm var bayaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadımm son ana bırakıyorumm
tamam canım şimdi eklıyorum tatlım bekle benı canımmmyolayır bacım nolucukk delikafadulden cırt cırt 2 dklık iş o delikafadulden benide ekle melek anneeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey:
bende iyiyim canım napalım benide buse 8,30 da uyandırdı yine kahvaltı yaptık şimdi buradayım evi toplayacam emme sıkıldım yav her gün aynı işleri yapmaktan ööfff
sen kızının ismini yağmurmu vericen canım
ablamın kızının ismide yağmur ama inşallah huyu ona benzemez çooooookkk arsızzz
nan kış geldi ne tatili bebek doğuracan sen hala tatilimi deyon ayyyooooooooolllllllllllllll
Yaaaaa zaten telaşım bu yüzden dün oğlumda diyorki anne nerde yatacak kardeşim kaydirigubbakcemile3
Siz beşiği kurmadınız biz almadık bile laelaelaelaelae
Yok ben bugün herşeyi halletmeliyim eşim bir erken gelse öğlen saatlerinde süper olur ..Evet canım yaa bende okudum Ekim annelerinden 5 kişi doğum yapmış maşallah hepside çok iyi 2 gün kalan 2700 gr doğmuş bebek solunumdan 2 gün tutup çıkarmışlar ikiside iyimiş Allahım bizlerede nasip etsin..Ne demek istediğini iyi anladım mobilya sparişini vereyim bu hafta çantamda hazır olacak :lepi:
merhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş
bende bugün halsiz halsiz dolanıyorum misafirim vardı akşama iptal olduu başka gün geliceklrmiş ütüm var bayaa ben daha bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlamadımm son ana bırakıyorumm
gelürüm bacım ama çifte tarife alırım nan kaydirigubbakcemile3
niye nan çift tarifiye oliiii hade ordan sende
gerçi benim burdaki kuaförlere ödeyecem parayı sağa çif tarifiyede olur üç tarifiyede anam çoookkk pahalı burası yavvvv:1no2:
Evet canım İsmi nasipse Yağmur ama rüyamda görmüştüm o yüzden hiç düşünmeden koyduk hiçte başka bir isim düşünmedim sonrasında bereketiyle gelsin inşallah..Sakin bir bebek olsun diye baştan beri dua ediyorum sonraki eğitimde ise umarım Doğadaki kadar başarılı olabilirim..
Doğa zira çok efendi hala öyle ne yemesi ne içmesi hiç sorun çıkarmadı banaAbisine benzesin Yağmurumuzda :Saruboceq:
Ev işi hergün hergün cidden bazen külfet geliyor değişiklik istesek yine ev işiyle değişiklik yapmak lazım boşversekmi acabakaydirigubbakcemile3
canım benimm sınavım iyi geçti bi aksilik olmazsa mezunum:hooray:günaydın yavrum.kız biz senle ne zamandır karşılaşamıyoz.nasıl geçti sınavın
günaydın çıtırtımm Şenizgünaydın millet nasılsınız bakem
canım sen kimsin ben bilimiyim kii adın ne söle bakemgünaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:
beni candan hissetmiyon mu nan :mymeka:hoş gördük nazlı can nasılsın
sana neden nazlı can deyom ben bilmiyom valla ama çok candan hissettim seni ondan herhaldeŞeniz
eminönüne gidek mi nan :jeyyar:hava öle bozukki ha yağdı yağacak pppöööfffffffffffffffffffffff
Destnam gelmişşş hoşgeldin canım benim a.s. a.s.
Yorma kendini bak zaten halsizmişsin ben bugüne gelmek isteyenleri iptal ettim zaten planlı proğramlı zaman darlığı içinde hallediyorum işlerimi tam iş günümde misafir gelecekti dedim kusurma bakmayın p.tesi alayım sizleri öylece kaldı ..
Kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra kaldırabileceğiniz yeriniz varsa beklemeyin son anı kızlar yapın yapabildiğinizi ağırlaştıkça zorlaşıyor herşey..Bizde koyacak yerde yok en boş yer abini dolabı oda sıkışık olur diye yapamıyoruz hoş zaten eksiklerimizde bir sürü kafamçokkarıştı
hoşbulduk nazlıcım krispii ve dilmuhumm bugün ütü yapıcam köye çıkıcam annemlere sonraa özledimmvalla,
krispii şu resimdekii bebiş kuzeniminn 09.09.2009 da doğdu çok taklı dimii 38.haftada geldii bebişi normal doğumlaa onu gidip seviyom arada kuzenin karnını boş görmek çok deişik hele bebeğini severken imreniyor insasnn
ayyyyy canım allah yardımcınız olurda bulursunuz inşallah kafanıza göre bişeyler inşallah.ama artık hızlanmamız lazım.benim içimde hep erken gelecek gibi bi his var.bakalım haftaya çarşamba doktora gitcez o ne diycek bebiş ne kadar olmuş.ben kendi çantamı hazırladım bacım içinede hımmm neler koydum sayam eksik varsa tamamlayın olurmu canımın içi
1 gecelik
2 pijama
1 hırka
3 don
2 atlet
1emzirme sütyeni
pamuk
1 paket ped
1 paket göğüs pedi
terlik
deodorant
1 havlu
1 lastikli pantolon çıkış için
2 kalın çorap
1 patik bura çok soğuk oluyo ya
diş macunu fırçası ıslak mendil
nasıl bacım yeterlimi varmı bi eksik
bebişimin çantası hazır değil daha
hoşgeldim canım.
melek anne gördüm seni nannnnnnnn
hosgeldın morukkk naberr kaydirigubbakcemile3canım benimm sınavım iyi geçti bi aksilik olmazsa mezunum:hooray:
günaydın çıtırtımm Şeniz
canım sen kimsin ben bilimiyim kii adın ne söle bakem
beni candan hissetmiyon mu nan :mymeka:
eminönüne gidek mi nan :jeyyar:
hoşbulduk nazlıcım krispii ve dilmuhumm bugün ütü yapıcam köye çıkıcam annemlere sonraa özledimmvalla,
krispii şu resimdekii bebiş kuzeniminn 09.09.2009 da doğdu çok taklı dimii 38.haftada geldii bebişi normal doğumlaa onu gidip seviyom arada kuzenin karnını boş görmek çok deişik hele bebeğini severken imreniyor insasnn
aynen kız ben de nefret ediyorum tüm kıllarımdan:)))kızzz valla bütün kılımı tüyümü yolabilirsin bacım hepsinden nefret ediyom.
kız hoşgeldin yavrum eklede bakak bacııııııım.
ayyyyy benim bi tane pantolonum var siyah her bi haltla giyiliyo allahtan.benimki sıkmıyo ama oturunca alt taraftan rahatsız ediyo benimkide ama ben almayacam hamilelikle ilgili hiçbişey.anam millet 35.haftasından sonra doğuruyo.bende iki gün sonra 34.haftama giriyom alsam giyemem bilem.ne gerek varki dimi ama.
meraba canım keyifler iyi dediğin gibi uykular nanayyy...merhaba kızlar keyifler nasıll inş herkes iyidir uyku problemi dışındaa başka sorunumuz olmasında inşş
he seneye düşünüyom kızzzz bu sene geçti gitti ne edemmm kociş işe martta girdi de ondan dolayı yaz tatilimiz olmadı halbuki benm vardı ama kocişi bekledim ben bu sene toplam 6 gün tatil yaptım 4 gün anama gittim 2 gün de kaynanama gittik kocişlebende iyiyim canım napalım benide buse 8,30 da uyandırdı yine kahvaltı yaptık şimdi buradayım evi toplayacam emme sıkıldım yav her gün aynı işleri yapmaktan ööfff
sen kızının ismini yağmurmu vericen canım
ablamın kızının ismide yağmur ama inşallah huyu ona benzemez çooooookkk arsızzz
nan kış geldi ne tatili bebek doğuracan sen hala tatilimi deyon ayyyooooooooolllllllllllllll
ay ben de fena aşeriyorum tatile :roflol: ay ben de ski canlılığımı özledim yaaaa deniz hele geçen yıl da giremediydim tam regl zamanıma denk geldiydi hep öyle oluyo zaten ne kaa ayarlasam da tatile gidince denizi görünce geliyo meret... vala benim kociş çok sıcak yer sevmiy antalya bodrum hayal bana:) biz egede takılıyoruz geneldeeayyyyyyy tatiiiiiiiiiiiiiiiiil nasıl canım istiyo tatile gidem boş boş sokaklarda gezem şöyle ağır ağır değil hoplaya zıplaya.sabah kahvaltı sonra denize gidem.anaaaaaaaaaam nasıl özlemişim haaaaaaa.geçen senede gidememiştim ben.seneye bizde nere gitcez belli değil ama şöyle antalya fethiye bodrum falan istiyom ben tabi belli olmaz.
günaydın tatlım...nasılsın.ben 54 kg ile hamıle kaldım suan 67,5 um.doktor 2 haftada 1 kgdan fazla alırsan diyete dedi.
ya işte bende bılmıyorum normakl pantalon baksak sıkar mı acaba çok nasıl olur.ben kot istiyorum ama ya
yavrım inş veririz dılmuhum ben senı ekleyemıyomya sen eklesene benı.üstüne tıklayanmıyorum adının yaaa
merhaba canım aman tatlım yorma kendını dınlen olmazsa yarın yaparsın canımm
tamam canım şimdi eklıyorum tatlım bekle benı canımmm
canım benimm sınavım iyi geçti bi aksilik olmazsa mezunum:hooray:
günaydın çıtırtımm Şeniz
canım sen kimsin ben bilimiyim kii adın ne söle bakem
beni candan hissetmiyon mu nan :mymeka:
eminönüne gidek mi nan :jeyyar:
bacım sen ekle bende senden ekleyem üstüne tıklayamıyom gülnur dimi yanlış olmasın
İnşallahhhhhhhhhh Krispim zira can dayanmıyor o yorgunluklaradaayyy maşşallah allahım bağada öle sakin akıllı bi çocuk nasip etse kızım çok zorladı beni halada zorlamakta bakalım inşallah oğluşumuz ablasından akıllı çıkar yoksam bu beden daha fazla nere kadar dayanır bilemiyom
canlız tatlım ekledım.ya dılmuhcum sen ekleyemıyon mu canım benı...
Tarağını unutma canım doğum sonrası için Kırmızı loğusa bandını yada tacını en lazım olanları yazmışsın canım zaten koymuşsun çantanıza sonrası bazen yedekleri gerekiyor onlarıda 2-3 adet eklemişsin..
Kendinize su alın canım yanında kim olacaksa alsın zira akşama bolca ihtiyaç oluyor giriş çıkışlar yasaklanıyor kantinleri kapanıyor hastanelerin..
Sonrasında isteğe bağlı buda çarşaf yastık kılıfı dilerseniz götürürsünüz hastanenize doğum yapacağınız hastaneye bir gidin görün neleri var odaları nasıl hijyeniklik vs??
Baktınız içinize sinmedi alırsınız bu dediklerimi yanınıza..
ayyyyyy gözünüz aydın canım.kız göbişi ne durumda valla çoook merak ediyoım doğumdan sonra ne hale gelcez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?