2009 Kasm Anneleri

günaydın millet nasılsınız bakem

kaç kilo aldınki canım korkuyosun heeee:uhm:
günaydın tatlım...nasılsın.ben 54 kg ile hamıle kaldım suan 67,5 um.doktor 2 haftada 1 kgdan fazla alırsan diyete dedi.
ya işte bende bılmıyorum normakl pantalon baksak sıkar mı acaba çok nasıl olur.ben kot istiyorum ama ya
yavrım inş veririz dılmuhum ben senı ekleyemıyomya sen eklesene benı.üstüne tıklayanmıyorum adının yaaa
merhaba canım aman tatlım yorma kendını dınlen olmazsa yarın yaparsın canımm
yolayır bacım nolucukk delikafadulden cırt cırt 2 dklık iş o delikafadulden benide ekle melek anneeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey:
tamam canım şimdi eklıyorum tatlım bekle benı canımmm

Evet canım İsmi nasipse Yağmur ama rüyamda görmüştüm o yüzden hiç düşünmeden koyduk hiçte başka bir isim düşünmedim sonrasında bereketiyle gelsin inşallah..Sakin bir bebek olsun diye baştan beri dua ediyorum sonraki eğitimde ise umarım Doğadaki kadar başarılı olabilirim..
Doğa zira çok efendi hala öyle ne yemesi ne içmesi hiç sorun çıkarmadı banaAbisine benzesin Yağmurumuzda :Saruboceq:

Ev işi hergün hergün cidden bazen külfet geliyor değişiklik istesek yine ev işiyle değişiklik yapmak lazım boşversekmi acabakaydirigubbakcemile3

ayyyyy canım allah yardımcınız olurda bulursunuz inşallah kafanıza göre bişeyler inşallah.ama artık hızlanmamız lazım.benim içimde hep erken gelecek gibi bi his var.bakalım haftaya çarşamba doktora gitcez o ne diycek bebiş ne kadar olmuş.ben kendi çantamı hazırladım bacım içinede hımmm neler koydum sayam eksik varsa tamamlayın olurmu canımın içi

1 gecelik
2 pijama
1 hırka
3 don
2 atlet
1emzirme sütyeni
pamuk
1 paket ped
1 paket göğüs pedi
terlik
deodorant
1 havlu
1 lastikli pantolon çıkış için
2 kalın çorap
1 patik bura çok soğuk oluyo ya
diş macunu fırçası ıslak mendil
nasıl bacım yeterlimi varmı bi eksik
bebişimin çantası hazır değil daha

hoşgeldim canım.

niye nan çift tarifiye oliiii hade ordan sende
gerçi benim burdaki kuaförlere ödeyecem parayı sağa çif tarifiyede olur üç tarifiyede anam çoookkk pahalı burası yavvvv:1no2:

:jeyyar: :jeyyar: ben yaparuk sagaa delikafadulden delikafadulden
melek anne bekliom seniii :lepi:

ayyy maşşallah allahım bağada öle sakin akıllı bi çocuk nasip etse kızım çok zorladı beni halada zorlamakta bakalım inşallah oğluşumuz ablasından akıllı çıkar yoksam bu beden daha fazla nere kadar dayanır bilemiyom

günaydın yavrum.kız biz senle ne zamandır karşılaşamıyoz.nasıl geçti sınavın
canım benimm sınavım iyi geçti bi aksilik olmazsa mezunum:hooray:
günaydın millet nasılsınız bakem
günaydın çıtırtımm Şeniz
günaydın tatlım nasılsınnn.buarada yavrım ben senı facede ekledım ama sen hala kabul etmedın sanırsam nie kabul etmıyon benı istemıyon mu :gitme:
canım sen kimsin ben bilimiyim kii adın ne söle bakem
hoş gördük nazlı can nasılsın
sana neden nazlı can deyom ben bilmiyom valla ama çok candan hissettim seni ondan herhaldeŞeniz
beni candan hissetmiyon mu nan :mymeka:
hava öle bozukki ha yağdı yağacak pppöööfffffffffffffffffffffff
eminönüne gidek mi nan :jeyyar:

hoşbulduk nazlıcım krispii ve dilmuhumm bugün ütü yapıcam köye çıkıcam annemlere sonraa özledimmvalla,
krispii şu resimdekii bebiş kuzeniminn 09.09.2009 da doğdu çok taklı dimii 38.haftada geldii bebişi normal doğumlaa onu gidip seviyom arada kuzenin karnını boş görmek çok deişik hele bebeğini severken imreniyor insasnn

ayyyyyy gözünüz aydın canım.kız göbişi ne durumda valla çoook merak ediyoım doğumdan sonra ne hale gelcez diye

Tarağını unutma canım doğum sonrası için Kırmızı loğusa bandını yada tacını en lazım olanları yazmışsın canım zaten koymuşsun çantanıza sonrası bazen yedekleri gerekiyor onlarıda 2-3 adet eklemişsin..
Kendinize su alın canım yanında kim olacaksa alsın zira akşama bolca ihtiyaç oluyor giriş çıkışlar yasaklanıyor kantinleri kapanıyor hastanelerin..
Sonrasında isteğe bağlı buda çarşaf yastık kılıfı dilerseniz götürürsünüz hastanenize doğum yapacağınız hastaneye bir gidin görün neleri var odaları nasıl hijyeniklik vs??

Baktınız içinize sinmedi alırsınız bu dediklerimi yanınıza..

hosgeldın morukkk naberr kaydirigubbakcemile3

:mymeka: nan bebi adam yerine koymıyon mu ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende sana hosgeldın bide günaydın didim amaaaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: benide görrrr alkisalkisalkis

aynen kız ben de nefret ediyorum tüm kıllarımdan:)))
benim de siyah klsaik olan tayt gibim olmuş:) ilk giydiğimde bosboldu Allahım ben bu günleri de mi görcektimmmm benim bi bahçıvan kot, bi siyah klasik, bi de mavi kot pant var ama bende de üstte sıkıntı var akşam bi gezinelim dedik amaniin uzun kollu bişi bulamadım üstümeee ne giysem düdük gibi şaştım kaldım dün de ölçtüm benm bel 102 cm olmuş kızzzzzz ne giyebilirim daha 2 ayım var yaaa

meraba canım keyifler iyi dediğin gibi uykular nanayyy...
amaan bu halde bi de misafir mi alıyonuz bana ne gelen var ne gidennn rahatım vallaaa...
ütü bende de var ama bebenin kıyafetlerini yıkayayım her şeyi oturup ütülerim diyorum ben ütü masasını çekyatın önüne kuruyorum oturup yapıyorum ütümü yoksa ayaklarım belim kopuyooo
he seneye düşünüyom kızzzz bu sene geçti gitti ne edemmm kociş işe martta girdi de ondan dolayı yaz tatilimiz olmadı halbuki benm vardı ama kocişi bekledim ben bu sene toplam 6 gün tatil yaptım 4 gün anama gittim 2 gün de kaynanama gittik kocişle
ay ben de fena aşeriyorum tatile :roflol: ay ben de ski canlılığımı özledim yaaaa deniz hele geçen yıl da giremediydim tam regl zamanıma denk geldiydi hep öyle oluyo zaten ne kaa ayarlasam da tatile gidince denizi görünce geliyo meret... vala benim kociş çok sıcak yer sevmiy antalya bodrum hayal bana:) biz egede takılıyoruz geneldee

günaydınnnnn aslında çok da almamışsınnn
normal pant olmaz kıı bize:)
ama ben bu pantolonları doğurduktan sonra da giyerim hemen gitmez ki göbek, bi de rahat olur nasılsa ayarlanıyo beli kilo verdikçe sıkarım:) hem de alternatif olur diğer kıyafetlerimleeee

bacım sen ekle bende senden ekleyem üstüne tıklayamıyom gülnur dimi yanlış olmasın

ekledım ben
nan ö gözlerne öle melek anne karı koca pek gözel cıkmıssınız sızın bebege sımdıden görücü cıkar haa hazırlıklı olun ne cıkacagı aşagı yukarı bellı oluyy nan delikafadulden

İnşallahhhhhhhhhh Krispim zira can dayanmıyor o yorgunluklarada
Sakin bir bebeğin olsun canımm :Saruboceq:

Yaaa Destnamm bizim içinde sev kokla olurmu..Bizlerede nasip olur inşallah sağlıkla birbir alırız kucaklarımıza:Saruboceq: :Saruboceq:

canlız tatlım ekledım.ya dılmuhcum sen ekleyemıyon mu canım benı...

bende ekleyemiyom bacım dur canliz eklesin seni bende ondan alabilirsem alam

aaaaa evet kırmızı kudeleli taç alcam o aklımda bulamadım daha tarak aklıma hiç gelmedi.ben bu gidişimde ebelerle bi konuşam odalara bakam en iisi sağol cannım

ayyyyyy gözünüz aydın canım.kız göbişi ne durumda valla çoook merak ediyoım doğumdan sonra ne hale gelcez diye

he ben de çok merak ediyorummmmm

ben daha çanta manta hazırlamadım önce bi yıkayayım da her bi şeyii
ama koyacaklarımı ayrı yerede tutuyorum
eksik yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…