ayyyyyy gözünüz aydın canım.kız göbişi ne durumda valla çoook merak ediyoım doğumdan sonra ne hale gelcez diye
bende ekleyemiyom bacım dur canliz eklesin seni bende ondan alabilirsem alam
aaaaa evet kırmızı kudeleli taç alcam o aklımda bulamadım daha tarak aklıma hiç gelmedi.ben bu gidişimde ebelerle bi konuşam odalara bakam en iisi sağol cannım
nan seni candan hissetmesem o kaaa aramız iyi olmuydu nan çatlakcanım benimm sınavım iyi geçti bi aksilik olmazsa mezunum:hooray:
günaydın çıtırtımm Şeniz
canım sen kimsin ben bilimiyim kii adın ne söle bakem
beni candan hissetmiyon mu nan :mymeka:
eminönüne gidek mi nan :jeyyar:
hoşbulduk nazlıcım krispii ve dilmuhumm bugün ütü yapıcam köye çıkıcam annemlere sonraa özledimmvalla,
krispii şu resimdekii bebiş kuzeniminn 09.09.2009 da doğdu çok taklı dimii 38.haftada geldii bebişi normal doğumlaa onu gidip seviyom arada kuzenin karnını boş görmek çok deişik hele bebeğini severken imreniyor insasnn
aynen kız ben de nefret ediyorum tüm kıllarımdan:)))
benim de siyah klsaik olan tayt gibim olmuş:) ilk giydiğimde bosboldu Allahım ben bu günleri de mi görcektimmmm benim bi bahçıvan kot, bi siyah klasik, bi de mavi kot pant var ama bende de üstte sıkıntı var akşam bi gezinelim dedik amaniin uzun kollu bişi bulamadım üstümeee ne giysem düdük gibi şaştım kaldım dün de ölçtüm benm bel 102 cm olmuş kızzzzzz ne giyebilirim daha 2 ayım var yaaa
meraba canım keyifler iyi dediğin gibi uykular nanayyy...
amaan bu halde bi de misafir mi alıyonuz bana ne gelen var ne gidennn rahatım vallaaa...
ütü bende de var ama bebenin kıyafetlerini yıkayayım her şeyi oturup ütülerim diyorum ben ütü masasını çekyatın önüne kuruyorum oturup yapıyorum ütümü yoksa ayaklarım belim kopuyooo
he seneye düşünüyom kızzzz bu sene geçti gitti ne edemmm kociş işe martta girdi de ondan dolayı yaz tatilimiz olmadı halbuki benm vardı ama kocişi bekledim ben bu sene toplam 6 gün tatil yaptım 4 gün anama gittim 2 gün de kaynanama gittik kocişle
ay ben de fena aşeriyorum tatile :roflol: ay ben de ski canlılığımı özledim yaaaa deniz hele geçen yıl da giremediydim tam regl zamanıma denk geldiydi hep öyle oluyo zaten ne kaa ayarlasam da tatile gidince denizi görünce geliyo meret... vala benim kociş çok sıcak yer sevmiy antalya bodrum hayal bana:) biz egede takılıyoruz geneldee
günaydınnnnn aslında çok da almamışsınnn
normal pant olmaz kıı bize:)
ama ben bu pantolonları doğurduktan sonra da giyerim hemen gitmez ki göbek, bi de rahat olur nasılsa ayarlanıyo beli kilo verdikçe sıkarım:) hem de alternatif olur diğer kıyafetlerimleeee
deli güldürdünbenı sabah sabah.tek dileğim sağlıklı olsun.anam bize niye gelıyolar biz gitcez ya kız istemeye...kaydirigubbakcemile3ekledım ben
nan ö gözlerne öle melek anne karı koca pek gözel cıkmıssınız sızın bebege sımdıden görücü cıkar haa hazırlıklı olun ne cıkacagı aşagı yukarı bellı oluyy nan delikafadulden
bende ekleyemiyom bacım dur canliz eklesin seni bende ondan alabilirsem alam
aaaaa evet kırmızı kudeleli taç alcam o aklımda bulamadım daha tarak aklıma hiç gelmedi.ben bu gidişimde ebelerle bi konuşam odalara bakam en iisi sağol cannım
kız benimki bol düşük belli spor bi pantolon aldığım hamile pantolonuda değil üstelik.ama almayacam ben kız iki gün sonra 34.haftama giriyom bi ay ya giyerim ya giymem.oda burda dışarı çıktığımda yok.üstte sıkıntı yok benim almıştım bi sürü
hosgeldın morukkk naberr kaydirigubbakcemile3
:mymeka: nan bebi adam yerine koymıyon mu ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende sana hosgeldın bide günaydın didim amaaaaa :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: benide görrrr alkisalkisalkis
yok nan görünmüyo sende gülnur.ekledım ben
nan ö gözlerne öle melek anne karı koca pek gözel cıkmıssınız sızın bebege sımdıden görücü cıkar haa hazırlıklı olun ne cıkacagı aşagı yukarı bellı oluyy nan delikafadulden
saol canım darısı sağlıkla biizm başımıza inşş karnı bomboşş tabii kilosunun çoğu gittii hafif yumuşaklık kaldıı 5 gün sonra falan korse giymeye başlıycakk dikişi çok fazla olduğu için biraz geçmesini bekle bişe kalmz göbeklerden inşş
he ben de çok merak ediyorummmmm
ben daha çanta manta hazırlamadım önce bi yıkayayım da her bi şeyii
ama koyacaklarımı ayrı yerede tutuyorum
eksik yok gibi
he bi de hast.ye sor bazı hast.ler hast. çantasına ne koyman gerektiğiyle ilgili bi broşür veriyolar belki senin hast. de verir ona göre değiştirirsin bacım koyduklarınııı
ben de zoraki bi kırmızı kurdelalı taç buldum emme pek de içime sinmese de aldım kalın baya ya zaten benm saçlar zayıf cansız ve dümdüz kafamın yarısını kaplıyyy ama napiim daha da arayamıcam taç maç sıktı artık bi taçı günlerce aradım kardeşim hiçbi yerde olmaz mı kırmızı kurdelalı taçççç
destna çok şeker maaşallah kızzzzz:)))
topidik topidik:)))
yerim ben onuuuu
yaaa ben de çok alt almışım aldığım üstler de yazlık yav havalar da bozduuu
neyse az kaldı şurda
ama sen alma tabii napıcan alıp da çıkmıyosun dışarı boşverr
doğumdan sonra alırsın kendine bişeyler
nan şekercik kız bizim sat lar aynıymış nan aynı gündemi hallettik biz bu bebişleri ne töbe yarabbim töbeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
ayyy aynı heyecan benm kocişte de var ay kime benzicek bu çocuk deyip duruyooooo benden çok meraklıaşkolsun canımm benim gibi beceriksiz bir arkadaşınız var napiyim beceremiyom fazla alıntı yapmayıı arada kaynıyoo hoşbulduk canımm kusuruma bakmaaa opuyorumnanaktan barıştık demiii
nazlıcım habire kokluyomsenin içinde koklarım Rabbim bebeklerimizi hayırlısı sağlıklısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş bebişi bu ne tatlı bi koku Allahım benim bebeğim nasıl olucak kime benziycek heyecan sardıı kuzenin paşası aynıı annesiii
he ben de acayip bi yerde yaşıyorum ben balıkesirliyim emme balıkesirde yaşamıyorum maalesef memleket hasretinden ööle yazdıydım:) burda da bi b... yok afedersin.. aman napiim kalın malın idare etçek kim gelcek görcek beni ööle zatii he kociş bi dnya fot çeker kameraya alır emme ne edem ben kurdelayı da tutamam kız kafamda:)yok nan görünmüyo sende gülnur.
annembirmelek sen beni canlizden eklesene meryem b....
ayyyyyyy iyi ya ben aldım korse koydum çantama.
iyi ya hazır gibi o zaman
anaaaaaaam sen bide burayı gör hiç bi halt yok.dün bi yere fosforlü yıldız sordum duvar için adam o ne diyo ooooooooooooooo düşün işte ben nerden bulcaksam taç.olmadı kurdele alırım kendim yaparım bişeyler.kız sende içine sinmediyse al kurdele bağla ne olcak
öhö öhö şşt çaktırma ayolll:)))nan şekercik kız bizim sat lar aynıymış nan aynı gündemi hallettik biz bu bebişleri ne töbe yarabbim töbeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
dimii insan bakmaya kıyamıyorr maşllah tüm bebekleree
krispii hakikaten öyle çirkin bebek yokkii hepsii çok sevimlii maşallah
nan seni candan hissetmesem o kaaa aramız iyi olmuydu nan çatlak
anam hava bozuk çaliii yaaa ıslanıruk nan rezillik diz boyu üç gebeş karu sırılsıklam hade benim ev yakın siz o halde nasıl getçeniz eve olmadı bende kalusunuz
nan tubiş bi zamanlar be sağa eminönünde buluşak demiştim gelmemiştin daha doğrusu gelmiştinde beni istememiştin şimdi sen deyon gidekmi diye nan bak hiç aklıma böle olacağı gelmemişti haaa
eeee allahın sopası yokki bacım :roflol::roflol:
ay tubiş hadi gidek nan eminönüne :roflol::roflol::roflol:
cerin karusu nerde yaaaa uyanamadımı hala yoksam o gittimi
evet canım çok tatlı bebeklerin hepsi öle rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
hadi canım yorma kendini sakınnnsizden ayrılamıyorum ama biraz evedee bakiyim dağnınk bayaa pasaklı oldum bu aralar sayfa açık bakarım aradaa öpüyom sizii
hmm göğüsler mi ağrıy o zaman bi şey daha öğrenmiş oldukkkbenim göğüsler ağrımaya başladı kaç gündür sanırsam süt üretimi transa geçti kaydirigubbakcemile3
he o zaman kilona göre alırsın böyle özendiğin ne varsa ben vitrinlere bakıp yalanıyorum dr.a gidince bi geziyorum da:))) kociş de gülüyo halime artık en son gidişimde bakmadım hayırdır diyo moralim bozuluyo bakınca ya alamıyorum ya bide üşenmden girip mağazalarda kıyafetlere daha yakından bakıyorm bu göbekle neyimeyseeeehe ya alrım doğumdan sonra şimdi ihtiyacım yok bacım
nan bem sana hoşgeldin dedim neye cvp vermiyonklava:
destnacım sekercik günaydınn a.s.
o zaman bağada bundan sonra tuğbacan de olur muu
kızım sen bana eminönünee gidek dediğin haftaa senin adın zapuğa çıkmıştı nan :roflol: deli miydim benn gelem senlenn :roflol: şimdi baktım tanıdım senii zapuk falan değelsinn hem zapuk olsandaa bişey olmazz küççük karusun walla ezer geçerim senii :roflol:
yok nan yağmur yağcaktı yaa gitmiyek dedik dün akşamm
ama du ben ona bi msj atamm bakıyımm gelir mii
yok nan görünmüyo sende gülnur.
annembirmelek sen beni canlizden eklesene meryem b....
ayyyyyyy iyi ya ben aldım korse koydum çantama.
iyi ya hazır gibi o zaman
anaaaaaaam sen bide burayı gör hiç bi halt yok.dün bi yere fosforlü yıldız sordum duvar için adam o ne diyo ooooooooooooooo düşün işte ben nerden bulcaksam taç.olmadı kurdele alırım kendim yaparım bişeyler.kız sende içine sinmediyse al kurdele bağla ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?