2009 Kasm Anneleri

ayyyyyy gözünüz aydın canım.kız göbişi ne durumda valla çoook merak ediyoım doğumdan sonra ne hale gelcez diye

saol canım darısı sağlıkla biizm başımıza inşş karnı bomboşş tabii kilosunun çoğu gittii hafif yumuşaklık kaldıı 5 gün sonra falan korse giymeye başlıycakk dikişi çok fazla olduğu için biraz geçmesini bekle bişe kalmz göbeklerden inşş

he bi de hast.ye sor bazı hast.ler hast. çantasına ne koyman gerektiğiyle ilgili bi broşür veriyolar belki senin hast. de verir ona göre değiştirirsin bacım koyduklarınııı

ben de zoraki bi kırmızı kurdelalı taç buldum emme pek de içime sinmese de aldım kalın baya ya zaten benm saçlar zayıf cansız ve dümdüz kafamın yarısını kaplıyyy ama napiim daha da arayamıcam taç maç sıktı artık bi taçı günlerce aradım kardeşim hiçbi yerde olmaz mı kırmızı kurdelalı taçççç

nan seni candan hissetmesem o kaaa aramız iyi olmuydu nan çatlak

anam hava bozuk çaliii yaaa ıslanıruk nan rezillik diz boyu üç gebeş karu sırılsıklam hade benim ev yakın siz o halde nasıl getçeniz eve olmadı bende kalusunuz

nan tubiş bi zamanlar be sağa eminönünde buluşak demiştim gelmemiştin daha doğrusu gelmiştinde beni istememiştin şimdi sen deyon gidekmi diye nan bak hiç aklıma böle olacağı gelmemişti haaa
eeee allahın sopası yokki bacım :roflol::roflol:

ay tubiş hadi gidek nan eminönüne :roflol::roflol::roflol:

cerin karusu nerde yaaaa uyanamadımı hala yoksam o gittimi

evet canım çok tatlı bebeklerin hepsi öle rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kız benimki bol düşük belli spor bi pantolon aldığım hamile pantolonuda değil üstelik.ama almayacam ben kız iki gün sonra 34.haftama giriyom bi ay ya giyerim ya giymem.oda burda dışarı çıktığımda yok.üstte sıkıntı yok benim almıştım bi sürü

deli güldürdünbenı sabah sabah.tek dileğim sağlıklı olsun.anam bize niye gelıyolar biz gitcez ya kız istemeye...kaydirigubbakcemile3
canım sende çok güsel hatunsun maşallah.eşinle çok yakışmışsınız Rabbım bozmasın mutluluğunuzu...

tamam tatlım hadi bakalım ordan ekle olmazsa tatlım he canım gülnur ö... benım canımm

yaaa ben de çok alt almışım aldığım üstler de yazlık yav havalar da bozduuu

neyse az kaldı şurda
ama sen alma tabii napıcan alıp da çıkmıyosun dışarı boşverr

doğumdan sonra alırsın kendine bişeyler

aşkolsun canımm benim gibi beceriksiz bir arkadaşınız var napiyim beceremiyom fazla alıntı yapmayıı arada kaynıyoo hoşbulduk canımm kusuruma bakmaaa opuyorumnanaktan barıştık demiii

nazlıcım habire kokluyomsenin içinde koklarım Rabbim bebeklerimizi hayırlısı sağlıklısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş bebişi bu ne tatlı bi koku Allahım benim bebeğim nasıl olucak kime benziycek heyecan sardıı kuzenin paşası aynıı annesiii

yok nan görünmüyo sende gülnur.
annembirmelek sen beni canlizden eklesene meryem b....

ayyyyyyy iyi ya ben aldım korse koydum çantama.

he ben de çok merak ediyorummmmm

ben daha çanta manta hazırlamadım önce bi yıkayayım da her bi şeyii
ama koyacaklarımı ayrı yerede tutuyorum
eksik yok gibi

iyi ya hazır gibi o zaman

anaaaaaaam sen bide burayı gör hiç bi halt yok.dün bi yere fosforlü yıldız sordum duvar için adam o ne diyo ooooooooooooooo düşün işte ben nerden bulcaksam taç.olmadı kurdele alırım kendim yaparım bişeyler.kız sende içine sinmediyse al kurdele bağla ne olcak

nan şekercik kız bizim sat lar aynıymış nan aynı gündemi hallettik biz bu bebişleri ne töbe yarabbim töbeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

sizden ayrılamıyorum ama biraz evedee bakiyim dağnınk bayaa pasaklı oldum bu aralar sayfa açık bakarım aradaa öpüyom sizii

he ya alrım doğumdan sonra şimdi ihtiyacım yok bacım
nan şekercik kız bizim sat lar aynıymış nan aynı gündemi hallettik biz bu bebişleri ne töbe yarabbim töbeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

nan bem sana hoşgeldin dedim neye cvp vermiyon klava:

ayyy aynı heyecan benm kocişte de var ay kime benzicek bu çocuk deyip duruyooooo benden çok meraklı
he ben de acayip bi yerde yaşıyorum ben balıkesirliyim emme balıkesirde yaşamıyorum maalesef memleket hasretinden ööle yazdıydım:) burda da bi b... yok afedersin.. aman napiim kalın malın idare etçek kim gelcek görcek beni ööle zatii he kociş bi dnya fot çeker kameraya alır emme ne edem ben kurdelayı da tutamam kız kafamda:)
öhö öhö şşt çaktırma ayolll:)))
ya şaka bi yana ben üstüne görmüş olabilirim çünkü annem de ablam da üstüne görme durumunu yaşamış benm de bebek az ilerden gidiyo gelişim olarak, aklıma da bu geliyo hee çok da gerildiydim olmuyo die heralde dyorum ben üstüne gördüm...
dimii insan bakmaya kıyamıyorr maşllah tüm bebekleree

krispii hakikaten öyle çirkin bebek yokkii hepsii çok sevimlii maşallah

ayy melek meleeeekkk:))

destnacım sekercik günaydınn a.s.

o zaman bağada bundan sonra tuğbacan de olur muu
kızım sen bana eminönünee gidek dediğin haftaa senin adın zapuğa çıkmıştı nan :roflol: deli miydim benn gelem senlenn :roflol: şimdi baktım tanıdım senii zapuk falan değelsinn hem zapuk olsandaa bişey olmazz küççük karusun walla ezer geçerim senii :roflol:
yok nan yağmur yağcaktı yaa gitmiyek dedik dün akşamm
ama du ben ona bi msj atamm bakıyımm gelir mii

sizden ayrılamıyorum ama biraz evedee bakiyim dağnınk bayaa pasaklı oldum bu aralar sayfa açık bakarım aradaa öpüyom sizii
hadi canım yorma kendini sakınnn
öptük biz deee
benim göğüsler ağrımaya başladı kaç gündür sanırsam süt üretimi transa geçti kaydirigubbakcemile3
hmm göğüsler mi ağrıy o zaman bi şey daha öğrenmiş oldukkk
he ya alrım doğumdan sonra şimdi ihtiyacım yok bacım

nan bem sana hoşgeldin dedim neye cvp vermiyon klava:
he o zaman kilona göre alırsın böyle özendiğin ne varsa ben vitrinlere bakıp yalanıyorum dr.a gidince bi geziyorum da:))) kociş de gülüyo halime artık en son gidişimde bakmadım hayırdır diyo moralim bozuluyo bakınca ya alamıyorum ya bide üşenmden girip mağazalarda kıyafetlere daha yakından bakıyorm bu göbekle neyimeyseeee

alemsin kızzzz....

e hadi madem gidin gezin bizim yerimize deee
ben gezemiyom pek

Kızlar biryandan işlerimi yapıyorum biryandan bakıyorum sizlere eşim gelene kadar bitireyim sonrasında vınn alışverişe inşallah Yağmurda böyle azar azar yağmaya devam ederde rahatlıkla hallderiz işlerimizi ..
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canım baktımama ismini bulamadım canım yok neden ekleşemıyoruz bız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…