ayyy aynı heyecan benm kocişte de var ay kime benzicek bu çocuk deyip duruyooooo benden çok meraklı
he ben de acayip bi yerde yaşıyorum ben balıkesirliyim emme balıkesirde yaşamıyorum maalesef memleket hasretinden ööle yazdıydım:) burda da bi b... yok afedersin.. aman napiim kalın malın idare etçek kim gelcek görcek beni ööle zatii he kociş bi dnya fot çeker kameraya alır emme ne edem ben kurdelayı da tutamam kız kafamda:)
öhö öhö şşt çaktırma ayolll:)))
ya şaka bi yana ben üstüne görmüş olabilirim çünkü annem de ablam da üstüne görme durumunu yaşamış benm de bebek az ilerden gidiyo gelişim olarak, aklıma da bu geliyo hee çok da gerildiydim olmuyo die heralde dyorum ben üstüne gördüm...
ayy melek meleeeekkk:))
hadi canım yorma kendini sakınnn
öptük biz deee
hmm göğüsler mi ağrıy o zaman bi şey daha öğrenmiş oldukkk
he o zaman kilona göre alırsın böyle özendiğin ne varsa ben vitrinlere bakıp yalanıyorum dr.a gidince bi geziyorum da:))) kociş de gülüyo halime artık en son gidişimde bakmadım hayırdır diyo moralim bozuluyo bakınca ya alamıyorum ya bide üşenmden girip mağazalarda kıyafetlere daha yakından bakıyorm bu göbekle neyimeyseeee
Kızlar biryandan işlerimi yapıyorum biryandan bakıyorum sizlere eşim gelene kadar bitireyim sonrasında vınn alışverişe inşallah Yağmurda böyle azar azar yağmaya devam ederde rahatlıkla hallderiz işlerimizi ..
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
canım baktımama ismini bulamadım canım yok neden ekleşemıyoruz bız yaaa
destnacım sekercik günaydınn a.s.
o zaman bağada bundan sonra tuğbacan de olur muu
kızım sen bana eminönünee gidek dediğin haftaa senin adın zapuğa çıkmıştı nan :roflol: deli miydim benn gelem senlenn :roflol: şimdi baktım tanıdım senii zapuk falan değelsinn hem zapuk olsandaa bişey olmazz küççük karusun walla ezer geçerim senii :roflol:
yok nan yağmur yağcaktı yaa gitmiyek dedik dün akşamm
ama du ben ona bi msj atamm bakıyımm gelir mii
heeee ölemiii kaç kilo bebek canım demek sen bende daha cesur çıktın heeeevereliniortakayyy aynı heyecan benm kocişte de var ay kime benzicek bu çocuk deyip duruyooooo benden çok meraklı
he ben de acayip bi yerde yaşıyorum ben balıkesirliyim emme balıkesirde yaşamıyorum maalesef memleket hasretinden ööle yazdıydım:) burda da bi b... yok afedersin.. aman napiim kalın malın idare etçek kim gelcek görcek beni ööle zatii he kociş bi dnya fot çeker kameraya alır emme ne edem ben kurdelayı da tutamam kız kafamda:)
öhö öhö şşt çaktırma ayolll:)))
ya şaka bi yana ben üstüne görmüş olabilirim çünkü annem de ablam da üstüne görme durumunu yaşamış benm de bebek az ilerden gidiyo gelişim olarak, aklıma da bu geliyo hee çok da gerildiydim olmuyo die heralde dyorum ben üstüne gördüm...
ayy melek meleeeekkk:))
peki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusundestnacım sekercik günaydınn a.s.
o zaman bağada bundan sonra tuğbacan de olur muu
kızım sen bana eminönünee gidek dediğin haftaa senin adın zapuğa çıkmıştı nan :roflol: deli miydim benn gelem senlenn :roflol: şimdi baktım tanıdım senii zapuk falan değelsinn hem zapuk olsandaa bişey olmazz küççük karusun walla ezer geçerim senii :roflol:
yok nan yağmur yağcaktı yaa gitmiyek dedik dün akşamm
ama du ben ona bi msj atamm bakıyımm gelir mii
hadi canım yorma kendini sakınnn
öptük biz deee
hmm göğüsler mi ağrıy o zaman bi şey daha öğrenmiş oldukkk
he o zaman kilona göre alırsın böyle özendiğin ne varsa ben vitrinlere bakıp yalanıyorum dr.a gidince bi geziyorum da:))) kociş de gülüyo halime artık en son gidişimde bakmadım hayırdır diyo moralim bozuluyo bakınca ya alamıyorum ya bide üşenmden girip mağazalarda kıyafetlere daha yakından bakıyorm bu göbekle neyimeyseeee
dilmuh senmi bağa hoşgeldin dedinde ben görmedim canım pardon hayatım görmemişim yavvv idare et hacııııııııııııııı
kız sen nerdesinki.ben burda iki günde bir çıkıyom sözüm ona kociş izili olduğu gün arabayla çıkıyoz markete gidiyoz sonra ben hadi eve gidelim diyom gidecek hiç biyer yokki anam anormal.
kız bakma ben hiç bakmıyom doğumdan sonra bakarım diyom.hem evde bi ton kıyafet var daha doğrusu hamilelikten sonra baktım bi ton kıyafet varmış.e ben niye giyecek bişey bulamıyodum anlamadım gitti.onları giyerim doğumdan sonra olmazsada korseyle giyerim olur nasıl olsa.ayyyyy ben korseyi bide ucuza aldım 14 lira.
heeee ölemiii kaç kilo bebek canım demek sen bende daha cesur çıktın heeeevereliniortak
peki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusun
heee temize çıktığuıma sevindim hem öle küçük müçüğüm ama kimin kimi ezeceği belli olmaz haaaa
yya buseyi emzirirken süt gelşince ağrı olurdu aynen öle ağrıyii bende süt oluşumuna başladı diim işte kendimce yorum yaptım hacııııııııı
canım ben burda çıkamıyom dışarı ufak bi ilçede yaşıyoruz eskişehire 1 saat mesafede ama şehir içine girince de bi yarım saat sürüyo biz de esk.e gidiyoruz dr.a çıkınca anca geziyorum onda da kociş işe gidiyo gene, ben tek başıma geziyorum mecbur veya beni hemen eve gönderiyo gezme saatlerce die:)
burda çıkınca da insanlar bi acayip acayip bakıyolar yürüyemiyosun bile biz de geceleri kocişle yürüyüşe gidiyoruz ama her akşam da değil işten çok yorgun geliyo genelde 8i buluyo gelmesi yemekten sonra da uyuyakalıyo ben akşam da yalnızım yani...
normalde çalışıyordum ama tatildeyiz izne d eçıkıcam gelen giden olmuyo öyle gündüz yalnız gece yalnız gidiyo hayat emme artık oğluşum gelcek onla oyalanıcam :)))
he bemm de var ama hep small beden 36-38 ben doğurduktan sonra inemem heralde o kaa eskisi gibi tam olamıcaz az kalcak arızası
ya geçen biri bi link verdiydi orda kremler filan var bi baksanıza ne diyceniz alsak mı acep?
abchamile Hamile Online Alışveriş Dünyasına Hoş Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
işe yarar mı kiii
slm kızlar
en kısa zamanda bekleriz cnm opuyorumnanaktangünaydın camım hoşgeldinn hava çok sıcak bide rizeye sel geliyor diyolardı Allah korusun gayet güneşlii bu havadaa da ütü çekilmiyorr ahh ahh bişr zamanlar eminönü mahmutpaşada az dolanmazdık bende istanbul doğumluyum özledim bebiş doğsun biraz büyüsün gelicemm
hee kıskanırım ben laelaelaelaelaepeki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusun
heee temize çıktığuıma sevindim hem öle küçük müçüğüm ama kimin kimi ezeceği belli olmaz haaaa
slm kızlar
yok anam ne küsmesi delü göremedim atlamışım demekki anam yanımdaki bağa akıl bırakmikiyok nan önden değil dedim aha karı küsmüş ne bilem hormonlar malum.herkese cvp verip bağa vermeyince ne oliiii dedim
tecrübeli anne sen daha iyi bilirsin göğsümde bişeyler kurumuş gibi oluyordu bide geçen eşim farketti süt geldii:kedi: çok utandımm dün kayınvalideme dedim aman deme sakın nazar olusrsun dedii başlıyor heralde yavaş yavaşş
Slm kızlarr a.s.
çok kötü bi gece geçirdim ben yaaa mafoldumben o kadar çok yağmur yağdıkii o kadar çok şimşekler çaktıkii korkumdan tirtir titredimm mafoldumben yapıştım kocişimee hiç bırakmadım ikimizde uyuyamadık doğru dürüstt senağlama
Sabaha karşı tam dalmıştımki kociş pat diye dönünce ben bide deprem oluyo sanıp eyicene korktummu senağlama
Oooooooooooooooooffffffffffffff anlatamam yani sizeee nasıl kötü bi gecedii yaaaa mafoldumben
NAN ALTINA ETMEKTE BENİM ÜSTÜME TANIMAM HABARIN OLSUN :roflol:en kısa zamanda bekleriz cnm opuyorumnanaktan
hee kıskanırım ben laelaelaelaelae
nan küççük karıı çok korkuttun nan benii bak altıma ettim korkudan :roflol:
hoşgeldin yarem a.s.
EEEEE ACCUKDA SEN KORK NAN EEHADİ GİY BİKİNİLERİNİDE YÜZMEYE GİDEK EDA ŞÖLE YANDA YANDAN :roflol::roflol::roflol:Slm kızlarr a.s.
çok kötü bi gece geçirdim ben yaaa mafoldumben o kadar çok yağmur yağdıkii o kadar çok şimşekler çaktıkii korkumdan tirtir titredimm mafoldumben yapıştım kocişimee hiç bırakmadım ikimizde uyuyamadık doğru dürüstt senağlama
Sabaha karşı tam dalmıştımki kociş pat diye dönünce ben bide deprem oluyo sanıp eyicene korktummu senağlama
Oooooooooooooooooffffffffffffff anlatamam yani sizeee nasıl kötü bi gecedii yaaaa mafoldumben
hoşgeldin edoşumm opuyorumnanaktan
kız sen ne tırsak karısın hee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?