2009 Kasm Anneleri

kız sen nerdesinki.ben burda iki günde bir çıkıyom sözüm ona kociş izili olduğu gün arabayla çıkıyoz markete gidiyoz sonra ben hadi eve gidelim diyom gidecek hiç biyer yokki anam anormal.

kız bakma ben hiç bakmıyom doğumdan sonra bakarım diyom.hem evde bi ton kıyafet var daha doğrusu hamilelikten sonra baktım bi ton kıyafet varmış.e ben niye giyecek bişey bulamıyodum anlamadım gitti.onları giyerim doğumdan sonra olmazsada korseyle giyerim olur nasıl olsa.ayyyyy ben korseyi bide ucuza aldım 14 lira.

yap bacım işini ama kendini yormadan.
canım baktımama ismini bulamadım canım yok neden ekleşemıyoruz bız yaaa

ya bende anlamadımki niye böyle oluyo dur bakam başka kimsede oluomu böyle.

günaydın camım hoşgeldinn hava çok sıcak bide rizeye sel geliyor diyolardı Allah korusun gayet güneşlii bu havadaa da ütü çekilmiyorr ahh ahh bişr zamanlar eminönü mahmutpaşada az dolanmazdık bende istanbul doğumluyum özledim bebiş doğsun biraz büyüsün gelicemm

heeee ölemiii kaç kilo bebek canım demek sen bende daha cesur çıktın heeeevereliniortak
peki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusun
heee temize çıktığuıma sevindim hem öle küçük müçüğüm ama kimin kimi ezeceği belli olmaz haaaa

yya buseyi emzirirken süt gelşince ağrı olurdu aynen öle ağrıyii bende süt oluşumuna başladı diim işte kendimce yorum yaptım hacııııııııı

dilmuh senmi bağa hoşgeldin dedinde ben görmedim canım pardon hayatım görmemişim yavvv idare et hacııııııııııııııı

annembirmelek canım senin isim ve soyisimden iki kişi var hangisi acaba.sen direkt arasana meryem b....nick yazıyan yerde varım bak

dilmuh senmi bağa hoşgeldin dedinde ben görmedim canım pardon hayatım görmemişim yavvv idare et hacııııııııııııııı

yok nan önden değil dedim aha karı küsmüş ne bilem hormonlar malum.herkese cvp verip bağa vermeyince ne oliiii dedim

canım ben burda çıkamıyom dışarı ufak bi ilçede yaşıyoruz eskişehire 1 saat mesafede ama şehir içine girince de bi yarım saat sürüyo biz de esk.e gidiyoruz dr.a çıkınca anca geziyorum onda da kociş işe gidiyo gene, ben tek başıma geziyorum mecbur veya beni hemen eve gönderiyo gezme saatlerce die:)
burda çıkınca da insanlar bi acayip acayip bakıyolar yürüyemiyosun bile biz de geceleri kocişle yürüyüşe gidiyoruz ama her akşam da değil işten çok yorgun geliyo genelde 8i buluyo gelmesi yemekten sonra da uyuyakalıyo ben akşam da yalnızım yani...
normalde çalışıyordum ama tatildeyiz izne d eçıkıcam gelen giden olmuyo öyle gündüz yalnız gece yalnız gidiyo hayat emme artık oğluşum gelcek onla oyalanıcam :)))
he bemm de var ama hep small beden 36-38 ben doğurduktan sonra inemem heralde o kaa eskisi gibi tam olamıcaz az kalcak arızası

ya geçen biri bi link verdiydi orda kremler filan var bi baksanıza ne diyceniz alsak mı acep?
http://www.abchamile.com/asp/index.asp
işe yarar mı kiii

tecrübeli anne sen daha iyi bilirsin göğsümde bişeyler kurumuş gibi oluyordu bide geçen eşim farketti süt geldii:kedi: çok utandımm dün kayınvalideme dedim aman deme sakın nazar olusrsun dedii başlıyor heralde yavaş yavaşş

ayyyyy seni o kadar iyi anlıyorumki.burdada ben dışarı çıkmak istemiyorum sanki millet insan görmemiş bi garip bakıyolar çok rahatsız oluyorum.ayyyyy deli oluyorum hatta.bacım bu ne kremi anlamadım ben.

en kısa zamanda bekleriz cnm opuyorumnanaktan
peki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusun
heee temize çıktığuıma sevindim hem öle küçük müçüğüm ama kimin kimi ezeceği belli olmaz haaaa
hee kıskanırım ben laelaelaelaelae
nan küççük karıı çok korkuttun nan benii bak altıma ettim korkudan :roflol:

hoşgeldin yarem a.s.

Slm kızlarr a.s.
çok kötü bi gece geçirdim ben yaaa mafoldumben o kadar çok yağmur yağdıkii o kadar çok şimşekler çaktıkii korkumdan tirtir titredimm mafoldumben yapıştım kocişimee hiç bırakmadım ikimizde uyuyamadık doğru dürüstt senağlama
Sabaha karşı tam dalmıştımki kociş pat diye dönünce ben bide deprem oluyo sanıp eyicene korktummu senağlama
Oooooooooooooooooffffffffffffff anlatamam yani sizeee nasıl kötü bi gecedii yaaaa mafoldumben

yok nan önden değil dedim aha karı küsmüş ne bilem hormonlar malum.herkese cvp verip bağa vermeyince ne oliiii dedim
yok anam ne küsmesi delü göremedim atlamışım demekki anam yanımdaki bağa akıl bırakmiki

heee öle canım süt üretimi başlADI SON AYDA KENDİ KENDİNE GELECEK SÜT SÜTYENİNE BİLEM DEĞECEK BANA OLMUŞTU

YAZI YAZARKEN YARISI KÜÇÜK YAZI YARISI BÜYÜK YAZI YANIMDAKİ CANAVAR HALLEDİ SAĞOLSUN İDARE EDİNa.s

hoşgeldin edoşumm opuyorumnanaktan
kız sen ne tırsak karısın hee :mymeka:

en kısa zamanda bekleriz cnm opuyorumnanaktan

hee kıskanırım ben laelaelaelaelae
nan küççük karıı çok korkuttun nan benii bak altıma ettim korkudan :roflol:

hoşgeldin yarem a.s.
NAN ALTINA ETMEKTE BENİM ÜSTÜME TANIMAM HABARIN OLSUN :roflol:
EEEEE ACCUKDA SEN KORK NAN EEHADİ GİY BİKİNİLERİNİDE YÜZMEYE GİDEK EDA ŞÖLE YANDA YANDAN :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin edoşumm opuyorumnanaktan
kız sen ne tırsak karısın hee :mymeka:

HE NAN TIRSAK KARU DEMEKKİ BURDA OLSA DOĞURUR BEBEĞİ KORKUDAN HAAA :roflol::roflol:

krispii karusuu
cerin anasıgildeymiş bu saatten sonra nası gidek diyiii
yanii yattı bizim iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…