NAN ALTINA ETMEKTE BENİM ÜSTÜME TANIMAM HABARIN OLSUN :roflol:
EEEEE ACCUKDA SEN KORK NAN EEHADİ GİY BİKİNİLERİNİDE YÜZMEYE GİDEK EDA ŞÖLE YANDA YANDAN :roflol::roflol::roflol:
HE NAN TIRSAK KARU DEMEKKİ BURDA OLSA DOĞURUR BEBEĞİ KORKUDAN HAAA :roflol::roflol:
krispii karusuu
cerin anasıgildeymiş bu saatten sonra nası gidek diyiii
yanii yattı bizim iş
Slm kızlarr a.s.
çok kötü bi gece geçirdim ben yaaa mafoldumben o kadar çok yağmur yağdıkii o kadar çok şimşekler çaktıkii korkumdan tirtir titredimm mafoldumben yapıştım kocişimee hiç bırakmadım ikimizde uyuyamadık doğru dürüstt senağlama
Sabaha karşı tam dalmıştımki kociş pat diye dönünce ben bide deprem oluyo sanıp eyicene korktummu senağlama
Oooooooooooooooooffffffffffffff anlatamam yani sizeee nasıl kötü bi gecedii yaaaa mafoldumben
hoşgeldin canım nasıl oldun
ay canım muredam korktun tabii bende çok korkuyom şimşekten canm benim öyle olduğ zaman bol bol oku bildiğin duaları rahatlarsınn opuyorumnanaktan
yaremcim hoşgeldin canım
bu arada destna meryem senmisin
heeee ölemiii kaç kilo bebek canım demek sen bende daha cesur çıktın heeeevereliniortak
peki anam derim duba can duba can seni çok seviiimm duba can nan ne kaaa lkıskanç karusun
heee temize çıktığuıma sevindim hem öle küçük müçüğüm ama kimin kimi ezeceği belli olmaz haaaa
yya buseyi emzirirken süt gelşince ağrı olurdu aynen öle ağrıyii bende süt oluşumuna başladı diim işte kendimce yorum yaptım hacııııııııı
slm şekerrslm kızlar
hoşgeldin edoşumm opuyorumnanaktan
kız sen ne tırsak karısın hee :mymeka:
EEEEE ACCUKDA SEN KORK NAN EEHADİ GİY BİKİNİLERİNİDE YÜZMEYE GİDEK EDA ŞÖLE YANDA YANDAN :roflol::roflol::roflol:
HE NAN TIRSAK KARU DEMEKKİ BURDA OLSA DOĞURUR BEBEĞİ KORKUDAN HAAA :roflol::roflol:
onu biliyos nan zatenn o konudaa elinee so dökemeyiss konuşturma nan şimdi beni burdaa :roflol:
hee edaa bugünn denize gidiyidii
aman edamm güneşim altında çok kalma emii :roflol:
ay canım muredam korktun tabii bende çok korkuyom şimşekten canm benim öyle olduğ zaman bol bol oku bildiğin duaları rahatlarsınn opuyorumnanaktan
yaremcim hoşgeldin canım
slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
havalar bozunca benim moralde bozuldu valla
ben yazı seviyorum yaa
ben yazı seviyorum yaa
yok bacım meryem benim
slm kenya artık kışa giriyoz bu yaz benim için tam rezalet artık ağustos ayından nefret ediyom
he bu doğumdan sonra selülit için çatlak için toparlayıcılar filan var ama ne derece işe yarar acabaaaayyyyy seni o kadar iyi anlıyorumki.burdada ben dışarı çıkmak istemiyorum sanki millet insan görmemiş bi garip bakıyolar çok rahatsız oluyorum.ayyyyy deli oluyorum hatta.bacım bu ne kremi anlamadım ben.
he kız bana versene pastanın tarifini tatlıya heç dayanamammmmben hem pasta yapam hem size laf yetiştirem bari
kıyamam ben sana canm hoşgeldin insan hassaslaşıyo iice dimi ben de dün akşam kalabalıktı burda panayır kurulmuş da bi gezek dedik kocişle çıktık emme insanlar üstüme üstüme geliy ilk köşeden kaçtık valla korktum çok karnıma vurcak biri die karnımı tuta tuta gezdim valla panik atak oldum zor geldim eve azcık da yol yürüdüydük sözde çok yürüycem ama nerdeeeeeSlm kızlarr a.s.
çok kötü bi gece geçirdim ben yaaa mafoldumben o kadar çok yağmur yağdıkii o kadar çok şimşekler çaktıkii korkumdan tirtir titredimm mafoldumben yapıştım kocişimee hiç bırakmadım ikimizde uyuyamadık doğru dürüstt senağlama
Sabaha karşı tam dalmıştımki kociş pat diye dönünce ben bide deprem oluyo sanıp eyicene korktummu senağlama
Oooooooooooooooooffffffffffffff anlatamam yani sizeee nasıl kötü bi gecedii yaaaa mafoldumben
ben de yazı seviyom hoşgeldin kenyaaam:)))slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
ben yazı seviyorum yaa
YANİ BENDE ÖNCE KAPTURMUŞUN BEBEYİ DEMEK İSTEDİM ONDAN SAĞA BENDEN CESURSUN DEDİ HACIIIIIIInası cesur kııı anlamadım anlayışım mı kitlendi acabaaaa
vala ben bilmiyom süt müt gelmiy benm mememden:)
slm şekerr
GİDEMİCEN NAN BİZ NE ZAMAN EMİNÖNÜNE GİDERSEK SENDE O ZAMAN DENİZE GİDEBÜLÜSÜN :roflol::roflol:öleyim yaaaaaa :sinifsinif:
korkakım napimmm :sinifsinif::sinifsinif:
denize gidecem ama haftaya delikafadulden
kıskançlarrrr gidecem haftayaaaa lülülülülülü
ayy destnam çok korktum vallaa :sinifsinif: bide deprem fobim varyaa oda tuz biber oldu üstünee :sinifsinif:
ben yazı seviyorum yaa
hadi afiyet olsun şekerimmmmneyse kızlar kocişim geldi kahvaltı hazırladı ben gidiyom mama yimeyeee :kedi:
he ben de yalnızımmm kaderim bu böyle yazılmış yazııımmmmmevde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz
YANİ BENDE ÖNCE KAPTURMUŞUN BEBEYİ DEMEK İSTEDİM ONDAN SAĞA BENDEN CESURSUN DEDİ HACIIIIIII
YAAA BENİM MEMEDENDE GELMİDE İŞTE AĞRIYO YAA ONDAN ÖLE DEDİM
GİDEMİCEN NAN BİZ NE ZAMAN EMİNÖNÜNE GİDERSEK SENDE O ZAMAN DENİZE GİDEBÜLÜSÜN :roflol::roflol:
HOŞGELDİN VALLA BEN KIŞI SEVİM KIII SERİN SERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?