2009 Kasm Anneleri

onu biliyos nan zatenn o konudaa elinee so dökemeyiss konuşturma nan şimdi beni burdaa :roflol:

hee edaa bugünn denize gidiyidii
aman edamm güneşim altında çok kalma emii :roflol:

ay canım muredam korktun tabii bende çok korkuyom şimşekten canm benim öyle olduğ zaman bol bol oku bildiğin duaları rahatlarsınn opuyorumnanaktan

yaremcim hoşgeldin canım

ay canım muredam korktun tabii bende çok korkuyom şimşekten canm benim öyle olduğ zaman bol bol oku bildiğin duaları rahatlarsınn opuyorumnanaktan

yaremcim hoşgeldin canım

tşk evet bolca dua bende çok korkak biriyim şimşekten kaçacak yer arıyom gerçi bu taraflarda yağmur yok

nası cesur kııı anlamadım anlayışım mı kitlendi acabaaaa
vala ben bilmiyom süt müt gelmiy benm mememden:)
slm şekerr

hoşgeldin edoşumm opuyorumnanaktan
kız sen ne tırsak karısın hee :mymeka:

öleyim yaaaaaa :sinifsinif:

EEEEE ACCUKDA SEN KORK NAN EEHADİ GİY BİKİNİLERİNİDE YÜZMEYE GİDEK EDA ŞÖLE YANDA YANDAN :roflol::roflol::roflol:

HE NAN TIRSAK KARU DEMEKKİ BURDA OLSA DOĞURUR BEBEĞİ KORKUDAN HAAA :roflol::roflol:

korkakım napimmm :sinifsinif::sinifsinif:
denize gidecem ama haftaya delikafadulden

onu biliyos nan zatenn o konudaa elinee so dökemeyiss konuşturma nan şimdi beni burdaa :roflol:

hee edaa bugünn denize gidiyidii
aman edamm güneşim altında çok kalma emii :roflol:

kıskançlarrrr gidecem haftayaaaa lülülülülülü

yaremcim hoşgeldin canım

ayy destnam çok korktum vallaa :sinifsinif: bide deprem fobim varyaa oda tuz biber oldu üstünee :sinifsinif:

slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
havalar bozunca benim moralde bozuldu valla
ben yazı seviyorum yaa

ayyyyy seni o kadar iyi anlıyorumki.burdada ben dışarı çıkmak istemiyorum sanki millet insan görmemiş bi garip bakıyolar çok rahatsız oluyorum.ayyyyy deli oluyorum hatta.bacım bu ne kremi anlamadım ben.
he bu doğumdan sonra selülit için çatlak için toparlayıcılar filan var ama ne derece işe yarar acabaaa

ben hem pasta yapam hem size laf yetiştirem bari
he kız bana versene pastanın tarifini tatlıya heç dayanamammmm
kıyamam ben sana canm hoşgeldin insan hassaslaşıyo iice dimi ben de dün akşam kalabalıktı burda panayır kurulmuş da bi gezek dedik kocişle çıktık emme insanlar üstüme üstüme geliy ilk köşeden kaçtık valla korktum çok karnıma vurcak biri die karnımı tuta tuta gezdim valla panik atak oldum zor geldim eve azcık da yol yürüdüydük sözde çok yürüycem ama nerdeeeee
ben yazı seviyorum yaa
ben de yazı seviyom hoşgeldin kenyaaam:)))

iki dk mutfağa gittim geldim bi dünya kaynatmışnız kızlar yaa

evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz

nası cesur kııı anlamadım anlayışım mı kitlendi acabaaaa
vala ben bilmiyom süt müt gelmiy benm mememden:)

slm şekerr
YANİ BENDE ÖNCE KAPTURMUŞUN BEBEYİ DEMEK İSTEDİM ONDAN SAĞA BENDEN CESURSUN DEDİ HACIIIIIII

YAAA BENİM MEMEDENDE GELMİDE İŞTE AĞRIYO YAA ONDAN ÖLE DEDİM

GİDEMİCEN NAN BİZ NE ZAMAN EMİNÖNÜNE GİDERSEK SENDE O ZAMAN DENİZE GİDEBÜLÜSÜN :roflol::roflol:
ben yazı seviyorum yaa

HOŞGELDİN VALLA BEN KIŞI SEVİM KIII SERİN SERİN

neyse kızlar kocişim geldi kahvaltı hazırladı ben gidiyom mama yimeyeee :kedi:
hadi afiyet olsun şekerimmmm
evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz
he ben de yalnızımmm kaderim bu böyle yazılmış yazııımmmmm
sinirlendirmek için demiştir kız hemen aklına kötü şeyler getirmee vesvese etmeee

hee o kaa bekledik ki biz bu bebeyi artık sıkıldıydım olmıcak heral dediydim ondan hiçöbi şeyi zor gelmiyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…