2009 Kasm Anneleri

canım balıkkesir nasıl geçim kolay mı oraya tayin istemeyi düşündük bir ara

evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz

sen soruyu olumsuz soruyorsun
beni ne kadar seviyorsun demen lazım :)
ciddiyim erkekler böle sorulardan cok hoslanmazlar
sen sorup niye canını sıkıyosunki
bakıslarından belli olur zaten

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html

aha bacım bu pasta pek pratik amma daha bitiremedim beeeeeeen.

evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz

boşver canım bu adam milleti garip şakası bile şaka deil sen duymazdan gel hiç bşişey yokmuş gibi davran güleryüzlüü oll esprii yap aradaa anlar odaa sana ayak uydurur

Rabbim cümlemizin ailesinden muhabbeti sevgiyi anlayışı eksik etmesinn inşş aminn

amin artık şaka bile kaldıramıyom özelden msj aldın mı

sen soruyu olumsuz soruyorsun
beni ne kadar seviyorsun demen lazım :)
ciddiyim erkekler böle sorulardan cok hoslanmazlar
sen sorup niye canını sıkıyosunki
bakıslarından belli olur zaten

ya artık eskisi gibi ilgilenmiyor önceleri yemekten sonra bana yardım ederdi ev işinde yine öyle benimle daha zaman geçirirdi beraber gezerdik birbucuk ay oldu berbar dışarı çıkmadık bir şey sorduğumda cvp verirdi şimdi yok gün içinde ne yaptığını anlatırdı bunların hiç biri yok şu an bende üzülüyorum demek beni sevmiyor artık diyorum

hee gidersin gidersin :roflol:
slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
havalar bozunca benim moralde bozuldu valla
ben yazı seviyorum yaa
hoşgeldin kenyaa.s.

senin o kocan tam dayaklık heee klava:

yaa bazen alınganlıgımız üstümüzde oluyor daha fazla ilgi bekler oluyoruz hamilelikten dolayı büyütüp üstlerine gidersekte ters tepiyo
benim esim ilgi konusunda abartılıdır bazen arar sorar gün içinde defalarca ama eskiden dahada abartılıydı
sende eski ilgisinin aynısını bekliyorsun
acaba baska bir problemi mi var sana yansıtmadıgı ama ilgisini cektiği
hem cok düşünme canım bunları uzme kendini bak bebiş gelsin dünyaya nasılda değişecek eşin :)
sen hep iyiyi düşün

canım balıkkesir nasıl geçim kolay mı oraya tayin istemeyi düşündük bir ara
canım ben aslen balıkesirliyim bi de öğrenciyken de balıkesirde oturdum yaşadım biz rahat geçiniyoduk öğrenci halimizle kiralar yükselmiş olabilir ama sıkıcı bi yer deil en büyük avantajı da deniz kenarına yakın olması günü birlik gidip denize girip gelebiliyosunnn
anaa nasıl bişeymiş kıı du bi bakem ben
ben de aklıma geldikçe hani kişisel sayfamızda blo yaz var ya oraya bloga tarif yazıyom belki işine yarayan çıkar die
YOOOOOOOOO BEN SAPINA KADAR AĞUSTOS ÇOCUĞUYUM ŞEKERİM :roflol::roflol:
kızzz bu da mı tutçak yoksammm
ben de ağustosta doğmuşum hem de 4 ağustos
sen kaçındasın bacımmm

canım bazen erkekler işte sıkılır böyle davranır eve de yansıtır benm kociş de bazen gelir hiçbişey yapmaz konuşmaz tv izler böyle hipnoz olmuş gibi ben baştan sorardım noldu die artık kendi haline bırakıyorum kendi kendine düzeliyo ağzımızın tadı da bozulmuyo
takma erkekler böyle belli ediyolar hislerini işte

BEN 24 AĞUSTOS BACIM BEN SAĞA DİİİMM SEN BENDEN CESURSUN BAK YİNE BENDEN CESUR ÇIKTIN
hee benim tezimi cürüttün yane :))

HEEE BEN ÖLEYİM HUYUM KURUSUN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin inşallh berramı bekliyom zaten o benim hayat kaynağım olacak

he tarifi yazdım da bi kağıda ççok pratik bişeye benziyo bide havalı bi görüntüsü var gören de zor bişşey sanırrr

heeh kızlar ciciş topiine habire eklemeler yapıyom bi ara bakıverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…