he bu doğumdan sonra selülit için çatlak için toparlayıcılar filan var ama ne derece işe yarar acabaaa
he kız bana versene pastanın tarifini tatlıya heç dayanamammmm
kıyamam ben sana canm hoşgeldin insan hassaslaşıyo iice dimi ben de dün akşam kalabalıktı burda panayır kurulmuş da bi gezek dedik kocişle çıktık emme insanlar üstüme üstüme geliy ilk köşeden kaçtık valla korktum çok karnıma vurcak biri die karnımı tuta tuta gezdim valla panik atak oldum zor geldim eve azcık da yol yürüdüydük sözde çok yürüycem ama nerdeeeee
ben de yazı seviyom hoşgeldin kenyaaam:)))
iki dk mutfağa gittim geldim bi dünya kaynatmışnız kızlar yaa
evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz
HOŞGELDİN VALLA BEN KIŞI SEVİM KIII SERİN SERİN
he bu doğumdan sonra selülit için çatlak için toparlayıcılar filan var ama ne derece işe yarar acabaaa
he kız bana versene pastanın tarifini tatlıya heç dayanamammmm
kıyamam ben sana canm hoşgeldin insan hassaslaşıyo iice dimi ben de dün akşam kalabalıktı burda panayır kurulmuş da bi gezek dedik kocişle çıktık emme insanlar üstüme üstüme geliy ilk köşeden kaçtık valla korktum çok karnıma vurcak biri die karnımı tuta tuta gezdim valla panik atak oldum zor geldim eve azcık da yol yürüdüydük sözde çok yürüycem ama nerdeeeee
ben de yazı seviyom hoşgeldin kenyaaam:)))
iki dk mutfağa gittim geldim bi dünya kaynatmışnız kızlar yaa
evde yanlızım canım sıkılyor sabah eşim çıkmadan önce ona dedim ki artık beni sevmiyon mu diye yok sevmiyom dedi acaba ebni sinirlendirmek için mi yapıyo nedir şşimdilik biraz daha iyiyiz
boşver canım bu adam milleti garip şakası bile şaka deil sen duymazdan gel hiç bşişey yokmuş gibi davran güleryüzlüü oll esprii yap aradaa anlar odaa sana ayak uydurur
Rabbim cümlemizin ailesinden muhabbeti sevgiyi anlayışı eksik etmesinn inşş aminn
hosbulduk canım
sen kıs cocugu musun :)
ben cok üşüyorumda ondan sevmiyorum kısı
sen soruyu olumsuz soruyorsun
beni ne kadar seviyorsun demen lazım :)
ciddiyim erkekler böle sorulardan cok hoslanmazlar
sen sorup niye canını sıkıyosunki
bakıslarından belli olur zaten
hee gidersin gidersin :roflol:öleyim yaaaaaa :sinifsinif:
korkakım napimmm :sinifsinif::sinifsinif:
denize gidecem ama haftaya delikafadulden
kıskançlarrrr gidecem haftayaaaa lülülülülülü
ayy destnam çok korktum vallaa :sinifsinif: bide deprem fobim varyaa oda tuz biber oldu üstünee :sinifsinif:
hoşgeldin kenyaa.s.slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
havalar bozunca benim moralde bozuldu valla
ben yazı seviyorum yaa
ya artık eskisi gibi ilgilenmiyor önceleri yemekten sonra bana yardım ederdi ev işinde yine öyle benimle daha zaman geçirirdi beraber gezerdik birbucuk ay oldu berbar dışarı çıkmadık bir şey sorduğumda cvp verirdi şimdi yok gün içinde ne yaptığını anlatırdı bunların hiç biri yok şu an bende üzülüyorum demek beni sevmiyor artık diyorum
canım ben aslen balıkesirliyim bi de öğrenciyken de balıkesirde oturdum yaşadım biz rahat geçiniyoduk öğrenci halimizle kiralar yükselmiş olabilir ama sıkıcı bi yer deil en büyük avantajı da deniz kenarına yakın olması günü birlik gidip denize girip gelebiliyosunnncanım balıkkesir nasıl geçim kolay mı oraya tayin istemeyi düşündük bir ara
anaa nasıl bişeymiş kıı du bi bakem benhttp://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html
aha bacım bu pasta pek pratik amma daha bitiremedim beeeeeeen.
kızzz bu da mı tutçak yoksammmYOOOOOOOOO BEN SAPINA KADAR AĞUSTOS ÇOCUĞUYUM ŞEKERİM :roflol::roflol:
canım bazen erkekler işte sıkılır böyle davranır eve de yansıtır benm kociş de bazen gelir hiçbişey yapmaz konuşmaz tv izler böyle hipnoz olmuş gibi ben baştan sorardım noldu die artık kendi haline bırakıyorum kendi kendine düzeliyo ağzımızın tadı da bozulmuyoya artık eskisi gibi ilgilenmiyor önceleri yemekten sonra bana yardım ederdi ev işinde yine öyle benimle daha zaman geçirirdi beraber gezerdik birbucuk ay oldu berbar dışarı çıkmadık bir şey sorduğumda cvp verirdi şimdi yok gün içinde ne yaptığını anlatırdı bunların hiç biri yok şu an bende üzülüyorum demek beni sevmiyor artık diyorum
YOOOOOOOOO BEN SAPINA KADAR AĞUSTOS ÇOCUĞUYUM ŞEKERİM :roflol::roflol:
sekercik tugba hosbulduk canlarım
kız tuba nerlerdesin sen
burdayım gıııı:lepi:
özledin mi benii
BEN 24 AĞUSTOS BACIM BEN SAĞA DİİİMM SEN BENDEN CESURSUN BAK YİNE BENDEN CESUR ÇIKTINcanım ben aslen balıkesirliyim bi de öğrenciyken de balıkesirde oturdum yaşadım biz rahat geçiniyoduk öğrenci halimizle kiralar yükselmiş olabilir ama sıkıcı bi yer deil en büyük avantajı da deniz kenarına yakın olması günü birlik gidip denize girip gelebiliyosunnn
anaa nasıl bişeymiş kıı du bi bakem ben
ben de aklıma geldikçe hani kişisel sayfamızda blo yaz var ya oraya bloga tarif yazıyom belki işine yarayan çıkar die
kızzz bu da mı tutçak yoksammm
ben de ağustosta doğmuşum hem de 4 ağustos
sen kaçındasın bacımmm
canım bazen erkekler işte sıkılır böyle davranır eve de yansıtır benm kociş de bazen gelir hiçbişey yapmaz konuşmaz tv izler böyle hipnoz olmuş gibi ben baştan sorardım noldu die artık kendi haline bırakıyorum kendi kendine düzeliyo ağzımızın tadı da bozulmuyo
takma erkekler böyle belli ediyolar hislerini işte
hee benim tezimi cürüttün yane :))
yaa bazen alınganlıgımız üstümüzde oluyor daha fazla ilgi bekler oluyoruz hamilelikten dolayı büyütüp üstlerine gidersekte ters tepiyo
benim esim ilgi konusunda abartılıdır bazen arar sorar gün içinde defalarca ama eskiden dahada abartılıydı
sende eski ilgisinin aynısını bekliyorsun
acaba baska bir problemi mi var sana yansıtmadıgı ama ilgisini cektiği
hem cok düşünme canım bunları uzme kendini bak bebiş gelsin dünyaya nasılda değişecek eşin :)
sen hep iyiyi düşün
Şenizözledim tabe kızzz Şeniz
amin inşallh berramı bekliyom zaten o benim hayat kaynağım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?