BEN 24 AĞUSTOS BACIM BEN SAĞA DİİİMM SEN BENDEN CESURSUN BAK YİNE BENDEN CESUR ÇIKTIN
HEEE BEN ÖLEYİM HUYUM KURUSUN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he tarifi yazdım da bi kağıda ççok pratik bişeye benziyo bide havalı bi görüntüsü var gören de zor bişşey sanırrr
heeh kızlar ciciş topiine habire eklemeler yapıyom bi ara bakıverin
çıtır hatunn:))) ne cesareti ayol tırsağım ben tırsakkk:))) ama çaktırmıyommm:)))
he tubaaaa ben de meraktayım napçak babamızzzz
bizimki simdiden cıldırıyo cocukları bebekleri severken kendinden geciyo adam :)
bakalım kendisininkini ne yapacak
bebiş hareket edince bile deliriyo severken
dısarı cıkınca yandı kızım :)
ben su 8 dakkalık pastayı yapıyorumm
aslan:)))burcun ne kız
ne bi tanesi beee 3 tene koydum daha da koycammmbizim herüf azcık ayudaa o yüzden merak ediyimm bakiyim biraz ayuluğu azalır mı diyeenaniknanik
kız bi tane ciciş koymuşsun bendee aranıyom nerde bu cicişler diyeekaydirigubbakcemile3
he benim herüf de meraklı ama belli de olmz bebe zırladıkça çıldırabilirrrrbizimki simdiden cıldırıyo cocukları bebekleri severken kendinden geciyo adam :)
bakalım kendisininkini ne yapacak
bebiş hareket edince bile deliriyo severken
dısarı cıkınca yandı kızım :)
ben su 8 dakkalık pastayı yapıyorumm
he benim herüf de meraklı ama belli de olmz bebe zırladıkça çıldırabilirrrr
he tubaaaa ben de meraktayım napçak babamızzzz
aslan:)))
ne bi tanesi beee 3 tene koydum daha da koycammm
bi önceki sf.ya da bak onda link verdim
he benim herüf de meraklı ama belli de olmz bebe zırladıkça çıldırabilirrrr
benimki de şımartır gibime geliyo ben ailenin kuralcı başısıyım:)))ben tepemdekinin cocuguna kızınca bile bana kızıyo bizimki kesin cok sımartcak bu cocugu napıcaz bakalımlmaz:
anaa ballısın kııızzzz:))) :1hug:Kız şekercik beni takvim kendi kendine bi gün daha ilerledi az önce 30+4 dü şimdi
30+5 olmuş allah allah yaaa nasıl olii böle kız şimdi ben seni, geçtim ha ha ha ha
canım bazıları bebek doğmadan anlayamıyomış baba olacağını, biz taşıoruz sıkıntılarını yaşıyoruz tekmelerini hissediyoruz ya babaların böyle bi lüksü pek olamıyo ondan baba olacaklarını kucaklarına alınca hissediyolar bizim teyze kızı da ilk oğlundan sonra illa kız istedi kocası da olmaz dedi yaşı da vardı 33 çünkü, bi tane de öncesinde zehirlenmeden kaybetmiş dr yasaklamıştı hamileliği emme teyzekızı dinlemedi hamile kaldı kocası sürekli ya oğlan olursa dedi durdu kaynanası kesin bu oğlan dedi kızı 9 ay ağlattılar bi kız doğurdu ki güneş gibi evlere şenlik öyle tatlı kız görmedim ben hiç, şimdi de dibinden ayrılmıyo babası da kaynana olcak karı daözellikle ben merak ediyorum karnımdayken hiç ilgilenmedi.bende sinir oluyom ona
heee özellikle evde bi süslüyüm ki sorma:))) ojeler takılar miniler askılılar şık elbiseler (hamilelikten önceydi bu kılık kıyafet ya neyse) topuklular bayılıyom kızzzzzzABOOOO
KIZIMLAN AYNI BURÇSUN HAAA
NAN ASLANLAR ÇOK KOKOŞ OLİİİ HAAA BENİM KIZ ELBİSE GİYİP GİYİP KIRITIYO KARŞIMDA ÇOK VURDUM DUYMAZ ÇOK SIRNAŞIK HİÇ KÜSMEK NEDİR BİLMEZ Bİ KIZSAN ANINDA GELİP YAPIŞİİ BAĞA HİÇ ALDIRMİİ BİLE :roflol::roflol::roflol:
benim oğluş duracağı yerimi şaşırdı acaba.ne işi var midemde anlamadımkaydirigubbakcemile3
bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:
ohhh ne alaaaa:)))ben geldüm nan doyurdum karnımıı zemuszemus
kocamın bugün işe dönesi yokmuş oturuyuk beraberr kaydirigubbakcemile3
özledik heeeebende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?