2009 Kasm Anneleri

bizimki simdiden cıldırıyo cocukları bebekleri severken kendinden geciyo adam :)
bakalım kendisininkini ne yapacak
bebiş hareket edince bile deliriyo severken
dısarı cıkınca yandı kızım :)

ben su 8 dakkalık pastayı yapıyorumm

ayyyyyyyy yaptım pastamı geldim.dinlensin az sonra bakcem nasıl olmuş.tek kötü yanı tepsiye yapışıyo.gerçi ben yağlı kağıt kullandım yapıştı rulo yapması zor oldu.

yarem canım takma kafana yaaa.aman bu adamlar bi garip şakamı yapıyolar kakamı anlamadım haaaa.
ben hiç sormuyom beni seviyonmu diye valla.ne sorcam seviyodur herhalde sonuçta karnımızdaki bebişler sevgini meyvesi değilmi.hep böyle düşünün üzülmeyin boşuna emi.tabi seviyo adamlar keyiftenmi bebiş yaptılar dimi ama.siz sevmediğiniz birinden bebek yaoarmıydınız.akıllı olun çıldırtmayın adamlarıda kendinizide

annam millet bu pastayı yapıyo kız bizde yiyen yok iki gün önce revani yaptım dahada duruyor

aslan:)))

bizim herüf azcık ayudaa o yüzden merak ediyimm bakiyim biraz ayuluğu azalır mı diyeenaniknanik
kız bi tane ciciş koymuşsun bendee aranıyom nerde bu cicişler diyeekaydirigubbakcemile3
ne bi tanesi beee 3 tene koydum daha da koycammm
bi önceki sf.ya da bak onda link verdim

he benim herüf de meraklı ama belli de olmz bebe zırladıkça çıldırabilirrrr

Kız şekercik beni takvim kendi kendine bi gün daha ilerledi az önce 30+4 dü şimdi
30+5 olmuş allah allah yaaa nasıl olii böle kız şimdi ben seni, geçtim ha ha ha ha

aslan:)))

ne bi tanesi beee 3 tene koydum daha da koycammm
bi önceki sf.ya da bak onda link verdim

he benim herüf de meraklı ama belli de olmz bebe zırladıkça çıldırabilirrrr

ABOOOO
KIZIMLAN AYNI BURÇSUN HAAA
NAN ASLANLAR ÇOK KOKOŞ OLİİİ HAAA BENİM KIZ ELBİSE GİYİP GİYİP KIRITIYO KARŞIMDA ÇOK VURDUM DUYMAZ ÇOK SIRNAŞIK HİÇ KÜSMEK NEDİR BİLMEZ Bİ KIZSAN ANINDA GELİP YAPIŞİİ BAĞA HİÇ ALDIRMİİ BİLE :roflol::roflol::roflol:

ben tepemdekinin cocuguna kızınca bile bana kızıyo bizimki kesin cok sımartcak bu cocugu napıcaz bakalım lmaz:
benimki de şımartır gibime geliyo ben ailenin kuralcı başısıyım:)))

Kız şekercik beni takvim kendi kendine bi gün daha ilerledi az önce 30+4 dü şimdi
30+5 olmuş allah allah yaaa nasıl olii böle kız şimdi ben seni, geçtim ha ha ha ha
anaa ballısın kııızzzz:))) :1hug:
geç bakalım geççç geçerken sinyal de çaaaak:roflol:

ben geldüm nan doyurdum karnımıı zemuszemus
kocamın bugün işe dönesi yokmuş oturuyuk beraberr kaydirigubbakcemile3

özellikle ben merak ediyorum karnımdayken hiç ilgilenmedi.bende sinir oluyom ona
canım bazıları bebek doğmadan anlayamıyomış baba olacağını, biz taşıoruz sıkıntılarını yaşıyoruz tekmelerini hissediyoruz ya babaların böyle bi lüksü pek olamıyo ondan baba olacaklarını kucaklarına alınca hissediyolar bizim teyze kızı da ilk oğlundan sonra illa kız istedi kocası da olmaz dedi yaşı da vardı 33 çünkü, bi tane de öncesinde zehirlenmeden kaybetmiş dr yasaklamıştı hamileliği emme teyzekızı dinlemedi hamile kaldı kocası sürekli ya oğlan olursa dedi durdu kaynanası kesin bu oğlan dedi kızı 9 ay ağlattılar bi kız doğurdu ki güneş gibi evlere şenlik öyle tatlı kız görmedim ben hiç, şimdi de dibinden ayrılmıyo babası da kaynana olcak karı da
böyle şeyleri takmayın hiç, babalar dokunana dek çakmıyolar:)))
heee özellikle evde bi süslüyüm ki sorma:))) ojeler takılar miniler askılılar şık elbiseler (hamilelikten önceydi bu kılık kıyafet ya neyse) topuklular bayılıyom kızzzzzz
he evi b.. götürüyo kociş de yapma diyo bende yapmıyom bi iş:))) vurdumduymazım heee
sırnaşığım bayılırım kocişe anneme sırnaşmaya gidip gidip sarılmaya öpmeye habire sıkıştırırım:)))
küsemem de kızzz dayanamam hemen barışırım kocişe kızsam da hemen yelkenler suya iniveriyo:)))
aynıı bennnn:)))
benim oğluş duracağı yerimi şaşırdı acaba.ne işi var midemde anlamadımkaydirigubbakcemile3

benimki de bazı acayipleşiyo midemi sıkıştırıyo kız, kafası sanırsam yukarda bacaklar aşağıda oturuyo bazennnn

bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:

ben geldüm nan doyurdum karnımıı zemuszemus
kocamın bugün işe dönesi yokmuş oturuyuk beraberr kaydirigubbakcemile3
ohhh ne alaaaa:)))
yapın karı koca keyifff
benm kociş yarın da sabahın köründe gitçekmiş
bazen sinir oluyom bu patronları olcak adam müsvettelerineeee
bi tatil günü var zati herüfünnn

bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:
özledik heeee

ne çok iş yapmışın lan hamarat karuuu

bende tıkındım az önce:))) ama artık yemek yiyemiyorum kızlar yaaaa

iştah yok midem almıy reflü mü ne haltsa o da var kızlar ya ben gene 61 kilo çıktım az vermişim sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…