2009 Kasm Anneleri

ayyyy komik oluyo ama kalktım gezdim az sakinleşti kuduruk.anaaaam çarşamba doktora gitcem nasıl heyecanlıyım acaba 2 kilo olmuşmudur.

bende kocişe küsünce haklıda olsam gider kedi gibi sırnaşırım anam evde huzursuzluk sevmiyom ben rabbim huzur mutluluk sağlık versin hepimize
bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:

bacım boya yaparken dikkat et emi.

edooooş gezgin hatun ne ediyon.ohh tadını çıkarın bacım kocanla.alın film mısır izleyin anam bebiş gelince fırsat olmayacak.

benimki de şımartır gibime geliyo ben ailenin kuralcı başısıyım:)))

anaa ballısın kııızzzz:))) :1hug:
geç bakalım geççç geçerken sinyal de çaaaak:roflol:
HHEEE BEN SAĞA SİNYAL ÇAKARIM BACIMBENİ TAKİP ETkaydirigubbakcemile3
ben geldüm nan doyurdum karnımıı zemuszemus
kocamın bugün işe dönesi yokmuş oturuyuk beraberr kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN NAN TIKINDINMI NE KAAA ÇOK SÜRDÜ:1shok:
ABUUUUUUU YANDIM DESENE BU KIZDAN ÇOK ÇEKECEM :roflol::roflol::roflol:
bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:

HOŞGELDİN BENDE İŞLERİMİ BİTİREYİM BUSEYİ KOCİŞE VERİCEM BENDE YOLUNMAYA GİDECEM ARTIK EYİCE AYULAŞMADAN ÖNLEMİMİ ALAM YAAAA:roflol::roflol:

offff benim canım hiç yemek yemek istemiyo.zorlada yemek istemiyom ne olcak böyle.varmı iştahsızlık sizdede

bende hem yemek yıyom hem sizi laf yetiştiriyom delikafadulden sen nasıl hamılesın yaa o kılo ne öle azcuk hakkın ver gebişligın nan kıskandum mu ne :roflol: :roflol:

ayy ne güzel yaaa az kalmış bebeğini görmeneeee
ben anca bayram dönüşü gitçem kendi dr olmıcak başkası bakacak ama bakar mı bilemiyorum izin almak için gidicem çünkü izi yazcak bana dr, 32. haftam doluyo daa

olmuştur inş bacımm bööle tomur tomur ay yerim ben onuuuu

inş canım yaaa ben de sevmiyom hiç asık suratları gerginliğiii

ohhh ne alaaaa:)))
yapın karı koca keyifff
benm kociş yarın da sabahın köründe gitçekmiş
bazen sinir oluyom bu patronları olcak adam müsvettelerineeee
bi tatil günü var zati herüfünnn

anaam ne fena oluyo ölee bizimkide çalışıyo kimi pazarları uyuz oluyom bende...

burdayım moruk sen nerdesın nan asıl msndede yoksun delüüüüüü :lepi: çalısıyım nan para basmaya çalısıyom hava kötü iş az bugun

heeee pek açmımm nan msn :kedi:
paraları balyalamaya devamm :lepi: düldül gelir yakındaaa lülülülülülü

edooooş gezgin hatun ne ediyon.ohh tadını çıkarın bacım kocanla.alın film mısır izleyin anam bebiş gelince fırsat olmayacak.

hava kötü anam evde kaldık bugün kaydirigubbakcemile3
sankim evdede telefonu susarmı kız ben,m kocanın adam manukyanı felan sollar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ya eşimde diyordu bazen şu an hiç bir şey hissetmiyorum diye doğduktan sonra anlarım herhalde diyor sadec sağlıklı olsun iş yaptığımda yapma diyor düşürmeyesin falan diyor ama bakalım nasıl olacak ben her an kızımlayım o kadar merak ediyorum ki onu

bende hem yemek yıyom hem sizi laf yetiştiriyom delikafadulden sen nasıl hamılesın yaa o kılo ne öle azcuk hakkın ver gebişligın nan kıskandum mu ne :roflol: :roflol:

herkes sen ben tubik gibi ayucanmı olcak nan delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaaa lülülülülülü

etmeye çalısıom ama genede boya yapıyom mecbur

get yolunda gel kıl yumagı senii delikafadulden

he edoş aldık na düldülll :lepi:

takipteyim ustaaaammm:))))
yok ay iyidir aslanlar, çok saf kalplidir bi kere... ama gösterişi de severlerrrr

offff benim canım hiç yemek yemek istemiyo.zorlada yemek istemiyom ne olcak böyle.varmı iştahsızlık sizdede
he bacım olma mııı :))) yiyemiyorum kaç gündür kociş de kızıyo valla o kızmasın die öğlen yemiyom da akşama yiyem bari diyom ama onu da çakıyo bakıyo evde bişey eksilmemiş:) uyanık kociş....
korkuyorum da bebek de mi kilo alamıcak acep

yaa yiyemiyorummmm(( zati zayıftım az kilo aldım ama bi haftayı geçti yiyemiyorum eski günlere döndüm yaaaaaaaaaaaa
bak işte iş yapma diyomuş herifin daha ne desin ayol
ama doğduktan sonra anlar bence
ben o kaa merak etmiyom mesela kociş çatlıyo neye benziyo bu bebek die
demek eşlerden biri az takıntılı oluyo diğeri de umursamaz:)) Allah böyle kararlıyo heraldeeeeeee

bende açıktım ya bir şeyler hazırlayıp gelem bilgisayar masasında yiyem
kopamıyon demi bizdennnn :jeyyar:
ya ben nerden rastladım sizeee bi iş yapamaz oldum günüm bilg başında geçiyyyyyyy :sm_cool:
ne fena karularsınız yaaa bağımlı ettiniz beniiii :roflol: :roflol: :roflol:

herkes sen ben tubik gibi ayucanmı olcak nan delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaaa lülülülülülü

he ben kıskanıyom asıl azcık elti butlu olsa idim karnım bu kaa çıkmazdı hakkat bohut yutmuş solucan gibiyim yaaaaa :çok üzgünüm:

iş yapamıyoz zaten canım hele morelim düzgün olduğu zamanlarda sabahtan akşama kadar nettedim eşim kızardı artık bu bilgisayarı balkondan aşağı atacam diye mesala bu gün hi,ç iş yapmadım namaz dahi kılmadım neyse biraz sonra çıkamda kılayım zaten yakınımda market açılıyor indirim gidemde bakem

evet yaaaa heyecan yaptım valla.hadi darısı başınızaaaa

kapattır telefonu kıııııııııız.

bir ay boyunca ağzıma hiç bir şey bırakamıyordum şu an daha iyiyim en azından açıkıyorum fazla yiyemezsemde

hee çakılıp kalıyım kız burdaaaa

allahtan benm kociş görmüyo o gelince hemen kapatıyım:))

ama az hareket etmek de lazım ay
çık kız markete mi gitçen ne etçennn
:))
evet yaaaa heyecan yaptım valla.hadi darısı başınızaaaa

kapattır telefonu kıııııııııız.

ayyy inş cnm ama ne kaldı şurda yetişiriz biz sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…