nann çiçkooo nerdesin sennn özledim gıııı Şeniz
canım bazıları bebek doğmadan anlayamıyomış baba olacağını, biz taşıoruz sıkıntılarını yaşıyoruz tekmelerini hissediyoruz ya babaların böyle bi lüksü pek olamıyo ondan baba olacaklarını kucaklarına alınca hissediyolar bizim teyze kızı da ilk oğlundan sonra illa kız istedi kocası da olmaz dedi yaşı da vardı 33 çünkü, bi tane de öncesinde zehirlenmeden kaybetmiş dr yasaklamıştı hamileliği emme teyzekızı dinlemedi hamile kaldı kocası sürekli ya oğlan olursa dedi durdu kaynanası kesin bu oğlan dedi kızı 9 ay ağlattılar bi kız doğurdu ki güneş gibi evlere şenlik öyle tatlı kız görmedim ben hiç, şimdi de dibinden ayrılmıyo babası da kaynana olcak karı da
böyle şeyleri takmayın hiç, babalar dokunana dek çakmıyolar:)))
heee özellikle evde bi süslüyüm ki sorma:))) ojeler takılar miniler askılılar şık elbiseler (hamilelikten önceydi bu kılık kıyafet ya neyse) topuklular bayılıyom kızzzzzz
he evi b.. götürüyo kociş de yapma diyo bende yapmıyom bi iş:))) vurdumduymazım heee
sırnaşığım bayılırım kocişe anneme sırnaşmaya gidip gidip sarılmaya öpmeye habire sıkıştırırım:)))
küsemem de kızzz dayanamam hemen barışırım kocişe kızsam da hemen yelkenler suya iniveriyo:)))
aynıı bennnn:)))
benimki de bazı acayipleşiyo midemi sıkıştırıyo kız, kafası sanırsam yukarda bacaklar aşağıda oturuyo bazennnn
bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:
HHEEE BEN SAĞA SİNYAL ÇAKARIM BACIMBENİ TAKİP ETkaydirigubbakcemile3benimki de şımartır gibime geliyo ben ailenin kuralcı başısıyım:)))
anaa ballısın kııızzzz:))) :1hug:
geç bakalım geççç geçerken sinyal de çaaaak:roflol:
HOŞGELDİN NAN TIKINDINMI NE KAAA ÇOK SÜRDÜ:1shok:ben geldüm nan doyurdum karnımıı zemuszemus
kocamın bugün işe dönesi yokmuş oturuyuk beraberr kaydirigubbakcemile3
ABUUUUUUU YANDIM DESENE BU KIZDAN ÇOK ÇEKECEM :roflol::roflol::roflol:canım bazıları bebek doğmadan anlayamıyomış baba olacağını, biz taşıoruz sıkıntılarını yaşıyoruz tekmelerini hissediyoruz ya babaların böyle bi lüksü pek olamıyo ondan baba olacaklarını kucaklarına alınca hissediyolar bizim teyze kızı da ilk oğlundan sonra illa kız istedi kocası da olmaz dedi yaşı da vardı 33 çünkü, bi tane de öncesinde zehirlenmeden kaybetmiş dr yasaklamıştı hamileliği emme teyzekızı dinlemedi hamile kaldı kocası sürekli ya oğlan olursa dedi durdu kaynanası kesin bu oğlan dedi kızı 9 ay ağlattılar bi kız doğurdu ki güneş gibi evlere şenlik öyle tatlı kız görmedim ben hiç, şimdi de dibinden ayrılmıyo babası da kaynana olcak karı da
heee özellikle evde bi süslüyüm ki sorma:))) ojeler takılar miniler askılılar şık elbiseler (hamilelikten önceydi bu kılık kıyafet ya neyse) topuklular bayılıyom kızzzzzz
he evi b.. götürüyo kociş de yapma diyo bende yapmıyom bi iş:))) vurdumduymazım heee
sırnaşığım bayılırım kocişe anneme sırnaşmaya gidip gidip sarılmaya öpmeye habire sıkıştırırım:)))
küsemem de kızzz dayanamam hemen barışırım kocişe kızsam da hemen yelkenler suya iniveriyo:)))
benimki de bazı acayipleşiyo midemi sıkıştırıyo kız, kafası sanırsam yukarda bacaklar aşağıda oturuyo bazennnn
bende geldım bacılar boya kesım kaş bıyık yaptım yemekde söledım geldım özledınız mı benı :teytey:
ohhh ne alaaaa:)))
yapın karı koca keyifff
benm kociş yarın da sabahın köründe gitçekmiş
bazen sinir oluyom bu patronları olcak adam müsvettelerineeee
bi tatil günü var zati herüfünnn
özledik heeee
ne çok iş yapmışın lan hamarat karuuu
bende tıkındım az önce:))) ama artık yemek yiyemiyorum kızlar yaaaa
iştah yok midem almıy reflü mü ne haltsa o da var kızlar ya ben gene 61 kilo çıktım az vermişim sanırsammm
ayyyy komik oluyo ama kalktım gezdim az sakinleşti kuduruk.anaaaam çarşamba doktora gitcem nasıl heyecanlıyım acaba 2 kilo olmuşmudur.
bende kocişe küsünce haklıda olsam gider kedi gibi sırnaşırım anam evde huzursuzluk sevmiyom ben rabbim huzur mutluluk sağlık versin hepimize
bacım boya yaparken dikkat et emi.
ohhh ne alaaaa:)))
yapın karı koca keyifff
benm kociş yarın da sabahın köründe gitçekmiş
bazen sinir oluyom bu patronları olcak adam müsvettelerineeee
bi tatil günü var zati herüfünnn
burdayım moruk sen nerdesın nan asıl msndede yoksun delüüüüüü :lepi: çalısıyım nan para basmaya çalısıyom hava kötü iş az bugun
edooooş gezgin hatun ne ediyon.ohh tadını çıkarın bacım kocanla.alın film mısır izleyin anam bebiş gelince fırsat olmayacak.
canım bazıları bebek doğmadan anlayamıyomış baba olacağını, biz taşıoruz sıkıntılarını yaşıyoruz tekmelerini hissediyoruz ya babaların böyle bi lüksü pek olamıyo ondan baba olacaklarını kucaklarına alınca hissediyolar bizim teyze kızı da ilk oğlundan sonra illa kız istedi kocası da olmaz dedi yaşı da vardı 33 çünkü, bi tane de öncesinde zehirlenmeden kaybetmiş dr yasaklamıştı hamileliği emme teyzekızı dinlemedi hamile kaldı kocası sürekli ya oğlan olursa dedi durdu kaynanası kesin bu oğlan dedi kızı 9 ay ağlattılar bi kız doğurdu ki güneş gibi evlere şenlik öyle tatlı kız görmedim ben hiç, şimdi de dibinden ayrılmıyo babası da kaynana olcak karı da
bende hem yemek yıyom hem sizi laf yetiştiriyom delikafadulden sen nasıl hamılesın yaa o kılo ne öle azcuk hakkın ver gebişligın nan kıskandum mu ne :roflol: :roflol:
etmeye çalısıom ama genede boya yapıyom mecburayyyy komik oluyo ama kalktım gezdim az sakinleşti kuduruk.anaaaam çarşamba doktora gitcem nasıl heyecanlıyım acaba 2 kilo olmuşmudur.
bende kocişe küsünce haklıda olsam gider kedi gibi sırnaşırım anam evde huzursuzluk sevmiyom ben rabbim huzur mutluluk sağlık versin hepimize
bacım boya yaparken dikkat et emi.
get yolunda gel kıl yumagı senii delikafaduldenHHEEE BEN SAĞA SİNYAL ÇAKARIM BACIMBENİ TAKİP ETkaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN NAN TIKINDINMI NE KAAA ÇOK SÜRDÜ:1shok:
ABUUUUUUU YANDIM DESENE BU KIZDAN ÇOK ÇEKECEM :roflol::roflol::roflol:
HOŞGELDİN BENDE İŞLERİMİ BİTİREYİM BUSEYİ KOCİŞE VERİCEM BENDE YOLUNMAYA GİDECEM ARTIK EYİCE AYULAŞMADAN ÖNLEMİMİ ALAM YAAAA:roflol::roflol:
anaam ne fena oluyo ölee bizimkide çalışıyo kimi pazarları uyuz oluyom bende...
heeee pek açmımm nan msn :kedi:
paraları balyalamaya devamm :lepi: düldül gelir yakındaaa lülülülülülü
hava kötü anam evde kaldık bugün kaydirigubbakcemile3
sankim evdede telefonu susarmı kız ben,m kocanın adam manukyanı felan sollar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takipteyim ustaaaammm:))))HHEEE BEN SAĞA SİNYAL ÇAKARIM BACIMBENİ TAKİP ETkaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN NAN TIKINDINMI NE KAAA ÇOK SÜRDÜ:1shok:
ABUUUUUUU YANDIM DESENE BU KIZDAN ÇOK ÇEKECEM :roflol::roflol::roflol:
HOŞGELDİN BENDE İŞLERİMİ BİTİREYİM BUSEYİ KOCİŞE VERİCEM BENDE YOLUNMAYA GİDECEM ARTIK EYİCE AYULAŞMADAN ÖNLEMİMİ ALAM YAAAA:roflol::roflol:
he bacım olma mııı :))) yiyemiyorum kaç gündür kociş de kızıyo valla o kızmasın die öğlen yemiyom da akşama yiyem bari diyom ama onu da çakıyo bakıyo evde bişey eksilmemiş:) uyanık kociş....offff benim canım hiç yemek yemek istemiyo.zorlada yemek istemiyom ne olcak böyle.varmı iştahsızlık sizdede
yaa yiyemiyorummmmbende hem yemek yıyom hem sizi laf yetiştiriyom delikafadulden sen nasıl hamılesın yaa o kılo ne öle azcuk hakkın ver gebişligın nan kıskandum mu ne :roflol: :roflol:
bak işte iş yapma diyomuş herifin daha ne desin ayolevet ya eşimde diyordu bazen şu an hiç bir şey hissetmiyorum diye doğduktan sonra anlarım herhalde diyor sadec sağlıklı olsun iş yaptığımda yapma diyor düşürmeyesin falan diyor ama bakalım nasıl olacak ben her an kızımlayım o kadar merak ediyorum ki onu
etmeye çalısıom ama genede boya yapıyom mecbur
get yolunda gel kıl yumagı senii delikafadulden
he edoş aldık na düldülll :lepi:
kopamıyon demi bizdennnn :jeyyar:bende açıktım ya bir şeyler hazırlayıp gelem bilgisayar masasında yiyem
herkes sen ben tubik gibi ayucanmı olcak nan delikafaduldendelikafadulden
kıskanmaaaaaaa lülülülülülü
kopamıyon demi bizdennnn :jeyyar:
ya ben nerden rastladım sizeee bi iş yapamaz oldum günüm bilg başında geçiyyyyyyy :sm_cool:
ne fena karularsınız yaaa bağımlı ettiniz beniiii :roflol: :roflol: :roflol:
he ben kıskanıyom asıl azcık elti butlu olsa idim karnım bu kaa çıkmazdı hakkat bohut yutmuş solucan gibiyim yaaaaa :çok üzgünüm:
ayy ne güzel yaaa az kalmış bebeğini görmeneeee
ben anca bayram dönüşü gitçem kendi dr olmıcak başkası bakacak ama bakar mı bilemiyorum izin almak için gidicem çünkü izi yazcak bana dr, 32. haftam doluyo daa
olmuştur inş bacımm bööle tomur tomur ay yerim ben onuuuu
inş canım yaaa ben de sevmiyom hiç asık suratları gerginliğiii
anaam ne fena oluyo ölee bizimkide çalışıyo kimi pazarları uyuz oluyom bende...
heeee pek açmımm nan msn :kedi:
paraları balyalamaya devamm :lepi: düldül gelir yakındaaa lülülülülülü
hava kötü anam evde kaldık bugün kaydirigubbakcemile3
sankim evdede telefonu susarmı kız ben,m kocanın adam manukyanı felan sollar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takipteyim ustaaaammm:))))
yok ay iyidir aslanlar, çok saf kalplidir bi kere... ama gösterişi de severlerrrr
he bacım olma mııı :))) yiyemiyorum kaç gündür kociş de kızıyo valla o kızmasın die öğlen yemiyom da akşama yiyem bari diyom ama onu da çakıyo bakıyo evde bişey eksilmemiş:) uyanık kociş....
korkuyorum da bebek de mi kilo alamıcak acep
yaa yiyemiyorummmm(( zati zayıftım az kilo aldım ama bi haftayı geçti yiyemiyorum eski günlere döndüm yaaaaaaaaaaaa
bak işte iş yapma diyomuş herifin daha ne desin ayol
ama doğduktan sonra anlar bence
ben o kaa merak etmiyom mesela kociş çatlıyo neye benziyo bu bebek die
demek eşlerden biri az takıntılı oluyo diğeri de umursamaz:)) Allah böyle kararlıyo heraldeeeeeee
hee çakılıp kalıyım kız burdaaaaiş yapamıyoz zaten canım hele morelim düzgün olduğu zamanlarda sabahtan akşama kadar nettedim eşim kızardı artık bu bilgisayarı balkondan aşağı atacam diye mesala bu gün hi,ç iş yapmadım namaz dahi kılmadım neyse biraz sonra çıkamda kılayım zaten yakınımda market açılıyor indirim gidemde bakem
evet yaaaa heyecan yaptım valla.hadi darısı başınızaaaa
kapattır telefonu kıııııııııız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?