2009 Kasm Anneleri

etmeye çalısıom ama genede boya yapıyom mecbur

get yolunda gel kıl yumagı senii delikafadulden

he edoş aldık na düldülll :lepi:

aman sen genede koklamamaya çalış.allah kolaylık versin.

şekerciğiiiiim bacım anam bende korkuyom bebiş kilo alamıyo diye dur gidince görcem bakalım almışmı kilo.

amaaaaaan teyzem aradı hiç konuşasım gelmiyo artık çooooook soğudum yaaaaaa.benim ailem kadar dandik saçma bi aile varmıki acaba.karı en son 10 gün önce aramıştı daha yeni arıyo nasılsın diye.doğuma gelecekmiş falan bayramdan sonra torununun okulu açılıyomuşta falanda filan.anlamıyomki doğumdan bikaç gün önce ben bu karıya nasıl haber vereceksem,bikaç gün önce gelecekmiş.doktor bile bilmiyo diyom anlamıyo gerçi bu kez hiç bişey demedim heee dedim geçtim anlamıyoki.offffff bana çok çektirdiler yaaaa annemden sonra bak gene dertlerim depreşti haa.istemiyom doğumda gelmesin.offfffffffffffffffffffff nefret ediyom ailemden yaaaaa.kocişimede az çektirmediler yaaaaaa

he bacım az kaldı.kız iki gün sonra bebiş gelince pek giremeyecez nete falan acısını çıkarıyoz şimdiden.ben bi çakılıyom kociş işten çıkana kadar.

selam karular nasilsiniz
kocayi ise yolladim hemen bilgisayar karsisina yapistim...
herkes iyi mi sancisi neyi olan yok demi..hersey yolunda

oyy diloşummm :teselli: cnm benimm üzme kendinii sölemezsin şu zaman diyee gelmez odaa :teselli:

evde eksik olanları alayım deterjan falan bu arada ne kullanıyonuz makinada ariel indirime girmiş 20 falan gidip alam

kardeşimmm takma kafanı yaaaa :teselli: herkesin ailesi böyle dandik tiplerle dolu:)) bizimkiler sankim çok mu normal sanıyosun aha benm öz annem sözde doğuma gelcek benm doğum 17 kasım görünüyo ama annem bi hafta önce gelcekmiş gerçi babamın da kontrolleri var ama ben erken doğurursam ki bana öyle olcak gibi geliy yetişemez kız kaç saat yol gelcek zaten aratmam da eşime telaşlanırlar zırt pırt araba da yok 10 saat yoldalar bacım belli saatler araba var buraya yaaaa kayınvaldemden hayır yok k.peder hasta yatıyo ona bakıyo anca kadın hem annem de o da çok yaşlı zatii...
boşver gelmesin :1hug: ben teyzeme doğurduktan sonra söylücem aslında hast.ye evi çok yakın emme o da telaşe memuru beni sinir eder sancılı halimle vala birbirine katar hast.yi hiç çekemem:)))
velhasıl yalnız başıma doğurcam oh çatır çatır hemi de :roflol:

canım dün bi topik açılmış ordan devşirdim de bebeğin anne karnında kilo almasını istiyosanız eğer
her gün iki kaşık pekmez iççekmişiniz keçiboynuzu ve üzüm pekmezi ; sabah akşam 1 er bardak süt, tahin helva, arı sütü (bunu dr.a sormak lazım heralde) aşurelik buğdayı yoğurda katıp otlarla tatlandırıp ya da salata şeklinde de tüketebilirmişiz eğer buğday yersek hem kilo aldırmazmış bize hem de anne karnında bebiş kilo alırmış bol süt yaparmış tok tutarmış
aha benden yazması siz bilirsiniz gayrııı

he bacım az kaldı.kız iki gün sonra bebiş gelince pek giremeyecez nete falan acısını çıkarıyoz şimdiden.ben bi çakılıyom kociş işten çıkana kadar.

he kız o zaman napçaz ben sizi özlerim yavvvvvvvvv

ben bebişimin cicişlerini yıkadım ohh mis gibi oldular
kızlar deterjan olarak dalan roxy diye bebiş deterjanı aldım % 100 bitkisel cokta güzel kokuyo digerlerine göre daha uygunda fiyatı

selam karular nasilsiniz
kocayi ise yolladim hemen bilgisayar karsisina yapistim...
herkes iyi mi sancisi neyi olan yok demi..hersey yolunda
slm fıstıkkk yok yokkk herkes iyiiii merak etme bi pasta derdine düştü bugün topiğimizzz

evde eksik olanları alayım deterjan falan bu arada ne kullanıyonuz makinada ariel indirime girmiş 20 falan gidip alam
he ben hep omo alıyodum en son ariel aldım o da eyiii
ama benm dha bitmedi
de ağır oluyo kız deterjanlar nası taşıcan beee

ben yaptım pastamı geldiiimmmm :)
sünger gibi oldu :)
hamarat karuu u ben bugün yapmıcam pastayı daha
tatlımız var emme yarın yaparımmmm

amann ne takiyon yaa bosver gitsin..dogum ne zaman olcak ben biliim de kestir at madem gelmesini istemiyosun...

ben yaptım pastamı geldiiimmmm :)
sünger gibi oldu :)

biri tatli mi dedidelikafadulden

slm elifcimmm opuyorumnanaktan
yok bi yaramazlık şükürrr zemuszemus

aslinda varmis canim yaa mevzey vardi kasim analarinda sabah kanamasi olmus bana yazmis doktora gitmeye korkuyorum diyo..ne dicem bilemedim..nedendir acaba bu kanama bi fikriniz varmii:uhm:

pekmez içiyom şu aralar sıkıldım ondan sütte zaten içiyordum ona devam

ben bebişimin cicişlerini yıkadım ohh mis gibi oldular
kızlar deterjan olarak dalan roxy diye bebiş deterjanı aldım % 100 bitkisel cokta güzel kokuyo digerlerine göre daha uygunda fiyatı

oh eline sağlık şekerciiiiimmmm
dalan roxy mi hiç görmedim kızzz :uhm:
ben dalin aldım sıvı deterjan
ne bilem herkesler onu alıyodu ya
ben de yarın başlıyorum yıkamaya

benm kocişin iki arkadaşı vardı onların karılaır doğurduydu onlar dün demişler ki 7. aydaysanız her an bekleyin doğumu kocişin paçalar tutuşmuştu dün bi geldi ev e aman ne işin varsa bitir deyüüü daha önce pek sakindi emme dün almış aleviiii :roflol: :roflol:

oyy diloşummm :teselli: cnm benimm üzme kendinii sölemezsin şu zaman diyee gelmez odaa :teselli:

bacım yaaaaaa valla unutamıyom yaptıklarını.annem vefat ettikten sonra teyzemlere yerleştim mecburen.kocişimle sevgiliydik o zamanlar.evlenmek istediğimizi söyledikten sonra neler yaşadım yaaa.kocişime demedikleri kalmadı.ben o koca evde bi odada aç susuz kaldım ya düşünebiliyomusun.çubuk kraker alıyodum yiyodum bi yandan ağlıyodum.offffff onlar yüzünden düğünüm apar topar oldu anlamadım hiçbişey.kına gecemi bile kaynanam yaptı offffff.
şimdi doğuma gelecekmiş.ben nerden bileyimki ne zaman doğuracağımı bikaç gün önceden haber ver geleyim diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…