2009 Kasm Anneleri

ben bebişimin cicişlerini yıkadım ohh mis gibi oldular
kızlar deterjan olarak dalan roxy diye bebiş deterjanı aldım % 100 bitkisel cokta güzel kokuyo digerlerine göre daha uygunda fiyatı

bende ondan aldım makina için olandan tertemiz ediyorlar. benimkiler daha annemlerde getireyim bende yıkayacam

süt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin

of canım ya insanın annesi gibi var mı

sekerciğim yarın yaparsın emme güzel oldu da ben kakaolu yapmadım sevmiyom kakaolu vanilyalı daha güzel oluyo

edam saol canım bana deil hep ona yarasın :))

elif kız cok güzel oldu yap hade sende :)

hemen git de kızzz hersey olabili allah korusunn :Saruboceq::Saruboceq:

dedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik

ama Allah korusun sezaryan olursa biri gerekli yanında

kızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.

ooo marifet karuu yarasın asya hanıma opuyorumnanaktan
yaa kocası varr yeter o onaaa :lepi:
he ben de kocamdan başkası olmasın yanımda istiyorummm madem beraber yaptık bebeyi beraber olalım nan doğumda da aaaaaa
haydaaa hemen dr u arasın bence sorsun gel derse de atlasın gitsin benm dr kanama olursa hemen beni ara dediydi hamileliğin hangi ayı olursa olsun kanama önemliymiş hemen söyle gitsin kııı

pekmez içiyom şu aralar sıkıldım ondan sütte zaten içiyordum ona devam
sütle pekmezi beraber içmiyon demi arkadaşımmm ayrı kullan ben hiç pekmez yemedim bi ara ekmeğe banıp yiyodum:)))

kıyamam ya bana da neler ettiler kız öz ablam hemi de düğünden önce öyle gerildim ki allahtan kociş de kocişin ailesi de iyi davrandılar da atlattım hatırladıkça sinir basıyo amma abla işte ne edersin
boşver cnm hatırlama o günleri bak mutlusun demi kocanla boşver senin ailen artık kocanla karnındaki yakuşukluuuu:)))
ister gelsin ister gelmesin bilmiyom doğum ne zaman de istemiyosan gelmesini de, yanlış tarih söyle:))) zaten bence o gelmicek de ağız yapıyo sanırsam ilgilenmiyo demeyesin dieee
süt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin
he bana da başladı bende yoğurt yiyorum stle yoğurt aynı derecede kalsiyum içeriyormuş

dedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik

mevzey diyarbakırda kalıytor ama tanışmadık inşallh bir şey yoktur gittiği dok çok eskilerin dok ben onu tacsiye etmezdim neyse arkadaş aradı markette gidecez sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

bende deterjanlara bakarken gördüm canım % 100 bitkisel yazıyo kadınlar kulubunde kullananlarda cok memnun kalmıslar yumusatıcı falan gerektirmiyo yumusacık yapıyo harika kokuyo 800 gr 3.5 lira cok uygun bu sıvılar falan cok pahalı geldi bana dene istersen

çok doğru söylüyosun artık ailem kociş ve oğluş.bencede ayak yapıyo torunun okulu açılıyomuş onu söylüyo doğuma gelirim dedikten sonra.amaaaan bıktım yemin ederim bu aileden

of canım ya insanın annesi gibi var mı
yav susun beee özledim annemiii alla alla uzatmayın :gitme:
sekerciğim yarın yaparsın emme güzel oldu da ben kakaolu yapmadım sevmiyom kakaolu vanilyalı daha güzel oluyo

edam saol canım bana deil hep ona yarasın :))

kakao iyi deelmiş zaten habire çikolata yiyip duruyorum allahım durdurun beniiii

inş hemen gitmiştir yaaaaa
canm olsun önemli olan doğuran deil ki bakan.... şefkatini veren seven...

siz olsanız ne yapardınız aman yaa valla roman gibi bi hayatım var haaaa

he valla öyleymiş kızzzz :teselli:

sen ona he de gec kayınvalden hayatta mı o gelse yanına

ne pastasi yaptin önce adini aliyim
hem ben yapsamda hayatta yiyemem ki ..yapiyorum tatliyi bir dilimini yiyorum sonra oldugu gibi cöpe...
cok tatliya istahim yok benim arada canim cekiyo ondada cikolata yiyorum yada hazir pasta tarzi seyler yetiyo bana

owwww o daha kötü yani seni bile bile ezmis.ne vicdansiz kadinmisklava:.diger "biyolojik" kardeslerinden ayri tutmus...sonuna kadar haklisin canim..söyle gelmene gerek yok diye ozaman anlar belki

valla bitkisel olması çok iyi bi de çok ucuzmuş ya ben dalini aldım emme içimde acıdı ne yalan söyleyeyimmm çok pahalı bence dalinnn
çok doğru söylüyosun artık ailem kociş ve oğluş.bencede ayak yapıyo torunun okulu açılıyomuş onu söylüyo doğuma gelirim dedikten sonra.amaaaan bıktım yemin ederim bu aileden
he de geç kızım boşver ağız yap sen de
gelmeseniz de olur kocam yanımda benim filan derim ben olsam:))) aha kendi anama da dedim ben gelme die:)))

kesinlikle bende öyle düşünüyorum.ahhh annem benim ne şevkatli merhametli kadındı mükemmeldi
sen ona he de gec kayınvalden hayatta mı o gelse yanına

kaynanam küs canım ya yoksa o hayatta bırakmazdı bizi.

evet işte bile bile.bende onu hazmedemiyorum ya.

selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk

kız dedim gelmene gerek yok kociş yıllık izin alcak falan dedim.diyoki sen sahipsizmisin.bana bi koyduki bu laf.ağla ağla kociş bile şok oldu ne oluyo diye.ben buraya taşınırken hiç yardım etmedi istanbuldayken evimiz on dakika mesafedeydi hiç gelmezdi.evim taşınıyo vana geliyoz ne aradı ne geldi.ya insan bi yemek yapıp getirmezmi yok insafsız işte.
ya doğum bu bi iki gün önceden haber verecekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…