ben bebişimin cicişlerini yıkadım ohh mis gibi oldular
kızlar deterjan olarak dalan roxy diye bebiş deterjanı aldım % 100 bitkisel cokta güzel kokuyo digerlerine göre daha uygunda fiyatı
bacım yaaaaaa valla unutamıyom yaptıklarını.annem vefat ettikten sonra teyzemlere yerleştim mecburen.kocişimle sevgiliydik o zamanlar.evlenmek istediğimizi söyledikten sonra neler yaşadım yaaa.kocişime demedikleri kalmadı.ben o koca evde bi odada aç susuz kaldım ya düşünebiliyomusun.çubuk kraker alıyodum yiyodum bi yandan ağlıyodum.offffff onlar yüzünden düğünüm apar topar oldu anlamadım hiçbişey.kına gecemi bile kaynanam yaptı offffff.
şimdi doğuma gelecekmiş.ben nerden bileyimki ne zaman doğuracağımı bikaç gün önceden haber ver geleyim diyo.
hemen git de kızzz hersey olabili allah korusunn :Saruboceq::Saruboceq:
süt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin
ama Allah korusun sezaryan olursa biri gerekli yanında
kardeşimmm takma kafanı yaaaa :teselli: herkesin ailesi böyle dandik tiplerle dolu:)) bizimkiler sankim çok mu normal sanıyosun aha benm öz annem sözde doğuma gelcek benm doğum 17 kasım görünüyo ama annem bi hafta önce gelcekmiş gerçi babamın da kontrolleri var ama ben erken doğurursam ki bana öyle olcak gibi geliy yetişemez kız kaç saat yol gelcek zaten aratmam da eşime telaşlanırlar zırt pırt araba da yok 10 saat yoldalar bacım belli saatler araba var buraya yaaaa kayınvaldemden hayır yok k.peder hasta yatıyo ona bakıyo anca kadın hem annem de o da çok yaşlı zatii...
boşver gelmesin :1hug: ben teyzeme doğurduktan sonra söylücem aslında hast.ye evi çok yakın emme o da telaşe memuru beni sinir eder sancılı halimle vala birbirine katar hast.yi hiç çekemem:)))
velhasıl yalnız başıma doğurcam oh çatır çatır hemi de :roflol:
canım dün bi topik açılmış ordan devşirdim de bebeğin anne karnında kilo almasını istiyosanız eğer
her gün iki kaşık pekmez iççekmişiniz keçiboynuzu ve üzüm pekmezi ; sabah akşam 1 er bardak süt, tahin helva, arı sütü (bunu dr.a sormak lazım heralde) aşurelik buğdayı yoğurda katıp otlarla tatlandırıp ya da salata şeklinde de tüketebilirmişiz eğer buğday yersek hem kilo aldırmazmış bize hem de anne karnında bebiş kilo alırmış bol süt yaparmış tok tutarmış
aha benden yazması siz bilirsiniz gayrııı
he kız o zaman napçaz ben sizi özlerim yavvvvvvvvv
amann ne takiyon yaa bosver gitsin..dogum ne zaman olcak ben biliim de kestir at madem gelmesini istemiyosun...
biri tatli mi dedidelikafadulden
aslinda varmis canim yaa mevzey vardi kasim analarinda sabah kanamasi olmus bana yazmis doktora gitmeye korkuyorum diyo..ne dicem bilemedim..nedendir acaba bu kanama bi fikriniz varmii:uhm:
he ben de kocamdan başkası olmasın yanımda istiyorummm madem beraber yaptık bebeyi beraber olalım nan doğumda da aaaaaaooo marifet karuu yarasın asya hanıma opuyorumnanaktan
yaa kocası varr yeter o onaaa :lepi:
haydaaa hemen dr u arasın bence sorsun gel derse de atlasın gitsin benm dr kanama olursa hemen beni ara dediydi hamileliğin hangi ayı olursa olsun kanama önemliymiş hemen söyle gitsin kıııamann ne takiyon yaa bosver gitsin..dogum ne zaman olcak ben biliim de kestir at madem gelmesini istemiyosun...
biri tatli mi dedidelikafadulden
aslinda varmis canim yaa mevzey vardi kasim analarinda sabah kanamasi olmus bana yazmis doktora gitmeye korkuyorum diyo..ne dicem bilemedim..nedendir acaba bu kanama bi fikriniz varmii:uhm:
sütle pekmezi beraber içmiyon demi arkadaşımmm ayrı kullan ben hiç pekmez yemedim bi ara ekmeğe banıp yiyodum:)))pekmez içiyom şu aralar sıkıldım ondan sütte zaten içiyordum ona devam
kıyamam ya bana da neler ettiler kız öz ablam hemi de düğünden önce öyle gerildim ki allahtan kociş de kocişin ailesi de iyi davrandılar da atlattım hatırladıkça sinir basıyo amma abla işte ne edersinbacım yaaaaaa valla unutamıyom yaptıklarını.annem vefat ettikten sonra teyzemlere yerleştim mecburen.kocişimle sevgiliydik o zamanlar.evlenmek istediğimizi söyledikten sonra neler yaşadım yaaa.kocişime demedikleri kalmadı.ben o koca evde bi odada aç susuz kaldım ya düşünebiliyomusun.çubuk kraker alıyodum yiyodum bi yandan ağlıyodum.offffff onlar yüzünden düğünüm apar topar oldu anlamadım hiçbişey.kına gecemi bile kaynanam yaptı offffff.
şimdi doğuma gelecekmiş.ben nerden bileyimki ne zaman doğuracağımı bikaç gün önceden haber ver geleyim diyo.
he bana da başladı bende yoğurt yiyorum stle yoğurt aynı derecede kalsiyum içeriyormuşsüt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin
dedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik
oh eline sağlık şekerciiiiimmmm
dalan roxy mi hiç görmedim kızzz :uhm:
ben dalin aldım sıvı deterjan
ne bilem herkesler onu alıyodu ya
ben de yarın başlıyorum yıkamaya
benm kocişin iki arkadaşı vardı onların karılaır doğurduydu onlar dün demişler ki 7. aydaysanız her an bekleyin doğumu kocişin paçalar tutuşmuştu dün bi geldi ev e aman ne işin varsa bitir deyüüü daha önce pek sakindi emme dün almış aleviiii :roflol: :roflol:
he ben de kocamdan başkası olmasın yanımda istiyorummm madem beraber yaptık bebeyi beraber olalım nan doğumda da aaaaaa
haydaaa hemen dr u arasın bence sorsun gel derse de atlasın gitsin benm dr kanama olursa hemen beni ara dediydi hamileliğin hangi ayı olursa olsun kanama önemliymiş hemen söyle gitsin kııı
sütle pekmezi beraber içmiyon demi arkadaşımmm ayrı kullan ben hiç pekmez yemedim bi ara ekmeğe banıp yiyodum:)))
kıyamam ya bana da neler ettiler kız öz ablam hemi de düğünden önce öyle gerildim ki allahtan kociş de kocişin ailesi de iyi davrandılar da atlattım hatırladıkça sinir basıyo amma abla işte ne edersin
boşver cnm hatırlama o günleri bak mutlusun demi kocanla boşver senin ailen artık kocanla karnındaki yakuşukluuuu:)))
ister gelsin ister gelmesin bilmiyom doğum ne zaman de istemiyosan gelmesini de, yanlış tarih söyle:))) zaten bence o gelmicek de ağız yapıyo sanırsam ilgilenmiyo demeyesin dieee
he bana da başladı bende yoğurt yiyorum stle yoğurt aynı derecede kalsiyum içeriyormuş
yav susun beee özledim annemiii alla alla uzatmayın :gitme:of canım ya insanın annesi gibi var mı
kakao iyi deelmiş zaten habire çikolata yiyip duruyorum allahım durdurun beniiiisekerciğim yarın yaparsın emme güzel oldu da ben kakaolu yapmadım sevmiyom kakaolu vanilyalı daha güzel oluyo
edam saol canım bana deil hep ona yarasın :))
elif kız cok güzel oldu yap hade sende :)
inş hemen gitmiştir yaaaaadedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik
canm olsun önemli olan doğuran deil ki bakan.... şefkatini veren seven...kızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.
siz olsanız ne yapardınız aman yaa valla roman gibi bi hayatım var haaaa
bacım yaaaaaa valla unutamıyom yaptıklarını.annem vefat ettikten sonra teyzemlere yerleştim mecburen.kocişimle sevgiliydik o zamanlar.evlenmek istediğimizi söyledikten sonra neler yaşadım yaaa.kocişime demedikleri kalmadı.ben o koca evde bi odada aç susuz kaldım ya düşünebiliyomusun.çubuk kraker alıyodum yiyodum bi yandan ağlıyodum.offffff onlar yüzünden düğünüm apar topar oldu anlamadım hiçbişey.kına gecemi bile kaynanam yaptı offffff.
elif kız cok güzel oldu yap hade sende :)
dilmuh .!.:kızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.
bende ondan aldım makina için olandan tertemiz ediyorlar. benimkiler daha annemlerde getireyim bende yıkayacam
valla bitkisel olması çok iyi bi de çok ucuzmuş ya ben dalini aldım emme içimde acıdı ne yalan söyleyeyimmm çok pahalı bence dalinnnbende deterjanlara bakarken gördüm canım % 100 bitkisel yazıyo kadınlar kulubunde kullananlarda cok memnun kalmıslar yumusatıcı falan gerektirmiyo yumusacık yapıyo harika kokuyo 800 gr 3.5 lira cok uygun bu sıvılar falan cok pahalı geldi bana dene istersen
he de geç kızım boşver ağız yap sen deçok doğru söylüyosun artık ailem kociş ve oğluş.bencede ayak yapıyo torunun okulu açılıyomuş onu söylüyo doğuma gelirim dedikten sonra.amaaaan bıktım yemin ederim bu aileden
yav susun beee özledim annemiii alla alla uzatmayın :gitme:
kakao iyi deelmiş zaten habire çikolata yiyip duruyorum allahım durdurun beniiii
inş hemen gitmiştir yaaaaa
canm olsun önemli olan doğuran deil ki bakan.... şefkatini veren seven...
he valla öyleymiş kızzzz :teselli:
sen ona he de gec kayınvalden hayatta mı o gelse yanına
ne pastasi yaptin önce adini aliyim
hem ben yapsamda hayatta yiyemem ki ..yapiyorum tatliyi bir dilimini yiyorum sonra oldugu gibi cöpe...
cok tatliya istahim yok benim arada canim cekiyo ondada cikolata yiyorum yada hazir pasta tarzi seyler yetiyo bana
owwww o daha kötü yani seni bile bile ezmis.ne vicdansiz kadinmisklava:.diger "biyolojik" kardeslerinden ayri tutmus...sonuna kadar haklisin canim..söyle gelmene gerek yok diye ozaman anlar belki
valla bitkisel olması çok iyi bi de çok ucuzmuş ya ben dalini aldım emme içimde acıdı ne yalan söyleyeyimmm çok pahalı bence dalinnn
he de geç kızım boşver ağız yap sen de
gelmeseniz de olur kocam yanımda benim filan derim ben olsam:))) aha kendi anama da dedim ben gelme die:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?