2009 Kasm Anneleri

:teselli: anammm sen neler çektin kız bölee kıyamam sanaaa :teselli:
kapını kapat bakma arkandakilere kocişine bak sen oğluşuna bak.
ayak yapıyo bence ilgilenmedi olmamak için
sıkma canını kocan yeter sana allahta yardımcın olur merak etme senn :Saruboceq:

süt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin

yaa benim dr.miden yanınca süt üiçersen bi faydası olmaz hatta daha azıtır dedi sadecee....

dedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik

hadi bakalım inşallah bişesi yoktur yaa :Saruboceq:

siz olsanız ne yapardınız aman yaa valla roman gibi bi hayatım var haaaa

:1shok::1shok: anaaaaa
ama bence annelik doğurmakla olmaz cnm ki görüyoruz olmamış iştee.kendi kızları diyosun baksannaaa... bu kadar ayırmış demekki seniiii :sinifsinif::sinifsinif:

maşallah bebişine canım kocaman olmuş.

insallah gitmistir doktora bilmiyorum ki ne yapti bende merak ediyorum yazarsa bisey paylasirim...

bana yogurtta mide yanmasi yapiyo hatta beyaz peynir bile..ama mecbur düzenli tüketiyorum...doktorum vare haftaya gidince sorcam niye yapiyo diye

mevzey diyarbakırda kalıytor ama tanışmadık inşallh bir şey yoktur gittiği dok çok eskilerin dok ben onu tacsiye etmezdim neyse arkadaş aradı markette gidecez sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

evet d.bakirda kaliyo...insallah dogum baslangici degildir...rahim acilmasi falan degildir internttee arastirmis ama doktora gitse daha iyiydi

canım yaaa valla doğurmakla olmuyo.benim annem ne mükemmel kadındı offf offff.allah rahmet eylesin.aman ya takmıyom diyom sonra gene takıyom kafaya.

iyiki varsınız yaaaa.sizi çok seviyorum beeeeeeeeeeeen

kesinlikle bende öyle düşünüyorum.ahhh annem benim ne şevkatli merhametli kadındı mükemmeldi

kaynanam küs canım ya yoksa o hayatta bırakmazdı bizi.

evet işte bile bile.bende onu hazmedemiyorum ya.

canm hadi üzme kendini de bebeğini de....

ben seni neşeli görmeye alışıktım emmeeeee

bak işte ikiniz sarılın sımsıkı kocanla birbirinize, uzaktasınız zaten, bi de altın top geliyo işte şenlenir yuvanız iyice

maşallah arda azizimizee maşallahh
sende iyisin ebişim biz çok kilo alamadık zaten mevcutta kilolu olduğumuz için kaydirigubbakcemile3 inşallah çalışma kuvvetide verir rabbimm :Saruboceq:

hosgeldin ebisim..ohh masallah oglusuna kocaman olmus desene....extra bisey tavsiye etti mi daha saglikli kilo alsin bebisin diye yoksa normal beslenmeden mi alicak o kiloyu...

ayyyy sağol canımın içi.çoook doğru yaa ne takıyosam kafama deliyim işte.onlar ohhh yaptılar çekildiler ben takıyom kafama.

şekercik yavruuuuuuuuum ben pekmez hiç yemiyom ya.alamda günde bi kaşık yiyem dimi kıııııııız.

canım yaaa valla doğurmakla olmuyo.benim annem ne mükemmel kadındı offf offff.allah rahmet eylesin.aman ya takmıyom diyom sonra gene takıyom kafaya.

iyiki varsınız yaaaa.sizi çok seviyorum beeeeeeeeeeeen

diloşumm takmamak hiç kolay değilkiii insanın içinde bi yerde duruyo aklına geliyo yaşadıkları..
Heleki en güzel günlerinde bunnar yapıldıysa dahada zor oluyo tabiii :sinifsinif::sinifsinif:
Neyse tatlişimm sen unut gelecek günlere bak annen gibi bir anne olacaksın sende oğluşuna eminimm :lepi:

canısı haklısın çok zor şeyler yaşamışsın ama bebeğin doğumu ile beraber bunları tamamen geride bırak olur mu hayatında başka bir sayfa açılacakk :) insanların zihinlerine ve gönüllerine hakim olamıyosun maalesef ne edelim bazen kabullenmek gerekiyor Allah kocanı çocuğunu sana seni de onlara bağışlasınn kimse olmasa da başa çıkarsın gülüm Allah o gücü kuvveri verir hiş merak etme canımm

hmm maaşallah bebeğine kız ne topidik olmuş o öyleeee nazar değmesinnnn
haydi gözünaydınnnn gördün bebeni heeee :CüvCüv:
inş olmaz bi terslik kız ben de 2 hafta sonra gidicem 32. haftam doluyo die
kıı ben de verdim bi kilo üzülüp duruyodum üzülmeyem bariii
kolay gelsin cnm bak dr temizlik yapma demiş halı malı diyon sen klava:

sahipsiz miii ne sahipsizliği ulan! senin dağ gibi kocan var başındaaa o kim oluyomuşşş
anaa bozdurcaklar ağzımı zorlan bu insanlar benimm klava:
boşver sennn
benim teyze kızı dibimdeki apartmanda oturuyodu da 5 ay ne geldi ne gitti şimdi de başka bi ile taşındı ne diye gelmiyon diyo benm dr a gittiğim yere taşındı:)))

ayyyyy canım çok sağol yaa.inşallah olurum.
barıssanıza ne yaptıgını bilmiyorum ama siz alttan alıverin teyzen canını sıkacaksa kayınvaldenlerle barısın
canım benimle hiç alakası yok.oğluyla tartışmış küsmüşler.banada küsmüş.

ayyy canım sağol yaaa.rabbim o gücü verir eminim.sizlerde varken herşeyi öğreniyorum yapıyorum.

allah razı olsun kızlarsizi seviyorum beeeeen

işte insan uzağa gidince değerli oluyo ondan gel diyodur.bende buraya gelince değere bindim heralde.

ebişim amiiiiin canım.rabbim hepimizin kocişlerini bebişlerini bağışlasın

maşallah arda azizimizee maşallahh
sende iyisin ebişim biz çok kilo alamadık zaten mevcutta kilolu olduğumuz için kaydirigubbakcemile3 inşallah çalışma kuvvetide verir rabbimm :Saruboceq:
sağol edoşumm haklısın gıı 72 ile hamile kaldım dr söledim olsun gene de 65 e düşersin doğurur doğurmaz dedi hele emzirirken dikkat edersendaha da verirsin dedi
hosgeldin ebisim..ohh masallah oglusuna kocaman olmus desene....extra bisey tavsiye etti mi daha saglikli kilo alsin bebisin diye yoksa normal beslenmeden mi alicak o kiloyu...
sağol cnm kocaman adam olmuş teysesi...15 gün önce gittiğimde elevit vermişti cnm onu içiom zaten extra tavsiye vermedi sen zaten biliosun bu zamana kadar nsıl davrandıysan devam dedii

ben baktım tadına iyi olmuş yaaaa.işte rulo yaparken zor oldu benimki ama güzel olmuş
hmm kesin ben o rulo yapma işini beceremem ya denicem yarınnn
ayyyy sağol canımın içi.çoook doğru yaa ne takıyosam kafama deliyim işte.onlar ohhh yaptılar çekildiler ben takıyom kafama.
uzaksın be gülüm yakın olsam burda olsan sarılcam sımsıkı sanaaaaaa :teselli:
şekercik yavruuuuuuuuum ben pekmez hiç yemiyom ya.alamda günde bi kaşık yiyem dimi kıııııııız.
he senin evde yokmuş benm dolapta var da aklıma gelmiyooo:))) ye kız alsın bebişler kilo hem de kan yapar ihtiyacımız olcakkkk
he güzel kız alcam ben de nasılsa bundan sonra bolca kullancazzzz
barıssanıza ne yaptıgını bilmiyorum ama siz alttan alıverin teyzen canını sıkacaksa kayınvaldenlerle barısın

yok fesatlık yapmak istemiyom emme barışmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…