bacım yaaaaaa valla unutamıyom yaptıklarını.annem vefat ettikten sonra teyzemlere yerleştim mecburen.kocişimle sevgiliydik o zamanlar.evlenmek istediğimizi söyledikten sonra neler yaşadım yaaa.kocişime demedikleri kalmadı.ben o koca evde bi odada aç susuz kaldım ya düşünebiliyomusun.çubuk kraker alıyodum yiyodum bi yandan ağlıyodum.offffff onlar yüzünden düğünüm apar topar oldu anlamadım hiçbişey.kına gecemi bile kaynanam yaptı offffff.
şimdi doğuma gelecekmiş.ben nerden bileyimki ne zaman doğuracağımı bikaç gün önceden haber ver geleyim diyo.
süt ve süt ürünleri bende mide yanmasi yapmaya basladi sizdede oluyomu
sabah bi bardak ilik süt ictim cikaricaktim az kalsin
dedim canim dedim de fazlada panige sokmak istemedim kadini yeterince telas yapmisti zaten..simdi ne yapti bilmiyorum ama insallah biseysi yoktur..bebek cok hareketliymus ama kanama olmus idrarla karisik
kızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.
siz olsanız ne yapardınız aman yaa valla roman gibi bi hayatım var haaaa
selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
haydaaa hemen dr u arasın bence sorsun gel derse de atlasın gitsin benm dr kanama olursa hemen beni ara dediydi hamileliğin hangi ayı olursa olsun kanama önemliymiş hemen söyle gitsin kııı
he bana da başladı bende yoğurt yiyorum stle yoğurt aynı derecede kalsiyum içeriyormuş
mevzey diyarbakırda kalıytor ama tanışmadık inşallh bir şey yoktur gittiği dok çok eskilerin dok ben onu tacsiye etmezdim neyse arkadaş aradı markette gidecez sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
:teselli: anammm sen neler çektin kız bölee kıyamam sanaaa :teselli:
kapını kapat bakma arkandakilere kocişine bak sen oğluşuna bak.
ayak yapıyo bence ilgilenmedi olmamak için
sıkma canını kocan yeter sana allahta yardımcın olur merak etme senn :Saruboceq:
yaa benim dr.miden yanınca süt üiçersen bi faydası olmaz hatta daha azıtır dedi sadecee....
hadi bakalım inşallah bişesi yoktur yaa :Saruboceq:
:1shok::1shok: anaaaaa
ama bence annelik doğurmakla olmaz cnm ki görüyoruz olmamış iştee.kendi kızları diyosun baksannaaa... bu kadar ayırmış demekki seniiii :sinifsinif::sinifsinif:
kesinlikle bende öyle düşünüyorum.ahhh annem benim ne şevkatli merhametli kadındı mükemmeldi
kaynanam küs canım ya yoksa o hayatta bırakmazdı bizi.
evet işte bile bile.bende onu hazmedemiyorum ya.
elifcim dilmuh soktu aklıma bu pasta tatlım hafifi olıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler...a-resimli.html (8 Dakikada Pasta ...Resimli)
selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
canm hadi üzme kendini de bebeğini de....
ben seni neşeli görmeye alışıktım emmeeeee
bak işte ikiniz sarılın sımsıkı kocanla birbirinize, uzaktasınız zaten, bi de altın top geliyo işte şenlenir yuvanız iyice
valla bitkisel olması çok iyi bi de çok ucuzmuş ya ben dalini aldım emme içimde acıdı ne yalan söyleyeyimmm çok pahalı bence dalinnn
he de geç kızım boşver ağız yap sen de
gelmeseniz de olur kocam yanımda benim filan derim ben olsam:))) aha kendi anama da dedim ben gelme die:)))
canım yaaa valla doğurmakla olmuyo.benim annem ne mükemmel kadındı offf offff.allah rahmet eylesin.aman ya takmıyom diyom sonra gene takıyom kafaya.
iyiki varsınız yaaaa.sizi çok seviyorum beeeeeeeeeeeen
kaynanam küs canım ya yoksa o hayatta bırakmazdı bizi.
.
canısı haklısın çok zor şeyler yaşamışsın ama bebeğin doğumu ile beraber bunları tamamen geride bırak olur mu hayatında başka bir sayfa açılacakk :) insanların zihinlerine ve gönüllerine hakim olamıyosun maalesef ne edelim bazen kabullenmek gerekiyor Allah kocanı çocuğunu sana seni de onlara bağışlasınn kimse olmasa da başa çıkarsın gülüm Allah o gücü kuvveri verir hiş merak etme canımmkızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.
hmm maaşallah bebeğine kız ne topidik olmuş o öyleeee nazar değmesinnnnselam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
kız dedim gelmene gerek yok kociş yıllık izin alcak falan dedim.diyoki sen sahipsizmisin.bana bi koyduki bu laf.ağla ağla kociş bile şok oldu ne oluyo diye.ben buraya taşınırken hiç yardım etmedi istanbuldayken evimiz on dakika mesafedeydi hiç gelmezdi.evim taşınıyo vana geliyoz ne aradı ne geldi.ya insan bi yemek yapıp getirmezmi yok insafsız işte.
ya doğum bu bi iki gün önceden haber verecekmişim.
diloşumm takmamak hiç kolay değilkiii insanın içinde bi yerde duruyo aklına geliyo yaşadıkları..
Heleki en güzel günlerinde bunnar yapıldıysa dahada zor oluyo tabiii :sinifsinif::sinifsinif:
Neyse tatlişimm sen unut gelecek günlere bak annen gibi bir anne olacaksın sende oğluşuna eminimm :lepi:
canım benimle hiç alakası yok.oğluyla tartışmış küsmüşler.banada küsmüş.barıssanıza ne yaptıgını bilmiyorum ama siz alttan alıverin teyzen canını sıkacaksa kayınvaldenlerle barısın
canısı haklısın çok zor şeyler yaşamışsın ama bebeğin doğumu ile beraber bunları tamamen geride bırak olur mu hayatında başka bir sayfa açılacakk :) insanların zihinlerine ve gönüllerine hakim olamıyosun maalesef ne edelim bazen kabullenmek gerekiyor Allah kocanı çocuğunu sana seni de onlara bağışlasınn kimse olmasa da başa çıkarsın gülüm Allah o gücü kuvveri verir hiş merak etme canımm
hmm maaşallah bebeğine kız ne topidik olmuş o öyleeee nazar değmesinnnn
haydi gözünaydınnnn gördün bebeni heeee :CüvCüv:
inş olmaz bi terslik kız ben de 2 hafta sonra gidicem 32. haftam doluyo die
kıı ben de verdim bi kilo üzülüp duruyodum üzülmeyem bariii
kolay gelsin cnm bak dr temizlik yapma demiş halı malı diyon senklava:
sahipsiz miii ne sahipsizliği ulan! senin dağ gibi kocan var başındaaa o kim oluyomuşşş
anaa bozdurcaklar ağzımı zorlan bu insanlar benimmklava:
boşver sennn
benim teyze kızı dibimdeki apartmanda oturuyodu da 5 ay ne geldi ne gitti şimdi de başka bi ile taşındı ne diye gelmiyon diyo benm dr a gittiğim yere taşındı:)))
sağol edoşumm haklısın gıı 72 ile hamile kaldım dr söledim olsun gene de 65 e düşersin doğurur doğurmaz dedi hele emzirirken dikkat edersendaha da verirsin dedimaşallah arda azizimizee maşallahh
sende iyisin ebişim biz çok kilo alamadık zaten mevcutta kilolu olduğumuz için kaydirigubbakcemile3 inşallah çalışma kuvvetide verir rabbimm :Saruboceq:
sağol cnm kocaman adam olmuş teysesi...15 gün önce gittiğimde elevit vermişti cnm onu içiom zaten extra tavsiye vermedi sen zaten biliosun bu zamana kadar nsıl davrandıysan devam dediihosgeldin ebisim..ohh masallah oglusuna kocaman olmus desene....extra bisey tavsiye etti mi daha saglikli kilo alsin bebisin diye yoksa normal beslenmeden mi alicak o kiloyu...
hmm kesin ben o rulo yapma işini beceremem ya denicem yarınnnben baktım tadına iyi olmuş yaaaa.işte rulo yaparken zor oldu benimki ama güzel olmuş
uzaksın be gülüm yakın olsam burda olsan sarılcam sımsıkı sanaaaaaa :teselli:ayyyy sağol canımın içi.çoook doğru yaa ne takıyosam kafama deliyim işte.onlar ohhh yaptılar çekildiler ben takıyom kafama.
he senin evde yokmuş benm dolapta var da aklıma gelmiyooo:))) ye kız alsın bebişler kilo hem de kan yapar ihtiyacımız olcakkkkşekercik yavruuuuuuuuum ben pekmez hiç yemiyom ya.alamda günde bi kaşık yiyem dimi kıııııııız.
he güzel kız alcam ben de nasılsa bundan sonra bolca kullancazzzz
barıssanıza ne yaptıgını bilmiyorum ama siz alttan alıverin teyzen canını sıkacaksa kayınvaldenlerle barısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?