2009 Kasm Anneleri

canım masallah bebişine sağlıklıca alırsın inş. kuzucugunu kucagına:Saruboceq:

olcan tabii biz ne kaa bilinçli anneler olcaz burdan da destek çıkçaz birbirimize süper yetiştircez çocuklarımızıııı
biz de seni seviyozzzzz :kedi:

benim hoşuma gitti kızzz:)))

ay ben paso tatlı yiyorum ya koca bi tabak yedim bebek de kudurdu tabii tatlıyı yiyince anaaam ben nolcam böyle işim gücüm tatlı yemek
ama yemek istemiyo canımmm

canım emzirirken ben diyorumki ekmeği keselim hem süte faydasıda yok sonuçta.çünkü çoğu yerde okudum emzirme döneminde ekmeği kesmişler eski kilolarından daha çok kilo vermişler.

canım bende deli oldum yaa.yapıştı benimki yağlı kağıda.neyse biraz toparladım üstünüde kamufle ettim.dene baya pratik.ben içine bide muz koydum.
canııııııııım keşke yakın olsaydık be gülüm ne güzel olurdu.
ben dışarı çıkınca mutlaka alam pekmez.kız içine azda tahin koyalım biraz hafif olsun tadı

ulan kenya eksik link vermissin acilmiyodu gittim yemek tarfilerinde buldum tarifi..cok güzel görünüyo ..yapayimda bakalim nasil olcak..
oyun parki güzel görünüyo bayada büüyk biseye benzio..onu mu alcan

biz de seni çok sefiyoss gııı iyiki varsın cnm ben biz de senden cesaret alıyozz falla benim de annem burda yok geldiğindede çok bi faydası olmuyo her işi gene ben yapıyomm biş de buyuramam ki ona hem kıyamıyom hem de huyum diil annem hep çalıştığından artık son yıllarda üşenir oldu her işe yani anlıycaan ben de kendi göbeemi kendim kesecemm Allah hepimizin yardımcısı olsun canm
evet gııı eşşek kadar olmuş oluumm :) yoh anammm halıları yıkamaya verdim onnar gelcek bu gün yarında yardımcı gelcek temizliğe ben yapmicammm pek bi hanım oldummm bu aralar zemuszemus ayy yarın gelcek hatuna kurşun da döktürcemm gıı çohh nazar var üstümüzde

kız ekmek yemessem doymam ben:)))

ben kağıt kullanmam direk yağ koyarım :)

ama üstünü süsleyince belli olmaz bişeyyy
muz ben hiç yemiyorum artık kabız yapar die ödüm koptu malummm ama bi ara her gün yiyodum
al kız pekmez tahinle de ii olur sizin oralar da serinlemiştir bile içini de ısıtırrrr

olcan tabii biz ne kaa bilinçli anneler olcaz burdan da destek çıkçaz birbirimize süper yetiştircez çocuklarımızıııı
biz de seni seviyozzzzz :kedi:

benim hoşuma gitti kızzz:)))

kız valla ne öğrendiysem sizden öğrendim.sağolun beeee.

kız barışmayayım dimi kaynanamla.sonuçta benle alakalı bişey değil olay.hamile kalıncada bi kere aramadı.kaynatam görümcem arıyo o aramıyo.bende oğluyla barışınca ben barışmayayım diyom.koyayım araya koca bi mesafe

benim karnim acikti gideyimde mama yiyeyim
cok cene yapmayin haaa sonra konuya fransiz kaliyom
afiyet olsun yarasınnnn:)))

he hep birbirimizden cesaret alıyozzz bizim gibi topik az bulunur beee:)))

ay maaşallah yaramazaaaa:)))

he iyi canm dikkat et de....
kurşun mu döktürcen kız batıl inanç bunlar hep bi nazar duası oku daha iyi benceeee

ya kızlar bide cevşen alalım bence kitap gibi olanlar var ya onlardan bebeğin beşiğinin başucuna koyarız da bebeler raaht uyur korkmazlar heçç

anladım canımm

amiiiiiiiiiin canım benim.

kız keselim ekmeği verelim kiloları.geri bende bide çatlak var offffff ona yapacak bişey yok.

bu kremler sıkılaştırıcı falan dimi bacım valla doğumdan sonra ben hem sıkılaştırıcı hemde çatlaklar için krem kullancam.çatlaklar geçmiyomuş ama görünümü biraz düzgünleşiyomuş

selam kıslar ben geldim
ne ediyonuz bakem
patiğimi bitirdim sonunda hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-200.html
hoşgeldin hamarat karuuuu:)))

:))
ben olsam olay senle alakalı deil ya karışmazdım heç, kocan da anası ya ona da kıyamaz barışır elbet bi gün bu sefer sen mesefe koy ama gene de konuş bence gerekti mi , çünkü kocan arada kalır heç olmaz, ama soğuk davran gerektiğinde de lafı koy, ben hamileyken arayan soranda olmadı filan gibi:))) zaten kaynanan torunu doğunca dayanamaz muhtemelen ayıp yav oğluna kız gelinine de küssss

ben zorlanmadım canım katlarken seninki az fazlamı pişti acaba
ama gercekten cok hafif olmus cok begendim
annem yapardı bunu muzlusunu

eveeeeeet ben kağıttan dolayı zorlandım galiba.bende muzlu yaptım bu arada.bide pratik valla sık sık yaparım ben

ulan kenya eksik link vermissin acilmiyodu gittim yemek tarfilerinde buldum tarifi..cok güzel görünüyo ..yapayimda bakalim nasil olcak..
oyun parki güzel görünüyo bayada büüyk biseye benzio..onu mu alcan

hade yaa :kedi:
evet bunu almayı düşünüyorum alırsa esim alıcak bugun indirim varmıs arastırıyoruz burdada gordum dün bunu hosuma gitti ama bakalım bunu odama koyacagım zaten ayrıca oda yapıyoruz

kıslar kayısı çekirdeği yağı sürün doğumdan sonra
kırışıklıklar için iyi geliyormuş
özellikle göz çevresine öneriyorlardı
geçen bi uzamandan daha dinledim
oda dedi doğum sonrası çatlaklar içinde bire bir dedi
derideki izleri yok edermiş
ben gözüm için kullanıyordum doğumdan sonra da göbeme sürerim artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…