selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
olcan tabii biz ne kaa bilinçli anneler olcaz burdan da destek çıkçaz birbirimize süper yetiştircez çocuklarımızııııayyyyy canım çok sağol yaa.inşallah olurum.
canım benimle hiç alakası yok.oğluyla tartışmış küsmüşler.banada küsmüş.
ayyy canım sağol yaaa.rabbim o gücü verir eminim.sizlerde varken herşeyi öğreniyorum yapıyorum.
allah razı olsun kızlarsizi seviyorum beeeeen
sağol edoşumm haklısın gıı 72 ile hamile kaldım dr söledim olsun gene de 65 e düşersin doğurur doğurmaz dedi hele emzirirken dikkat edersendaha da verirsin dedi
sağol cnm kocaman adam olmuş teysesi...15 gün önce gittiğimde elevit vermişti cnm onu içiom zaten extra tavsiye vermedi sen zaten biliosun bu zamana kadar nsıl davrandıysan devam dedii
hmm kesin ben o rulo yapma işini beceremem ya denicem yarınnn
uzaksın be gülüm yakın olsam burda olsan sarılcam sımsıkı sanaaaaaa :teselli:
he senin evde yokmuş benm dolapta var da aklıma gelmiyooo:))) ye kız alsın bebişler kilo hem de kan yapar ihtiyacımız olcakkkk
he güzel kız alcam ben de nasılsa bundan sonra bolca kullancazzzz
yok fesatlık yapmak istemiyom emme barışmasınnnn
biz de seni çok sefiyoss gııı iyiki varsın cnm ben biz de senden cesaret alıyozz falla benim de annem burda yok geldiğindede çok bi faydası olmuyo her işi gene ben yapıyomm biş de buyuramam ki ona hem kıyamıyom hem de huyum diil annem hep çalıştığından artık son yıllarda üşenir oldu her işe yani anlıycaan ben de kendi göbeemi kendim kesecemm Allah hepimizin yardımcısı olsun canmayyyyy canım çok sağol yaa.inşallah olurum.
ayyy canım sağol yaaa.rabbim o gücü verir eminim.sizlerde varken herşeyi öğreniyorum yapıyorum.
evet gııı eşşek kadar olmuş oluumm :) yoh anammm halıları yıkamaya verdim onnar gelcek bu gün yarında yardımcı gelcek temizliğe ben yapmicammm pek bi hanım oldummm bu aralar zemuszemus ayy yarın gelcek hatuna kurşun da döktürcemm gıı çohh nazar var üstümüzdehmm maaşallah bebeğine kız ne topidik olmuş o öyleeee nazar değmesinnnn
haydi gözünaydınnnn gördün bebeni heeee :CüvCüv:
inş olmaz bi terslik kız ben de 2 hafta sonra gidicem 32. haftam doluyo die
kıı ben de verdim bi kilo üzülüp duruyodum üzülmeyem bariii
kolay gelsin cnm bak dr temizlik yapma demiş halı malı diyon senklava:
canım emzirirken ben diyorumki ekmeği keselim hem süte faydasıda yok sonuçta.çünkü çoğu yerde okudum emzirme döneminde ekmeği kesmişler eski kilolarından daha çok kilo vermişler.
canım bende deli oldum yaa.yapıştı benimki yağlı kağıda.neyse biraz toparladım üstünüde kamufle ettim.dene baya pratik.ben içine bide muz koydum.
canııııııııım keşke yakın olsaydık be gülüm ne güzel olurdu.
ben dışarı çıkınca mutlaka alam pekmez.kız içine azda tahin koyalım biraz hafif olsun tadı
olcan tabii biz ne kaa bilinçli anneler olcaz burdan da destek çıkçaz birbirimize süper yetiştircez çocuklarımızıııı
biz de seni seviyozzzzz :kedi:
benim hoşuma gitti kızzz:)))
ben baktım tadına iyi olmuş yaaaa.işte rulo yaparken zor oldu benimki ama güzel olmuş
afiyet olsun yarasınnnn:)))benim karnim acikti gideyimde mama yiyeyim
cok cene yapmayin haaa sonra konuya fransiz kaliyom
he hep birbirimizden cesaret alıyozzz bizim gibi topik az bulunur beee:)))biz de seni çok sefiyoss gııı iyiki varsın cnm ben biz de senden cesaret alıyozz falla benim de annem burda yok geldiğindede çok bi faydası olmuyo her işi gene ben yapıyomm biş de buyuramam ki ona hem kıyamıyom hem de huyum diil annem hep çalıştığından artık son yıllarda üşenir oldu her işe yani anlıycaan ben de kendi göbeemi kendim kesecemm Allah hepimizin yardımcısı olsun canm
evet gııı eşşek kadar olmuş oluumm :) yoh anammm halıları yıkamaya verdim onnar gelcek bu gün yarında yardımcı gelcek temizliğe ben yapmicammm pek bi hanım oldummm bu aralar zemuszemus ayy yarın gelcek hatuna kurşun da döktürcemm gıı çohh nazar var üstümüzde
ayyyyy canım çok sağol yaa.inşallah olurum.
biz de seni çok sefiyoss gııı iyiki varsın cnm ben biz de senden cesaret alıyozz falla benim de annem burda yok geldiğindede çok bi faydası olmuyo her işi gene ben yapıyomm biş de buyuramam ki ona hem kıyamıyom hem de huyum diil annem hep çalıştığından artık son yıllarda üşenir oldu her işe yani anlıycaan ben de kendi göbeemi kendim kesecemm Allah hepimizin yardımcısı olsun canm
evet gııı eşşek kadar olmuş oluumm :) yoh anammm halıları yıkamaya verdim onnar gelcek bu gün yarında yardımcı gelcek temizliğe ben yapmicammm pek bi hanım oldummm bu aralar zemuszemus ayy yarın gelcek hatuna kurşun da döktürcemm gıı çohh nazar var üstümüzde
kız ekmek yemessem doymam ben:)))
ben kağıt kullanmam direk yağ koyarım :)
ama üstünü süsleyince belli olmaz bişeyyy
muz ben hiç yemiyorum artık kabız yapar die ödüm koptu malummm ama bi ara her gün yiyodum
al kız pekmez tahinle de ii olur sizin oralar da serinlemiştir bile içini de ısıtırrrr
hoşgeldin hamarat karuuuu:)))selam kıslar ben geldim
ne ediyonuz bakem
patiğimi bitirdim sonunda hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-200.html
kız valla ne öğrendiysem sizden öğrendim.sağolun beeee.
kız barışmayayım dimi kaynanamla.sonuçta benle alakalı bişey değil olay.hamile kalıncada bi kere aramadı.kaynatam görümcem arıyo o aramıyo.bende oğluyla barışınca ben barışmayayım diyom.koyayım araya koca bi mesafe
ben zorlanmadım canım katlarken seninki az fazlamı pişti acaba
ama gercekten cok hafif olmus cok begendim
annem yapardı bunu muzlusunu
ulan kenya eksik link vermissin acilmiyodu gittim yemek tarfilerinde buldum tarifi..cok güzel görünüyo ..yapayimda bakalim nasil olcak..
oyun parki güzel görünüyo bayada büüyk biseye benzio..onu mu alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?