biz de seni çok sefiyoss gııı iyiki varsın cnm ben biz de senden cesaret alıyozz falla benim de annem burda yok geldiğindede çok bi faydası olmuyo her işi gene ben yapıyomm biş de buyuramam ki ona hem kıyamıyom hem de huyum diil annem hep çalıştığından artık son yıllarda üşenir oldu her işe yani anlıycaan ben de kendi göbeemi kendim kesecemm Allah hepimizin yardımcısı olsun canm
evet gııı eşşek kadar olmuş oluumm :) yoh anammm halıları yıkamaya verdim onnar gelcek bu gün yarında yardımcı gelcek temizliğe ben yapmicammm pek bi hanım oldummm bu aralar zemuszemus ayy yarın gelcek hatuna kurşun da döktürcemm gıı çohh nazar var üstümüzde
kız ekmek yemessem doymam ben:)))
selam kıslar ben geldim
ne ediyonuz bakem
patiğimi bitirdim sonunda hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-200.html
amiiiiiiiiiin canım benim.
kız keselim ekmeği verelim kiloları.geri bende bide çatlak var offffff ona yapacak bişey yok.
bu kremler sıkılaştırıcı falan dimi bacım valla doğumdan sonra ben hem sıkılaştırıcı hemde çatlaklar için krem kullancam.çatlaklar geçmiyomuş ama görünümü biraz düzgünleşiyomuş
he güzel kız alcam ben de nasılsa bundan sonra bolca kullancazzzz
hoşgeldin hamarat karuuuu:)))
:))
ben olsam olay senle alakalı deil ya karışmazdım heç, kocan da anası ya ona da kıyamaz barışır elbet bi gün bu sefer sen mesefe koy ama gene de konuş bence gerekti mi , çünkü kocan arada kalır heç olmaz, ama soğuk davran gerektiğinde de lafı koy, ben hamileyken arayan soranda olmadı filan gibi:))) zaten kaynanan torunu doğunca dayanamaz muhtemelen ayıp yav oğluna kız gelinine de küssss
kıslar kayısı çekirdeği yağı sürün doğumdan sonra
kırışıklıklar için iyi geliyormuş
özellikle göz çevresine öneriyorlardı
geçen bi uzamandan daha dinledim
oda dedi doğum sonrası çatlaklar içinde bire bir dedi
derideki izleri yok edermiş
ben gözüm için kullanıyordum doğumdan sonra da göbeme sürerim artıkın
sağol kenyamm hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallhhcanım masallah bebişine sağlıklıca alırsın inş. kuzucugunu kucagına:Saruboceq:
efet efet ii fikir fallacanım emzirirken ben diyorumki ekmeği keselim hem süte faydasıda yok sonuçta.çünkü çoğu yerde okudum emzirme döneminde ekmeği kesmişler eski kilolarından daha çok kilo vermişler.
hoşgeldin cnm maşallah ellerine sağlık kuzummmselam kıslar ben geldim
ne ediyonuz bakem
patiğimi bitirdim sonunda hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-200.html
canısı yapma bence niye küstükleri de önemli tabii ama sonuçta o da bir anne kimbilir neden küstü ayrıca o oğlunun babaannesi? oğlunu da ondan mahrum etme bence sen ara büyüklerimiz her zman haklı olcak die bişi yok o da anlamıştır belki maa guru yapiyodur bence sen bayramda ara ondan sora seni arayıp sormassa o zaman aramassın sen de bidahakız valla ne öğrendiysem sizden öğrendim.sağolun beeee.
kız barışmayayım dimi kaynanamla.sonuçta benle alakalı bişey değil olay.hamile kalıncada bi kere aramadı.kaynatam görümcem arıyo o aramıyo.bende oğluyla barışınca ben barışmayayım diyom.koyayım araya koca bi mesafe
cnm ben kurşunun bilimsel br açıklaması vardır mutlaka die düşünüyorumm çok işe yarıyo ben zaten er daim okurumm özellikle felak nas ve ayetel kürsü canısı bebek doğunca zaten bizde başucuna kuran konulur onun dışında cevşen e gerek olurmu bilmemafiyet olsun yarasınnnn:)))
he hep birbirimizden cesaret alıyozzz bizim gibi topik az bulunur beee:)))
ay maaşallah yaramazaaaa:)))
he iyi canm dikkat et de....
kurşun mu döktürcen kız batıl inanç bunlar hep bi nazar duası oku daha iyi benceeee
ya kızlar bide cevşen alalım bence kitap gibi olanlar var ya onlardan bebeğin beşiğinin başucuna koyarız da bebeler raaht uyur korkmazlar heçç
kıslar kayısı çekirdeği yağı sürün doğumdan sonra
kız ben bu sitedekileri iice incelicem alcam valla selülit için de var kız ben baktım da dün selülitler almış başını gidiyyy ama çatlak daha yok gene de olcak biliyorum:)))
ben kilo vermeyi pek istemiyom kız anca kendime geldim zati
doğumla az gider zaten kalanı bana kalsın:)
şekercik hoşbulduk canım
anam istanbulda bir yağmur yağıyor ki sormayın şimdi
ama sesi kulağıma ne hoş da geliyor
otururken de ponpondan çerçeve yapacam kızıma
artak ipleri de öle değerlendirem dedim
bir topicte gördüydüm çok hoşuma gitti
kıslar ponpon çorap yapmak istersenizde tavsiye ederim
düz çoraplarınızı süslersiniz hastane için
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanebiscem saol cnm
sen de doktora gitmişsin
geçmiş olsun cnm.maşallah arda azizimizde büyümüş baya
allah nazarlardan korurusun cnm
kiloları da dert etme verecez allahın izniyle doğumdan sonra
abov bunu hemen n ot ettim zati topiğin başına otururken yanıma kağıt kalem alıyom:) bilgili karular siziii her gün yazcak bişi çıkıyo vallaaa hatır hatır not tutuyom kızzzzzzkıslar kayısı çekirdeği yağı sürün doğumdan sonra
bence de ben görür görmez alcam hemen bi tene seninkindenn:))evet canım kusacaklar kaka yapıcaklar heryerleri batacak kimbilir günde kac kez ust bas degiştircez bencede mantıklı olan bu
romantiksin sen beyavvv:))) a.s. heee, ponpondan çerçeve mi kız ne menem şey... :uhm: bide burda bi ara konuşuyodunuz bütün kasım anaları ponponlu çorap almış he ben çok aradım kusur kALDIM nerden buldunuz nan o ponponlu çorapları olmadı senin dediğin gibi yapem ben kız link ver bize:)şekercik hoşbulduk canım
anam istanbulda bir yağmur yağıyor ki sormayın şimdi
ama sesi kulağıma ne hoş da geliyor
otururken de ponpondan çerçeve yapacam kızıma
artak ipleri de öle değerlendirem dedim
bir topicte gördüydüm çok hoşuma gitti
kıslar ponpon çorap yapmak istersenizde tavsiye ederim
düz çoraplarınızı süslersiniz hastane için
kız öylemi diyon o zaman öyle yapam ben.depresyona girmiş hatun büyük ihtimalle.ilaç kullanıyodu bırakmış kaynatam dert yanıyodu bana yazık dedim baba ilaç içmiyomu yok kızım içmiyo dedi.galiba ilacı bırakınca böyle oldu yoksa oğlunu aramadan duramaz.ben hiç bişey demiyom şimdi.annendir tabi barışcaksınız falan diyom.karışmıyom hiç.en güzeli dediğin gibi yapam hımmmm kurnaz karuuuuuu yerim ben seniiiiii yavrumŞeniz
edacım saol tatlumopuyorumnanaktan
neler yapıyosun cnm ya görüşemiyoz bayadır
hazırlıkların tamam mı şekerim
ama çekirdeğinin yağını mutlaka al cnm
kokusu en azından kötü değil ama gözün kenarından bazen içine temas ediyor hafif bir yanma oluy tabi
hemen geçiy sonra cnm
he ben zayıf değil iskelettim ayol :roflol: kemikler çıkıyodu gayrıııkııııııııız ne diyon ben alam o zaman kayısı çekirdeği yağı hımmmmmmmm bende çatlak başladı malum.
kız sen zayıflıktan şikayet ediyon dimiiiii.benim ideal kilo 55.ya benim ne basenim vardı ne popom gerçi şimdide yok ama göbek her daim benle bırakmıyo yakamı.
ayyyyy ah orda olsam çok güzel halaaa istanbulda sonbahaaaaaaaaaaaaaaaar.
kız nasıl ponpon.şu bebişin patiğindekindenmi yapcaz.ben çorap manyağıyımda.hiç normal çorabım yok bayılıyom rengarenk şöyle parmaklı ponponlu çoraplara.gerçi herkes çok gülüyo çoraplarına ama olsun.
şttttt yavrular şu bi anne bebek kitabı vardı meşhur o hangisiydi yaaa.ben netten sipariş etcemde adı gelmiyo aklıma.kız zeytin sende vardı galiba.
he bilmem ablam koymuştu da cevşen zırh demek ya ben de koyayım diyorumsağol kenyamm hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallhh
efet efet ii fikir falla
hoşgeldin cnm maşallah ellerine sağlık kuzummm
canısı yapma bence niye küstükleri de önemli tabii ama sonuçta o da bir anne kimbilir neden küstü ayrıca o oğlunun babaannesi? oğlunu da ondan mahrum etme bence sen ara büyüklerimiz her zman haklı olcak die bişi yok o da anlamıştır belki maa guru yapiyodur bence sen bayramda ara ondan sora seni arayıp sormassa o zaman aramassın sen de bidaha
cnm ben kurşunun bilimsel br açıklaması vardır mutlaka die düşünüyorumm çok işe yarıyo ben zaten er daim okurumm özellikle felak nas ve ayetel kürsü canısı bebek doğunca zaten bizde başucuna kuran konulur onun dışında cevşen e gerek olurmu bilmem
sağol kenyamm hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallhh
efet efet ii fikir falla
hoşgeldin cnm maşallah ellerine sağlık kuzummm
canısı yapma bence niye küstükleri de önemli tabii ama sonuçta o da bir anne kimbilir neden küstü ayrıca o oğlunun babaannesi? oğlunu da ondan mahrum etme bence sen ara büyüklerimiz her zman haklı olcak die bişi yok o da anlamıştır belki maa guru yapiyodur bence sen bayramda ara ondan sora seni arayıp sormassa o zaman aramassın sen de bidaha
cnm ben kurşunun bilimsel br açıklaması vardır mutlaka die düşünüyorumm çok işe yarıyo ben zaten er daim okurumm özellikle felak nas ve ayetel kürsü canısı bebek doğunca zaten bizde başucuna kuran konulur onun dışında cevşen e gerek olurmu bilmem
abov bunu hemen n ot ettim zati topiğin başına otururken yanıma kağıt kalem alıyom:) bilgili karular siziii her gün yazcak bişi çıkıyo vallaaa hatır hatır not tutuyom kızzzzzz
bence de ben görür görmez alcam hemen bi tene seninkindenn:))
ay ama ben yirim o mintirikleri kussalar da:))
romantiksin sen beyavvv:))) a.s. heee, ponpondan çerçeve mi kız ne menem şey... :uhm: bide burda bi ara konuşuyodunuz bütün kasım anaları ponponlu çorap almış he ben çok aradım kusur kALDIM nerden buldunuz nan o ponponlu çorapları olmadı senin dediğin gibi yapem ben kız link ver bize:)
hee uyanığımdır yoksa nası idare etçez onca insanııı:))) :roflol:
dedik ya her ailede var öyle çatlaklar:))) -tatlicadiarzu-
he ilaçtandır o o zaman kızz yazık hastaymış kadınnn
idare et en iyisi senin dediğin gibi kocanı doldurma heç, bi de sen kalırsın arada kız...
:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?