2009 Kasm Anneleri

iyyiz kızzz konuşuyoz gene bi dünyaaaa
he yorma kendini emiii
işin çok heeee
kolay gelsin valaaaa

en azından planlamışsın canım ben onu da yapamadımmm:)))
yarın yıkayayım diyorum da başka bi planım yok:)))

ya kıslar benim bu aralar acayip ayak altım karıncalanıyor
ve sıkıntı basıyor sonra
sizde de böle oluymu

benim ayaklarımın altından ateş çıkıyoo :sinifsinif::sinifsinif:

slm kızz kartanemmm Şeniz
allahım duydukalrıma inanamıyorumm sen kızının odasına giriştin haa delikafadulden
kitaplar ne alemdee hala tek tekmi götürün gıı kaydirigubbakcemile3

biliyom kuşum, doldurmayacağını anladım ben gayrı seniii:)))

ben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr

iyidir kız sendne nberrr

anam daha onnar yıkancak annem gelince bayramda hallederiz belki zemuszemus ama o gelince başka işler de var perdeler yıkancak koltuk kışıfları yıkancak
anamı öldürcem yorgunluktan hallıları da yıkamaya vercem
ben iyisimi yavaştan yıkayam bebişimin cicilerini zemuszemus

ben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr

slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

en azından planlamışsın canım ben onu da yapamadımmm:)))
yarın yıkayayım diyorum da başka bi planım yok:)))

tabi cnmm planım hazır herşey yolunda yanii allahtan bi mani çıkmazsaa kısa bi zamanda hazırımm :Saruboceq:

bacım ben cicileri yıkadım bak iki günde bitti.dün beyazları yıkadım bugün renklileri.diyom yarında battaniye uyku seti atam makinaya.sadece ütülemek kalsın.ütüyüde bebişimin beşiği kurulsun sonra yapam dimi.
bu arada kocişimle konuştum burdaki görev bitince allah izin verirse izmire geliyoz yani yanınıza geliyom bacım.ay gene heyecan yaptım haa.

kız çokmu pahalı.bende diyomki hani 3 yaşına kadar neler yapmak lazım yazıyo ya alam faydası olur baya.

kızlar bi soru daha emzik biberon falan onları dezenfekte etmek için bi makina varya alcakmısınız onlardan.alsak iyi olur sanki.gerçi ben daha buhar makinası almadım.
anam al al bitmiyo sanki eksikler.

bak sekerim hiç olmadı yıka kurut bi çarsafa sar hepsini kendini iyi hissettikçe ütüleme işini halledersinn :kedi::kedi:
ananada bu kadar yüklenme nan bebeyide atacan kadının üstünee :mymeka: azcık enerjisi kalsıınn :mymeka:

yıka tabii yıkamak dert değil ki onları:))
anana da yazık ayolll

slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

tabi cnmm planım hazır herşey yolunda yanii allahtan bi mani çıkmazsaa kısa bi zamanda hazırımm :Saruboceq:

he en iyisi işte için rahat demi şimdii

:roflol::roflol:
he sorma gıı pek giriştim denmez gerçi masayla bilg.dan kurtuluyoz bugün dolabı da boşalttım sayılır bikaç parça kaldı içinde yarın da şifonyerimizi alcaaz yıkayıp yerleştirmek kalck:lepi:
kitaplıklar duruyo hala gıı :roflol: okusun kızım doğunca

slm millet :)))
bugüün kalabalık burası hayretttt
bende ablamı yolcu ettim,kaynnanam aradı akşam yemeğe ondayız
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
dilmuh canım nasılsın nasıl oldun???

maşşallah oğlunaa kilosu çok güzel Allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
kız heycanlandım acep bizimki kaç kilo oldu. bu hafta içi bizde gidecez inş. hayırlı haberler alırız bizde sen gibin...

yaaa kızz ben size tikiyim diyomda bana inanmıyonuz haa ben şimdi kırmızıları ayrı atarım,mavileri ayrııı ben çok uyuzum nann delikafaduldendelikafadulden
sende ütü işini beşik felan kurulunca yap bigünde hallour zaten yaa :Saruboceq:
ben almıcam cnm dezenfekte makinasını o kadarda çocukları hassas etmeyek yaaa kaynatırız mis gibi olurlarr tatlımm.onu aldın diyelim bi kere yapmaya üşensen yağızımızı hasta edersin allah korusunn :Saruboceq:
Sen buhar makinasını al bir an öncee yeter....

demi gıı yazık kadıncaza yıkarım yıkamasına da işte ütü işi yok muu
yıka tabii yıkamak dert değil ki onları:))
anana da yazık ayolll

he en iyisi işte için rahat demi şimdii
hee yıkamak sorun diil de ütü delikafadulden
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz

slm elfimmm

haa kızlar şu hastane çantası listesini bi daha atıverin gıı

tuhh :mymeka: ben senin derdini biliimm bebeye taşıtacan demi nann :roflol::roflol:
annen içinde dolap ayarladınmı tatlişşş CADIARZU

yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz

slm elifsunn opuyorumnanaktan
ohh yemek işinden yırtmak beni en çok mutlu eden sey oluyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzz izmir benm memlekete de yakın hele kocamınkine daha yakınnn:)))
bi saat heraldee:))) biz de bi gezelim gidip de diyoruzzzz ayy ne kaa güzel olur ya görüşürüzzzzz
bence ütüde acele etme canım diyemicem az kaldı kızz kendini ii hissedince oturarak yap ütünü bi de gece yap serin serin daha ii olurrr
valla aklımda öyle kalmış kitap sitelerinden baktıydım da
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

anam ben almıcam buhar makinesi ile dezenfekte ediciyi kaynar suda dezenfekte ederim buhar makinesi yerine de normal su koycam o kaa da korumacı olmak istemiyom ben

kızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı

hee edoşum annme dolabı verccez bebişinkiler de şifonyere
bebişin battaniyesini yorganını falan da dolabın üst gözüne artık
anane torun paylaşsınnar dolabı kaydirigubbakcemile

dilmuh bende var o kitap çok pahalı diildi ya 20-25 ivarı aldım ben onu

slm elifsunn opuyorumnanaktan
ohh yemek işinden yırtmak beni en çok mutlu eden sey oluyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aynen canım koca evi temizleyeyim üşenmem
şu yemek olayı beni öldürüyooo
aksilik bide bu sene pek çağaranda yok uyuz oluyommmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…