iyyiz kızzz konuşuyoz gene bi dünyaaaapişt hatınlaaa napıyonuuuzz
ebişim nediyon gııı arda azizi de gördüün gözün aydın
ben evdeyim etrafı topluyom temizlemeye falan çalışıyom yavaş yavaş
sonunda bebişin odasındaki bilg. almaya geldiler
bugün çantaya koyacaklarıma bakcam bi de eksik varsa yarın şifonyer almaya gidince onnarı da alırız artık
aahhh zeytincim bana nazar deydi kızz herşeyi bölee bi koşuda aldım geldimm,mobilyalar geldii felan ama banada bi haller oldu öleee mayışık mayışık oturuyom hala cnm
yarından itibaren yıkamaya başlıcam kıyafetleri 3-4 günde bitirsem bayram dönüşüde arkadaslarım gelip bigünde ütülücek yerleştircek odayıda süslücez püslücezz inşallahh :lepi:
yani benim oda artık en geç 29-30 unda hazır olcak nasipse :Saruboceq:
Bayram için izmire gidince 1 hafta kalıcaz ordanda kendi eksiklerimi tamamlıcam pijama sütyen terlik falan ne lazımsa iştee kaydirigubbakcemile2 oğlumun beşiğni alcam,oto koltuğu alcam...
sonrada dr. ne derse onu yapcam izmirde kal derse odayı halledip gitcem oğlumla döncemm :Saruboceq:
Bu yağıda mutlaka denerim cnmm hem doğalda ne güzelllll zemuszemus
ya kıslar benim bu aralar acayip ayak altım karıncalanıyor
ve sıkıntı basıyor sonra
sizde de böle oluymu
pişt hatınlaaa napıyonuuuzz
ebişim nediyon gııı arda azizi de gördüün gözün aydın
ben evdeyim etrafı topluyom temizlemeye falan çalışıyom yavaş yavaş
sonunda bebişin odasındaki bilg. almaya geldiler
bugün çantaya koyacaklarıma bakcam bi de eksik varsa yarın şifonyer almaya gidince onnarı da alırız artık
biliyom kuşum, doldurmayacağını anladım ben gayrı seniii:)))kız ben onlar tartıştıktan sonra ardım hani benle alakası yok ya.aradım konuşmadı benle bende bi daha aramadım.aramam ya o arayana kadar.oğluna hiç bişey demiyomki barışın o senin annen diyom valla.öyle doldurmayı falan beceremem ben zati.benim annem yok onu hiç annesinden mahrum edermiyim gııııı.
yok kız valla doldurmuyom ben.annendir barışın falan diiyom.hatta gidelim istersen demiştim ama kociş gitmedi.ben karışmıyom gıııııı sonra kabak bana patlar allah korusun
ben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr
en azından planlamışsın canım ben onu da yapamadımmm:)))
yarın yıkayayım diyorum da başka bi planım yok:)))
aahhh zeytincim bana nazar deydi kızz herşeyi bölee bi koşuda aldım geldimm,mobilyalar geldii felan ama banada bi haller oldu öleee mayışık mayışık oturuyom hala cnm
yarından itibaren yıkamaya başlıcam kıyafetleri 3-4 günde bitirsem bayram dönüşüde arkadaslarım gelip bigünde ütülücek yerleştircek odayıda süslücez püslücezz inşallahh :lepi:
yani benim oda artık en geç 29-30 unda hazır olcak nasipse :Saruboceq:
Bayram için izmire gidince 1 hafta kalıcaz ordanda kendi eksiklerimi tamamlıcam pijama sütyen terlik falan ne lazımsa iştee kaydirigubbakcemile2 oğlumun beşiğni alcam,oto koltuğu alcam...
sonrada dr. ne derse onu yapcam izmirde kal derse odayı halledip gitcem oğlumla döncemm :Saruboceq:
Bu yağıda mutlaka denerim cnmm hem doğalda ne güzelllll zemuszemus
he ben zayıf değil iskelettim ayol :roflol: kemikler çıkıyodu gayrııı
hehe göbek heğ senle mi ay alemsin valla yaaaa güldürdün beniii
neydi o kitabın adıı bebeğimi büyütürken beni neler bekler mi acep ama çok pahalıydı o
he bilmem ablam koymuştu da cevşen zırh demek ya ben de koyayım diyorum
anam daha onnar yıkancak annem gelince bayramda hallederiz belki zemuszemus ama o gelince başka işler de var perdeler yıkancak koltuk kışıfları yıkancak
anamı öldürcem yorgunluktan hallıları da yıkamaya vercem
ben iyisimi yavaştan yıkayam bebişimin cicilerini zemuszemus
yıka tabii yıkamak dert değil ki onları:))anam daha onnar yıkancak annem gelince bayramda hallederiz belki zemuszemus ama o gelince başka işler de var perdeler yıkancak koltuk kışıfları yıkancak
anamı öldürcem yorgunluktan hallıları da yıkamaya vercem
ben iyisimi yavaştan yıkayam bebişimin cicilerini zemuszemus
slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
tabi cnmm planım hazır herşey yolunda yanii allahtan bi mani çıkmazsaa kısa bi zamanda hazırımm :Saruboceq:
biliyom kuşum, doldurmayacağını anladım ben gayrı seniii:)))
iyidir kız sendne nberrr
benim ayaklarımın altından ateş çıkıyoo :sinifsinif::sinifsinif:
slm kızz kartanemmm Şeniz
allahım duydukalrıma inanamıyorumm sen kızının odasına giriştin haa delikafadulden
kitaplar ne alemdee hala tek tekmi götürün gıı kaydirigubbakcemile3
selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
bacım ben cicileri yıkadım bak iki günde bitti.dün beyazları yıkadım bugün renklileri.diyom yarında battaniye uyku seti atam makinaya.sadece ütülemek kalsın.ütüyüde bebişimin beşiği kurulsun sonra yapam dimi.
bu arada kocişimle konuştum burdaki görev bitince allah izin verirse izmire geliyoz yani yanınıza geliyom bacım.ay gene heyecan yaptım haa.
kız çokmu pahalı.bende diyomki hani 3 yaşına kadar neler yapmak lazım yazıyo ya alam faydası olur baya.
kızlar bi soru daha emzik biberon falan onları dezenfekte etmek için bi makina varya alcakmısınız onlardan.alsak iyi olur sanki.gerçi ben daha buhar makinası almadım.
anam al al bitmiyo sanki eksikler.
demi gıı yazık kadıncaza yıkarım yıkamasına da işte ütü işi yok muubak sekerim hiç olmadı yıka kurut bi çarsafa sar hepsini kendini iyi hissettikçe ütüleme işini halledersinn :kedi::kedi:
ananada bu kadar yüklenme nan bebeyide atacan kadının üstünee :mymeka: azcık enerjisi kalsıınn :mymeka:
hee yıkamak sorun diil de ütü delikafaduldenyıka tabii yıkamak dert değil ki onları:))
anana da yazık ayolll
he en iyisi işte için rahat demi şimdii
slm millet :)))
bugüün kalabalık burası hayretttt
bende ablamı yolcu ettim,kaynnanam aradı akşam yemeğe ondayız
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
dilmuh canım nasılsın nasıl oldun???
:roflol::roflol:
he sorma gıı pek giriştim denmez gerçi masayla bilg.dan kurtuluyoz bugün dolabı da boşalttım sayılır bikaç parça kaldı içinde yarın da şifonyerimizi alcaaz yıkayıp yerleştirmek kalck:lepi:
kitaplıklar duruyo hala gıı :roflol: okusun kızım doğunca
slm millet :)))
bugüün kalabalık burası hayretttt
bende ablamı yolcu ettim,kaynnanam aradı akşam yemeğe ondayız
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
dilmuh canım nasılsın nasıl oldun???
bacım ben cicileri yıkadım bak iki günde bitti.dün beyazları yıkadım bugün renklileri.diyom yarında battaniye uyku seti atam makinaya.sadece ütülemek kalsın.ütüyüde bebişimin beşiği kurulsun sonra yapam dimi.
bu arada kocişimle konuştum burdaki görev bitince allah izin verirse izmire geliyoz yani yanınıza geliyom bacım.ay gene heyecan yaptım haa.
kız çokmu pahalı.bende diyomki hani 3 yaşına kadar neler yapmak lazım yazıyo ya alam faydası olur baya.
kızlar bi soru daha emzik biberon falan onları dezenfekte etmek için bi makina varya alcakmısınız onlardan.alsak iyi olur sanki.gerçi ben daha buhar makinası almadım.
anam al al bitmiyo sanki eksikler.
slm elifsunn opuyorumnanaktan
ohh yemek işinden yırtmak beni en çok mutlu eden sey oluyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?