slm millet :)))
bugüün kalabalık burası hayretttt
bende ablamı yolcu ettim,kaynnanam aradı akşam yemeğe ondayız
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
dilmuh canım nasılsın nasıl oldun???
yaaa kızz ben size tikiyim diyomda bana inanmıyonuz haa ben şimdi kırmızıları ayrı atarım,mavileri ayrıııben çok uyuzum nann delikafaduldendelikafadulden
sende ütü işini beşik felan kurulunca yap bigünde hallour zaten yaa :Saruboceq:
ben almıcam cnm dezenfekte makinasını o kadarda çocukları hassas etmeyek yaaa kaynatırız mis gibi olurlarr tatlımm.onu aldın diyelim bi kere yapmaya üşensen yağızımızı hasta edersin allah korusunn :Saruboceq:
Sen buhar makinasını al bir an öncee yeter....
iyidir kız sendne nberrr
slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
Şeniz Şeniz Şeniz
kocana yaptır :roflol: namahrem değil nede olsakızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
evet cnm bebeğin patiğindeki ponponlardankııııııııız ne diyon ben alam o zaman kayısı çekirdeği yağı hımmmmmmmm bende çatlak başladı malum.
kız sen zayıflıktan şikayet ediyon dimiiiii.benim ideal kilo 55.ya benim ne basenim vardı ne popom gerçi şimdide yok ama göbek her daim benle bırakmıyo yakamı.
ayyyyy ah orda olsam çok güzel halaaa istanbulda sonbahaaaaaaaaaaaaaaaar.
kız nasıl ponpon.şu bebişin patiğindekindenmi yapcaz.ben çorap manyağıyımda.hiç normal çorabım yok bayılıyom rengarenk şöyle parmaklı ponponlu çoraplara.gerçi herkes çok gülüyo çoraplarına ama olsun.
şttttt yavrular şu bi anne bebek kitabı vardı meşhur o hangisiydi yaaa.ben netten sipariş etcemde adı gelmiyo aklıma.kız zeytin sende vardı galiba.
he nan ponpon çorapları pazardan ben aldıydım renk renkabov bunu hemen n ot ettim zati topiğin başına otururken yanıma kağıt kalem alıyom:) bilgili karular siziii her gün yazcak bişi çıkıyo vallaaa hatır hatır not tutuyom kızzzzzz
bence de ben görür görmez alcam hemen bi tene seninkindenn:))
ay ama ben yirim o mintirikleri kussalar da:))
romantiksin sen beyavvv:))) a.s. heee, ponpondan çerçeve mi kız ne menem şey... :uhm: bide burda bi ara konuşuyodunuz bütün kasım anaları ponponlu çorap almış he ben çok aradım kusur kALDIM nerden buldunuz nan o ponponlu çorapları olmadı senin dediğin gibi yapem ben kız link ver bize:)
hee uyanığımdır yoksa nası idare etçez onca insanııı:))) :roflol:
dedik ya her ailede var öyle çatlaklar:))) -tatlicadiarzu-
he ilaçtandır o o zaman kızz yazık hastaymış kadınnn
idare et en iyisi senin dediğin gibi kocanı doldurma heç, bi de sen kalırsın arada kız...
:jeyyar::jeyyar:
olsun edacım halledersin cnm ayın sonuna kdr inş.aahhh zeytincim bana nazar deydi kızz herşeyi bölee bi koşuda aldım geldimm,mobilyalar geldii felan ama banada bi haller oldu öleee mayışık mayışık oturuyom hala cnm
yarından itibaren yıkamaya başlıcam kıyafetleri 3-4 günde bitirsem bayram dönüşüde arkadaslarım gelip bigünde ütülücek yerleştircek odayıda süslücez püslücezz inşallahh :lepi:
yani benim oda artık en geç 29-30 unda hazır olcak nasipse :Saruboceq:
Bayram için izmire gidince 1 hafta kalıcaz ordanda kendi eksiklerimi tamamlıcam pijama sütyen terlik falan ne lazımsa iştee kaydirigubbakcemile2 oğlumun beşiğni alcam,oto koltuğu alcam...
sonrada dr. ne derse onu yapcam izmirde kal derse odayı halledip gitcem oğlumla döncemm :Saruboceq:
Bu yağıda mutlaka denerim cnmm hem doğalda ne güzelllll zemuszemus
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktanben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr
slm millet :)))
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
aynen o sorun bende de mevcut heç göremiyom göbekten valla kalan kalıyo ben bayanlar için bi jilet var onu kullanıyodum Gillette Blue II Excel 5li Poşet Womenkızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
hee edoşum annme dolabı verccez bebişinkiler de şifonyere
bebişin battaniyesini yorganını falan da dolabın üst gözüne artık
anane torun paylaşsınnar dolabı kaydirigubbakcemile
dilmuh bende var o kitap çok pahalı diildi ya 20-25 ivarı aldım ben onu
kız süper olur valla.burdan sonra allah izin verirse gitcez oraya.sende oğluşunu kocişini alır gelirsin heyooooooooooo.kızzz izmir benm memlekete de yakın hele kocamınkine daha yakınnn:)))
bi saat heraldee:))) biz de bi gezelim gidip de diyoruzzzz ayy ne kaa güzel olur ya görüşürüzzzzz
bence ütüde acele etme canım diyemicem az kaldı kızz kendini ii hissedince oturarak yap ütünü bi de gece yap serin serin daha ii olurrr
valla aklımda öyle kalmış kitap sitelerinden baktıydım da
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
anam ben almıcam buhar makinesi ile dezenfekte ediciyi kaynar suda dezenfekte ederim buhar makinesi yerine de normal su koycam o kaa da korumacı olmak istemiyom ben
kızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
kızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
kaydirigubbakcemile3
aynen canım koca evi temizleyeyim üşenmem
şu yemek olayı beni öldürüyooo
aksilik bide bu sene pek çağaranda yok uyuz oluyommmm..
evet cnm bebeğin patiğindeki ponponlardan
ufak yapman lazım onun için ben parfüm şişesi kapağını çizdim kartona içine de yüzlüğümlen çizdim
öle ufak ponpon oldu işte
benim aldığım çoraplar vardı ya görmedin herhal yanlarında iki tane ponpon var cnm
hastanede şık durur ayakta sabo terliklerin yanından renk renk çıkar kızz
hadi pazarda bulmazsan sen de yap cnm
he nan ponpon çorapları pazardan ben aldıydım renk renk
ama sende kendin yap cnm bulmazsan
pazarlara geldi bu çoraplardan da öle aldımydım bende
olsun edacım halledersin cnm ayın sonuna kdr inş.
zaten yıkma sorun del de ütü oylıyor işte insanı mini mini ben sandalye koyup altıma öle ütüledim zattınn .kolay gelsin sana o zaman cnm
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
ohh hadi iyisin cnm
aslında hergün birileri davet etse ne iyi olurdu
daha da ağırlaşacaz heçbişey yapayız desene
ya kıslar benim bu aralar acayip ayak altım karıncalanıyor
ve sıkıntı basıyor sonra
sizde de böle oluymu
hosgeldin canikkkkben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr
hosgeldin elifimmm..ohh yemek yok dert yokzemuszemusslm millet :)))
yırtttım yemek işinden
siz ne ediyonuzzzz
ayna:roflol:kızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
kız oda doğru almayam bende o zaman.en güzeli dediğn gibi kaynatmak.buhar makinasını alam bi an önce.burda ekim sonunda kaloriferler yanmaya başlıyomuş.
kız sen valla baya tikliymişin ben sadece beyaz renkli diye ayırdım o kadar.beyazlar kurudu şimdi renklileri astım.yarında battaniye uyku seti yıkasam ohhhh biter.ütü işide allah büyük yaparız temizlensinde gerisi kolay olur heralde.yarında beşiği kurmaya başlarız belkim
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
slm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
heee bu arada bugün benim doğum günüm zemuszemus
slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
ya şu yemek işi pek sıkıcı bizide çagıran olmadı pek 2 kapıya gittik bi tek bir kerede görümcemlere çagıran yok yaa..
hee buluşurz kızzz nolceeekkk:)))kız süper olur valla.burdan sonra allah izin verirse gitcez oraya.sende oğluşunu kocişini alır gelirsin heyooooooooooo.
kız bu kitap değildi sanki.
ya bizim ev kaloriferli çok kurutur havayı alam ben buhar makinası diyom.gerçi peteklerde o su koyulacak aparatlardan var onada koyarım su ama ne bilem.
hehe çoooook zor oluyo.aynadan hallet bacım
kız adı neydi o kitabın hele bi deyiver bacım
he sen dua et gene iki kişi var bizde o da yokkkkben kuaföre gidiyom cnm en temizii kaydirigubbakcemile3
onnar paylasır gariii sen boşaltta kaydirigubbakcemile3 seneye kalmadan hallet kaydirigubbakcemile3
aynen valla yaaaa delikafadulden niye böle billmiimm kaydirigubbakcemile3
bizi çağırcakta kimse yok kızz 2 arkadas var hepsi oo :kedi:
hoşgeldin doğum günü karısı:)))slm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
hoşgeldin cnm neden istirahat verdiydi dr geçmiş olsunslm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
slm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
geçmiş olsun canım hayırdır:uhm:slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
ya şu yemek işi pek sıkıcı bizide çagıran olmadı pek 2 kapıya gittik bi tek bir kerede görümcemlere çagıran yok yaa..
hosgeldin itekimmmslm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?