2009 Kasm Anneleri

kııı çok mu yediniz cokacimcoook ne ettinizzzzz:))) az bıraksaydınız masada :roflol: :roflol:

anaaam sorma yaaaa bende ağırlaştım sanırsam gitgide moral de çöküyo kocişlerden Allah bin kere razı olsun her nazımıza katlanıyolar yaaa dün akşam bi yürüyelim dedik giycek bişi bulamadım olmuyo sinirlerim boşandı bide bu aralar ne yapsam beceriksizliim tutuyo ya da unutuyom bişeyini koymayı yeni evliyken bile daha iyi oluyodu kız yemeklerim dünkü yemek de çok tuzlu olmuş kociş de bana ceza verdi bugün aynından bi daha yapçem:)))
elime bişi alıyom pat düşüyo noluyosaaaaaa

heee hakkat tikiyim nann engel olamıım kendime
bizde kilamalan ısıncaz oda çok kurutuyo havayı mecbur aldım buhar makinası cnmm kaydirigubbakcemile2

ohhhhhh ne güzel klima ha.anam burda ekim sonu başlıyolarmış kalorifer yakmaya geceleri.düşün artık kış nasıl olur.geçen sen çoook kar varmış.

sağol canım yaaaa.valla gece uyuyamadım ne olcak diye.neyse doktorada gerek kalmadı şükür.çarşamba gitcem.diyom aç gidem gene tahlil ister dimi.
ayyyy işkence o temizlik olayı.yok ben hiiiiiiç gömüyom ne zamandır.

ayyyy benimde bazen öyle göbiş yere düşcek gibi oluyo korkuyom offfff bide kasılmalar varki en ürkütücüsü.
ayyyy yazık kocişlere yaaaaa.bende adamın başını şişiriyom hergün rutin sorularım var ben bıktım sormaktan adam bıkmadı cevaplamaktan.eskisi gibi hızlı hareket edebilecekmiyim,hızlı yürüyebilecekmiyim,halsizliğim geçecekmi,göbişim düleşecekmi,offfff moralim düzelecekmi daha neler neler anaaaaam çok sıkıcıymışım haaaaa

teşekkürler canım
kıs bugün menü süper burada zıplayın hadiiiiikaydirigubbakcemile3
yok canım yaaa ben değil temizlikçi kadı temizledi ben benim minik canavarı zabdettim ayak altında dolalmasın diyekaydirigubbakcemile3
iyiki doğdun tubişş iyiki doğdun tubiişşşş hihoyyythihoyyyt

slm mavişimm hoşgeldin opuyorumnanaktan
yat dinlen cnmm allah korusun korkutma bizidee merak etmeyelim senii :Saruboceq:
teşekkürler canımcııımopuyorumnanaktan
itekkkk doğum günün kutlu olsun canımmm
yavrularınlaa eşinlee bi ömürrr mutlu olun inş....

mavideniz hoşgeldin canım nasılsın??? hayırdır dooktorlarda ne işin var?
sağol canısı

kendim temizlemedim ama oturdum valla bıdık uyumuşken bugün pek bi kalabalığız kıssss

ben kuaföre gidiyom cnm en temizii kaydirigubbakcemile3

kız şeyini kocandan başkasına nasıl gösteryon uyyyyyyy
kız ben eşime hala utandığım zamanlar oluyorrr
slm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
heee bu arada bugün benim doğum günüm zemuszemus
h.geldin cnm
bi ara banada uğraaa
yeni yaşın hayırlı olsun cnm opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..

h.g cnm geçmiş olsun bu arada
hosgeldin canikkkk

h.buldum güzelim opuyorumnanaktan

kız ne etcekmiş acaba.versin sana alma sen boşuna.

ayyyyy bende çok sakarlaştım bide kızıyom kandime sanki bile bile yapıyomuşum gibi.geçen yumurtaları dizerken iki tane kırdım bi tanesine çatladı yuh dedim yaaaaaa

ben geliyoooooooooooooooooom

bakıyom bacım sağol

şekerim evin ısınsın da başka şeyi dert etme ne etçen... benim ev de pek ısınmıyo ufo aldık geçen kış donduk kocişle battaniyelere sarınıp oturuyoduk birbirimize de sokuluyoduk amaan alttaki de üstteki de yakmıyo kombiymiş pöhhhh donduk arada biz yaktık ama ısınmıyoz ev güneş de görmüyo en fenası bu taşınalım dedik her ev b.. var gibi kombiye geçmiş öbürlerine de değmez dedik işte böyle çocuk nere ufo nere olcak bu kış ne edelim
valla cnm ben her gidişimde kan idrar tahlili oluyo emme aç gitmiyom fark etmiyomuş özel bi durum tahlil olursa aç gidiyom şekerde aç gittim mesela bence aç bırakma kendinii sor istersen bi dr.a
bana da işkence gibi geliyo kız el yordamı yapıyom aynada da göremiyom yaaa
kocişine yazık ayol ne sıkıştırıyon herifi valla bu herifler ii bizi bırakıp kaçmıylerrrr

kızlarrr kocişşş geldi ben kaçıyorummmm
bana doğum hediyesi almaya gidicekmişizzzz
ayy çok heyecanlandım
öpüyorum siziii...

:roflol::roflol::roflol:kıs kocandan mı utanıyon sen:roflol:
zeytinim geçen gün hastanede asistanın teki senin ponponlu çoraplardan giymiş sabo terlikle çok hoş duruyordu yaaadelikafadulden
ayy çok heyecanlandım
öpüyorum siziii...

hadi byyyy canım ne alacak acep bende merak ettim şimcikdelikafadulden

vermez kız ooo bi tarif istiyodum da amaaan yaptım işte diyodu vermiyodu ne etçeksem tarifini başına çalsın ama bi gün benim yaptığım bişeyi pek beğendi ben de eksik verdim hehe kaç. yıldır yapıyodu bana sonunda ben de intikamımı aldımmm:)))
ay bu sakarlık baki mi acabaaa
ayy çok heyecanlandım
öpüyorum siziii...
amannn kız ne alcak acabaaaaaa

öptümmmmmmmmm

kızlar sagolun tşk ederim..benim sıvı akıntım olmuştu geçenlerde bildiginiz gibi yazmıştım acile gittim diye malum birşey çıkmamıştı perşembe normal kontrolüm vardı özel. gittim doktorum tedirgin oldu üst kısımdan delik gibi bir yerden sıvı gelebilir diye keseden ama sıvı normal gözüküyor bir anormallik yok..dün için hastaneye çagırmıştı tahliller için, gittim bayagı vardı mikrobik birşey çıktı kültürler çıkmadı henüz bugün bir daha çagırdı az önce geldim zaten..alttan baktı baskı yaptı sıvı gelmiyor mantar tespit etti içini temizledi sıvı bir şeylerle malum yine canım yandı ah uf diye diye.krem fitil antibiyotik verdi ama kesin olarak mantar ya su demiyoruz dedi dikkat etmemiz gereken dönemde oldugumuzu söyledi hiç degilse 32 haftayı bitirelim dedi bu yüzden 2 hafta yatak istirahatı verdi çünkü sıvı miktarı fazlaca geliyor aktıgı zaman. haftaya bir daha kontrole gidecem yine haftaya raporumuzu başlatacaz malum çalışıyor gözüküyorum, erken vercek raporu.durumlar karıştı 3 gün içerisinde kah oraya kah buraya dogum yapacagım hastenede dogum ünitesini bile ziyaret ettim yatan hastaları gördüm henüz dogum yapmamış olan..insanın orada yatanları görünce psikolojileri bozuluyor heleki bu ara iyice çıldırmak üzereyken...odamız geldi havalandırmak için bekletiyoruz öylece p.tesiiçine diktirdigim örtüler gelecek sonra kıyafetleri yıkayıp yerleştirecez halımızda alınacak çok şükür fazla masraf yapmadık odayı görümcem aldı kurutma makinasını halıyıda kayınvalidemler kıyafetleri hiç söylemiyorum almışlardı halada alıyorlar.bizde buhar makinası kulaktan ateş ölçer falan alcaz..önümüzdeki haftalarda valizide hazırlayacagız..haa bu arada özellikle ankaralı anneler gezerken bakınmıştık pijamalara ya kayınvalidem önceki gün 2 pijama takımı biri üstünde uzun hırkasıyla sabahlık gibi.1 tanesi gecelik gibi almış..görümcemden 2 tane gecelik geldi kendi dogumunda giydirmemişlerdi o yüzden onlarıda getirdiler onlarda tamam..

ayy ne konuşmuşum bu ara sizden uzak kaldım ya herşeyi bir çırpıda anlattım..umarım sıkmamışımdır..

katlancaklar tabiii nabalım son aylar hakkatende çekilmezmiş
ayy sorma giymeye heçbişem kalmdı hepsi karından ve arkadan patlayacak gibin
deki o kocana bidahakinede sen yap bi kıyak geç bize :))) varmıdır böyle kocalar ahhhh bana rastlamadı
malesef bu hamişlik insanı sakarda yapıyor ben bir sürü bardak kırdım en sevdiğim sürahimide :)))
hepimiz öyleyiz ama keyfimizden dert yanmıyoruz ki nabalım
tatlım sıkıcı değilsin insan ister istemez kendini psikolojikmen alt üst olmuş buluyor vucudunu böyle gördükçe
bozma moralini biz böylede çekiciyiz anam :))))

aman mavişim dikkat et sen yinede kendine yat dinlen inş.korktukların başına gelmez zamanında sağlıcakla alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:
kıs sen kadir gecesi falan mı doğdun ne ballısın valla benim bir tek annemden fayda var
kısa bak yaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…