itek dogumgünün kutlu olsun....
ben omo baby ve yumuşatıcı kullanıyorum
itekcim dogum günün kutlu olsun canımmm
:roflol::roflol::roflol:kıs kocandan mı utanıyon sen:roflol:
he canım hay Allah razı olsun hemen onu da not ettimdilmuh annelik ve bebek bakımı elizabeth fenwick
he ben de alamıyom derin nefes alayım dedim mi de kasığım ağrıyyy5 dk iş yapıom 10 dk dinleniyom bu ne yaa
kızlar nefes alamıyom beeeennn
canım yaaa ben de bişey çıkmadı die hatırlıyodum en son öyle dediydin sankikızlar sagolun tşk ederim..benim sıvı akıntım olmuştu geçenlerde bildiginiz gibi yazmıştım acile gittim diye malum birşey çıkmamıştı perşembe normal kontrolüm vardı özel. gittim doktorum tedirgin oldu üst kısımdan delik gibi bir yerden sıvı gelebilir diye keseden ama sıvı normal gözüküyor bir anormallik yok..dün için hastaneye çagırmıştı tahliller için, gittim bayagı vardı mikrobik birşey çıktı kültürler çıkmadı henüz bugün bir daha çagırdı az önce geldim zaten..alttan baktı baskı yaptı sıvı gelmiyor mantar tespit etti içini temizledi sıvı bir şeylerle malum yine canım yandı ah uf diye diye.krem fitil antibiyotik verdi ama kesin olarak mantar ya su demiyoruz dedi dikkat etmemiz gereken dönemde oldugumuzu söyledi hiç degilse 32 haftayı bitirelim dedi bu yüzden 2 hafta yatak istirahatı verdi çünkü sıvı miktarı fazlaca geliyor aktıgı zaman. haftaya bir daha kontrole gidecem yine haftaya raporumuzu başlatacaz malum çalışıyor gözüküyorum, erken vercek raporu.durumlar karıştı 3 gün içerisinde kah oraya kah buraya dogum yapacagım hastenede dogum ünitesini bile ziyaret ettim yatan hastaları gördüm henüz dogum yapmamış olan..insanın orada yatanları görünce psikolojileri bozuluyor heleki bu ara iyice çıldırmak üzereyken...odamız geldi havalandırmak için bekletiyoruz öylece p.tesiiçine diktirdigim örtüler gelecek sonra kıyafetleri yıkayıp yerleştirecez halımızda alınacak çok şükür fazla masraf yapmadık odayı görümcem aldı kurutma makinasını halıyıda kayınvalidemler kıyafetleri hiç söylemiyorum almışlardı halada alıyorlar.bizde buhar makinası kulaktan ateş ölçer falan alcaz..önümüzdeki haftalarda valizide hazırlayacagız..haa bu arada özellikle ankaralı anneler gezerken bakınmıştık pijamalara ya kayınvalidem önceki gün 2 pijama takımı biri üstünde uzun hırkasıyla sabahlık gibi.1 tanesi gecelik gibi almış..görümcemden 2 tane gecelik geldi kendi dogumunda giydirmemişlerdi o yüzden onlarıda getirdiler onlarda tamam..
ayy ne konuşmuşum bu ara sizden uzak kaldım ya herşeyi bir çırpıda anlattım..umarım sıkmamışımdır..
he katlanıylar zaten de ben de kıyamıyom kız kocişimi pek seviyom sinir oluyom kendime böyle sakarlaştıkçaaa oturup ağldım dün akşam ne yapsam elimde kalıyoookatlancaklar tabiii nabalım son aylar hakkatende çekilmezmiş
ayy sorma giymeye heçbişem kalmdı hepsi karından ve arkadan patlayacak gibin
deki o kocana bidahakinede sen yap bi kıyak geç bize :))) varmıdır böyle kocalar ahhhh bana rastlamadı
malesef bu hamişlik insanı sakarda yapıyor ben bir sürü bardak kırdım en sevdiğim sürahimide :)))
hepimiz öyleyiz ama keyfimizden dert yanmıyoruz ki nabalım
tatlım sıkıcı değilsin insan ister istemez kendini psikolojikmen alt üst olmuş buluyor vucudunu böyle gördükçe
bozma moralini biz böylede çekiciyiz anam :))))
:roflol:hee nan doğru diyor adam benimki olsa sana bakmayıpta kime bakacağım der:roflol:heeeee nolmuş bazen bana baktığını hissettiğimde ne bakıyn önüne dönsene diyom :roflol: oda karım deelmisin bakarım diii :roflol:
iteeek doğum günün kutlu olsuuunnnn
mavişim saa da geçmiş olsun maşallah yaa heşeyi hazır kızının zamanında gelir inş...
ayy daha yemek yapmadım been bayılazaaam şimdiiiii
nan liste yollayın dedik yollasanıza hatınlaa
şekerim evin ısınsın da başka şeyi dert etme ne etçen... benim ev de pek ısınmıyo ufo aldık geçen kış donduk kocişle battaniyelere sarınıp oturuyoduk birbirimize de sokuluyoduk amaan alttaki de üstteki de yakmıyo kombiymiş pöhhhh donduk arada biz yaktık ama ısınmıyoz ev güneş de görmüyo en fenası bu taşınalım dedik her ev b.. var gibi kombiye geçmiş öbürlerine de değmez dedik işte böyle çocuk nere ufo nere olcak bu kış ne edelim
valla cnm ben her gidişimde kan idrar tahlili oluyo emme aç gitmiyom fark etmiyomuş özel bi durum tahlil olursa aç gidiyom şekerde aç gittim mesela bence aç bırakma kendinii sor istersen bi dr.a
bana da işkence gibi geliyo kız el yordamı yapıyom aynada da göremiyom yaaa
kocişine yazık ayol ne sıkıştırıyon herifi valla bu herifler ii bizi bırakıp kaçmıylerrrr
dilmuh annelik ve bebek bakımı elizabeth fenwick
anaaaa çatlkamış kız sende iyi yapmışın fenasın haaaaaaaaaaa:lepi:vermez kız ooo bi tarif istiyodum da amaaan yaptım işte diyodu vermiyodu ne etçeksem tarifini başına çalsın ama bi gün benim yaptığım bişeyi pek beğendi ben de eksik verdim hehe kaç. yıldır yapıyodu bana sonunda ben de intikamımı aldımmm:)))
ay bu sakarlık baki mi acabaaa
amannn kız ne alcak acabaaaaaa
öptümmmmmmmmm
canım geçmiş olsun.sen yat hiç kalkma emi.biraz sık dişinikızlar sagolun tşk ederim..benim sıvı akıntım olmuştu geçenlerde bildiginiz gibi yazmıştım acile gittim diye malum birşey çıkmamıştı perşembe normal kontrolüm vardı özel. gittim doktorum tedirgin oldu üst kısımdan delik gibi bir yerden sıvı gelebilir diye keseden ama sıvı normal gözüküyor bir anormallik yok..dün için hastaneye çagırmıştı tahliller için, gittim bayagı vardı mikrobik birşey çıktı kültürler çıkmadı henüz bugün bir daha çagırdı az önce geldim zaten..alttan baktı baskı yaptı sıvı gelmiyor mantar tespit etti içini temizledi sıvı bir şeylerle malum yine canım yandı ah uf diye diye.krem fitil antibiyotik verdi ama kesin olarak mantar ya su demiyoruz dedi dikkat etmemiz gereken dönemde oldugumuzu söyledi hiç degilse 32 haftayı bitirelim dedi bu yüzden 2 hafta yatak istirahatı verdi çünkü sıvı miktarı fazlaca geliyor aktıgı zaman. haftaya bir daha kontrole gidecem yine haftaya raporumuzu başlatacaz malum çalışıyor gözüküyorum, erken vercek raporu.durumlar karıştı 3 gün içerisinde kah oraya kah buraya dogum yapacagım hastenede dogum ünitesini bile ziyaret ettim yatan hastaları gördüm henüz dogum yapmamış olan..insanın orada yatanları görünce psikolojileri bozuluyor heleki bu ara iyice çıldırmak üzereyken...odamız geldi havalandırmak için bekletiyoruz öylece p.tesiiçine diktirdigim örtüler gelecek sonra kıyafetleri yıkayıp yerleştirecez halımızda alınacak çok şükür fazla masraf yapmadık odayı görümcem aldı kurutma makinasını halıyıda kayınvalidemler kıyafetleri hiç söylemiyorum almışlardı halada alıyorlar.bizde buhar makinası kulaktan ateş ölçer falan alcaz..önümüzdeki haftalarda valizide hazırlayacagız..haa bu arada özellikle ankaralı anneler gezerken bakınmıştık pijamalara ya kayınvalidem önceki gün 2 pijama takımı biri üstünde uzun hırkasıyla sabahlık gibi.1 tanesi gecelik gibi almış..görümcemden 2 tane gecelik geldi kendi dogumunda giydirmemişlerdi o yüzden onlarıda getirdiler onlarda tamam..
ayy ne konuşmuşum bu ara sizden uzak kaldım ya herşeyi bir çırpıda anlattım..umarım sıkmamışımdır..
katlancaklar tabiii nabalım son aylar hakkatende çekilmezmiş
ayy sorma giymeye heçbişem kalmdı hepsi karından ve arkadan patlayacak gibin
deki o kocana bidahakinede sen yap bi kıyak geç bize :))) varmıdır böyle kocalar ahhhh bana rastlamadı
malesef bu hamişlik insanı sakarda yapıyor ben bir sürü bardak kırdım en sevdiğim sürahimide :)))
hepimiz öyleyiz ama keyfimizden dert yanmıyoruz ki nabalım
tatlım sıkıcı değilsin insan ister istemez kendini psikolojikmen alt üst olmuş buluyor vucudunu böyle gördükçe
bozma moralini biz böylede çekiciyiz anam :))))
he canım hay Allah razı olsun hemen onu da not ettim
he ben de alamıyom derin nefes alayım dedim mi de kasığım ağrıyyy
canım yaaa ben de bişey çıkmadı die hatırlıyodum en son öyle dediydin sanki
çok geçmiş olsun korkma yat diyosa dr yat dinlen napçannn
ayy ben hiç görmek istemem yeni doğum yapanları....
gene iysin hadiii kaynanan görümcen baya yardımcı olmuşlar kızzzzzzz
he katlanıylar zaten de ben de kıyamıyom kız kocişimi pek seviyom sinir oluyom kendime böyle sakarlaştıkçaaa oturup ağldım dün akşam ne yapsam elimde kalıyooo
benm üstler bitti yok giycek bluzum:)
heee yap desem yapar adam, bazı yemekleri o yapyıo zaten de herüf eve 8de anca geliy yemek yapıp pişene dek oluyo 9 biz kalkana dek masadan da saat 10 aha bitti akşam:)
hee çekiciyiz demiiiii:)))
hastane çantası listesiii iteeekk
iteeek doğum günün kutlu olsuuunnnn
mavişim saa da geçmiş olsun maşallah yaa heşeyi hazır kızının zamanında gelir inş...
ayy daha yemek yapmadım been bayılazaaam şimdiiiii
nan liste yollayın dedik yollasanıza hatınlaa
benimde idrar yollarım intihaplanmış.
böbreklerime vurdu.
hasta olanlara geçmiş olsun...
inanılmaz bi yağmur var.
böylesini hiç görmemiştim.
benimde idrar yollarım intihaplanmış.
böbreklerime vurdu.
hasta olanlara geçmiş olsun...
inanılmaz bi yağmur var.
böylesini hiç görmemiştim.
allah razı olsuunnn
dilmuh gıı benn 28e mi ne aldımdı yaa toyikidenn o kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?