kızzz biz doncaz bu kışşş bbe de var neyseeayyyyy benim eski ev kombiliydi çok güzel ısınıyodu altta üstte bebk vardı yakıyolardı valla.burdada sıcak oluyomuş ev öyle dedi ev sahibi ama bilmiyom bakcez.kalorifer boruları bizim evin altından geçtiği için çok sıcak oluyo dedi.
ayyyyy adamı sıkıştırıp duruyom valla bıktı adam herhalde
sağol bacım
anaaaa çatlkamış kız sende iyi yapmışın fenasın haaaaaaaaaaa:lepi:
canım geçmiş olsun.sen yat hiç kalkma emi.biraz sık dişini
he ya çooooook çekiciyiz.hele ban bi bakıyom aynaya abowwww popo yok basen yok sadece kocamaaaan bi göbiş.komik görünüyo sankim
he avutalım birbirimizi en iyi biz anlarızzzzzheee nannn çok çekiciyiz demiii kendimizi öyle avutalım bari:roflol::roflol::roflol:
canım çok zordur iltihap ağırısı geçmiş olsun bol su iç canım bi de sıcak tut kendini üşütmeeee çok üzüldüm bak bende de vardı bi araaaabenimde idrar yollarım intihaplanmış.
böbreklerime vurdu.
hasta olanlara geçmiş olsun...
inanılmaz bi yağmur var.
böylesini hiç görmemiştim.
ikinci elmiş yaaaa
ANNELİK VE BEBEK BAKIMI ELIZABETH FENWICK - Nadir Kitap
kızzz biz doncaz bu kışşş bbe de var neysee
hee dostluğum ölene kadar ama kıl kaptım mı da bööle yaparım hehe teyze kızı mızı ben anlamam:) adam gibi verseydi tarifleri kaç kekim fosladı onun yüzünden kaç poğçam kurudu ayol hieyttttt:))
tabii çekiciyiz delüüü karnımız şiş olcek tabii kaç kilo bebek taşıyoz o çıkınca ordan bak nası hatlarımız güzelleşcekkk
he avutalım birbirimizi en iyi biz anlarızzzzz
canım çok zordur iltihap ağırısı geçmiş olsun bol su iç canım bi de sıcak tut kendini üşütmeeee çok üzüldüm bak bende de vardı bi araaaa
amaaan delüü ikinci el olmuş da nolmuş altın yaldızlarını mı sökmüşler kııı kitap işte altı üstü olsunnnnikinci elmiş yaaaa
ANNELİK VE BEBEK BAKIMI ELIZABETH FENWICK - Nadir Kitap
şanslısın şekerimkızlar tşk ederim sagolun. valla şanslıyım mı bilmiyorum ..bu aralar moralim sürekli bozuk.kendimi iyi hissetmiyorum..şekercik acilde banada öyle demişlerdi sonra kendim doktorum baktıda bunlar çıktı...umarım kızım zamanında gelir bu arada teyzeleri kuzumuz 1.800 gram olmuş maşallahı varşimdilik 10 kasım görünüyor dogumumuz sezeryan olacak...
amaaan delüü ikinci el olmuş da nolmuş altın yaldızlarını mı sökmüşler kııı kitap işte altı üstü olsunnnn
al istiyosannnnn
şanslısın şekerim
o moral çöküklüğü hepimizde var bakma sen burda gırgır yapıyoz emme iyi geliyo sinirlerimize....
benim de bozuk moralim ama siz iyi geliyonuz banaaaa
az önce annem aradı kızlarla muhabbet ediyoz dedim genemi takıldın sen bilg.a dedi hemen anlıy artık :)))
inş gelir zamanında ama dinlen ihmal etme canım
ayy ne güzel 10 kasımmmm
ayyyyy bacım nasıl etceksiniz ısınma işini o zaman.allah kolaylık versin.
senin kuzen fenaymış ya ne var verse tarifi ne ayıp aaaaaa
selam göbekli fistiklar.. nasilsiniz bakalim?zemuszemus
canım olsun ikinciyi alırsın sen de:))) maksat hatıra olsun:)))yaaa kıslar enesimin saçını ilk defa dün kestirdik ben ilk kesilen saçını saklayacaktım ama almayı unutmuşum yaaaaa nasıl üzüldüm anlatamammafoldumben
hee rezil oluruz valaaa neler konuşuyoz burda:))))benim meraklı kocişte geçen topiği açık gördü bakıyım neler yazıyorsunuz diyor kaptım pcyi elinden kadınların özel şeyleri okunmaz diye
ayyy bi okusa neler konuştuğumuzu görse rezil oluruz beee:roflol::roflol:
selam göbekli fistiklar.. nasilsiniz bakalim?zemuszemus
canım olsun ikinciyi alırsın sen de:))) maksat hatıra olsun:)))
hee rezil oluruz valaaa neler konuşuyoz burda:))))
benimki heç sormuyooo
ayy hoşgeldin bacımmm herkesler iyiiii
he katlanıylar zaten de ben de kıyamıyom kız kocişimi pek seviyom sinir oluyom kendime böyle sakarlaştıkçaaa oturup ağldım dün akşam ne yapsam elimde kalıyooo
benm üstler bitti yok giycek bluzum:)
heee yap desem yapar adam, bazı yemekleri o yapyıo zaten de herüf eve 8de anca geliy yemek yapıp pişene dek oluyo 9 biz kalkana dek masadan da saat 10 aha bitti akşam:)
hee çekiciyiz demiiiii:)))
:roflol:hee nan doğru diyor adam benimki olsa sana bakmayıpta kime bakacağım der:roflol:
kız dümdüzsün sen desene :)))he ya çooooook çekiciyiz.hele ban bi bakıyom aynaya abowwww popo yok basen yok sadece kocamaaaan bi göbiş.komik görünüyo sankim
kızlar napıyosunuz ...pc yi açmıştım işe dalmışım öyle kalmış...
biraz göz gezdirdim geçmişe fazla bakamadım...
itekcim nice yıllara canım....
mavişim sana da geçmiş olsun....
yaa şu yağmurlar bi kesilse de dışarı çıksak artık...ne güzel bu hafta tam alışveriş haftasıydı kaldık bayram haftasına her yer çok kalabalık olur şimdi...
slm canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
canım olsun ikinciyi alırsın sen de:))) maksat hatıra olsun:)))
hee rezil oluruz valaaa neler konuşuyoz burda:))))
benimki heç sormuyooo
ayy hoşgeldin bacımmm herkesler iyiiii
ohh daha ne istiyin kız yap desen yapacaksa benimki hayatta yapmaz yemek
ama ev işi temizlik dedmmi sağolsun 1saatlik işi 5 saatte yapınca ev pirpak beim yaptıgımdan daha temiz oluyor :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız dümdüzsün sen desene :)))
saol canim.. buarada enesin saci gitmis hee.. kelmi ettin kiz oglani?
hosbulduk canim..aman iyi olun en azindan bi ay daha böyle idare edelim..ekimde dökülmeye baslariz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?