amaaan delüü ikinci el olmuş da nolmuş altın yaldızlarını mı sökmüşler kııı kitap işte altı üstü olsunnnn
al istiyosannnnn
şanslısın şekerim
o moral çöküklüğü hepimizde var bakma sen burda gırgır yapıyoz emme iyi geliyo sinirlerimize....
benim de bozuk moralim ama siz iyi geliyonuz banaaaa
az önce annem aradı kızlarla muhabbet ediyoz dedim genemi takıldın sen bilg.a dedi hemen anlıy artık :)))
inş gelir zamanında ama dinlen ihmal etme canım
ayy ne güzel 10 kasımmmm
hee ufoyla ısıncaz aççaz sonuna kaa kombiyii babamız ödesinnn dimi oğlumuz ısıncak yaaa bilmiyorum ya bizim burdan gitme ihtimalimiz de olabilir kociş iş bakıyo gene ben bu yıl çalışmıcam zati bebeğimize bakıcam ondan taşınmadık biraz da başka eve bide hamile hamile gözüm yemedi zor iş beeeee
hee kız ne fenaaa hemi deee verse ya ben daha güzel yparsam onun incileri dökülürseeeeee
ama ben d e onu böyle yamulttum hee kız kısasa kısas:))))
selam göbekli fistiklar.. nasilsiniz bakalim?zemuszemus
ohh daha ne istiyin kız yap desen yapacaksa benimki hayatta yapmaz yemek
ama ev işi temizlik dedmmi sağolsun 1saatlik işi 5 saatte yapınca ev pirpak beim yaptıgımdan daha temiz oluyor :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız dümdüzsün sen desene :)))
yok canım ne keli yaaa aslında ben kestirmeye bile karşıydım uzatacaktım bebemin saçını ama uçları çok kırılınca uçlarını aldırdık biraz erkeğe benzedikaydirigubbakcemile3
kıs ne güzel işte tek 5 satte yapsada olur
benimki de yapar sağolsun ama en çok sevdiğim yardımı gece enesle ilgilenmesi:roflol::roflol:
kizlar size bi soru? bu banyo fileleri varya bebekler icin.. onlar her küvete uyuyormu? o fileler cok rahat diyorlar..benim ilk zamanlar yardim edicek kimsem olmicak..annem ablamin yanina gidicek ameliyat olcak diye.. nasil yikarim diye kara kara düsünüyorum.. büyük bi legenim var benim onda yikarim diye küvet almadim.. kaynanam paket yollicak o fileden aldirsam uyarmi acaba?
hee sonbahar gelmiş olcak iice ekimde yaprak dökümü olcak bizim topikte sırayla pırt pırt doğuruvericez inş kolaycacıkkkkksaol canim.. buarada enesin saci gitmis hee.. kelmi ettin kiz oglani?
hosbulduk canim..aman iyi olun en azindan bi ay daha böyle idare edelim..ekimde dökülmeye baslariz..
hee hepsi ayrı bi modaaabenimki de 5 saatlik işi 5 dk da yapar :enbuyukkk: arkasından bişeye elini sürünce de beğenmiyosun diye kıyamet koparır :lepi:Çok üzgünüm çoook
ay yerim ben onu.. öp annesi benim yerime pasani.. peki canim dogdunda kestirmedinmi sacini? ilk kestigin saci tartip zekatini vermek gerekiyormus diye duymustum ben.. yengemler öyle yapmisti hep.. ben 3-4 aylikken kestircem kizimin sacini Allah izin verirse..hem daha gür geliyormus o zaman..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar...
antibiyotikle birlikte 3 hap içiyorum.
drum zararı yok dedi ama kaç aydır bi ağrı kesici bile içmemiştim....
hastanede tek alt pijamada lazım oluyo.
sezeryan oldum ben ilk kalkınca çok kan gelmişti.
3 gece yattım bide.
5 6 klot,takımlardan hariç 2 tanede alt pijama koyucam ben.
kizlar size bi soru? bu banyo fileleri varya bebekler icin.. onlar her küvete uyuyormu? o fileler cok rahat diyorlar..benim ilk zamanlar yardim edicek kimsem olmicak..annem ablamin yanina gidicek ameliyat olcak diye.. nasil yikarim diye kara kara düsünüyorum.. büyük bi legenim var benim onda yikarim diye küvet almadim.. kaynanam paket yollicak o fileden aldirsam uyarmi acaba?
olur teyzesi öperim biz saçını kestirmeden niyetine sadaka vermiştik canım kıyamadım ipek saçlarınaay yerim ben onu.. öp annesi benim yerime pasani.. peki canim dogdunda kestirmedinmi sacini? ilk kestigin saci tartip zekatini vermek gerekiyormus diye duymustum ben.. yengemler öyle yapmisti hep.. ben 3-4 aylikken kestircem kizimin sacini Allah izin verirse..hem daha gür geliyormus o zaman..
emzirdiğin sürece senin tatlım şimdi anlaşma yaptık enese babası ensara ben bakacağım ensarım uykucu olsa bari:jeyyar:işte en güzelide odur heralll
benim kocamda tek bebemle ilgilensse hele geceleri :jeyyar: başkada bişi istememm
bence uymaz onlar dar oluyo canım sen bi küvet alsana bence daha rahat yıkarsın kocanla beraber yıkarsınız zaten tek kişi ilkk zamanlar olmazzzkizlar size bi soru? bu banyo fileleri varya bebekler icin.. onlar her küvete uyuyormu? o fileler cok rahat diyorlar..benim ilk zamanlar yardim edicek kimsem olmicak..annem ablamin yanina gidicek ameliyat olcak diye.. nasil yikarim diye kara kara düsünüyorum.. büyük bi legenim var benim onda yikarim diye küvet almadim.. kaynanam paket yollicak o fileden aldirsam uyarmi acaba?
ayy evet yaaaa insan aylardır alışınca bi tuhaf geliyo ama dr bişey olmaz diyosa olmaz kalbini ferah tut tez zamanda iyileş inşgeçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar...
3 gece yattım bide.
kaynanaın nasıl paket yollıycanı anlamadım ama
o fileler bebek küvetleri için.
yuvarlak leğene uymaz.
dar uzun oluyolar.
bence al yanlız yıkayamazsın.
hee sonbahar gelmiş olcak iice ekimde yaprak dökümü olcak bizim topikte sırayla pırt pırt doğuruvericez inş kolaycacıkkkkk
hee hepsi ayrı bi modaaa
dilmuh kızzzz benim kociş aradı şimdi kraft dondy bakmış bi de stork dondolino bakmış dondy 320 dondolino 300 imiş ama ben kraft mı alsak diyom bide netten baktım storklar daha ucuz geldi ben de gel eve dedim sonra beraber bakarız ne diyemmm küveti de almış içinde miki resmi varmış:)))
tamam bu iş de bi ara benm gitmem şart oldu eskişehire...
gitte çarşıda doğur bebeni yada annende:roflol::roflol::mymeka:kızlar lcw acıldı dün buraya ben gidiyorum bakim bişiler varmı
diceniz simdi carsıdan eve giremiyo diye :)
neyse optum sizi aksam annemden girerim artık byby
hayırlı iftarlarrrr
bacım kestirince gürleşir diye bişey yokmuş yaaaa.ben oğluşumun saçlarını uzatcam bayılıyom yaaaaa.
son gittiğimde banada dr sezeryan görünüyo doğumun dediydi hastanede 3 gece mecburenmi kalınıyor yoksam sezeryanda ayağa kalkmak daha mı zor bide gecelik mi makbul yok alt üst pijama takımı mı ?geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar...
3 gece yattım bide.
hee sonbahar gelmiş olcak iice ekimde yaprak dökümü olcak bizim topikte sırayla pırt pırt doğuruvericez inş kolaycacıkkkkk
hee hepsi ayrı bi modaaa
dilmuh kızzzz benim kociş aradı şimdi kraft dondy bakmış bi de stork dondolino bakmış dondy 320 dondolino 300 imiş ama ben kraft mı alsak diyom bide netten baktım storklar daha ucuz geldi ben de gel eve dedim sonra beraber bakarız ne diyemmm küveti de almış içinde miki resmi varmış:)))
tamam bu iş de bi ara benm gitmem şart oldu eskişehire...
bacım kestirince gürleşir diye bişey yokmuş yaaaa.ben oğluşumun saçlarını uzatcam bayılıyom yaaaaa.
bebeği ilk zamanlar yıkama işinden bende korkuyorum ilk zamanları annemgil igilenir bende o arada öğrenirim diye düşünüyom
ama o dediğin fileler yuvarlaklara uyum sağlamaz gibi geliyor
eh gez hatun ne diyekkkk afiyet olsun şimdidennnnkızlar lcw acıldı dün buraya ben gidiyorum bakim bişiler varmı
diceniz simdi carsıdan eve giremiyo diye :)
neyse optum sizi aksam annemden girerim artık byby
hayırlı iftarlarrrr
aaaaaa süpeeeeeer.kız onlar çok güzel ama kullanışlımı hiç bilmiyom.ben almadım.bence sen tut kocişinin elinden git eskişehire sonuçta senin içine sinmesi lazım.bende baktım netten çok güzelleeeeeeeeeer.küveti hayırlı olsun ayyyyyyyyy miki resmi ha ayyyyyyyy yerim ben bebişini kııııııııııııııııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?