2009 Kasm Anneleri

kizlar size bi soru? bu banyo fileleri varya bebekler icin.. onlar her küvete uyuyormu? o fileler cok rahat diyorlar..benim ilk zamanlar yardim edicek kimsem olmicak..annem ablamin yanina gidicek ameliyat olcak diye.. nasil yikarim diye kara kara düsünüyorum.. büyük bi legenim var benim onda yikarim diye küvet almadim.. kaynanam paket yollicak o fileden aldirsam uyarmi acaba?

du bakalım karar veremedim bide 28 e sıfır buldum

iyi yapmışın bacım.allah yardımcınız olsun bacım ya allah gönlünüze göre versin
selam göbekli fistiklar.. nasilsiniz bakalim?zemuszemus

hoşgeldin canım

eh işte

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar...
antibiyotikle birlikte 3 hap içiyorum.
drum zararı yok dedi ama kaç aydır bi ağrı kesici bile içmemiştim....

hastanede tek alt pijamada lazım oluyo.
sezeryan oldum ben ilk kalkınca çok kan gelmişti.
3 gece yattım bide.
5 6 klot,takımlardan hariç 2 tanede alt pijama koyucam ben.

yok canım ne keli yaaa aslında ben kestirmeye bile karşıydım uzatacaktım bebemin saçını ama uçları çok kırılınca uçlarını aldırdık biraz erkeğe benzedikaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onu.. öp annesi benim yerime pasani.. peki canim dogdunda kestirmedinmi sacini? ilk kestigin saci tartip zekatini vermek gerekiyormus diye duymustum ben.. yengemler öyle yapmisti hep.. ben 3-4 aylikken kestircem kizimin sacini Allah izin verirse..hem daha gür geliyormus o zaman..

kaynanaın nasıl paket yollıycanı anlamadım ama
o fileler bebek küvetleri için.
yuvarlak leğene uymaz.
dar uzun oluyolar.
bence al yanlız yıkayamazsın.

saol canim.. buarada enesin saci gitmis hee.. kelmi ettin kiz oglani?

hosbulduk canim..aman iyi olun en azindan bi ay daha böyle idare edelim..ekimde dökülmeye baslariz..
hee sonbahar gelmiş olcak iice ekimde yaprak dökümü olcak bizim topikte sırayla pırt pırt doğuruvericez inş kolaycacıkkkkk

benimki de 5 saatlik işi 5 dk da yapar :enbuyukkk: arkasından bişeye elini sürünce de beğenmiyosun diye kıyamet koparır :lepi:Çok üzgünüm çoook
hee hepsi ayrı bi modaaa

dilmuh kızzzz benim kociş aradı şimdi kraft dondy bakmış bi de stork dondolino bakmış dondy 320 dondolino 300 imiş ama ben kraft mı alsak diyom bide netten baktım storklar daha ucuz geldi ben de gel eve dedim sonra beraber bakarız ne diyemmm küveti de almış içinde miki resmi varmış:)))
tamam bu iş de bi ara benm gitmem şart oldu eskişehire...

bacım kestirince gürleşir diye bişey yokmuş yaaaa.ben oğluşumun saçlarını uzatcam bayılıyom yaaaaa.

canim gecmis olsun neyin var neden antibiyotik iciyorsun..? gecen gece sahurdan sonra bende hastanelik oldum.. kasiklarimda sanci vardi.. cok korktum dedim geliyo herhalde kizim.. acilde idrar isteyince anladim gerci.. idrar yollarinda enfeksiyon cikti.. günde 4 tane antibiyotik iciyorum.. gecer insallah..

bebeği ilk zamanlar yıkama işinden bende korkuyorum ilk zamanları annemgil igilenir bende o arada öğrenirim diye düşünüyom
ama o dediğin fileler yuvarlaklara uyum sağlamaz gibi geliyor

olur teyzesi öperim biz saçını kestirmeden niyetine sadaka vermiştik canım kıyamadım ipek saçlarına
işte en güzelide odur heralll
benim kocamda tek bebemle ilgilensse hele geceleri :jeyyar: başkada bişi istememm
emzirdiğin sürece senin tatlım şimdi anlaşma yaptık enese babası ensara ben bakacağım ensarım uykucu olsa bari:jeyyar:

ewet canım bende 1 haftalığına anneme gitmiştim sadece filesini götürmüştüm annemin çamaşır leğenine olmuştu filekaydirigubbakcemile3

bence uymaz onlar dar oluyo canım sen bi küvet alsana bence daha rahat yıkarsın kocanla beraber yıkarsınız zaten tek kişi ilkk zamanlar olmazzz
ayy evet yaaaa insan aylardır alışınca bi tuhaf geliyo ama dr bişey olmaz diyosa olmaz kalbini ferah tut tez zamanda iyileş inş
hee alt pijama öyle mi biz de koyalım bacım haklısın bak belli olmaz heç

kaynanaın nasıl paket yollıycanı anlamadım ama
o fileler bebek küvetleri için.
yuvarlak leğene uymaz.
dar uzun oluyolar.
bence al yanlız yıkayamazsın.

kaynanam türkyide canim benim.. gecenlerde battaniye muhabbeti olmustu koza ipli olandan.. o iplerden bulmusta.. alip göndereyim dedi.. onu yollarken filede göndersin burda yok öyle bisey..
legenim uzun zaten yuvarlak degil ama o file neresine gecicek yani bebek küvetlerinde takmaya özel biyerlerimi var onu merak ettim..

kızlar lcw acıldı dün buraya ben gidiyorum bakim bişiler varmı
diceniz simdi carsıdan eve giremiyo diye :)
neyse optum sizi aksam annemden girerim artık byby
hayırlı iftarlarrrr

aaaaaa süpeeeeeer.kız onlar çok güzel ama kullanışlımı hiç bilmiyom.ben almadım.bence sen tut kocişinin elinden git eskişehire sonuçta senin içine sinmesi lazım.bende baktım netten çok güzelleeeeeeeeeer.küveti hayırlı olsun ayyyyyyyyy miki resmi ha ayyyyyyyy yerim ben bebişini kııııııııııııııııız

hayırlı iftarlarrrr
gitte çarşıda doğur bebeni yada annende:roflol::roflol::mymeka:
bacım kestirince gürleşir diye bişey yokmuş yaaaa.ben oğluşumun saçlarını uzatcam bayılıyom yaaaaa.

bende bendehihoyyythihoyyythihoyyyt

son gittiğimde banada dr sezeryan görünüyo doğumun dediydi hastanede 3 gece mecburenmi kalınıyor yoksam sezeryanda ayağa kalkmak daha mı zor bide gecelik mi makbul yok alt üst pijama takımı mı ?

anaaaaam benim oğluş bugün azmış haaa.orasını burasını karnıma dayıyo bende kasılıyom sanıyom haaaa.ittirip duruyo elimi koyuyom karnıma kaçıyo hissediyom kaçtığını çok şiriiiiin

insallah canim bi avazda kolayca doguruveririz.. zamaninda gelsinlerde 2 3 hafta erken gelsinler..kendilerini kurtarcak kadar olsunlarda..

cevremde sacini kestirmeyenlerin cocuklarinin saci hep seyrek kaldi..ben kestircem diyorum simdilik bakalim..fikrim degismezse tabi..kiyabilirsemzemuszemus

bebeği ilk zamanlar yıkama işinden bende korkuyorum ilk zamanları annemgil igilenir bende o arada öğrenirim diye düşünüyom
ama o dediğin fileler yuvarlaklara uyum sağlamaz gibi geliyor

yuvarlak degil canim ayni küvet gibi.. olmazsa alirim bi küvet bakalim yaa.. simdi ben disari cikamiyorum ya alisverise..evdekileri degerlendirmeye calisiyorum.. olmazsa dogumdan sonra bi ara gidip alicam..

hayırlı iftarlarrrr
eh gez hatun ne diyekkkk afiyet olsun şimdidennnn

ayy ben de bayıldım bakalım gidip de bi, ayy nası yıkıcaz kıı minnacık bebeyiii tutamam bile ben onu kolu bacağı minicik olcakkk

küvet de alınınca pek bişi kalmadı geriye

şu alan roxy deterjanı alcam, kayısı çekirdeği yağı alcam, lansinoh alcam, göğüs pedi, hasta bezi, göğüs ucu (emin deelim var benm göğsümün ucu), bi de beğenirsem bi gecelik önden düğmeli, bi tane de sütyen daha alayım diyorum memeler kocaman oldu sığmıyyy anaaam liste yapınca daha bitmemiş kız benm işimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…