olur teyzesi öperim biz saçını kestirmeden niyetine sadaka vermiştik canım kıyamadım ipek saçlarına
emzirdiğin sürece senin tatlım şimdi anlaşma yaptık enese babası ensara ben bakacağım ensarım uykucu olsa bari:jeyyar:
kizlar size bi soru? bu banyo fileleri varya bebekler icin.. onlar her küvete uyuyormu? o fileler cok rahat diyorlar..benim ilk zamanlar yardim edicek kimsem olmicak..annem ablamin yanina gidicek ameliyat olcak diye.. nasil yikarim diye kara kara düsünüyorum.. büyük bi legenim var benim onda yikarim diye küvet almadim.. kaynanam paket yollicak o fileden aldirsam uyarmi acaba?
cok gecmis olsun cangum...geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar...
antibiyotikle birlikte 3 hap içiyorum.
drum zararı yok dedi ama kaç aydır bi ağrı kesici bile içmemiştim....
hastanede tek alt pijamada lazım oluyo.
sezeryan oldum ben ilk kalkınca çok kan gelmişti.
3 gece yattım bide.
5 6 klot,takımlardan hariç 2 tanede alt pijama koyucam ben.
anaaaaam benim oğluş bugün azmış haaa.orasını burasını karnıma dayıyo bende kasılıyom sanıyom haaaa.ittirip duruyo elimi koyuyom karnıma kaçıyo hissediyom kaçtığını çok şiriiiiin
bildiğim kadarıyla ;son gittiğimde banada dr sezeryan görünüyo doğumun dediydi hastanede 3 gece mecburenmi kalınıyor yoksam sezeryanda ayağa kalkmak daha mı zor bide gecelik mi makbul yok alt üst pijama takımı mı ?
kız ben burdayım anacımmm diyo işte bebe daha ne etsinnnnnanaaaaam benim oğluş bugün azmış haaa.orasını burasını karnıma dayıyo bende kasılıyom sanıyom haaaa.ittirip duruyo elimi koyuyom karnıma kaçıyo hissediyom kaçtığını çok şiriiiiin
olur teyzesi öperim biz saçını kestirmeden niyetine sadaka vermiştik canım kıyamadım ipek saçlarına
emzirdiğin sürece senin tatlım şimdi anlaşma yaptık enese babası ensara ben bakacağım ensarım uykucu olsa bari:jeyyar:
ewet canım bende 1 haftalığına anneme gitmiştim sadece filesini götürmüştüm annemin çamaşır leğenine olmuştu filekaydirigubbakcemile3
bence uymaz onlar dar oluyo canım sen bi küvet alsana bence daha rahat yıkarsın kocanla beraber yıkarsınız zaten tek kişi ilkk zamanlar olmazzz
ayy evet yaaaa insan aylardır alışınca bi tuhaf geliyo ama dr bişey olmaz diyosa olmaz kalbini ferah tut tez zamanda iyileş inş
hee alt pijama öyle mi biz de koyalım bacım haklısın bak belli olmaz heç
hee iyi fikir kızzz bazen diyom kocişe al sen taşı azcıkkk deyüüü elimde olsa karıcım taşırım diyo ama yemiyo heç gözü:))babasınada geçici emzirme memesi taksam olmaz mı :roflol: :roflol:
görüşürüz bitenemmmnann itek anamda dogurcam zate ben opuyorumnanaktan
sekerciğim gorusuruz saol dadlım byby
kız yazık içmeyin şu kolayı bi konferansta dinlemiştim kola çok zararlı yaaaacanim legenin eger oval olanlardansa uyar hic merak etme..cünkü genelde bebe küvetleriyle ayni ebatlarda oliyler...fileden aldir ben aldim cok güzel bisey zaten 5 lira tr de...hem bisey daha gecende babyone da bi bebek küveti gördüm 10€ bi bak istersen cok pahali bisey degil....
cok gecmis olsun cangum...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide ayni bugün her neresiyse mideme yasladi..kola ictim az önce 1 bardak simdi kafein manyagi oldu bebek deliriyo icerde:roflol:
küvet gibinse uyum sağlar sanırımyuvarlak degil canim ayni küvet gibi.. olmazsa alirim bi küvet bakalim yaa.. simdi ben disari cikamiyorum ya alisverise..evdekileri degerlendirmeye calisiyorum.. olmazsa dogumdan sonra bi ara gidip alicam..
canim legenin eger oval olanlardansa uyar hic merak etme..cünkü genelde bebe küvetleriyle ayni ebatlarda oliyler...fileden aldir ben aldim cok güzel bisey zaten 5 lira tr de...hem bisey daha gecende babyone da bi bebek küveti gördüm 10€ bi bak istersen cok pahali bisey degil....
benimkide ayni bugün her neresiyse mideme yasladi..kola ictim az önce 1 bardak simdi kafein manyagi oldu bebek deliriyo icerde:roflol:
valla benim bebekken kestirmiş annem çocukkende hep kısaydı ama seyrek.geçen tv de dinledim bilimsel bişey değil diyolar.ne bilem bacım herkes farklı konuşuyoinsallah canim bi avazda kolayca doguruveririz.. zamaninda gelsinlerde 2 3 hafta erken gelsinler..kendilerini kurtarcak kadar olsunlarda..
cevremde sacini kestirmeyenlerin cocuklarinin saci hep seyrek kaldi..ben kestircem diyorum simdilik bakalim..fikrim degismezse tabi..kiyabilirsemzemuszemus
yuvarlak degil canim ayni küvet gibi.. olmazsa alirim bi küvet bakalim yaa.. simdi ben disari cikamiyorum ya alisverise..evdekileri degerlendirmeye calisiyorum.. olmazsa dogumdan sonra bi ara gidip alicam..
eh gez hatun ne diyekkkk afiyet olsun şimdidennnn
ayy ben de bayıldım bakalım gidip de bi, ayy nası yıkıcaz kıı minnacık bebeyiii tutamam bile ben onu kolu bacağı minicik olcakkk
küvet de alınınca pek bişi kalmadı geriye
şu alan roxy deterjanı alcam, kayısı çekirdeği yağı alcam, lansinoh alcam, göğüs pedi, hasta bezi, göğüs ucu (emin deelim var benm göğsümün ucu), bi de beğenirsem bi gecelik önden düğmeli, bi tane de sütyen daha alayım diyorum memeler kocaman oldu sığmıyyy anaaam liste yapınca daha bitmemiş kız benm işimmmmm
canim legenin eger oval olanlardansa uyar hic merak etme..cünkü genelde bebe küvetleriyle ayni ebatlarda oliyler...fileden aldir ben aldim cok güzel bisey zaten 5 lira tr de...hem bisey daha gecende babyone da bi bebek küveti gördüm 10€ bi bak istersen cok pahali bisey degil....
bildiğim kadarıyla ;
sezaryende ameliyt dikiş yeri yukarda olduğundan pijama daha iyi diyolar dr pansumana geldiğinde geceliği tümden beline dek sıyırmak zorunda kalırsın sen bilirsin canm, ama normal doğumda da pijaam da iyi diyolar gecelik de bu konuda herkes farklı düşünüyo
hayırlı olsun en azından doğum şeklin belli
benm dr daha bişey demedi normal gidiyoz ya hayırlısıııı
sezaryende iki gün kalınıyo heraldeee ama bilemicem
yok cnm zor deil ya korkutma kendini hiç, ikisi de doğumi kişiye göre değişiyo bide bu iş, nolursa olsun herkes farklı yaşıyo bakma diğerlerine sen
kız ben burdayım anacımmm diyo işte bebe daha ne etsinnnnn
kıpır kıpır kıı ne tatlıdır o yaaa mis gibim kokuyodur ohhhhhhh
minicik elini ayağını hissediyom da bazen içim bi hoş oluyooo
annembirmelek canım senin isim ve soyisimden iki kişi var hangisi acaba.sen direkt arasana meryem b....nick yazıyan yerde varım bak
Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kzılar ben gidiyom bi yemeği koyam cezalıyım bugün malummmm
bugün de beceremessem yemeği nolur halim artık sabaha kadar ağlarıım heraldeee pek gücüme gidiyo önceden yapabildiğim bişi yapamamak hazır asker sanki bu gözyaşları da pıtır pıtır dökülmeye başlayıveriyo kociş de bıktı teselli etmekten gidem de adam gibi uğraşıp yapam ne kaa dikkat edersem o kaa kötü oluyo anlamadım heçççç
hepinizi öpüyom kızlar göbüşlerinizi de okşadım gitti:)))
Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kizlar ben cikayim esim alisveris yapip gelmis..onlari yerlestireyim.. hadi öptüm hepnmizi.. kendinize ve göbisinize iyi bakin..aksama gelirim insallah yine..
bildiğim kadarıyla ;
sezaryende ameliyt dikiş yeri yukarda olduğundan pijama daha iyi diyolar dr pansumana geldiğinde geceliği tümden beline dek sıyırmak zorunda kalırsın sen bilirsin canm, ama normal doğumda da pijaam da iyi diyolar gecelik de bu konuda herkes farklı düşünüyo
hayırlı olsun en azından doğum şeklin belli
benm dr daha bişey demedi normal gidiyoz ya hayırlısıııı
sezaryende iki gün kalınıyo heraldeee ama bilemicem
yok cnm zor deil ya korkutma kendini hiç, ikisi de doğumi kişiye göre değişiyo bide bu iş, nolursa olsun herkes farklı yaşıyo bakma diğerlerine sen
ayyy canımmm hadi gözünaydınnn en önemli iş bitti artıkkk:)))) alkisalkisalkis
güle güle kullanınnnnn
dilmuhhhh şekercimmm kociş aradı içinee sinmemiş bana storkla kraftı soruyodu alalım mı napalım die en son gene aradı ben alıyom kraftı geliyom dedi ay içim içime sığmıyyy nası sevindimm:) oleeee :1hug:
baktım canım ama sende resım yok demı.resimsizde birsürü meryem var gıı...benı arama yapsanda bulamazsın ben gizledimdi olmazsa acayım sen ara bul benı ok resımden tanır mısın tatlım.facedekı sayfadan bak resmıme...
nan ben uyuyakalmışım bılgisayar başında 2 de uyandım apar topar carsıya gittim anca gelsım amma kaynatmışınız haa....
Nazlım canım aldınız mı güle güle kullansın bebişinnn tatlım nasıl bişey aldınız anlatsana canım....
ayyy canımmm hadi gözünaydınnn en önemli iş bitti artıkkk:)))) alkisalkisalkis
güle güle kullanınnnnn
dilmuhhhh şekercimmm kociş aradı içinee sinmemiş bana storkla kraftı soruyodu alalım mı napalım die en son gene aradı ben alıyom kraftı geliyom dedi ay içim içime sığmıyyy nası sevindimm:) oleeee :1hug:
:kedi::kedi::kedi:kız yazık içmeyin şu kolayı bi konferansta dinlemiştim kola çok zararlı yaaaa((
anladim nasil bisey oldugunu..kenarlari disa dogru yuvarlaniyosa legenin kullanabilirsin fileyi onda...sen iyi olda alisveris isi sonraya kalsin artik bebegin dogsun beráberce yaparsiniz alisverisi...oval canim büyükce bisey.. bebek küvetiyle bi farki yok zaten bilirsin sende.. toysrustada var canim ucuz ama simdilik ben daha bi yere cikamiyorum.. doktorum 35 haftan bitsin öyle cikarsin dedi alisverise.. yattigim yerdende kimseye sunu al bunu al demek istemiyorum.. kendim alayim istiyorum kizimin esyalarini.. bi sürü eksigimiz var zaten cogu dogumdan sonraya kaldi.. 6haftadir evden doktora doktordan eve bi yere ciktigim yok..cok bunaldim artik.. su bi kac haftayida gecirseydik.. rahatlicam..benneyaptımki
kızzz gelemmm:))) yiyek beraber olmadı ben de yapam bari o pastadan ayolllvalla benim bebekken kestirmiş annem çocukkende hep kısaydı ama seyrek.geçen tv de dinledim bilimsel bişey değil diyolar.ne bilem bacım herkes farklı konuşuyo
kız bende lansinoh alcam o kadaaa.göğüs ucuna gerek yok bence ne bilem yara olursa iyi olur.kayısı çekirdeği yağıda alcam.benim mimik kırışıklıklarımda var şu yaşta.hasta bezi almadım ped aldım kalınlardan lazım olursa gönderirim kocişi alsın dimi.
kız o minik bebişler nasıl yıkacacak bende bilmiyom.ben file almadım valla.ayyyyy ne biilem gıııı yıkarız herhal ne olcak.zaten ne kiri olcekki iki dakka yıka çıkar dimi
hehe çocuk senin bağırsak mide seisnden duramıyodur haaaaa.
benim midem guruldayınca oğluşta vuruyo,ne anlıyosa artık
he ya valla ben burdayım büyüdüm akıllı ol boğazına düşüp beni yorma diyo herhal.ay pasta yapcam diye belim kopmuş haaaaa.kız gel çay koyamda beraber yiyek bacım
hee bizim çeneler düşük kııı uyumucan 24 saat burda beklicen ne konuşuluyosa kaçırmıcan:)))baktım canım ama sende resım yok demı.resimsizde birsürü meryem var gıı...benı arama yapsanda bulamazsın ben gizledimdi olmazsa acayım sen ara bul benı ok resımden tanır mısın tatlım.facedekı sayfadan bak resmıme...
nan ben uyuyakalmışım bılgisayar başında 2 de uyandım apar topar carsıya gittim anca gelsım amma kaynatmışınız haa....
Nazlım canım aldınız mı güle güle kullansın bebişinnn tatlım nasıl bişey aldınız anlatsana canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?