2009 Kasm Anneleri

kolay gele canım bende öptümm opuyorumnanaktan

Anlatayım Meleğim şu ev şeklinde olan odalara bayıldılar bizimkiler vazgeçmiyorlar en son tamam dedim 5 paröa yatağı 4 kapılı dolabı komidinleri şifonyeri ve mini ayakkabılığı yapılmış birde rafı var aynı şekilde üzeri kelebekler ve çiçekler çitlerle bahçe gibi yapılmış

sonra halısı yatak örtüleri perdesi altdeğiştirme ünitesi bornozu kirli torbası lambası abajuru jibinliği hepsi çiçekler kelebekler beyaz üzerine yapılmış tam takım halinde sipariş verdim 29 eylül en geç geleceği tarih önceside olabilir denildi..

Pembeli çiçekli kelebekli birşey olacak canım..Ben daha ağır beyaz takımlara bakıyordum o genç kız işi dedi eşim sonra düşünürüz böyle oynayabileceği birşey olsun dedi ayrılmadı takımın başından opuyorumnanaktan

Valla seninlede konuşunca ekim filan telaşlanmıştım canım benim içim rahatladı yeminle kaydirigubbakcemile5

heee yap bacım yarın sende dene pratik pasta ya sonuçta.
ayyyyy benim cildim saçım başım kupkuru.
göğüs ucun yoksa bacım al ama varsa gerek yok eğer yara olursa alırız.ayyy fileyi almadım alam bende.ya ben anlamadımki nasıl olcak o.bebişi sonuçta kolumuzun üstüne ters yatar gibi koycaz ağzına su kaçmasın diye.file ne işe yarıyo bilemedim ondan almadım.

Sorma elifim şükür Allaha valla kendimi çok tembel ilan etmiştim ama elimde değil tek başıma alabileceğim şeyler değildiki yarında hastane çıkışını pijamaları alırsam haftayada hepsini tamamlarım demektir bu :lepi:Üzerimden yük kalktı kızlar yaa çok şükür :Saruboceq:

ay bacım hayırlı olsun ne olur ne olmaz.bak 2 gün sonra 34.haftamıza giriyoz.ohh kalktı onun yüküde üstünden

uleynnn, ne kiymetli gacilarsiniz be. ben nerdeyse ikinciyi dogurcam hala ilkinin hediyesini bekliyorum ya.mafoldumben

anaaaaam bide o var dimi.aha benim kociş almazsa ben trip yaparım haaaaaa.

şurda iki saat uyudum uyandımm çeneniz düşmüşşklava: bi saattir geçmişi okuyom

canım benim nasıl bi sınavdan geçmişsin sen yaa :teselli:

kız kartanesii haftasonu pek düşmezdin gı sen buralaraa yerimseniben
ben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr
hoşgeldin a.s.
kızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
bendede wardı o sorun bende dün ilk defa kuaföree gittimm
slm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
heee bu arada bugün benim doğum günüm zemuszemus
iyiki doğdun tuğbaa
iyiki doğdun tuğbaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar saaaaaanaaaaaaaaaaa a.s.
slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
geçmiş olsun canım benimm :teselli:
Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

güle gülee sağlıcakla kullan inşallah nazlıcımm :Saruboceq:

ay bacım hayırlı olsun ne olur ne olmaz.bak 2 gün sonra 34.haftamıza giriyoz.ohh kalktı onun yüküde üstünden

anaaaaam bide o var dimi.aha benim kociş almazsa ben trip yaparım haaaaaa.

Haklısın canım mobilyacıda arkadaşlarla karşılaştık onlarda bakıyorlar ilk kızlarına eşya neyse 2,yede hamile aynıyız yani..Doktor 36, haftadasın artık istediğin zaman olur demiş eli kulağında bekliyorum ona göre hallet işlerini dedi sağolsun ordaki bayanda yardımcı oldu duyunca tarihi öne alıverdiler canım..Kalktıki ne yük kalktı valla artık yıkama vs işleri hızla yapılır

oy oy sorma bacım.rabbim çok şükür dayanma gücü veriyo yaaaa

bugun doktordaydim. hersey yolunda cok sukur. kuzum 1919gr olmus. popoyu asagiya vermis. en son kafasi asagidaydi. doguma kadar dondu dondu. olmadi abisi gibi ters gelicek, saglik olsun.

kasilmalar cok siklasirsa, agri vs.. olursa gel bir kac gun yatiririz dedi. Insallah gerek kalmaz.

Aminnn canım benim Rabbim hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

NSE Canım 29 eylülde gelip kuracaklar biz bu arada duvar kağıdını hallediyoruz bu hafta Bayramın hemen sonrası en erken ne zaman bitersede telefon edecekler nasipse

sağolsunlar.yıkama işi hemen oluverir kolay onlar
şşşş facede bende varım ekleyin benide kendinize ismim nagehan siz eklen ben kabul ederim

bacım ben seni ekleyemiyom.üstüne tıklanmıyo

ayyyy maaşallah canım kocaman olmuş.inşallah döner doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…