kolay gele canım bende öptümm opuyorumnanaktankzılar ben gidiyom bi yemeği koyam cezalıyım bugün malummmm
bugün de beceremessem yemeği nolur halim artık sabaha kadar ağlarıım heraldeee pek gücüme gidiyo önceden yapabildiğim bişi yapamamak hazır asker sanki bu gözyaşları da pıtır pıtır dökülmeye başlayıveriyo kociş de bıktı teselli etmekten gidem de adam gibi uğraşıp yapam ne kaa dikkat edersem o kaa kötü oluyo anlamadım heçççç
hepinizi öpüyom kızlar göbüşlerinizi de okşadım gitti:)))
baktım canım ama sende resım yok demı.resimsizde birsürü meryem var gıı...benı arama yapsanda bulamazsın ben gizledimdi olmazsa acayım sen ara bul benı ok resımden tanır mısın tatlım.facedekı sayfadan bak resmıme...
nan ben uyuyakalmışım bılgisayar başında 2 de uyandım apar topar carsıya gittim anca gelsım amma kaynatmışınız haa....
Nazlım canım aldınız mı güle güle kullansın bebişinnn tatlım nasıl bişey aldınız anlatsana canım....
kız deli ağlama olmazsa olmasın boşver.hadi kolay gelsin bacım
heyoooooooo sonunda hayırlı olsun bacım.güle güle güzel günlerde sağlıklı huzurlu yatsın yavru kuşun
güle güle bacım sende iyi bak bebişe ve kendine
kızlarrr kocişşş geldi ben kaçıyorummmm
bana doğum hediyesi almaya gidicekmişizzzz
ayy çok heyecanlandım
öpüyorum siziii...
Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kızzz gelemmm:))) yiyek beraber olmadı ben de yapam bari o pastadan ayolll
neyim eksik alla allaaaa:)))
göğüs ucuna gerek yok demiii benm kırışıklık yok cildim yağlı da bi faydası bu işteee
file al ama şart canımm hele ilk doğunca mutlaka kullanırsın
hee bizim çeneler düşük kııı uyumucan 24 saat burda beklicen ne konuşuluyosa kaçırmıcan:)))
:kedi::kedi::kedi:
ayy haftalardir bi bardakcik íctim yaaa..hem benim doktorum haftada bir bardak icebilirsin kendini bukadar kasma demisti
anladim nasil bisey oldugunu..kenarlari disa dogru yuvarlaniyosa legenin kullanabilirsin fileyi onda...sen iyi olda alisveris isi sonraya kalsin artik bebegin dogsun beráberce yaparsiniz alisverisi...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: yuppiii nazlim sonunda sende alisveris isine el attin devami gelir artik:roflol:
ay bacım hayırlı olsun ne olur ne olmaz.bak 2 gün sonra 34.haftamıza giriyoz.ohh kalktı onun yüküde üstündenAnlatayım Meleğim şu ev şeklinde olan odalara bayıldılar bizimkiler vazgeçmiyorlar en son tamam dedim 5 paröa yatağı 4 kapılı dolabı komidinleri şifonyeri ve mini ayakkabılığı yapılmış birde rafı var aynı şekilde üzeri kelebekler ve çiçekler çitlerle bahçe gibi yapılmış
sonra halısı yatak örtüleri perdesi altdeğiştirme ünitesi bornozu kirli torbası lambası abajuru jibinliği hepsi çiçekler kelebekler beyaz üzerine yapılmış tam takım halinde sipariş verdim 29 eylül en geç geleceği tarih önceside olabilir denildi..
Pembeli çiçekli kelebekli birşey olacak canım..Ben daha ağır beyaz takımlara bakıyordum o genç kız işi dedi eşim sonra düşünürüz böyle oynayabileceği birşey olsun dedi ayrılmadı takımın başından opuyorumnanaktan
Valla seninlede konuşunca ekim filan telaşlanmıştım canım benim içim rahatladı yeminle kaydirigubbakcemile5
uleynnn, ne kiymetli gacilarsiniz be. ben nerdeyse ikinciyi dogurcam hala ilkinin hediyesini bekliyorum ya.mafoldumben
hadi hayırlı uğurlu olsun canım
güzel günlerde kullansın böbüşünn.
canım benim nasıl bi sınavdan geçmişsin sen yaa :teselli:kızlar aslında kafama takmamın asıl sebebi ben bebekken bu teyzem olacak kadın beni anneme evlatlık olarak vermiş.gerçi allahıma şükürler olsun iyikide vermiş.
yani şu anda teyzem diye bahsettiğim kadın benim biyolojik annem.insan içine sindiremiyo yaşattıklarını unutamıyom onun kızlarının hatta damatlarının bana ve kocişime.
selam kıslarrr dr. dan geldik yeni size bi selam veriim de doooru mutfaa girecem 2-3 çeşit yemek yapiim dolaba atiim halılarım gelcek bu gün yarın da temizlik var çoook işim var çoookk daha oğluşun eşyaları yıkanıp ütülenip yerleşçekkk neyse doktor herşey yolunda dedi oğluşum 2 kg 75 gr olmuş önümüzde ki 1 ay en hızlı kilo alacağı zaman dedi tahminen 2.700 -3.000 kg olur dedi 1 kilo vermişim bu ay sorun diil ama dikkat et dedi temizlik yapma dedi 80 kiloyum eğer böyle gidersen doğurur doğurmaz 65 e inersin garanti veririm dedi dr. 32. haftamızda olduğumuzdan raporumuzu da aldık çalışabilir deyii Allahım güç kuvvet versin de inşallah çalışabiliimm su gelirse kanama olursa yada ağrın sancın olursa ki olmaz herşey çok yolunda çünkü beni cepten hemen ara dedi doktorcumm anlayabilirmiyim ki ağrının doğum ağrısı olduğunu dedimm merak etme anlarsın senn ben seni yılın gebesi seçecem böle gidersen bana sölicek bişi bırakmıyosun dedi içgüdülerinize hayranım dedii opuyorumnanaktan yakışıklı doktorcuumuzzz bizden bu kaaa kıslar öptüm hepinizi ben şinci mutfaa yollaniimm çoook işim var çokkk
kız kartanesii haftasonu pek düşmezdin gı sen buralaraa yerimsenibenpişt hatınlaaa napıyonuuuzz
ebişim nediyon gııı arda azizi de gördüün gözün aydın
ben evdeyim etrafı topluyom temizlemeye falan çalışıyom yavaş yavaş
sonunda bebişin odasındaki bilg. almaya geldiler
bugün çantaya koyacaklarıma bakcam bi de eksik varsa yarın şifonyer almaya gidince onnarı da alırız artık
hoşgeldin a.s.ben geldimmmmm :)) naber hatunlarrrrr
bendede wardı o sorun bende dün ilk defa kuaföree gittimmkızlar merhaba ....yaa bısey sorcam su temızlık ısını nasıl halledıcezz yaa ben goremıyom bıleee...vucut temızlıgını dıyommm...alternatıfı olan varmı
iyiki doğdun tuğbaaslm kıslar ben geldiiiim ohhh sonunda evi,m misler gibi oldu yaaaazemuszemus
heee bu arada bugün benim doğum günüm zemuszemus
geçmiş olsun canım benimm :teselli:slm kızlar nasılsınız ?ben geldim kaç gündür doktor hastane dolaşıyorum yatak istirahatı verildi sıkılıyorum yaw..
Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
dilmuh canım aramadan bul benıı actım artık resmımden bulursun demı hangi gülnurumm....
aminnnnnnn canımSağol tatlı teyzesii Rabbim hepimize sağlıkla kullandırmayı nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
ay bacım hayırlı olsun ne olur ne olmaz.bak 2 gün sonra 34.haftamıza giriyoz.ohh kalktı onun yüküde üstünden
anaaaaam bide o var dimi.aha benim kociş almazsa ben trip yaparım haaaaaa.
şurda iki saat uyudum uyandımm çeneniz düşmüşşklava: bi saattir geçmişi okuyom
canım benim nasıl bi sınavdan geçmişsin sen yaa :teselli:
kız kartanesii haftasonu pek düşmezdin gı sen buralaraa yerimseniben
hoşgeldin a.s.
bendede wardı o sorun bende dün ilk defa kuaföree gittimm
iyiki doğdun tuğbaa
iyiki doğdun tuğbaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar saaaaaanaaaaaaaaaaa a.s.
geçmiş olsun canım benimm :teselli:
güle gülee sağlıcakla kullan inşallah nazlıcımm :Saruboceq:
şurda iki saat uyudum uyandımm çeneniz düşmüşşklava: bi saattir geçmişi okuyom
canım benim nasıl bi sınavdan geçmişsin sen yaa :teselli:
kız kartanesii haftasonu pek düşmezdin gı sen buralaraa yerimseniben
hoşgeldin a.s.
bendede wardı o sorun bende dün ilk defa kuaföree gittimm
iyiki doğdun tuğbaa
iyiki doğdun tuğbaaaaaaaa
iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar saaaaaanaaaaaaaaaaa a.s.
geçmiş olsun canım benimm :teselli:
güle gülee sağlıcakla kullan inşallah nazlıcımm :Saruboceq:
Haklısın canım mobilyacıda arkadaşlarla karşılaştık onlarda bakıyorlar ilk kızlarına eşya neyse 2,yede hamile aynıyız yani..Doktor 36, haftadasın artık istediğin zaman olur demiş eli kulağında bekliyorum ona göre hallet işlerini dedi sağolsun ordaki bayanda yardımcı oldu duyunca tarihi öne alıverdiler canım..Kalktıki ne yük kalktı valla artık yıkama vs işleri hızla yapılır
şşşş facede bende varım ekleyin benide kendinize ismim nagehan siz eklen ben kabul ederim
bugun doktordaydim. hersey yolunda cok sukur. kuzum 1919gr olmus.popoyu asagiya vermis. en son kafasi asagidaydi. doguma kadar dondu dondu. olmadi abisi gibi ters gelicek, saglik olsun.
kasilmalar cok siklasirsa, agri vs.. olursa gel bir kac gun yatiririz dedi. Insallah gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?