2009 Kasm Anneleri

Maşallahhh Nazımıza ..İnşallah gerek kalmaz birtanem neden oluyormuş kasılmalar?

Küçük Annemmm iyiki doğdunn iyiki varsın..Sağlıklı huzur dolu upuzun kuzucuklarınla bir ömür diliyorum sana a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

oyy ne güsel ya güle güle kullansın yağmurumuz.herseyın en güseli olsun kızımıza.gelıncee ekle bizde görelım olur mu....ay nasıl heyecanlanmışsındır yaaaopuyorumnanaktan
bakıyom bacım.kız gözlüklüsün yanında kocişin var omu

he canım o benım yanımda koçiş onun üstünde sarı bişi var bendede çizgili mavi beyaz bişi canım

hehe çocuk senin bağırsak mide seisnden duramıyodur haaaaa.
benim midem guruldayınca oğluşta vuruyo,ne anlıyosa artık

:roflol::roflol:
kafein carpmasi yasiyo yavrum yazik..
ben dikkat ediyorum elektirik süpürgesini acinca cok tepiniyo korkuyo galiba..sende de oluyo mu

uleynnn, ne kiymetli gacilarsiniz be. ben nerdeyse ikinciyi dogurcam hala ilkinin hediyesini bekliyorum ya.mafoldumben
aaaa senin kocisine yaniklava:benimki hamile kaldigimdan beri durmadan biseyler aliyo bana..verirkende sen bana en kiymetli hediyeyi vericeksin bunlar bise ydegil diyokaydirigubbakcemile3 hep ayni sözler benimkininde yaraticiligi yok pek:roflol:

şurda iki saat uyudum uyandımm çeneniz düşmüşşklava: bi saattir geçmişi okuyom
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 okuma gecmisi canim cikamazssin isin icinden
türkiyede bugün yagmur yagiyoya millet pc basinda oturuyo..bu enkalabalik cumartesi günümüz galibakaydirigubbakcemile5

kasilmalara normal dedi. birde bebek ayaklarini asagi dayamis ya, onun icinde daha fazla baski yapiyordur, ayaklariyla itiyordur dedi.

dondugunden haberim yoktu, kac gundur esime neyle itiyosa acayip basiyo diyordum. meger tekmeliyormus.kaydirigubbakcemile3

maşşallah kuzuna Allahım nazarlardan korusun
kız tersten de normal doğum oluyor mu ?

tamam canım ekledim.ayy çok şirinsiiiiiin.
kız nasıl gizliyon bacım bende gizleyem kendimi

annem bir melek nasıl gizliyon bacım banada deyiver bende kapatam yaaaaaa

oh şükür kabul ettım canım.tatlım ayarlardan gizlilik ayarlarına gir ordan arama denılen yere tıkla ve arama görünürlüğü var ben sadece arkadaşlarım yaptım...
ondan arama yaptığında kımse benı bulamıyoyerimseniben.inş anlatabılmişimdir tatlımm

maşallah Naz hanıma maşallahh
sağlıklı olsunda cnm gerisi boş napak sezeryan oluverir :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah gerek olmaz wannacımm sen yorma kendini dinlen bol boll opuyorumnanaktan

ya benimki bugün mikser sesinden azdı zaten.anam çok rahatsız oluyolar galiba sesten neyse alışsınlar dimi ama.valla ben doğduktan sonra dikkat etmeyeyimde sese alışsın diyom

maşşallah kuzuna Allahım nazarlardan korusun
kız tersten de normal doğum oluyor mu ?

Amin canim.opuyorumnanaktan

tersten normal dogum oluyo canim ama cok zor. oyle bir durumda riske atamam. benim oglusda ters gelmisti, direk sezeryan olmustum. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize insallah.

niyeki acep ben ekleyeyim senin facede isim neydi

meryem b... canım

süper anlattım hemen yapıyorum

gule gule kullanin nazlicim, iyi gunlerde insallah.opuyorumnanaktan

ben daha oturayim, kiz gelin olurken ceyizine veriririm artik odasini.:roflol:

Sağol Wannam birtanem daha iyileri Sizlerin olsun inşallah

Hadi bak odası vardı abisinden bu haftadada diğerlerini hallettinmi tamamdır bu iş sıvayalım kolları opuyorumnanaktan

Eklerim tatlı Meleğim eklemezmiyim yerimseniben Canımsın yaa hepimizin herşeyi en güzeli olsun inşallahhh :Saruboceq: Heyecanlandım güne karar verirken kaydirigubbakcemile3 ne zaman eylül sonu ohbeee dedim delikafadulden
oyyy nazlımm çok sevindim yavvv hallettiğinee hemde erkende gelcekmişş :dance::dance::teytey::teytey:

Edamm Canım benim Buggiden aldım Mantar kafadan hemde varya dünkü seçilenin aynısını yarı fiyata yerimseniben Oh olsun diğerine bize aynı ürünü yok el boyama vs kandıracaktı kötükedihüso
Bir sürüde senin gibi halısından perdesine herşey dahil gibi birşey oldu :lepi:
Veeee 29 eylül en geç şükürler olsun valla derin nefes aldımopuyorumnanaktan

bu ses konusunda benim dr.doğumdan sonra bi liste vericem dedi ou rahatlatcak seslerin olduğu.Meselaa çok ağlar beişi susturamazsak saç kurutma makinasını açıcakmışız o ses içerdeki duyduğu seslerin aynısıymış ve hemen rahatlarmış bebişş :1shok::1shok:

Wanna kızzz bağa bakk seninki 14 ayar altın dediydik emme gümüşmüş nann :roflol::roflol:

maşallah Naz hanıma maşallahh
sağlıklı olsunda cnm gerisi boş napak sezeryan oluverir :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah gerek olmaz wannacımm sen yorma kendini dinlen bol boll opuyorumnanaktan

Amin canim, insallah gerek kalmaz. zaten tek yaptigim sey yatmak. uykuyu cok seven ben bile hayatim boyunca bu kadar yatmadim.kaydirigubbakcemile3 benim ilkide sezeryan zaten, onu cok dert etmiyorum. yeterki saglikla gelsinler.

dr. bu haftalar cigerleri gelisiyor, mumkun oldugu kadar icerde tutabilmemiz cok onemli dedi. en azindan 36. haftaya kadar. Insallah sabreder kuzular.opuyorumnanaktan

Canım inşallah döner Nazımız ..Ama senin de ilki sezeryan değilmi bizim doktorumuz hastanede dahil ilki sezeryan mecbur diğeri sezeryan tutuluyor nolur nolmaz estettik dikişler vs ama sanırım bir önlem ..Nasıl olursa olsun sağlıklaaa olsunda dimi canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…