bu ses konusunda benim dr.doğumdan sonra bi liste vericem dedi ou rahatlatcak seslerin olduğu.Meselaa çok ağlar beişi susturamazsak saç kurutma makinasını açıcakmışız o ses içerdeki duyduğu seslerin aynısıymış ve hemen rahatlarmış bebişş :1shok::1shok:
Wanna kızzz bağa bakk seninki 14 ayar altın dediydik emme gümüşmüş nann :roflol::roflol:
Sağol Wannam birtanem daha iyileri Sizlerin olsun inşallah
Hadi bak odası vardı abisinden bu haftadada diğerlerini hallettinmi tamamdır bu iş sıvayalım kolları opuyorumnanaktan
Wanna kızzz bağa bakk seninki 14 ayar altın dediydik emme gümüşmüş nann :roflol::roflol:
aman tatlım dikkat et kendıne olur mu.bugun doktordaydim. hersey yolunda cok sukur. kuzum 1919gr olmus.popoyu asagiya vermis. en son kafasi asagidaydi. doguma kadar dondu dondu. olmadi abisi gibi ters gelicek, saglik olsun.
kasilmalar cok siklasirsa, agri vs.. olursa gel bir kac gun yatiririz dedi. Insallah gerek kalmaz.
sende çok güselsın gııı maşallahhtamam canım ekledim.ayy çok şirinsiiiiiin.
kız nasıl gizliyon bacım bende gizleyem kendimi
inş yaparsın canımmeryem b... canım
süper anlattım hemen yapıyorum
sende pek kiymetlisin canim belli.kaydirigubbakcemile3 benimkine sorarsan o bana en guzel hediyeyi vermis.delikafadulden
ya benimki bugün mikser sesinden azdı zaten.anam çok rahatsız oluyolar galiba sesten neyse alışsınlar dimi ama.valla ben doğduktan sonra dikkat etmeyeyimde sese alışsın diyom
bu ses konusunda benim dr.doğumdan sonra bi liste vericem dedi ou rahatlatcak seslerin olduğu.Meselaa çok ağlar beişi susturamazsak saç kurutma makinasını açıcakmışız o ses içerdeki duyduğu seslerin aynısıymış ve hemen rahatlarmış bebişş :1shok::1shok:
Canım inşallah döner Nazımız ..Ama senin de ilki sezeryan değilmi bizim doktorumuz hastanede dahil ilki sezeryan mecbur diğeri sezeryan tutuluyor nolur nolmaz estettik dikişler vs ama sanırım bir önlem ..Nasıl olursa olsun sağlıklaaa olsunda dimi canım :Saruboceq:
yaaa bak Nazlım görüyomusun aradaki farkıı :1shok:
Buggi benimde çok hoşuma gitmişti nazlım dedim ya sadece kargo konusunda anlaşamadık diye almadık ordan
en üst katta en sonda bi takım vardı cnm el boyaması onumu aldın yaaavvv :uhm:
aman tatlım dikkat et kendıne olur mu.
güzel taktik bulmus kocan...hediyeden kaytarmak icin iyi yöntem aman bizimkiler duymasinkaydirigubbakcemile3
sağol canım sendeeeeeee.aman tatlım dikkat et kendıne olur mu.
sende çok güselsın gııı maşallahh
inş yaparsın canım
güzel taktik bulmus kocan...hediyeden kaytarmak icin iyi yöntem aman bizimkiler duymasinkaydirigubbakcemile3
bende dikkat etmicem diyorum zaten istesemde edemem pc 24 saat acik tv de öyle sayilir..ses hic bitmiyo bizim evde...ama bakalim uyurken kiyabilcekmiyiz yeterki uyusun ses olmasin da diyebilirz unutma
bunu pek cok anne yapiyo bende cok duydum....demekki gercekten ise yariyomus
Anladım wannam aman dikkat et birtanem ayakları dikip yatma vakti biz işleri sona bıraktık hadi bakalım..Hayırlısı ne ise o olsun canım a.s.
he tamam o zaman gülüm..sacin sadakasi varmis yani dogru biliyorum dimi..
fileyi nasil takiyoruz peki legene.. gecirmeye biseysimi var onlarin?
bakcam canim artik duruma göre alirim bisey olmazsa..
gumus olsa yine iyi. iyice bakira falan dusmusum ben haberim yok.:roflol:
bunu pek cok anne yapiyo bende cok duydum....demekki gercekten ise yariyomus
Evet canım yaa2 katı yeminle ve bundada hepsi herşey dahil ...Ev şeklinde dört kapılı el boyamalı evin üzerinde çit desenleri var minik minik çiçekler ve kelebekler ayrıca boyanıp yapıltırılmış çatısı vs pembiş pembiş rafı var minicik yanında bir ev daha açılıyor ayakkabılığıymış yatağı büyünlerden komidinleri çiti üzerinde hepsinde desen aynı cıvıl cıvıl bahar gelmiş gibi opuyorumnanaktan
bende cikiyorum bacularr..
dün yakidigim camasirlar ütü bekliyo bugün yikadiklarimda kurudularsa toplanmayi bekliyo.
hic sevmedigim is ütü yapmaktir ama mecbur kizimin cicilerini yavas yavas ütülüyeyim hazir bulunsunlar...
hadi aksam ugrarim ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?