2009 Kasm Anneleri

kızlar bende kaçıyorum sonra gene bakarım bişiler hazırlım çamaşır ascam daha...
herkes kendısıne bebişine dikkat etsın öptümm hepiniziopuyorumnanaktan

Canım yaa çok tşk ederim bütün bütün bebeklerimiz içinde bizimkilerde dahil güle güle kullansınlar herşeyi inşallah..
Babasıyla abisinin istediği oldu birde demezlermi beyler efendim o beyaz takımı sana alalım naniknanik :mymeka: kaydirigubbakcemile3 Aslında büyüğü olsa hiçteee fena olmazdı :kedi:
10 yaşına idare eder yanlız bu benim evim diye dolabın içinde bulabiliriz küçük hanımı :roflol::roflol: düşermi düşmezmi sırf bu yüzden kontrol bile ettik orada inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur canım hepimize :Saruboceq::Saruboceq:

İtekcim Elifcim hoşçakalın kızlar a.s. a.s.

NSE ,Meleğimmmm hoşçakalın canlarım çok öperim ikinizide Allaha emanet a.s. a.s. a.s.

Bende mutfak odası arası gidip gelmekteyim her an kaybolabilirim bilginize:)

sağol kartanemmm çok akullu benimm oğluşum efendi efendi yatıyodu fallaa anam benim ev kalkmış yürüyyy çocuumun eşyaları salonun orta yerinde nere koyum ki? şifonyeri boşaltcam da yerleştircemmm aha 2 tencere yemek yaptım sanki kaf dağından kar getirdim her yanım ağrıyooo:çok üzgünüm:

inşallah nazlımm inşallahh :Saruboceq:

Ebiş gıı bağa bakk senin bu gece son sansın haaa :jeyyar::jeyyar: annarsın yaaa yarın 33 olcan benden demesii :jeyyar::jeyyar:

ben de yemeklerimi yaptım, çamaşırlarımı astımmm anaaam bi de buzdolabını silem diyom ya bakalım ecük dinlenemmm
aynı ebişim yaa bizim eşyalar odada serili
sanırım nazlım odasını almııışşş ayy çok merak etttiiimm

inşallah nazlımm inşallahh :Saruboceq:

Ebiş gıı bağa bakk senin bu gece son sansın haaa :jeyyar::jeyyar: annarsın yaaa yarın 33 olcan benden demesii :jeyyar::jeyyar:

kız seninde iki günün kaldı.bırak milletinkini kendininkine bak hacııııııııı

Aldık Aldıkkkk Kızlar nihayet odamızı aldıkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Nazlımmmm gözün aydın canımmm...hihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyy öyle güzel anlatmışsın ki odayı valla içim coştu kaydirigubbakcemile3

benim de kafası yukarda wannacım yaa o tekmeleri çok iyi biliyorum... sürekli tuvaletim gelmiş gibi oluyo .. bazen öyle bi sallıyo ki tekmeyi kociş de kıyamıyo bana gavura mı vuruyosun kız diye bağırıyo kaydirigubbakcemile3

gule gule kullanin nazlicim, iyi gunlerde insallah.opuyorumnanaktan

ben daha oturayim, kiz gelin olurken ceyizine veriririm artik odasini.:roflol:

valla Nazlımın cicili bicili takımını duyunca benimki tam gelinlik kız işi oldu gibi geldi :lepi: son derece sade beyaz bi takım ... karyolayı atıp çift kişilik yatak aldım mı al sana çeyiz :lepi: ne idareli insanım bee lülülülülülü

ebişim sen gel de benim evi gör...yatak odasında ana kucağı oto koltuğu arabasının parçaları bi dünya poşet küvet kutularda mobilyalar valla gece oldumm mu yatağı zor buluyoruz :))) ama allah için salonum çok derli toplu :roflol::roflol::roflol:

anaaaaaa nerden biliyon nanlülülülülülü

kendin dedin nan delüü delikafadulden ele verdin kendini haaa delikafadulden
bide kocişine bahane bulusunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee arada yapsak nolarki diyen sen diimidin nan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hee gı buydu buyduuuu sırnaşık şeynaniknanik
anamm valla heç riske atamamm bananeee dr.asla yok dedii adamın bi bildiği vardırr sonuçtaaa lülülülülülü

Unii cnm geldimi suların yavvv :teselli:

nan abartmayın beeee sanki 36 haftalık hamileyiz haa.32+lardan sonra yapılmaz.hehe sankim doktordan iyi biliyom haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…