nan abartmayın beeee sanki 36 haftalık hamileyiz haa.32+lardan sonra yapılmaz.hehe sankim doktordan iyi biliyom haaaa
anaammm yap nan sen yapp :mymeka:
benim erkenden doğurmaya niyetim yokk kaydirigubbakcemile3 dermişim yarına çıkarıverimişimm kaydirigubbakcemile3 töbeeeee töbeeeee akannehir
doğurmayın nan erken merken
göbek deliğinizi görüyonuz mu nan tepeden bakınca görünürse bebiş aşadaymış ya hani ben görmüyom halaaa
ne demek istiyon nann sennn :mymeka:inşallah nazlımm inşallahh :Saruboceq:
Ebiş gıı bağa bakk senin bu gece son sansın haaa :jeyyar::jeyyar: annarsın yaaa yarın 33 olcan benden demesii :jeyyar::jeyyar:
afferim nann avrat oldun sen böön bakıyom daben de yemeklerimi yaptım, çamaşırlarımı astımmm anaaam bi de buzdolabını silem diyom ya bakalım ecük dinlenemmm
aynı ebişim yaa bizim eşyalar odada serili
sanırım nazlım odasını almııışşş ayy çok merak etttiiimm
hee merak etmiyek sen kalan 2 günü değerlendircen sanırsammm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:yok anam bende görmim çok şükürr delikafadulden
kılar bende gidiom bebenin çamasırları ayırcaz renklere göre kocişlenn kaydirigubbakcemile3 gelemezsem merak etmeyin pek kolay olmucakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne demek istiyon nann sennn :mymeka:
aaahh ahh yaramı depreştirdin falla nan zaten 6 aydır herif ellemiiy bilemm
afferim nann avrat oldun sen böön bakıyom da
hee merak etmiyek sen kalan 2 günü değerlendircen sanırsammm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bağa diyene bakkk
falla göbek deliimi görmüyom o beni üzmüyyii de daha aşşasını görememek kahrediyoo nannn :roflol: dr. giderken acil durumda nedecüükkk gözden ırak olunca gonülden de ırak oluy haadoğurmayın nan erken merken
göbek deliğinizi görüyonuz mu nan tepeden bakınca görünürse bebiş aşadaymış ya hani ben görmüyom halaaa
töbe töbeee delü garıı başına mı vurdu nannn bağa bak doomdan sora kırkın çıksın barii bekle ecüük he mii?:roflol:yok gıı yok fallaa benim kocadaa yalvarmalan yanaşıy bağaa :1ninca::1ninca: bebesine bişe olcek deyi korkuyy naniknaniknaniknanik
ama yarın jübile yapacam nannn delikafadulden
falla göbek deliimi görmüyom o beni üzmüyyii de daha aşşasını görememek kahrediyoo nannn :roflol: dr. giderken acil durumda nedecüükkk gözden ırak olunca gonülden de ırak oluy haa
töbe töbeee delü garıı başına mı vurdu nannn bağa bak doomdan sora kırkın çıksın barii bekle ecüük he mii?:roflol:
nasıl olmaaz bebeemm hepimiz ağdalı hazır mı girecükk dooma gııı mecbur bi toparlama lasım gene dehehe demek gözden ırak olan haaaaaa delüüüüüüü hepimiz ırak kaldık yavrum.umarım acil bi durum olmazkaydirigubbakcemile3
nasıl olmaaz bebeemm hepimiz ağdalı hazır mı girecükk dooma gııı mecbur bi toparlama lasım gene de
aboo nie geldin nann senn actionn yokmu?? :jeyyar::jeyyar:oyyyyy ayırdım cicişleri nan :sinifsinif: belim koptu haa etiketleri tek tek kestim anaam bi badide 100 tane etiket var haa kaydirigubbakcemile3
aboo nie geldin nann senn actionn yokmu?? :jeyyar::jeyyar:
Unii cnm geldimi suların yavvv :teselli:
doğurmayın nan erken merken
nasıl olmaaz bebeemm hepimiz ağdalı hazır mı girecükk dooma gııı mecbur bi toparlama lasım gene de
oyyyyy ayırdım cicişleri nan :sinifsinif: belim koptu haa etiketleri tek tek kestim anaam bi badide 100 tane etiket var haa kaydirigubbakcemile3
herüfe dedim ki bugün son şasmış 32 olunca yasaqqmışş dedimm şu anda sırıkla atlama müsabakası seyrediyyy :umursamaz: heeeççç oralı deeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?