2009 Kasm Anneleri

nan abartmayın beeee sanki 36 haftalık hamileyiz haa.32+lardan sonra yapılmaz.hehe sankim doktordan iyi biliyom haaaa

anaammm yap nan sen yapp :mymeka:
benim erkenden doğurmaya niyetim yokk kaydirigubbakcemile3 dermişim yarına çıkarıverimişimm kaydirigubbakcemile3 töbeeeee töbeeeee akannehir

anaammm yap nan sen yapp :mymeka:
benim erkenden doğurmaya niyetim yokk kaydirigubbakcemile3 dermişim yarına çıkarıverimişimm kaydirigubbakcemile3 töbeeeee töbeeeee akannehir

yok nan deli bitti benimde.ayyyyyy delüüüüüü erken doğurmaya niyeti yokmuş benim var sankim

doğurmayın nan erken merken
göbek deliğinizi görüyonuz mu nan tepeden bakınca görünürse bebiş aşadaymış ya hani ben görmüyom halaaa

göbek deliğinizi görüyonuz mu nan tepeden bakınca görünürse bebiş aşadaymış ya hani ben görmüyom halaaa

yok anam bende görmim çok şükürr delikafadulden

kılar bende gidiom bebenin çamasırları ayırcaz renklere göre kocişlenn kaydirigubbakcemile3 gelemezsem merak etmeyin pek kolay olmucakk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah nazlımm inşallahh :Saruboceq:

Ebiş gıı bağa bakk senin bu gece son sansın haaa :jeyyar::jeyyar: annarsın yaaa yarın 33 olcan benden demesii :jeyyar::jeyyar:
ne demek istiyon nann sennn :mymeka:
aaahh ahh yaramı depreştirdin falla nan zaten 6 aydır herif ellemiiy bilemm
afferim nann avrat oldun sen böön bakıyom da
hee merak etmiyek sen kalan 2 günü değerlendircen sanırsammm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bağa diyene bakkk

yok gıı yok fallaa benim kocadaa yalvarmalan yanaşıy bağaa :1ninca::1ninca: bebesine bişe olcek deyi korkuyy naniknaniknaniknanik
ama yarın jübile yapacam nannn delikafadulden

falla göbek deliimi görmüyom o beni üzmüyyii de daha aşşasını görememek kahrediyoo nannn :roflol: dr. giderken acil durumda nedecüükkk gözden ırak olunca gonülden de ırak oluy haa
yok gıı yok fallaa benim kocadaa yalvarmalan yanaşıy bağaa :1ninca::1ninca: bebesine bişe olcek deyi korkuyy naniknaniknaniknanik
ama yarın jübile yapacam nannn delikafadulden
töbe töbeee delü garıı başına mı vurdu nannn bağa bak doomdan sora kırkın çıksın barii bekle ecüük he mii?:roflol:

ayyy face çok sevdiğim bir rumeli türküsü klarnet enstrumantal paylaşmışlar kıslar girerseniz tavsie ederim bi dinneyinn

hehe demek gözden ırak olan haaaaaa delüüüüüüü hepimiz ırak kaldık yavrum.umarım acil bi durum olmazkaydirigubbakcemile3

nasıl olmaaz bebeemm hepimiz ağdalı hazır mı girecükk dooma gııı mecbur bi toparlama lasım gene de

kız heran hazır olmak zor gibi.ama zaten sancı gelince vaktimiz oluyomuş ne bilem bacım valla ben düşünmek istemiyom düşündükçe tutuşuyom valla

oyyyyy ayırdım cicişleri nan :sinifsinif: belim koptu haa etiketleri tek tek kestim anaam bi badide 100 tane etiket var haa kaydirigubbakcemile3

herüfe dedim ki bugün son şasmış 32 olunca yasaqqmışş dedimm şu anda sırıkla atlama müsabakası seyrediyyy :umursamaz: heeeççç oralı deeelll

Unii cnm geldimi suların yavvv :teselli:

sorma edacım yaa bu gece kalkıp suya bakmaktan uyuyamadım... :roflol::roflol:sabah 10:30 da geldi çok şükür... oram ağrıyo buram ağrıyo diyen ben suyu görünce speedy gonzales kesildim valla dört döndüm evi :sm_cool:

nasıl görmüyosunuz yaa benimki ayna gibi meydanda akannehir ben de şeyimi göremiyorum diye üzülüyorum millet daha göbeğinin deliğini göremiyomuş lülülülülülü

nasıl olmaaz bebeemm hepimiz ağdalı hazır mı girecükk dooma gııı mecbur bi toparlama lasım gene de

ayy hastanede soruyolarmış temiz mi diye...diilse temizliyolarmış :1no2:

oyyyyy ayırdım cicişleri nan :sinifsinif: belim koptu haa etiketleri tek tek kestim anaam bi badide 100 tane etiket var haa kaydirigubbakcemile3

edam yaa etiketleri kesince kalıyo sanki biraz o kadardan bişey olmaz heralde di mi...yav ben başlarda hırs yaptım söktüm kıyafet de sökülüyo bu sefer bi de onları diktim canım çıktı... sonra da fenalık geldi o gün bugündür yaklaşmıyom kıyafetlere :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…