sorma edacım yaa bu gece kalkıp suya bakmaktan uyuyamadım... :roflol::roflol:sabah 10:30 da geldi çok şükür... oram ağrıyo buram ağrıyo diyen ben suyu görünce speedy gonzales kesildim valla dört döndüm evi :sm_cool:
nasıl görmüyosunuz yaa benimki ayna gibi meydanda akannehir ben de şeyimi göremiyorum diye üzülüyorum millet daha göbeğinin deliğini göremiyomuş lülülülülülü
edam yaa etiketleri kesince kalıyo sanki biraz o kadardan bişey olmaz heralde di mi...yav ben başlarda hırs yaptım söktüm kıyafet de sökülüyo bu sefer bi de onları diktim canım çıktı... sonra da fenalık geldi o gün bugündür yaklaşmıyom kıyafetlere :roflol::roflol:
herüfe dedim ki bugün son şasmış 32 olunca yasaqqmışş dedimm şu anda sırıkla atlama müsabakası seyrediyyy :umursamaz: heeeççç oralı deeelll
herüfe dedim ki bugün son şasmış 32 olunca yasaqqmışş dedimm şu anda sırıkla atlama müsabakası seyrediyyy :umursamaz: heeeççç oralı deeelll
yavv biz dükkanı kapatalı aylar oldu :roflol::roflol::roflol:
geçen gün memişleri gösterdim ne güzel oldu di mi dedim...evt aynı biberon gibi dedi... :roflol::roflol::roflol: dün akşam da seni artık kuluçka makinası gibi görüyorum dedi...:roflol::roflol::roflol: kanımca 2. çocuğu ben istesem de yapmak mümkün diil gayrı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aferin gııı temizledin yani evi rahatladım çok şükürr vereliniortakvereliniortak
kızz ayaktayken bakınca görüp görmediin önemlii oturuken bizde görükkk lülülülülülü
valla hepsini kestim cnm yaaa hihoyyyt ama cinnet geldi haa laelaelaelaelae
kızz nasılsa kesilcek kesde rahatla biran evvell kaydirigubbakcemile3
geçen gün memişleri gösterdim ne güzel oldu di mi dedim...evt aynı biberon gibi dedi... :roflol::roflol::roflol: dün akşam da seni artık kuluçka makinası gibi görüyorum dedi...:roflol::roflol::roflol: kanımca 2. çocuğu ben istesem de yapmak mümkün diil gayrı :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valla bende göbek deliğimi göremiyom yani bu simdik kötü bişeymi???
şimdiye kadar görmemizmi gerekiyodu???
acaba benim herüff sırık gibilerden mi hoşlanmaya başladı kiiiii:1shok::1shok::1shok::roflol::roflol: adam gerekirse sırıkla bile mücadele edecek ama senlen etmicek nann :roflol::roflol:
ii nan onnar temizlesin bariinasıl görmüyosunuz yaa benimki ayna gibi meydanda akannehir ben de şeyimi göremiyorum diye üzülüyorum millet daha göbeğinin deliğini göremiyomuş lülülülülülü
ayy hastanede soruyolarmış temiz mi diye...diilse temizliyolarmış :1no2:
bikerem senden iş çıkmaz uniii basenle kocaman oldu ziraa
delikafadulden:roflol:
sen kepengi erken indirmisin gııı delikafaduldendelikafadulden
hayır görememk ii bişiii
görürsen bebiş aaa inmiş demekmiş hani aşada olursa alttaraf kalkcak ya o nedenle
yok kız eğer görürsen bebiş geliyo anlamına geliyomuş.yani bebiş inmiş aşağı.bizde görmüyoz.yani no problem
yok temizledim sayılmaz bu ev artık iflah olmaz :roflol::roflol::roflol: salı günü kadın gelicek inş...
yav ayaktayken görüyorum zaten :1shok::1shok::1shok:
hehe kızlar siz ümitsin vakasınız haaaa :roflol:
acaba benim herüff sırık gibilerden mi hoşlanmaya başladı kiiiii:1shok::1shok::1shok:
ii nan onnar temizlesin barii
anammmm essah mı diyonnnn akannehir kapattırdımmm :jeyyar::jeyyar: emme şincik de yaban tv açtı kartallar hk belgesel varr hofffffffff tellediimm haaaa:roflol: :roflol:
ebiş gııı koptum nann
elena isimbeyavı yı mı izliyoo gıı çok tehlikeliiiklava:
yok nan delüü görmeedin daa iyi boşvervalla bende göbek deliğimi göremiyom yani bu simdik kötü bişeymi???
hee öleyik nan çocuğu peydahlayana kadar nasıl bıktırdıysamm herüfüühehe kızlar siz ümitsin vakasınız haaaa :roflol:
heee aman gelsin temizlesin kadın tatlıımm sıkma sen madem canınıı Şeniz
kurdunuzmu ikeadan aldıklarınızı işin en zor kısmı o benceee kaydirigubbakcemile2
görmemen lazım kızzz laelaelaelaelae
bakkk umutlu vakkaayaa nasıl güliiii :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: tercihlerimi değişti diyin nann :roflol::roflol:
ayyy hastanede erkek hasta bakıcı bile denk gelse yapiymiş nannnnnn :1shok::1shok::1shok:ben temiz giderim hacıııı :1shok:
anammmm essah mı diyonnnn akannehir kapattırdımmm :jeyyar::jeyyar: emme şincik de yaban tv açtı kartallar hk belgesel varr hofffffffff tellediimm haaaa
yok nan delüü görmeedin daa iyi boşver
hee öleyik nan çocuğu peydahlayana kadar nasıl bıktırdıysamm herüfüü
gel anacım gel sende bisle aynı kulüptensinAy evet panik olup baktım şimdik doğuma az kalınca iniyomus asagıya...
Bu arada cok hanımefendicik oldugum için sizin konularınıza hiç girmeyom (yada belki neden konustuğunuzu bilem anlamayacak hale gelmişimdir:sinifsinif:)
Bu arada olan var olmayan var bakın benim kocişim bile yok kapatın konuyu diycem ammma velakin onuda diyemiyom cünkü kociş varkenede konu kapalıydı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?