:roflol::roflol: tercihlerimi değişti diyin nann :roflol::roflol:
ayyy hastanede erkek hasta bakıcı bile denk gelse yapiymiş nannnnnn :1shok::1shok::1shok:ben temiz giderim hacıııı :1shok:
gel anacım gel sende bisle aynı kulüptensin
selam kızlar nasılsınız
yaaaa net bi koptu bide az önce geldi anam havaının bozukluğundanmıdır nedirrr
dua hakkını başka bişe için saklı tut gıı maç a heba etmeeahhaaa gene maç başladı nann :bbo:
pek sıkılıyom maçlardan yavv bide bağa diiyki kociş dua et senin duan kabul olurr kaydirigubbakcemile3
kartanemmm ben yaptırıyomm şincilik bi zararını görmedim zaten 34 yada 35 haftada idaa yaptırcaamm kuaförüm dio ki o yaptırdığımla dooma gidermşimmaboooo netcez naaaan ay hemen kuaför bulem gıı ama ağda zararlı diiler nan dooru deelmikii
unii gıı onu da burdan biri dedi gııı panik olma yaani :roflol:
sen şu anda basenlere ve kalçana odaklan :roflol: :roflol:
hoş geldüünn krispimmmmm Şeniz
yaa bizimde kopuyo aradaa yağmurdan benceee akannehir
allah korusun gııı tahtaya furr tebii ki de normele döncesss çekilmez nan bu hayat yoosammmmnaniknaniknaniknaniknaniknanikvalla ben cok merak ediyom acaba dogumdan sonra normale döncezmi, artık o kadar uzun zaman oldu ki hiçbir zaman normale dönmeyecekmiş, bizim artık bu olayımız bitmiş gibi düşünmeye bilem başladım yanisenağlama
dua hakkını başka bişe için saklı tut gıı maç a heba etmee
kartanemmm ben yaptırıyomm şincilik bi zararını görmedim zaten 34 yada 35 haftada idaa yaptırcaamm kuaförüm dio ki o yaptırdığımla dooma gidermşimm
dua hakkını başka bişe için saklı tut gıı maç a heba etmee
kartanemmm ben yaptırıyomm şincilik bi zararını görmedim zaten 34 yada 35 haftada idaa yaptırcaamm kuaförüm dio ki o yaptırdığımla dooma gidermşimm
hoşbulduk canım
anam bu bi gittimi bide akşam gelii kuduruyom evde yaaaa:1no2:
biz esesi izliyok allahtan diji yok
hoşgeldinçatırtı naber gıııselam kızlar nasılsınız
yaaaa net bi koptu bide az önce geldi anam havaının bozukluğundanmıdır nedirrr
benim herif şinci kanal 1 de kelime oyununu seyrediyyy daldan dala daldan dalabiz esesi izliyok allahtan diji yok
cnm ben hamileliğim boyunca gittim zatenn bişi olmuyy zaten kuaför de eşşek diil ya ona göre davranıyy sen ne zaman istersen götürürüm eğer istersen 34*35 haftalarda gidek de bidaa gerenk kalmasınn zaten zor uzuyo artıkkanam normalde diil dee hamileyken diilerdi
gıı ne zaman gidecen sen daha yeni gittindi demii ben de senle gelsemişim keşke kafamçokkarıştı
hangi möhendis gıııııııııııhee gııı bi maçamı dua edecem nann kaydirigubbakcemile3 ama kocişe ettim didim gol oldu nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yaptırıyom fallaaa her ay düzenli gidiimm yerimseniben
yok benimki böle arada kitleniyooo naniknanik
sorsana nan yamacında möhendisi duruy bu işinn delikafadulden
yaaa bizde her poh var nan bu adam maç hastası yaa geri kalımıı :mymeka:
hoşgeldinçatırtı naber gııı
benim herif şinci kanal 1 de kelime oyununu seyrediyyy daldan dala daldan dala
cnm ben hamileliğim boyunca gittim zatenn bişi olmuyy zaten kuaför de eşşek diil ya ona göre davranıyy sen ne zaman istersen götürürüm eğer istersen 34*35 haftalarda gidek de bidaa gerenk kalmasınn zaten zor uzuyo artıkk
napaysiniz karularrr
geberdim valla yorgunluktan ütü yaptim bu saate kadar minik minik seyler ne zormus onlari ütülemek megerse..yemek bile yapmadim bu saat oldu..simdi dikip nallari yaticam kocis rahat verirse tabiki mac varmis oda calisiyo ikdebir arayip skor ögrencekmis-tatlicadiarzu-
kartanem nan möhendis diimm net diimm niye ses etmin haaaklava:
bak çöz su fatonun işii hacıı :roflol:
hee taam o gıı öle edek o zamana kaa dayaniimmmhoşgeldinçatırtı naber gııı
benim herif şinci kanal 1 de kelime oyununu seyrediyyy daldan dala daldan dala
cnm ben hamileliğim boyunca gittim zatenn bişi olmuyy zaten kuaför de eşşek diil ya ona göre davranıyy sen ne zaman istersen götürürüm eğer istersen 34*35 haftalarda gidek de bidaa gerenk kalmasınn zaten zor uzuyo artıkk
ben nan söle bakiim nolmuuşhangi möhendis gııııııııııı
hoşbuldum ebişim ne olsun bakınıyom elimde kağıt kalem bebeğe alınacakları liste yapıyom bakalım neler eksik ide kendime liste yapacam yoksam ben unuturum
kartanem nan möhendis diimm net diimm niye ses etmin haaaklava:
bak çöz su fatonun işii hacıı :roflol:
haaaaaaaaaaaa
şu bizim kaldırım möhendisini deyon hacı anam baksana o pc ye bakmaktan kafayı vurmuş gıkı çıkmiiii bırakalım kendi haline
kız bide bizim net ortak kullanikk yani allata net bağlantısından kablo çektik para vermik yani onlarmı çeki netin fişini anlamadımki neyse kendimize ait net bağlatacaz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?