hee taam o gıı öle edek o zamana kaa dayaniimmm
ben nan söle bakiim nolmuuş
hee gıı başıma iş almıyak dediydimmm :roflol:
aha bi beleşçi daha
hepinizi teker teker tespit ediim haa bizim şirketi zarara sokiiniz :roflol: :roflol:
onnar çekidir tabi nan :mymeka:
dün akşam pc den virüsü temizleyende bi mühendisti emme gitti canım resimlerimi sildi
al sağa möhendis işte:roflol::roflol:
söz nan sizin şirket kara geçsin diye net bağlatacam en büyük paketinden hacı
komisyonu kaparsun artukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
töbe tööbeee
o kaa möhendislik oku sonra virüs temizletsinler bi de üstüne beğenmesinler :mymeka: nan möhendis virüs mü temizler virüsü oluşturur :roflol: :roflol:
ben anlamam benim resimlerim gitti neden gitti söle bakam göbekli möhendis:roflol:
haaaaaaaaaaaa
şu bizim kaldırım möhendisini deyon hacı anam baksana o pc ye bakmaktan kafayı vurmuş gıkı çıkmiiii bırakalım kendi haline
kız bide bizim net ortak kullanikk yani allata net bağlantısından kablo çektik para vermik yani onlarmı çeki netin fişini anlamadımki neyse kendimize ait net bağlatacaz nasipse
selam kizlar nasilsiniz? biz yeni iftarimizi yaptik..kocis mac bakiyo bende size bi bakayim dedim..
aha bi beleşçi daha
hepinizi teker teker tespit ediim haa bizim şirketi zarara sokiiniz :roflol: :roflol:
onnar çekidir tabi nan :mymeka:
:roflol: allh razı olsun be hacıı maaşıma zam yaparlar belkimm :sm_cool:
hakkat haa gönüllü birini bulursan yik bütün ütüyü üstüne hic acima cok yorucu bir isakannehir...al bi maç delisi dahaaa naniknaniknaniknanik
kızz hakkat bunların yıkanması felan bişe deel esas iş ütü nann :1shok::1shok:
ama benim arkidişler pek gönüllüü bakalım 2 dk.da pes etmezlerse eyüüü delikafadulden
selam kizlar nasilsiniz? biz yeni iftarimizi yaptik..kocis mac bakiyo bende size bi bakayim dedim..
abuuuuuuuuuuuuuu ulaaaa ne diiiinn sen yakalatacan möhendise kendünüüüüü lülülülülülü
kız ben didim komsuyaaa delikafadulden aradılar çok bağlantı gözükii dediler dedimm sırnaşık şey
:roflol: ohhh köşe oldun haaaa :roflol:
canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
bizde 2 tane mama istediler sadece tıbbi amaçlı kullanılıyo bu mamalar biri E proteini diğeri kalsiyumdu sanırım onları anne sütüne katıp daha hızlı kilo alımı sağlayacaklarmış birde kemik gelişimi için vereceklermiş o mamaları
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar allah hepinizden tek tek razı olsun dularınızıı eksik etmedinizi bizlerden allah hepinizi bir nefeste kurtarsın
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
bizde 2 tane mama istediler sadece tıbbi amaçlı kullanılıyo bu mamalar biri E proteini diğeri kalsiyumdu sanırım onları anne sütüne katıp daha hızlı kilo alımı sağlayacaklarmış birde kemik gelişimi için vereceklermiş o mamaları
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar allah hepinizden tek tek razı olsun dularınızıı eksik etmedinizi bizlerden allah hepinizi bir nefeste kurtarsın
heeee onu bide bilik onu bilmek için möhendis olmaya gerek yok hacıııııhımm bi düşüneyim hesap yapayımm CADIARZU
buldummm
silmişler gıı :roflol: :roflol:
canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
abuuuuuuuuuuuuuu ulaaaa ne diiiinn sen yakalatacan möhendise kendünüüüüü lülülülülülü
slm ayse hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
kayınvalide yolluyomuş ha yünleri sevindim cnmm kaydirigubbakcemile2
kız ben didim komsuyaaa delikafadulden aradılar çok bağlantı gözükii dediler dedimm sırnaşık şey
:roflol: ohhh köşe oldun haaaa :roflol:
hakkat haa gönüllü birini bulursan yik bütün ütüyü üstüne hic acima cok yorucu bir isakannehir...
bide bunun bbeek dogduktan sonra ütü kismi var..hem onunla ugras hem kiyafetlerini ütüle cok zor ve yorucu olcak...
afiyet olsun ayse....
kizlar cene yapiolar bende anlamadim konu ne-tatlicadiarzu-
karakiz sütünün fazla geldigini herkese söyleme anne sütüne nazar deger derler..
ayyy canıııımmmm duruuumuz büyüyoooo çok sevindim tatlım yaaaa
canım nasıl sevindim anlatamam.ohhh çok şükür rabbime ne güzel haberlerle geldin böyle.gözümüz aydın
karakızıımm çok şükür cnm yaaa Duru ablamız büyümüş heee :Saruboceq: allahım maşallah sütün fazla bile gliyomuş bakk üzme kendini sakın
bizim kalbimizdee dualarımızda sen ve pamuk şekerinle cnmm :1hug:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
süper haberlerle gelmis karakizimiz..duru da büyüyo ohhhh degmeyin keyfimizehihoyyyt
cok sevindim bebeginin iyi olmasina..yakinda kucaginada verirler insallah senin kokunu alinca daha cabuk toparlar..
sen nasilsin peki tahlil yaptirman gerekiodu hallettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?