2009 Kasm Anneleri

aha bi beleşçi daha
hepinizi teker teker tespit ediim haa bizim şirketi zarara sokiiniz :roflol: :roflol:
onnar çekidir tabi nan :mymeka:

söz nan sizin şirket kara geçsin diye net bağlatacam en büyük paketinden hacı
komisyonu kaparsun artukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün akşam pc den virüsü temizleyende bi mühendisti emme gitti canım resimlerimi sildi
al sağa möhendis işte:roflol::roflol:

töbe tööbeee
o kaa möhendislik oku sonra virüs temizletsinler bi de üstüne beğenmesinler :mymeka: nan möhendis virüs mü temizler virüsü oluşturur :roflol: :roflol:

canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
bizde 2 tane mama istediler sadece tıbbi amaçlı kullanılıyo bu mamalar biri E proteini diğeri kalsiyumdu sanırım onları anne sütüne katıp daha hızlı kilo alımı sağlayacaklarmış birde kemik gelişimi için vereceklermiş o mamaları
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar allah hepinizden tek tek razı olsun dularınızıı eksik etmedinizi bizlerden allah hepinizi bir nefeste kurtarsın

abuuuuuuuuuuuuuu ulaaaa ne diiiinn sen yakalatacan möhendise kendünüüüüü lülülülülülü

selam kizlar nasilsiniz? biz yeni iftarimizi yaptik..kocis mac bakiyo bende size bi bakayim dedim..

slm ayse hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
kayınvalide yolluyomuş ha yünleri sevindim cnmm kaydirigubbakcemile2

aha bi beleşçi daha
hepinizi teker teker tespit ediim haa bizim şirketi zarara sokiiniz :roflol: :roflol:
onnar çekidir tabi nan :mymeka:

kız ben didim komsuyaaa delikafadulden aradılar çok bağlantı gözükii dediler dedimm sırnaşık şey

:roflol: allh razı olsun be hacıı maaşıma zam yaparlar belkimm :sm_cool:

:roflol: ohhh köşe oldun haaaa :roflol:

hakkat haa gönüllü birini bulursan yik bütün ütüyü üstüne hic acima cok yorucu bir isakannehir...
bide bunun bbeek dogduktan sonra ütü kismi var..hem onunla ugras hem kiyafetlerini ütüle cok zor ve yorucu olcak...

selam kizlar nasilsiniz? biz yeni iftarimizi yaptik..kocis mac bakiyo bende size bi bakayim dedim..

afiyet olsun ayse....

kizlar cene yapiolar bende anlamadim konu ne-tatlicadiarzu-

allah canını almıya gııı :roflol: :roflol:

canım nasıl sevindim anlatamam.ohhh çok şükür rabbime ne güzel haberlerle geldin böyle.gözümüz aydın

karakızıımm çok şükür cnm yaaa Duru ablamız büyümüş heee :Saruboceq: allahım maşallah sütün fazla bile gliyomuş bakk üzme kendini sakın
bizim kalbimizdee dualarımızda sen ve pamuk şekerinle cnmm :1hug:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
süper haberlerle gelmis karakizimiz..duru da büyüyo ohhhh degmeyin keyfimizehihoyyyt
cok sevindim bebeginin iyi olmasina..yakinda kucaginada verirler insallah senin kokunu alinca daha cabuk toparlar..
sen nasilsin peki tahlil yaptirman gerekiodu hallettin mi

hımm bi düşüneyim hesap yapayımm CADIARZU
buldummm
silmişler gıı :roflol: :roflol:
heeee onu bide bilik onu bilmek için möhendis olmaya gerek yok hacııııı

canım yaaa ne güzel haber bu çok sevindik canım allahım çıkacağı günleride görücez canım rabbim tez zamanda toparlanmasını nasip etsin

canim cok sevindim..duru kiz dahada iyii olcak sen hic merak etme.. kendini toparlasin annesi..sonra sen onla bol bol vakit geciripözlem gidereceksin.. merak ettim.. dogdugunda kac grmdi melegin?

evet canim yollicak bakalim..siparis vermis.. hersey görümcemden olmus.. kaynanama söylememis bile.. pazara sormus yok demisler.. hee bide battaniyenin resmini gösterdim görümceme.. seni kandirmislar o hazir battaniye dedi..öyle ipmi olurmus dedi.. bende annen alinca gösterir sana dedimzemuszemus

konuyu ceviririz biz simdi merak etmeopuyorumnanaktan

karakiz sütünün fazla geldigini herkese söyleme anne sütüne nazar deger derler..

evet bende duymustum.. ama bizim nazarimiz degmez kimseye..

ayyy canıııımmmm duruuumuz büyüyoooo çok sevindim tatlım yaaaa

büyüüyo ya teyzesi şimdi mamalarıda verceklerya onlarla daha da cabuk toparlayacakmış öyle dediler bilemiyorum belkide cabucak toparlasın diye istediler onları ya sağlıklı olsunda başka ne isteyebilirimki

canım nasıl sevindim anlatamam.ohhh çok şükür rabbime ne güzel haberlerle geldin böyle.gözümüz aydın

evet canımm ya ben dr la konuştuktan sonra etrafta nasıl dolanıyodum görmeniz lazımdı ya ağrılarımı falan unuttum hep. sağlığı yerinde olsun da yavrumun

canımmm allah razı olsun zaten sizlerin dualarıyla biz hergecen gun daha iyiyiz allah razı olsun
teyzesi kızımı gördüm nasıl mutlu oldum onun sağlıklı olduğunu duydum daha ne isterimki edacım ya

evet canım ya biraz gec girdim nete hastayım cünkü yeni uyandım ama inan hastalığımı falan unututtum kızımdan güzel haberler aldıkça onu görünce
allahın izni ile sağlığı erinde olsun beklenen kiloya ulaşınca inşallah kızımı verecekler bana
doya doya sarılcam yavruma

Kartanesi kiz senin battaniye örmene gerek kalmadi.. kaynanam siparis vermis yünleri.. bayramdan sonra göndercekmis.. göndermisken banyo fileside isticem onada ben öyle bisey duymadim dicek.. bende netten siparis vericem siz kapida ödeme yapip alirsiniz dicem..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…