2009 Kasm Anneleri

kızlar ben fena şekilde üşütmüşüm sağ tarafımmda boşluğum derin nefes alırken bıçak saplanıyo gibi rahatsız ediyo beni birde öksürük nöbetleri tuttuki sormayın
ama inanın herşeye rağmen kızımı görünce tüm sıkıntımı unutuyorum
su boşluğumdaki ağrı gecse su torbası koyuyorum kociş krem sürüyo havlu ısıtıyo ama hala gecmedi nasıl üşüttüm bu kadar korunurken onuda bılmıyorum ya

aaaa :1shok: dememiş haa :1shok:
heryerde var yaaa heryerdee neyseki kayınvalide halletcekmiş cnmm sositososito
bide hazır dedi haaa kaydirigubbakcemile3 yapınca yollarsın bi resimm kaydirigubbakcemile3

cnmm lohusasın sen sonuçtaa hassas olman çok normal karakızımm opuyorumnanaktan
moralini yüksek tutmaya çalış,bol bolda dinlen cnmm opuyorumnanaktan

evet bende duymustum.. ama bizim nazarimiz degmez kimseye..
´
biz masallah diyoruz her seferinde canim ama herkes demez..söylememesi daha iyi

cok iyi olcak duru ben buna bütün kalbimle inaniyorum ve hep dua ediyorum senin icin...
biz dogumlara baslamadan siz coktan evine gecmis olcaksiniz insallah:Saruboceq:
benim dayimin kizida gecen yil ayni senin yasadiklarini yasadi 30.haftada dogurdu simdi oglu 1 yasini gecti normal dogmus bebeklerden hicbir farki yok masallahcok cabuk toparlaniyolar küvezde duru da toparlanicak :1hug:

aaaa :1shok: dememiş haa :1shok:
heryerde var yaaa heryerdee neyseki kayınvalide halletcekmiş cnmm sositososito
bide hazır dedi haaa kaydirigubbakcemile3 yapınca yollarsın bi resimm kaydirigubbakcemile3

öyle dedim bende yapinca görürsün diye..kaydirigubbakcemile3

canim hic gerek yok öyle yapmana o duymamis olsa bile gitsin bebek cicileri satan bi yere hatta pazarlarda bile var file..bebek banyo filesi desin veriyolar zaten...

canim senin kendini iki kat kollaman gerekli lohusasin sonucta...hava sicak biel olsa belini sarili tut...dahada azmasin agrilarin...eger ilac kullanmak zorunda kalirsan sütünü etkiler mazallah

karakiz sütünün fazla geldigini herkese söyleme anne sütüne nazar deger derler..

ya canım sorma zaten nazar değdi aslında sütüm iyiydi bir ara sonra yarıya düştü şimdi yeniden toparlandı ama bugğn hastanede biraz korktum nazar değer diye cünkü orda anneler vardı bu sütlerin hepsini senmi getirdin birgündemi sağdın falan diye sordular halbuki ben geceleri iki defa kalkıyorum süt sağıyorum sabahın köründe kalkıyorum sağıyorum sabah kahaltıdan sonra sağıyorum ne bilim hep böyle gün içersinde sağıyorum sürekli saat 1 e kadar 1 de hastaneye götürüyo kociş sütleri
allah nazardan saklasın allah korusun cok üzülürüm azalırsa falan
allah hepinize bol bol süt versin bebişleriniz içsin büyüsün canlarım

canım yaaa ne güzel haber bu çok sevindik canım allahım çıkacağı günleride görücez canım rabbim tez zamanda toparlanmasını nasip etsin

inşallahhhh canımmm ya inşallah sağlığı yerinde olsun yeterki kızımın

canim cok sevindim..duru kiz dahada iyii olcak sen hic merak etme.. kendini toparlasin annesi..sonra sen onla bol bol vakit geciripözlem gidereceksin.. merak ettim.. dogdugunda kac grmdi melegin?

inşallah canımmmm
canım kızım 1160 gr doğdu ama doğduktan sonra kiloları düşüyomuş biraz ne kadar düştüğünü bilmiyorum şuanda 1206 gr olmuş allaha şükür kilo alıyo sağlığıda yerinde sadece kilosunu bekliyoruz artık

esim ben halledeerim sen bisey deme dedi.. yarin aradiginda söylicek bakalim.. onlara göre ben biraz lüks yasiyor gibiymisim.. eskiden böyle seylermi varmis.. o yüzden bisey isteme ben halledicem dedi kocis.. bakalim nolcak..

bak iste herkes masallah demez kem gözlü insanlarda var...sen söyleme kimseye..kendine de dert etme sütüm gitcek diye düsünürsen daha cabuk azalirmis...
cok iyi yapiosun düzenli sagmakla..böylece daha fazla üretim saglar vücutun...duru senden emmeye baslayinca dahada artar hatta

ay kiyamam ben ona.. en kisa zamanda toparlar merak etme sen.. bebek mamalari daha cabuk kilo yapiyor diyorlar ondan mamada vericeklerdir biz dogurmadanda sen evinde meleginle olucaksin insallah..4 saatte bir sütü sagmak gerekiyormus.. masallah canim.. sen kimseye söyleme sütün oldugunu..

esim ben halledeerim sen bisey deme dedi.. yarin aradiginda söylicek bakalim.. onlara göre ben biraz lüks yasiyor gibiymisim.. eskiden böyle seylermi varmis.. o yüzden bisey isteme ben halledicem dedi kocis.. bakalim nolcak..
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
banyo filesi mi lüksmüsss:roflol:
ne alaka yani herseyin kolayi cikiyo artik...
dedigim gibi ben 5 liraya aldim türkiyeden her yerde var yeterki almak istesinler

cnmm lohusasın sen sonuçtaa hassas olman çok normal karakızımm opuyorumnanaktan
moralini yüksek tutmaya çalış,bol bolda dinlen cnmm opuyorumnanaktan

ya kendimi çok iyi kolluyorum hatta dün kayınvalidemlere geldik orda kalıcaz bu hafta cunku burdan daha yakın hastane gidip gelmesi daha kolay inan burda o kadar iyi bakıyolarki allah razı olsun kayınvalidemden görümcemmden eşimden yatağa yatırıyolar ilgileniyolar falan ama ne bilim hasta gibi yatmakta sıkıyo beni ama kızım için iyi olacağım bir an önce iyileşeciğim o cıktığında turp gibi olmam lazım benim inşallah

maşallah canım onada
allahın izni ile bende kızımı en kısa zamanda kucağıma alacağım canımmmm ya

canim senin kendini iki kat kollaman gerekli lohusasin sonucta...hava sicak biel olsa belini sarili tut...dahada azmasin agrilarin...eger ilac kullanmak zorunda kalirsan sütünü etkiler mazallah

canım inan dediğin gibi kat kat giyiniyorum belimde tülbent sarılı ilaçkonusu zaten kafamı kurcalıyo diğer dr bana bir sürü ilaçverdi ama hiçbirini daha kullanmadım süte karışacak diye korkuyorum ama dr kullanman gerek dedi bebek dr na sordum kar zarar hesabı kullanarak kullan dedi bende kullanmıyorum nappim ya

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
banyo filesi mi lüksmüsss:roflol:
ne alaka yani herseyin kolayi cikiyo artik...
dedigim gibi ben 5 liraya aldim türkiyeden her yerde var yeterki almak istesinler

:roflol:aman bosverin kizlar.. hem esim yanimda biran bakarsa neler yaziyorum diye..yanarim:) konu degistirelimkaydirigubbakcemile3

aysecigim bak bende bide bundan var... normal bebek küvetinin icine yerlestiriyosun hatta istersen altinda vakumlu yapiskanlardan var normal küvetede yapisiyo..eger file bulamzlarsa sende bundan alirsin bu heryerde var...

biliyorum canim buda var aklimda eger bulamazlarsa bundan alicam.. dedigim gibi kendim arastirsam bi cok seyi alicamda.. elim kolum bagli böyle bisey yapamiyorumki.. toysrus babyone cok seyler var.. bebisimle gidicem artik.. yada yasak kalkarsa..esim arabayi yakin bi yere ceker.. gider gönlümce alirim bi kac bnisey..

mecbur kalmadikca kullanma..canina tak derse agrilarin alirsin ilac ama süte karsitigi bariz..senin sütünü azaltmasa biel kalitesini bozabilir ilaclar...

insallah yasak yakinda kalkar... doktorun hicmi disari cikmicaksin dedi sana yoksa dikkatli mi ol dedi...arabaya binmek sakincali olabilirde ebay de var bunlar ordan ismarlarsin olmazsa

evet canım mamalarla daha cabuk toparlayacak inşallah
canım bende 3-4 saatte bir sağıyorum zaten kimseye sölemiyorum kendi nazarı bile değermiiş annenin sağarken kendi kendime okuyorum ve her defasında 41 kere maşallah diyorum canımmm
soranlara allaha şükür cıktığı kadar yetiyo işte diyorum bende

söylemiyorumki zaten soruyo herkes sütün nasıl geliyomu falan diye allaha şükür diyorum bende
ayyy kıyaamam yavruma gelsinde emsin anneciğini ya

canlarım ben cıkayım hem yoruldum hemde gidip uzanayım birazdanda süt sağacağım
hepinizi cok seviyorum
kendinize çok iyi baın dikkat edin allaha emanet olun
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…