canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
bizde 2 tane mama istediler sadece tıbbi amaçlı kullanılıyo bu mamalar biri E proteini diğeri kalsiyumdu sanırım onları anne sütüne katıp daha hızlı kilo alımı sağlayacaklarmış birde kemik gelişimi için vereceklermiş o mamaları
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar allah hepinizden tek tek razı olsun dularınızıı eksik etmedinizi bizlerden allah hepinizi bir nefeste kurtarsın
kızlar ben fena şekilde üşütmüşüm sağ tarafımmda boşluğum derin nefes alırken bıçak saplanıyo gibi rahatsız ediyo beni birde öksürük nöbetleri tuttuki sormayın
ama inanın herşeye rağmen kızımı görünce tüm sıkıntımı unutuyorum
su boşluğumdaki ağrı gecse su torbası koyuyorum kociş krem sürüyo havlu ısıtıyo ama hala gecmedi nasıl üşüttüm bu kadar korunurken onuda bılmıyorum ya
sadece bana geliceksin simdilik dedi.. arabamiz bozuktu.. otobüs bile yasak dedi.. yürüyerek 10dk olan mesafeye bile taksi tutup gidiyorduk.. 35i atlat sonra yaavs yavas yürürsün dedi.. evde is yapmam dahi yasak.. az kaldi ama 50 günümüz kaldi sunun surasinda.. 20sini daha gecirirsem beni kimse tutamaz.. yürümezsem dogumda zorlascak cünkü..
hee güseldir ben çok severim balkan müzikleriniikız Ebişş pek gözel türkümüş haaaa :lepi: adamda ne gözel çaliii :lepi:
slm ayşecimmselam kizlar nasilsiniz? biz yeni iftarimizi yaptik..kocis mac bakiyo bende size bi bakayim dedim..
nann resimlerin virüslü demekkiidün akşam pc den virüsü temizleyende bi mühendisti emme gitti canım resimlerimi sildi
al sağa möhendis işte:roflol::roflol:
maaşallahh karakızımmm tez vakitte kucaklamk nasip etsin mevlam inşallahhcanlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
bizde 2 tane mama istediler sadece tıbbi amaçlı kullanılıyo bu mamalar biri E proteini diğeri kalsiyumdu sanırım onları anne sütüne katıp daha hızlı kilo alımı sağlayacaklarmış birde kemik gelişimi için vereceklermiş o mamaları
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar allah hepinizden tek tek razı olsun dularınızıı eksik etmedinizi bizlerden allah hepinizi bir nefeste kurtarsın
nbr kıslar
bugün pijama gecelik işini kısmen hallettim
korseli kilot aldım doğum sonrası için
bi polar sabahlık alıcam onuda boynerde beğendim
yarın alırım artık kısmet olursa
canlarımmmmmmm ben geldim hemde cok güzel haberlerle sizlere minik kızımdan güzel haberler teyzelerine selamlar kardeşlerine öpücükler getirdim bugün kızımı gördüm canım kızım 1206 kg olmuş dr bizi hiç üzmüyo annesi dedi antibiyotiği dün kesmişler sütüm fazla bile geliyomuş ona orda difrizde tutuyolarmış dr şuanda hiçbir sağlık probleminin olmadığını şuanda sadece gelişimini ve kilo alımını bekliyoruz dedi peki neden hala yoğun bakımda dedim gectiğimiz günlerde solunumla ilgili bir problem yaşadık biliyosunuz bunun için gözetim amaçlı burda tutuluyo merak etmeyin herşey gayet güzel gidiyo dedi
iyi hadi gözün aydıınnn
nerden aldın korseli kilot ben de alcam
ay benim sabahlığım penye ben de mi alsam polar sabahlık
boynere bakiimm bari ne kaa gıı??
ee pijamaları nerden aldın bakemm
kartanesü boynerde 59 tl canım çorap hediyeli
ama diz kapağına kadar çok güsel sportif
tabe ben biraz sırık olduğum için ne giysem diz kapağımda kalıo
tabiki dagiden aldım sayende canım kaydirigubbakcemile3
ay resmini çekip koyarım bi pijam bi gecelik
ikiside aynı desende en kaliteli dagiydi vallaha
hem kalında sıcacık kalıplarıdaçok güsel biraz tuzlu oldu ama napalım
kilotları komdan aldım göbek deliğine kadar bi krem bi siyah
ya polar sabahlık daha iyi kış ya canım sende öle yap
saol canım anam zor buldum bu antalyadagüle güle kullan canımmm
çek de koy pijamalarını gıı merak ettim valla bence de dagi pek güzeeelll vereliniortak
ay ben bakem o polara benim diz kapağımdan aşağıda kalıyodur zemuszemus
canım müsait olduğunda fotosunu cekıp koyar mısın bizde bakalım
aldığın korselı kilot mu yanı sadece korse değil demı
popo kısmı ferah bi kilot göbek kısmı dar
zaten ben göbek toplasın die aldım
şöyle düşün yüksek belli sadece göbek kısmı korseli kilot
tabi popo kısmı lastikleride sıkı ama göbek kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?