canım ben sadece pijama alt üst takımı 75 e aldım beğendiysen al bence 70 e 3 parça çok iyi yani bu fiyata şimdi bide sabahlık parası vericemkızlar ben bugün bi pijama beğendım kolları dantellı fln sabahlığı var bide.önünde dantelleri var ama kalanı saten değil 70 tl dediler.mavi ve pembe rengi vardı...napsam acaba yaa bikaçta şık parca mı olsun kı evde gelen misafirler olursa onu evde giymeyi düşünüyorum..
kızlar ben bugün bi pijama beğendım kolları dantellı fln sabahlığı var bide.önünde dantelleri var ama kalanı saten değil 70 tl dediler.mavi ve pembe rengi vardı...napsam acaba yaa bikaçta şık parca mı olsun kı evde gelen misafirler olursa onu evde giymeyi düşünüyorum..
canım ben sadece pijama alt üst takımı 75 e aldım beğendiysen al bence 70 e 3 parça çok iyi yani bu fiyata şimdi bide sabahlık parası vericem
anaam noldu zereeen biraz açıklama yapsanaaaaaiyi geceler kızlar
uzun zamandır giremiyorum... endişeli bir dönemdeyim.. pazartesi günü hastaneye yatmak gibi bir ihtimal var tahlil sonuçlarıma göre...
daha sonra görüşürüz
selam mileettttttttttttt
ama neen açıklama yapmadan gitti kiiiiiiiii :gitme:
iyı geceler kızlarrrrrrrrr........yaaaaa benım kocam kayınpederın adını koycak heralde yaaaa....ilk cocugum benım babamın ısmıydı ahmet berat buda memet olcak dıyo halam sorduda bugun daha bana bısey demedı ....napcamyaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?