2009 Kasm Anneleri

canım ben sadece pijama alt üst takımı 75 e aldım beğendiysen al bence 70 e 3 parça çok iyi yani bu fiyata şimdi bide sabahlık parası vericem

iyi geceler kızlar

uzun zamandır giremiyorum... endişeli bir dönemdeyim.. pazartesi günü hastaneye yatmak gibi bir ihtimal var tahlil sonuçlarıma göre...

daha sonra görüşürüz

canım ben sadece pijama alt üst takımı 75 e aldım beğendiysen al bence 70 e 3 parça çok iyi yani bu fiyata şimdi bide sabahlık parası vericem

bence de gıı sabahlıkla 70e bulduysan al bence vallaaa hihoyyyt

iyi geceler kızlar

uzun zamandır giremiyorum... endişeli bir dönemdeyim.. pazartesi günü hastaneye yatmak gibi bir ihtimal var tahlil sonuçlarıma göre...

daha sonra görüşürüz
anaam noldu zereeen biraz açıklama yapsanaaaaa
merakta bıraktıınn
selam mileettttttttttttt

selam datluummm nerdedin nan bu saate kaa

iyı geceler kızlarrrrrrrrr........yaaaaa benım kocam kayınpederın adını koycak heralde yaaaa....ilk cocugum benım babamın ısmıydı ahmet berat buda memet olcak dıyo halam sorduda bugun daha bana bısey demedı ....napcamyaaaaaaaaaaaaaaaaa

gitmedik göbek at gıcuhhhhhhhh :umursamaz:
ama gidecüükkk kızım allan izniynennnnnn taktık kafayaaaaaaaaaa delikafadulden

canım ilk çocuğun adı senin babansa ikincide de eşin kendi babasının adını koyma hakkına sahip bence

yaaaa onunda dayısı olmus askerde onun adı da ahmettı yaaa ama ben oglumu aylardır ömer mirzam dıye sevıyommmm napcam bılmıom ....cocukların adına bakın amet memet futbol takımı gıbı ıstemıyommmm ....ayyy bıde bu cıktı sımdı...bu arada ınegolde cılekın fabrıka satıs magazası var hersey yuzde atmıs ındırımlı hemde sımdı satılanlarda var ben ordan uyku setı yatak ortusu dolap halı calısma masası bebek uyku setı guneslık bır mılyara aldım harıka gercekten....

su gecelık meselesıde kafamı kurcaladı yaa burda hıc bısey yokkk...eskısehıre gıtcem pztsı ...orda bıldıgınız yer varmı yada marka nette alabılecegım ...bıde su kuvet nette varmı bebek ıcın

karakız canım gözünaydın ne güzel haberler getirmişsin bizeee
inş.yakın zamanda kavuşursun durumuza....

kızlar yaaa ben aynı gebe karılar gibi yürüyorum bu kalça ağrısı yüzünden
seke seke topallayarak bi acayip yürüyorum
eşim bayılıyoo bu halime ama bende çok acı çekiyorum
inş.çok uzun sürmez bu durum..

herkess pijamalarını almış vallaa bi ben kaldım sanırsam...
bende doğum hediye mi aldım heralde ilk bana nasip oldu...

anaam bu zeren neen böle yazdıda gitti hemen yaaa :sinifsinif: aklım kaldı valla ne tahlili acepp :sinifsinif:

elifsun kızz hade gözün aydınn opuyorumnanaktan ne aldı kociş hee de bakeem kaydirigubbakcemile3

maya valla seninde iş zormuş ama haklı cıkabilceğin bişede yok bencee yaa ilk oğlanın adı senin babanın adı olmasa neyse ama bu durumda kociş istemekte haklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…