anaam bu zeren neen böle yazdıda gitti hemen yaaa :sinifsinif: aklım kaldı valla ne tahlili acepp :sinifsinif:
elifsun kızz hade gözün aydınn opuyorumnanaktan ne aldı kociş hee de bakeem kaydirigubbakcemile3
offf bende endişenlendim valla pzrtsi bende gidicem doktora inş.bizde de bi sorun çıkmaz..
yaa canım baya pahalı bi hediye oldu amaaa olsunnn napimmm
çoktan beri istediğim hint işi bi kelepçe vardıı
alıcaktık kısmet olmamıştı
eşiimde düşünmüşşş saolsun illa o olsun dedi onu aldık
bende onu kıramadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
heee anladım kıramadın aldınn :roflol::roflol::roflol::roflol:
cnm benimm inşallah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim :Saruboceq::Saruboceq:
ayyy karakızım gelmiş...hem de ne güzel haberler getirmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zerene nolmuş yaa :sinifsinif: allahım bi iyi haber bi kötü haber :sinifsinif:
edacım aldıklarımızı yavaş yavaş kuruyoruz...kociş ben birden çok sevinirim de düşer bayılırım diye heralde hepsini birden kurmuyo lülülülülülü yaa bakma baya zaman alıyo...dün akşam şifonyeri kurduk bu akşam da karyolayı...yarın da gardırobu kurucaz...4 kapılı aldık dolabı o baya uzun sürücek akşam yapmaya cesaret edemedik adamcağız zaten 21:30 dan önce gelemiyo... yarın bi daha ikeaya gitmek istiyorum yatak falan bakıcam...bi de karyola kenarı için sünger şeyler oluyo ya koruma mı deniyo onlara orda düz renkleri vardı onlardan alıcam...
bi de bugün nette dolanırken gördüm karyolaların altına fırfır koymuşlar hoşuma gitti...öyle bişey yapabilirimben de...daha doğrusu annemyapar :kedi: bi bakın bakim beğenicek misiniz...
elifim güle güle kullan canım...
iyiki kırmamışsın adamcağızı :roflol::roflol::roflol:
ayyy karakızım gelmiş...hem de ne güzel haberler getirmiş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zerene nolmuş yaa :sinifsinif: allahım bi iyi haber bi kötü haber :sinifsinif:
edacım aldıklarımızı yavaş yavaş kuruyoruz...kociş ben birden çok sevinirim de düşer bayılırım diye heralde hepsini birden kurmuyo lülülülülülü yaa bakma baya zaman alıyo...dün akşam şifonyeri kurduk bu akşam da karyolayı...yarın da gardırobu kurucaz...4 kapılı aldık dolabı o baya uzun sürücek akşam yapmaya cesaret edemedik adamcağız zaten 21:30 dan önce gelemiyo... yarın bi daha ikeaya gitmek istiyorum yatak falan bakıcam...bi de karyola kenarı için sünger şeyler oluyo ya koruma mı deniyo onlara orda düz renkleri vardı onlardan alıcam...
bi de bugün nette dolanırken gördüm karyolaların altına fırfır koymuşlar hoşuma gitti...öyle bişey yapabilirimben de...daha doğrusu annemyapar :kedi: bi bakın bakim beğenicek misiniz...
baya ilerletmişisn canım işleriii hadi bakalım kolay gelsinnn
tez zmaanda bitirirsiniz inş...
çok hoş duruyo gerçekten fırfır olayı yapabliyosan yap bencede...
yaa ikeadan bişe almak hoştaa bu kurma işi işte biraz oyalayıcıı :kedi: benim kocişte bişey aldıkmı allahım bi görsen böylee hırs küpü oluyo bitirene kadar kaydirigubbakcemile3 puzzle gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy bu fırfırları biliyom cnm yaa bence sade yatağı inanılmaz çekici ve şirin bi hale sokuyoo bana sorarsan muhakkak yap deriimm :lepi:
yaparım yaa fırfır kolay...
bi tane de ufak bi masam vardı ona da yere kadar fırfırlı bi örtü diktirip karyolanın ayak ucuna koymayı düşünüyorum alt açma masası gibi kullanırım diyorum ya da yıkarken falan küveti koyarım üstüne...küvetin ayaklarından almadım biraz dingil duruyo gibi geldi bana yerde de beli kopar insanın heralde...
şimdi benim odanın badanası uçuk pembe, algidanın çilekli dondurması var yaaa aynı o renkkk :asigim: mobilyalar da beyaz... sizce bu masa örtüsüyle karyolanın fırfırını kendinden desenli beyaz bi kumaştan mı yaptırayım yoksa pembeli falan minik çiçekli ya da ekoseli mi ne dersiniz ????
ayy size sormadan da bi iş yapamaz oldum iyi mi sırnaşık şey
ayyyy şimdi sen öyle deyince o hali geldi eşimin
gözümünönüne kaydirigubbakcemile3
hani bu kutular felan varya içine cd felan koymak içinn
onu yapmak için bile bi ter atmıştı ki sormaa kaydirigubbakcemile3
bu erkeklerin hepsi aynı demek çok komikler yaaa...yazıkkk
yaparım yaa fırfır kolay...
bi tane de ufak bi masam vardı ona da yere kadar fırfırlı bi örtü diktirip karyolanın ayak ucuna koymayı düşünüyorum alt açma masası gibi kullanırım diyorum ya da yıkarken falan küveti koyarım üstüne...küvetin ayaklarından almadım biraz dingil duruyo gibi geldi bana yerde de beli kopar insanın heralde...
şimdi benim odanın badanası uçuk pembe, algidanın çilekli dondurması var yaaa aynı o renkkk :asigim: mobilyalar da beyaz... sizce bu masa örtüsüyle karyolanın fırfırını kendinden desenli beyaz bi kumaştan mı yaptırayım yoksa pembeli falan minik çiçekli ya da ekoseli mi ne dersiniz ????
ayy size sormadan da bi iş yapamaz oldum iyi mi sırnaşık şey
yaa ikeadan bişe almak hoştaa bu kurma işi işte biraz oyalayıcıı :kedi: benim kocişte bişey aldıkmı allahım bi görsen böylee hırs küpü oluyo bitirene kadar kaydirigubbakcemile3 puzzle gibii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy bu fırfırları biliyom cnm yaa bence sade yatağı inanılmaz çekici ve şirin bi hale sokuyoo bana sorarsan muhakkak yap deriimm :lepi:
sen bizi bi görsen ben eğilip kalkamayan tombalak bi tip sandalye tepesinde elimde kitapçıkakıl veriyorum o garibim yerlerde sürünüyo :roflol::roflol::roflol:
hayır bi de bu kadar eziyet çekiyoruz bari ucuza mal etseydik di mi ...onu da beceremedik :lepi:
iyi geceler kızlarr bugun pek gelemedim yaa nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?