2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol: vah vah vahhhh :roflol::roflol: ayy gözümde canladı garibiimm :roflol::roflol:
valla en sonada en zoru kalmış heee 4 kapaklı dolapp -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Kenyaam hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan

biraz yuruyus yaptım lcw ya gittim bişicik yoktu
sonra anneme gittim
oradan halama gittik
boyuna gezdim yani :)
gozlerim yanıyo yaaa

oohh ne güzel gezmişsin canım ...bizim burda yağmur göz açtırmadı valla ben ekmek almaya bile gidemedim... öyle fena yağdı ki.. önümüzdeki hafta her gün dışardayım kimse tutamaz artık beni :lepi:

biraz yuruyus yaptım lcw ya gittim bişicik yoktu
sonra anneme gittim
oradan halama gittik
boyuna gezdim yani :)
gozlerim yanıyo yaaa

ohhh ne güzel yaa sen bol bol yürüyüş yapıyosunnn
ben gerçekten çok az yürüyorum ççok üzülüyorum yaa

lcw da nasıl bişey bulamadın ki demekki şube şubee değişiyoo
ben bizim burdakilere bayıldımmm
bi minik minik montlar kot etekler ciciler var aşık oldum resmen
ama bayramdan sonra indirime girer diye o zaman almayı düşünüyorum..

mevlüt takımınıda çıkartmışsın aradan ohhhh
o benim aklımdan tamamen çıkmıştı
şimdi oda girdi işin içine
. :uhm:

bende bütün gün yağıcak sandım ama bizim burda yağmadı
çok ilginç yaaa demek semt semt yağdı...

bende ıslandım canım bayaa yagdı ama gene beni gezmekten bırakamadı :kedi:
ıstanbulda cok yagıyor ama cıkma sen toptan cıkarsın sonra zemuszemus
ayy gözlerim cok kotu oldu yaa uyku akıyo resmen ben yatayım yarın Allahın izniyle gorusuruz ii gecelerrrropuyorumnanaktan

bizim burda bile dünden beri hiç durmadı yaaa :sinifsinif: deli oldum bende 2 gündür evdeyimm heç alışık olduğum bi durum deell :sinifsinif: ama yarın kimse tutamaz beniiiii nasipse atlıcam arabaya yağmur felan vız gelir gezicem kaydirigubbakcemile3

canım hergun yuruyus yapmaya calısıyorum ama bu benim en kotu halim yani sporcu birine bu kadar yuruyus az aslında :kedi:
valla kız bebiş kısmında bişi yoktu bi dediğin gibi kot etekler vardı belki cesiti cogaltırlar sonra
dün acıldı bizim burda lcw
evet mini damlanınkini begenmiştim hiç sölemedim begendim falan diye gitmiş almıs annem cokta sevindim içime sindi yani :)

kızlarr bende yatayım ziraa yağmur şiddetlendii :sinifsinif::sinifsinif: kocişime sarılmam lazım acilenn :sinifsinif:

millettttttttttt nerdesünüz nannnnnnnn saat 12 oldu beeeeeeeeee laelaelaelaelae

bende neen bu meretin başındaysamm evim uçuş modundaaa abuuu yatak odasında bazayı açtırdım kocişe bakam dedim kışlıklarda neler var içine sığabildiğim bi kaç parça bişi buldum nan kaydirigubbakcemile2 tabi heryer darma duman oldu orayı toplicumm :kedi: sabah sabah 2 makine çamaşır yıkadım sepette duruylar küçük odada onnarı asacummm salon zate kendinden geçmiş mutfakta öle allahtan evde başka oda yokk :roflol::roflol::roflol:
ama hiç kalkasım yok yaaaaaaaaa yerimden hoff -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…