edacım sorma biz de ilk defa aldık...benimki daha eşyaları eve getirmeden sinir küpü oldu ikea macerası burda son bulmuştur diyip durdu...alması bi dertmiş taşıması başka dert..nakliyeye verdik gerçi ama oraya gidene kadar anası ağlıyo zaten insanın :teytey: bebiş için olmasa hayatta ikna edemezdim olduğu yerde bırakır gelirdi ... şimdi hem ben üzülmiyim diye hem de kızı için alıyoruz diye pek sesini çıkarmıyo...
ama kutuları inat etti benim dediğim yere koymadı eve gelince şimdi her gece karanlıkta onlara çarpıyo söylenip duruyo:roflol::roflol::roflol: bir an önce kurmak istiyo o yüzden...sen bizi bi görsen ben eğilip kalkamayan tombalak bi tip sandalye tepesinde elimde kitapçıkakıl veriyorum o garibim yerlerde sürünüyo :roflol::roflol::roflol:
hayır bi de bu kadar eziyet çekiyoruz bari ucuza mal etseydik di mi ...onu da beceremedik :lepi:
hosbulduk unicim
yok almadım ben bişi
annemle yüz ortusu sipariş verdik iğne oyası
bide ene annem mevlüd takımı almıs gelinlik gibi :)
iyiyiz canım sen nasılsın neler yaptın bugün peki?
biraz yuruyus yaptım lcw ya gittim bişicik yoktu
sonra anneme gittim
oradan halama gittik
boyuna gezdim yani :)
gozlerim yanıyo yaaa
biraz yuruyus yaptım lcw ya gittim bişicik yoktu
sonra anneme gittim
oradan halama gittik
boyuna gezdim yani :)
gozlerim yanıyo yaaa
oohh ne güzel gezmişsin canım ...bizim burda yağmur göz açtırmadı valla ben ekmek almaya bile gidemedim... öyle fena yağdı ki.. önümüzdeki hafta her gün dışardayım kimse tutamaz artık beni :lepi:
oohh ne güzel gezmişsin canım ...bizim burda yağmur göz açtırmadı valla ben ekmek almaya bile gidemedim... öyle fena yağdı ki.. önümüzdeki hafta her gün dışardayım kimse tutamaz artık beni :lepi:
ohhh ne güzel yaa sen bol bol yürüyüş yapıyosunnn
ben gerçekten çok az yürüyorum ççok üzülüyorum yaa
lcw da nasıl bişey bulamadın ki demekki şube şubee değişiyoo
ben bizim burdakilere bayıldımmm
bi minik minik montlar kot etekler ciciler var aşık oldum resmen
ama bayramdan sonra indirime girer diye o zaman almayı düşünüyorum..
mevlüt takımınıda çıkartmışsın aradan ohhhh
o benim aklımdan tamamen çıkmıştı
şimdi oda girdi işin içine. :uhm:
kızlarr bende yatayım ziraa yağmur şiddetlendii :sinifsinif::sinifsinif: kocişime sarılmam lazım acilenn :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?