2009 Kasm Anneleri

herkesee iyi pazarlarr
tabii kimseler yokk
millet kocişini almışş takmış kolunaa geziyoooo kaydirigubbakcemile

haklısın tuba herkes kocasını alıyo koluna geziyo valla bizimki calısıyo bende anneme gidiyorum badana yapıyo bende bi yemek yapayım ona
ordan girerrim hade optum

slm kızlar nasılsınız.pek kımsecıkler yok galıba....
bende evdeyım bugün sadece akşama kayınvalideye yemeğe gitcez..koçişde işten geldı uyuyo bende gene tv ve pc başındayım....

slm kıslar bende geldim
gerçi kocişi ekliyom birazdan carrefoura gidecez
istanbulda yine yağmur var karardı hava
bugünde pek kimse girmiyo sanırsam
dün ne etmişler öle bir gevezelik bir gevezelik hafta içi bu kadar kalabalık olmuydi beee
ben de hastane için bebek şeylerini bitirdim bir türlü kendime başlayamadım
az önce de hastane evraklarını dosyaladım bir güzel hazır olsun dedim
pet alma zamanı geldi hamileyim deyü kardeşlerimime verrdim ne evde normalde bulundururdum. çantama koymak için alam bir paket bugün
meleğimsen ne yaptın cnm

napayım tatlım ya evdeyım öle oturup duruyorum.hiçbişeye dokunasım yok...burda hava açıldı bıraz güneş çıktı hemen ...
ya bızım evdede yok bende ilk çıktığımda alayım da evde bulunsun ped...
ay buarada 30 haftalık olmuşum yaaa..30lara gectık şükür...:sm_cool:

ayy ne gezmesi yaaa bende temizlik yapıyom hof yoruldum su gibi terledim nan
bitsede kendimi banyoya atsammmmmm

kıızzlaarrr nerdesiniz ayyyy walla her yanım sızım sızım sızlıyooo temizlik bitti ama ben de bittimmm kız bide yardımcı geldi emme memnun kalmadım gııı ben eyi zamanımda çok daha fazla iş görüyodum oysa bu gün iş yetişmedi toz alamadık mesela vitrinlerin içini silemedik ayy hayırlısıyla doğuriimde kendim yapiim işimi

ayyyyyy canım yaa kolay gelsin.bende sevmiyom bu yardıma gelen kadınların işini.içime sinmiyo.bian önce bitsin diye şapur şupur yapıyolar sankim.ayyy neyse hayırlısıyla doğurda yaparsın

ebişş gıı annem bi tane kadın bullmuş çookk memnun kalmış her bi işi yapmış iftara bi yere gitmesi gerekio die banyoyu yarım bırakmış kadın özür dileye dileye bi hal olduu
bende onu alacum doğum öncesi kaydirigubbakcemile2
ama bugun geberdim resmen nan bütün evi timizledim bi başıma 2 makine çamaşır yıkandı astım
bi ütü kaldı onuda yapmicam yaa ölcem sırt ağrısındannnnnn :sinifsinif:

ya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben

Slm şekerlerr a.s.
bu ne kızz kimseciklerin sesi çıkmamış bugünn kaydirigubbakcemile3
Biz bugün bütün gün kocişimlen gezdik evde kaldığım iki günün acısını çıkardımm kaydirigubbakcemile3
şimdi girdik kapıdan meraklan daldım emme maşalahha pek bişe kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3
Zeytünüm gene döktürmüşsünn çercevene bayıldımm akannehir

desene allah nasip ederse aynı zamanlarda doğurcaz senle biz
sağlıcakla bi kucağımıza alsak da rahatlıycaz artık cnm
bugün carrefourdan molped aldım cnm hemide 1 alana 1 bedava ikili paket vardı onu aldım
uzun kanatlı aldım birini sanırsam ilk zamanlarda uzun kullanmak lazım gibi geldi bana
bazıları kalından kullan diyolar ama ben kullanamam rahat edemem gerekirse
sık sık değiştiririm ince olsun daha iyi
ya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben

kızım yorma bu kdr kendini.aynen bende fazla yorulunca sırt ağrısından duramıyom
bu zamanlarda aslında yormamk lazım
bende bugüne kdr hiç temizlikçi çağırmadım eve
benim içim sinmez ki
bide ona tarif edeceğime kendim yaparım daha iyi
son ayımda ne yaparım bilmiyom
artık kociş yardımcı olur bişekilde

edacım saol cnmopuyorumnanaktan
ben de bugün kocişle carreforua gittik
ama bopuyorumnanaktanu ne kalabalık
inanırmısın alışveriş yapacak sepet bulamadım
gören kapışıyo valla
yarım saat sepet için bekledik oda birinin peşine takılınca tabi
millet son hafta sonu diye deli gibi alışveriş yapıyo
eeee kasa sırasını da sen düşün artık tansiyonum düştü
biri de sıra verem demedi anlayışsızlar ne olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…