edacım saol cnmopuyorumnanaktan
ben de bugün kocişle carreforua gittik
ama bopuyorumnanaktanu ne kalabalık
inanırmısın alışveriş yapacak sepet bulamadım
gören kapışıyo valla
yarım saat sepet için bekledik oda birinin peşine takılınca tabi
millet son hafta sonu diye deli gibi alışveriş yapıyo
eeee kasa sırasını da sen düşün artık tansiyonum düştü
biri de sıra verem demedi anlayışsızlar ne olcek
iyi aksamlar kizlar. ne var ne yok?
bizim evlilik yildonumumuz bugun. baba ogul stadta fener-bursa macini seyrederek kutluyorlar.kaydirigubbakcemile3
bende evde kizimla sessizligin tadini cikariyorum. napalim cocuk olunca oncelik hep onlarin, ogrenceksiniz.zemuszemus
edacım saol cnmopuyorumnanaktan
gören kapışıyo valla
kimse yok mu gıı
anam ebişnan cerenimo temizlik yapmış yorulmuş datlularım kıyamam size :sinifsinif:
biz de dün yaptık bişiler kocişimnan bugün de çıktık eksikleri aldık, kraftın ana kucağını aldık 13 kga kadar arabaya da bağlaniimiş bebişimizi hastaneden çıkarken ona koyacaz gari opuyorumnanaktan oto koltuğunu sonra almaya karar verdik bi de deterjanımı aldım 2 makina çamaşır yıkadım astım bebişimin kıyafetlerinii zemuszemus emme daha 3 makina daha olcek örgülerle beraber anam ne zor gıı minik minik asması aksilik bu ya o kaa sıcaklarda yıkamadık şimcik hava nemli serin kurumak bilmii çamaşırlar şunnar kurusa diğerlerini yıkıcam mafoldumben ütülemesi nolcak bilmeem
ha bi de şifonyerimizi aldıık emme daha kuracaaz
bizim evlilik yildonumumuz bugun. baba ogul stadta fener-bursa macini seyrederek kutluyorlar.kaydirigubbakcemile3
bende evde kizimla sessizligin tadini cikariyorum. napalim cocuk olunca oncelik hep onlarin, ogrenceksiniz.zemuszemus
ayyy ben tansasta çalıştım 7 yıl zeytünüm bu bayram arifelerinde büyük marketler nasıl oluyo iyi bilirim cnmm :kedi: bu anlayıssız memlekette bi kişi çıkarmıki sana sırasını versiinn :mymeka:
ayy valla ebişimdee cerenimoda dağıtmıış bugün kendini baksanaa -tatlicadiarzu-
kızz bağa bakk sokağa asmadın demi bebenin esyalarınılmaz: lmaz:
amanıınnn bunu 7 ay önce söleseydin yaa kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun o zamaaan
nice yıllara canım kocişin ve çocuklarınla sağlıklı huzurlu
nice senelere wannamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bağa baakkk gitgide değer düşüyy dün gümüştü bugünde bakır oldu nan :roflol::roflol::roflol:
aynenn bacımm belim kitlendi kaldım yerimde mafoldumbenebişş gıı annem bi tane kadın bullmuş çookk memnun kalmış her bi işi yapmış iftara bi yere gitmesi gerekio die banyoyu yarım bırakmış kadın özür dileye dileye bi hal olduu
bende onu alacum doğum öncesi kaydirigubbakcemile2
ama bugun geberdim resmen nan bütün evi timizledim bi başıma 2 makine çamaşır yıkandı astım
bi ütü kaldı onuda yapmicam yaa ölcem sırt ağrısındannnnnn :sinifsinif:
walla şu ağrılar daha da şiddetlenmeden doğururuss inşalahhya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben
nann 31+6 sın saatler kaldı 32 ye hakkettin mii o işi ? annadın sen onu :jeyyar::jeyyar:Slm şekerlerr a.s.
bu ne kızz kimseciklerin sesi çıkmamış bugünn kaydirigubbakcemile3
Biz bugün bütün gün kocişimlen gezdik evde kaldığım iki günün acısını çıkardımm kaydirigubbakcemile3
şimdi girdik kapıdan meraklan daldım emme maşalahha pek bişe kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3
Zeytünüm gene döktürmüşsünn çercevene bayıldımm akannehir
canısı ben de ilk kez aldımm dr. dün iş yapmayı yassaqladı bu gün sırf ortalıkta dolandım bi de iş yapsaydım abaooww bi de cesaret edemem şu saatten sora cnm be nasıl taburelerün üstüne çıkiimde fayansları dolapları siliim bi dengemi kaybetsem.... Allah korusun hiç yoktan iidir kadın tutmak, ha ama sana yardıma gelcek birileri varsa ne güsell ama bende kim kimse yokkkk yardım edecekk mafoldumbendesene allah nasip ederse aynı zamanlarda doğurcaz senle biz
sağlıcakla bi kucağımıza alsak da rahatlıycaz artık cnm
bugün carrefourdan molped aldım cnm hemide 1 alana 1 bedava ikili paket vardı onu aldım
uzun kanatlı aldım birini sanırsam ilk zamanlarda uzun kullanmak lazım gibi geldi bana
bazıları kalından kullan diyolar ama ben kullanamam rahat edemem gerekirse
sık sık değiştiririm ince olsun daha iyi
kızım yorma bu kdr kendini.aynen bende fazla yorulunca sırt ağrısından duramıyom
bu zamanlarda aslında yormamk lazım
bende bugüne kdr hiç temizlikçi çağırmadım eve
benim içim sinmez ki
bide ona tarif edeceğime kendim yaparım daha iyi
son ayımda ne yaparım bilmiyom
artık kociş yardımcı olur bişekilde
hee gı yorulduk falla bacımm senin kızın 5 makinalık ne kıyafeti v ar ki abaooww benim ki en çok 2 makine olur oda renkli beyaz ayırcam die yaneekimse yok mu gıı
anam ebişnan cerenimo temizlik yapmış yorulmuş datlularım kıyamam size :sinifsinif:
biz de dün yaptık bişiler kocişimnan bugün de çıktık eksikleri aldık, kraftın ana kucağını aldık 13 kga kadar arabaya da bağlaniimiş bebişimizi hastaneden çıkarken ona koyacaz gari opuyorumnanaktan oto koltuğunu sonra almaya karar verdik bi de deterjanımı aldım 2 makina çamaşır yıkadım astım bebişimin kıyafetlerinii zemuszemus emme daha 3 makina daha olcek örgülerle beraber anam ne zor gıı minik minik asması aksilik bu ya o kaa sıcaklarda yıkamadık şimcik hava nemli serin kurumak bilmii çamaşırlar şunnar kurusa diğerlerini yıkıcam mafoldumben ütülemesi nolcak bilmeem
slm wannamm tebrikler nice senelere inşallaahhiyi aksamlar kizlar. ne var ne yok?
sagolun sekerler, Rabbim sizlere de yavrularinizla kutlamayi nasip etsin.opuyorumnanaktan
sagol tatlim.
kizim hamile kaldigimdan beri adamin gordugumu var ki deger bicsin. adam gormeye gormeye deger bicemez oldu. ben napim.kaydirigubbakcemile3
slm wannamm tebrikler nice senelere inşallaahh
kıızzlaarrr nerdesiniz ayyyy walla her yanım sızım sızım sızlıyooo temizlik bitti ama ben de bittimmm kız bide yardımcı geldi emme memnun kalmadım gııı ben eyi zamanımda çok daha fazla iş görüyodum oysa bu gün iş yetişmedi toz alamadık mesela vitrinlerin içini silemedik ayy hayırlısıyla doğuriimde kendim yapiim işimi
ya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben
amiiiiiiiiin.benim evlilik yıldönümümde bebişim 3,5 aylık olcak allah izin verirse
aynenn bacımm belim kitlendi kaldım yerimde mafoldumben
walla şu ağrılar daha da şiddetlenmeden doğururuss inşalahh
nann 31+6 sın saatler kaldı 32 ye hakkettin mii o işi ? annadın sen onu :jeyyar::jeyyar:
canısı ben de ilk kez aldımm dr. dün iş yapmayı yassaqladı bu gün sırf ortalıkta dolandım bi de iş yapsaydım abaooww bi de cesaret edemem şu saatten sora cnm be nasıl taburelerün üstüne çıkiimde fayansları dolapları siliim bi dengemi kaybetsem.... Allah korusun hiç yoktan iidir kadın tutmak, ha ama sana yardıma gelcek birileri varsa ne güsell ama bende kim kimse yokkkk yardım edecekk mafoldumben
hee gı yorulduk falla bacımm senin kızın 5 makinalık ne kıyafeti v ar ki abaooww benim ki en çok 2 makine olur oda renkli beyaz ayırcam die yanee
slm wannamm tebrikler nice senelere inşallaahh
kizim hamile kaldigimdan beri adamin gordugumu var ki deger bicsin. adam gormeye gormeye deger bicemez oldu. ben napim.kaydirigubbakcemile3
nann 31+6 sın saatler kaldı 32 ye hakkettin mii o işi ? annadın sen onu :jeyyar::jeyyar:
hee gı yorulduk falla bacımm senin kızın 5 makinalık ne kıyafeti v ar ki abaooww benim ki en çok 2 makine olur oda renkli beyaz ayırcam die yanee
ayy insanlar çok vicdansızlaştı ya yazzık biri sıra vermedi yane yuhhhedacım saol cnmopuyorumnanaktan
gören kapışıyo valla
kaça aldın ana kucaanı cnm? güle güle kullan akldıklarını deterjan hngi marka kaç tl ve nerden axldın cicimm?kimse yok mu gıı
birlikte nice senelere wannacım a.s.
yaavv ben kendimi dana gibi hissediyorum bu ara...hiç bişey de yakışmıyo sanki...yazın elbiseydi tayttı iyiydik..şimdi ne giycez hadi biraz daha soğusa gene taytla elbiseyle çizme falan giyeriz ama pantolon giyince kendimi çok tipsiz hissetmeye başladım yaa...:sinifsinif::sinifsinif:
:roflol: doğru diyon gııı :roflol:
yoh nann :sinifsinif::sinifsinif: yanasmii adamm dedim bakk son sans yok dedi istemimmm :sinifsinif::sinifsinif: keyfibili gayrıı ben nedeemm lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?