2009 Kasm Anneleri

kimse yok mu gıı
anam ebişnan cerenimo temizlik yapmış yorulmuş datlularım kıyamam size :sinifsinif:
biz de dün yaptık bişiler kocişimnan bugün de çıktık eksikleri aldık, kraftın ana kucağını aldık 13 kga kadar arabaya da bağlaniimiş bebişimizi hastaneden çıkarken ona koyacaz gari opuyorumnanaktan oto koltuğunu sonra almaya karar verdik bi de deterjanımı aldım 2 makina çamaşır yıkadım astım bebişimin kıyafetlerinii zemuszemus emme daha 3 makina daha olcek örgülerle beraber anam ne zor gıı minik minik asması aksilik bu ya o kaa sıcaklarda yıkamadık şimcik hava nemli serin kurumak bilmii çamaşırlar şunnar kurusa diğerlerini yıkıcam mafoldumben ütülemesi nolcak bilmeem
ha bi de şifonyerimizi aldıık emme daha kuracaaz

iyi aksamlar kizlar. ne var ne yok?

bizim evlilik yildonumumuz bugun. baba ogul stadta fener-bursa macini seyrederek kutluyorlar.kaydirigubbakcemile3

bende evde kizimla sessizligin tadini cikariyorum. napalim cocuk olunca oncelik hep onlarin, ogrenceksiniz.zemuszemus

zeytin gıı ben de gecelerden aldım pedi hani orkidde böle damlaynan gösteriyo şiddeti en yoğun olandan aldım incelerden bi topicte hasta bezi mutlaka lazım diiler bi hastaneye sorcam bakalım vermiolarsa alam diyom bi paket
sen nettin genen nan çerçeve falan hemen koşup bakkiim

anacim, pazarin gunu gidilirmi oyle yerlere? normalde bile hafta sonu hic gitmem carrefoura falan, heleki bayram haftasi. iyi kurtulmusun yine.kaydirigubbakcemile3

amanıınnn bunu 7 ay önce söleseydin yaa kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun o zamaaan

ayyy ben tansasta çalıştım 7 yıl zeytünüm bu bayram arifelerinde büyük marketler nasıl oluyo iyi bilirim cnmm :kedi: bu anlayıssız memlekette bi kişi çıkarmıki sana sırasını versiinn :mymeka:

ayy valla ebişimdee cerenimoda dağıtmıış bugün kendini baksanaa -tatlicadiarzu-
kızz bağa bakk sokağa asmadın demi bebenin esyalarını lmaz:lmaz:

nice yıllara canım kocişin ve çocuklarınla sağlıklı huzurlu

nice senelere wannamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bağa baakkk gitgide değer düşüyy dün gümüştü bugünde bakır oldu nan :roflol::roflol::roflol:

balkondaki çamaşırlığa astım bi miktarını bi miktarı da odada :1ninca: olmamı gıı?

amanıınnn bunu 7 ay önce söleseydin yaa kaydirigubbakcemile3
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun o zamaaan

nice yıllara canım kocişin ve çocuklarınla sağlıklı huzurlu

sagolun sekerler, Rabbim sizlere de yavrularinizla kutlamayi nasip etsin.opuyorumnanaktan

nice senelere wannamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bağa baakkk gitgide değer düşüyy dün gümüştü bugünde bakır oldu nan :roflol::roflol::roflol:

sagol tatlim.

kizim hamile kaldigimdan beri adamin gordugumu var ki deger bicsin. adam gormeye gormeye deger bicemez oldu. ben napim.kaydirigubbakcemile3

aynenn bacımm belim kitlendi kaldım yerimde mafoldumben
ya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben
walla şu ağrılar daha da şiddetlenmeden doğururuss inşalahh
nann 31+6 sın saatler kaldı 32 ye hakkettin mii o işi ? annadın sen onu :jeyyar::jeyyar:
canısı ben de ilk kez aldımm dr. dün iş yapmayı yassaqladı bu gün sırf ortalıkta dolandım bi de iş yapsaydım abaooww bi de cesaret edemem şu saatten sora cnm be nasıl taburelerün üstüne çıkiimde fayansları dolapları siliim bi dengemi kaybetsem.... Allah korusun hiç yoktan iidir kadın tutmak, ha ama sana yardıma gelcek birileri varsa ne güsell ama bende kim kimse yokkkk yardım edecekk mafoldumben
hee gı yorulduk falla bacımm senin kızın 5 makinalık ne kıyafeti v ar ki abaooww benim ki en çok 2 makine olur oda renkli beyaz ayırcam die yanee
slm wannamm tebrikler nice senelere inşallaahh

amiiiiiiiiin.benim evlilik yıldönümümde bebişim 3,5 aylık olcak allah izin verirse

ayy hepimiz aynı kafadanız yaa millete laf anlatana kadar kendim yaparım daha iyi diyoruz sonra da canımız çıkıyo...
amaan salı günü de bana gelicek hem de yabancı bi kız... kayınvalidem aylık anlaşmış şimdi onu diil de başkasını çağırırısam ona da tirp yapar yoksa benim çalışırken aldığım çok iyi bi teyze vardı ... iyice alışmıştı herşeyi yapıyodu ben demeden...

ya iki işlensem hemen sırtım ağrıyo akabinde kuyruk sokumu ve bel sora kasıklarıma sancı giriiii karnım top gibin oliyy mafoldumben

off ben de aynen öyleyim yaa... bi de yorulunca sanki çocuk bi yere toplanıyo top gibi bişey oluyo karnımda...

birlikte nice senelere wannacım a.s.

yaavv ben kendimi dana gibi hissediyorum bu ara...hiç bişey de yakışmıyo sanki...yazın elbiseydi tayttı iyiydik..şimdi ne giycez hadi biraz daha soğusa gene taytla elbiseyle çizme falan giyeriz ama pantolon giyince kendimi çok tipsiz hissetmeye başladım yaa...:sinifsinif::sinifsinif:

battaniyeler, alt açma havlular falan 1 makina oldu, bi de koyular var yaza aldıklarım falan onnar bi makina oldu
beyazlarla az daha renklileri ayırdım 1er makina da onnar bi de örülenler var bi dünya onnar büyük ve yıkanmış ama dalinle yıkanmamıştır ondan bi daa yıkıcaam zemuszemus
ben de şaşırdım nan ne çıktı bu kaa

kizim hamile kaldigimdan beri adamin gordugumu var ki deger bicsin. adam gormeye gormeye deger bicemez oldu. ben napim.kaydirigubbakcemile3

:roflol: doğru diyon gııı :roflol:

yoh nann :sinifsinif::sinifsinif: yanasmii adamm dedim bakk son sans yok dedi istemimmm :sinifsinif::sinifsinif: keyfibili gayrıı ben nedeemm lülülülülülü

nan ebişş battaniyeler felan kalın onnarıda hepsi birmi atacun delüü 2 makinalan bitmez aslaaa lmaz:

ayy insanlar çok vicdansızlaştı ya yazzık biri sıra vermedi yane yuhhh
kaça aldın ana kucaanı cnm? güle güle kullan akldıklarını deterjan hngi marka kaç tl ve nerden axldın cicimm?

sagol tatlim.opuyorumnanaktan

yaa, ayni sorunu bende yasiyorum. ozellikle alt olarak hep yazlik almisim. sadece bir kot almistim, oda sikiyo artik giymek istemiyorum. son iki ay icin bir pantolon uydurayim bari, kaldim kaprilerle.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…