2009 Kasm Anneleri

he yaaa şişti kafam hele evi görsen savaş alanı gibiydi nan pppöööffffffff yarın evi anca toplarım ben yaaaaaaaaaaa
ben sarma sardım 2 tencerelik asma yaprağından 2 tencerelik daha var yaprak onlarıda fırsatını bulunca saracam koyacam canım

yaaa sezeryan olursa hasta bezine gerek yok çünkü az kanama oluyosun normal olursa bilemem
huggiesin bezini ben hiç sevmiyorum çok kalın oluyorlar

ayyyy ne güzel kızzz bakar bakar durusun gariii kaydirigubbakcemile3
ben almıcam bakalım hasta bezii bebişin bezinden kocamm kaydirigubbakcemile3

valla benim annem sarıyo bana gelince koyuyom dolaba bişecik olmuyo kızz gayette lezzetli oluyo :lepi:
yarın kızlar lahana ve yaprak sarcakmış ben sarmaya yardım etmicemde yemeye yardım ederimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben sigara böregi sardım cnm hiç değilse onu koy sende poğacayı bilemem ama oda süper bi çeşit acil gelenler için kaydirigubbakcemile5

yaaa banada arkadaş güzel olmuyo felan dedi ama hiç yopktan iyidir bebkle nasıl saralım kışın kim uğraşacak
poğaçayı denemedim canım ilk defa duydum

yaaa sezeryan olursa hasta bezine gerek yok çünkü az kanama oluyosun normal olursa bilemem
huggiesin bezini ben hiç sevmiyorum çok kalın oluyorlar

o zaman simdiden almanın anlamı yok hasta bezini gerek olursa aldırırım esime ben kendim kullanayım diyordum o deneme bezlerini
bebiş için aldım zaten on tane bez denemesin bebiş ben kullanıp bitireyim :)

yaaa banada arkadaş güzel olmuyo felan dedi ama hiç yopktan iyidir bebkle nasıl saralım kışın kim uğraşacak

ben koyuyom kızz ne bilem güzel oluyo sarma yavv naniknaniknaniknanik
bende poğaca duymadımda benim komsu izmirde ucuz diye kuru pasta alıyo bikaç kilo onu koyuyo :roflol: sonra çıkarıyo tabaklara yarım saate yumuşuyo taze gibin oluyo vallaa :roflol::roflol:

sigara boregi yapıcam canım bende bir ay annemdeyim ama sonucta banada gelenler olacak o zaman cıkartır kızartırım
sarmayıda bakalım zaman olursa deneriz bi pişirimlik anemle artık
pohaca ilginç geldi bana ama halam cok begenmiş denemek istiyorum

dediğin gibi hiç yoktan iyidir canım
bende bu gece halamdan duydum cok güzel oluyo deyince denemek istedim

yaa annendede olsan eve gelcen sonuçta 2 komsu gelince hazır bişe olsun demii kaydirigubbakcemile3
poğacayıda sen dene bize haber et güzel olusa koyalım vereliniortak

Arkadaşlar alınan biligilere göre Rus Hackerlar Tarafından Windowsa Yönelik Saldırıların En Büyüğü Bugün Yaşanıyor Ve Tüm Online Olan Msn lere Virüs Gidiyor... ..Msnleri kapayın...

anaaaa :1shok::1shok::1shok: kızlarr arkadasım var bilgisayarcı o yazmış nan faceyee :1shok:
benim msn gittim şimcikkkk baksana yazamiimmmm senağlama

yaa annendede olsan eve gelcen sonuçta 2 komsu gelince hazır bişe olsun demii kaydirigubbakcemile3
poğacayıda sen dene bize haber et güzel olusa koyalım vereliniortak

çat lak kötü olursa kenyada kalsın deyon heeeeeeee
eeee bu poğaçaya kabartma tozu koyuluyo onun etkisi geçmiyomu buzlukta ben anlamadım:uhm:

hade yaaa :1shok:

anaaaaaaaaa ne deyon kııı
abuuuuuuuuuu açmıyak bari ben daha yeni virüsten kurtuldum o meretin yüzünden o kaaa resmim gittti nan senağlamasenağlama

eeee bu poğaçaya kabartma tozu koyuluyo onun etkisi geçmiyomu buzlukta ben anlamadım:uhm:

tatlım ben anlamam hayatımda ilk defa buzluga bişiler koyuyom gecen sene bi barbunya koymustum o kadar bu sene cesit denemek istiyorum kotu olursa atarız napalım
bişi olmuyo demekki benim halamın gelinleri cok bilmişlerdir valla ona güvendiğimden denemek istiyom ama bakalım üsenmezsem kaydirigubbakcemile3:kedi:

kaydirigubbakcemile3 yaa fikir ondan geliyaa ondan öle deyomm kaydirigubbakcemile3

hade yaaa :1shok:

hee gıı valla baakkk mafoldumben

anaaaaaaaaa ne deyon kııı
abuuuuuuuuuu açmıyak bari ben daha yeni virüsten kurtuldum o meretin yüzünden o kaaa resmim gittti nan senağlamasenağlama

anaaammm hakkat bakk öle yazmış facedeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne oldu acepkine girdimikiii yazıım yazıımm gitmiiiiii mafoldumbenmafoldumben

heeee sen daha 1 ci sınıfa gidiyon yane
bi dahaki sene daha çok yaparsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee dene sende bizde deneyekk kaydirigubbakcemile3
ayy ben doldurdum gerçi buzluğu çaturtu gibin bi buzluk almam gerekcekk kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar şu ayaklarımın altına bi sinir griyoki anlatamam haaa gerii gerim geriliyom yaaa öffff

çok ayakta kaldın diyee olmuştur fatom ben çok yürüyünce oluyo meselaaa :sinifsinif::sinifsinif:

ayyy yazık kıyamam sağa ben boş versene açarsın yeni msnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…