ayyy yazık kıyamam sağa ben boş versene açarsın yeni msnkaydirigubbakcemile3
hee dene sende bizde deneyekk kaydirigubbakcemile3
ayy ben doldurdum gerçi buzluğu çaturtu gibin bi buzluk almam gerekcekk kaydirigubbakcemile3
çok ayakta kaldın diyee olmuştur fatom ben çok yürüyünce oluyo meselaaa :sinifsinif::sinifsinif:
kızlar ben yatıyorum yarın gorusuruz inş. iyi geceler size optmmmm
nan senin dondurucun yokmuydu nan
arkadaş diyo fatma çok pişman olacaksın bu dondurucuyu aldığına çok küçük dedi neden büyüğünü almadın dedi geri verme hakkıın var dedi ver geri al büyüğünü diyo ben de yok dedim bu bağa yeter bak diyo lafıma geleceksinn
kız şimdi kim uğraşacak onu geri ver büyüğünü al bide okaaa para daha ver aman uğraşamam ben yettiği kadar napim
belkim düzelir bakalım yarını beklekızzz kaç yıllık o msn heee delllendim bakkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
amaan daha kesin değil belkim zabaaa düzeli gıı :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben yatıyorum yarın gorusuruz inş. iyi geceler size optmmmm
hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok kızz bende dondurucu buzdolaba koyomm :sinifsinif::sinifsinif:
aboww :1shok: daha büyünü napcakmışın kızz mahallein kışlığını senmi koycan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heeee ben sende var bilim kıııı
eee kurban eti gelince sığıyomu buzluğa
sende al kıı dondurucu
varya şu anda bi max koycak yer yok kız dolaptaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napcaz bilmimm belkim almak zorunda kalırız :kedi::kedi:
pek umudum kalmadı emmeee :mymeka:oh bee aldın mı şükür kaydirigubbakcemile2
hayırlısıynan sağsalim şu kartanesi karusun malları da bi eline varaydı ya rebbi :Saruboceq:
hee tabüüü :roflol: :roflol:neee süprüz müüü delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayyy aslında ben yıkayıp yollicudum ama dedim kargo falan patlar o yüzden yıkamadım hacıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:ayy kocişe dedimki şimdi bi liste yapim izmirden alcaklarımı deyüü anaaaaaaaamm adamın rengi kaçtı gııı :roflol::roflol::roflol:
küçücük bi not kağıdı vermiş diiyki ha bunun aldığı kadar şey yazz dahasını alamayalım gariii :roflol::roflol::roflol:
ben bez stoklamıcam nan markette var lazım olunca alırızkızlar inş. böbüş için çarşambaya dr a gidecem bakalım ne dicek ...
daha bir kere adam gibi bilgi veren dr um olmadı sinir oluyorum.
millet bez stoklamaya başladınız mııııııııııııı bide hasta bezi alırken neye göre alacaz kaç beden oldugunu ben hiç bilmiyom. en son bi yaşlı teyzeninkini gördüydüm kocaman bişeydi
cersu gııı kıyamam ben onnara evde mi giysekki gıınan ben okadar güsel pijamalar aldım nan onlar kan revanmı kalacak şimcik kıyamam yaaaaaaaaaa
hee sarma da poğaça da süper oluyo vallaakız bende sarcaktım halam dediki hiö lezzetli olmuyo sarma dedi napsam acaba kızlar bide pohaca falanda koyuyorlarmıs derin dondurucuya acele misafir geldimi cıkarıp ısıtıyormussun cok pratik oluyo dediler denesem mi acep siz denediniz mi
merhaba kızlar bugün dr dan geldim tansiyonum 13 perşembe günü14 tü yüksek tansiyondan sebep doğum riskli olabiliyomuş sağlık ocağında konuştum benim özel drum yok dr tut kendine devamlı kontrol edilmen lazım dedi aranızda tansiyonu yüksek veya bilgisi olan varmı
kızzz kaç yıllık o msn heee delllendim bakkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
amaan daha kesin değil belkim zabaaa düzeli gıı :Saruboceq::Saruboceq:
hee sarma da poğaça da süper oluyo vallaa
ben mayalı poğaça yaptımmı bisürü olduundan yarısını atarun buzluğa çıkarınca yumuşacık olii
kayınvalidem de hep sarma atıyo bize gelirken getiriyo pek güzel oluyoo
onlar elmalı kurabiye, un kurabiyesi falan öle şeyleri de atıyolar hep :lepi:
günaydın zeren, canliz, dilmuuhh
ben de dün akşam ütüye giriştim yavaştan
kendi pijamalarımı ütüleyip koydum valize, bebişimin battaniye ve havlularını ütüledim
ya şu çekmeli valizlerin en küçüğü yetmicek heralde gıı
bebişe bi hastane çıkışının battaniyesini koyuyom bi de polar battaniye yetmemi bi tane daha mı ince battaniye koysam.. Valizi büyütcez galiba yaa akannehir
sırt çantasına da krem, kağıt havlu, ped tarzı şeyleri dolduram diyodum emme of koca valiz mi alcaz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?