2009 Kasm Anneleri

nan senin dondurucun yokmuydu nan

arkadaş diyo fatma çok pişman olacaksın bu dondurucuyu aldığına çok küçük dedi neden büyüğünü almadın dedi geri verme hakkıın var dedi ver geri al büyüğünü diyo ben de yok dedim bu bağa yeter bak diyo lafıma geleceksinn
kız şimdi kim uğraşacak onu geri ver büyüğünü al bide okaaa para daha ver aman uğraşamam ben yettiği kadar napim

kızlar ben yatıyorum yarın gorusuruz inş. iyi geceler size optmmmm

hadi iyi geceler cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok kızz bende dondurucu buzdolaba koyomm :sinifsinif::sinifsinif:
aboww :1shok: daha büyünü napcakmışın kızz mahallein kışlığını senmi koycan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzz kaç yıllık o msn heee delllendim bakkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
amaan daha kesin değil belkim zabaaa düzeli gıı :Saruboceq::Saruboceq:
belkim düzelir bakalım yarını bekle

kızlar ben yatıyorum yarın gorusuruz inş. iyi geceler size optmmmm

ay bende yatıyom yaaa ayaklarım patliiii nasıl uyuyacam yaa azcık soğuk suya koyam belki rahatlarım yaaa

heeee ben sende var bilim kıııı
eee kurban eti gelince sığıyomu buzluğa
sende al kıı dondurucu

varya şu anda bi max koycak yer yok kız dolaptaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napcaz bilmimm belkim almak zorunda kalırız :kedi::kedi:

al kı al bu sene alamazsan seneye al taksitle
merak etme nan ben sağa burdan atarım kornetlerimden hemide yanı başımda dondurucu biliyon :roflol::roflol::roflol:
ama seneye iadeyi isterim kornetlerimin :roflol::roflol:

Selam Arkadaslar..
Ben 15 dk flan bi yere oturayim kalkarken zorlaniyorum bacaklarim ve ic kisimdaki kemikler agriyor (cati dedigimiz yer) bu durum sizlerdede oluyormu bu aylar? :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

günaydın kızlar.nasılsınız bugün.ayyyy benim bi sürü işim var bugün yaprak sarma yapıp atcam buzluğa doğumda buzlukta hazır bişeyler olması lazım yoksam aç kalcaz.
yarında doktora gitcem çooooook heyecanlıyım rüyama bilem girdi bebişim gece ultrasonda bakıyodum :)

günaydın güzel anneler gününüz güzel geçmesini dilerım kaydirigubbakcemile2 ben bu hafta fullum fazla gıremeye bılırım bu haftayıda atlattım mı haftaya rahatım ohhhhhhhhh ne bu karulardan çektiğim yawww :sm_confused: :roflol: olsun ben işimi sevıom beee

oh bee aldın mı şükür kaydirigubbakcemile2
hayırlısıynan sağsalim şu kartanesi karusun malları da bi eline varaydı ya rebbi :Saruboceq:
pek umudum kalmadı emmeee :mymeka:
neee süprüz müüü delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy aslında ben yıkayıp yollicudum ama dedim kargo falan patlar o yüzden yıkamadım hacıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee tabüüü :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ben bez stoklamıcam nan markette var lazım olunca alırız
nan ben okadar güsel pijamalar aldım nan onlar kan revanmı kalacak şimcik kıyamam yaaaaaaaaaa
cersu gııı kıyamam ben onnara evde mi giysekki gıı
hee sarma da poğaça da süper oluyo vallaa
ben mayalı poğaça yaptımmı bisürü olduundan yarısını atarun buzluğa çıkarınca yumuşacık olii
kayınvalidem de hep sarma atıyo bize gelirken getiriyo pek güzel oluyoo
onlar elmalı kurabiye, un kurabiyesi falan öle şeyleri de atıyolar hep :lepi:

günaydın zeren, canliz, dilmuuhh
ben de dün akşam ütüye giriştim yavaştan
kendi pijamalarımı ütüleyip koydum valize, bebişimin battaniye ve havlularını ütüledim
ya şu çekmeli valizlerin en küçüğü yetmicek heralde gıı
bebişe bi hastane çıkışının battaniyesini koyuyom bi de polar battaniye yetmemi bi tane daha mı ince battaniye koysam.. Valizi büyütcez galiba yaa akannehir
sırt çantasına da krem, kağıt havlu, ped tarzı şeyleri dolduram diyodum emme of koca valiz mi alcaz yaw

kartanem canım ben bi tane bebişe bi tane kendime çanta hazırlayacam.yani kendime hazırladım valla zor sığdırdım.bebişede ayrı hazırlayacam.bende battaniye olarak bi hastane çıkışının battaniyesini,bide fermuarlı battaniye koycam yeter ya ne olcak.
bu arada kız poğaçayı pişirdikten sonramı koyuyonuz buzluğa sonra çıkar az ısıt fırında taze gibi oluyo dimi.bende yapsam süper olur.ay doğum yaklaştıkça tutuşuyom buzluğu doldurmam lazım kociş pişirsin hazır hazır

selam funda benimde tansiyonum var
15-16 oluyordu kucuğu de 11 e kadar cıkıyordu
gunde 4 tane tansiyon hapı alıyorum tuzsuz yiyoruz ise tuzsuz yemek yapıp goturuyorum,
preeklemsi gebelik zehşirlenmesine sebep oluyor tansiyon
o yuzden kontrol altındayız bebege giden kan akışlları her kontrolde olculuyor her knntrolde ilgili tahliller yapılıyor

bir de her gu yarım saat yuruyus dendi ama bunu pek uygulayamaıyorum belki izne cıkınca uygularım artık.

benim durumum boyle ama ben zaten tansiyon hastasıyım onceden de ilaç kullanıyordum

seninki benim kadar ileri değil fazla tuzlu yememeye ve yurumeye dikkat et yeterli

kızzz kaç yıllık o msn heee delllendim bakkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
amaan daha kesin değil belkim zabaaa düzeli gıı :Saruboceq::Saruboceq:

mureda düzeldimi kız msn in...?

ayyy benim buzluk tıka basa doldu koyamam kii.. çok istiyom yapmayı ama yapamiycamm:1no2: neyse seneye bende bi derin dondurucu alırım artık..

günaydın canım eline sağlık.. benim pijamalar ve bebişin cicilerinin bir kısmını halam yıkadı ütüledi sağolsun... bu hafta çalışıyom.. bayramdan sonra yerleştirmeye başlarım artık ben de... bencede yeterli olur iki battaniye canım..

bu arada ben gecelik+pijama takımı+sabahlık aldım hepsine 200 lira bayıldım haaa...kan falan olursa çok üzülürüm yaw :a015: en iyisi ucuzundan da aliym ben dimi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…