2009 Kasm Anneleri

ay bende tuzlu ve tatlı türü yapıp buzluğa atacam emme fazla yer kalmadı ya kışlık için atmıştım çok iyi oluyor bir ara yine yapmıştım valla çok rahat oluyor geçen günde sigara böreği yaptım attım sizlerde yapın doğum zamanı rahat olur

günaydın yaremcim.ay benim buzlukta yer kalmadı ya bi sarma atarım o kadar.çok bişeyde yapmadım ama buzdolabının buzluğu küçük oluyo malum.bide ben ilk defa bu sene bişeyler atıyom buzluğa.
kurban bayramında ne etcem ben acaba.buzluk dolu ya.gerçi o zamana açılırmıki yer.
ayyy akvurma yaparız olmadı.ya aranızda kavurma nasıl yapılıyo bilem varmı

zeren bacım 200 lirada çokmuş beeee.sen bi tane uyduruk ucuz bişey al bence.doğumdan hemen sonra önce onu giyersin olmadı kan falan olur,sonra biraz kendine gelince cicilerini giyersin.

günaydın canım bende düşünemiyom et koymaya azıcık yer bıraktım amma kurban bayramında ne olur bilmiyom benim dolapta vestelin en büyüğü amam yinede buzluğu küçük bu arada kadir gcesniz kutlu olsun millet birbirimize dua edlim

canım ben de öle düşünmüştüm aslında ama valla iki valiz çok saçma en iyisi biraz büyük valize koyayım ben sırt çantasına da bebişin eşyalarını mı koysamki havluyu falan da kendi valizime alırım
poğaça da pişirip koyuyosun canım çıkarıp fırında ısıt mis valla ay canım çekiyo zaten ne zamandır bi poğaça yapem bari ben
bu arada ben gecelik+pijama takımı+sabahlık aldım hepsine 200 lira bayıldım haaa...kan falan olursa çok üzülürüm yaw :a015: en iyisi ucuzundan da aliym ben dimi..
sen nerden aldın gıı pijamalarını??ay ben ucuzca bi gecelik aldımdı ilk gidince onu giyerim diyodum pazara gidebilsem bi de öle dandik mi alsamki delikafadulden

biz bu sene kurbanlerı göndeririz belkim ya hiç etle metle uğraşamam önceki sene de bağışlamıştık direk geçen sene kayınvalidemlerde kestik herşey orda ayrıldı kendim bişe yapamam gıı hemi de bebek varkenn akannehir

zeren bacım 200 lirada çokmuş beeee.sen bi tane uyduruk ucuz bişey al bence.doğumdan hemen sonra önce onu giyersin olmadı kan falan olur,sonra biraz kendine gelince cicilerini giyersin.

gecelik mi 200 oha ne oldu ben evde giydiğim pijama takımımı götürecem evde yenisini giyerim hastanede kan falan olur mikrop kapar evde temiz temiz giyerim

gunaydın kızlar hepinize;

bizim evde boya devam ediyor işim anneme yakın olduğu için dun akşam annemde kaldım boyadan etkilenmeyim diye kocamla ayrıldık yani( bu aksam da annemde kocam iftar yemeğine gidecek işle ilgili gec gelirim dedi ben de annemde kalırım dedi yarın akşam buşusacağız insalah
ama anne yanı mukemmel valla kahvaltım hazırdı kardeşim de 10 dk da ise bıraktı super oldu valla:))

benim de oturunca yatınca kalkarken kasıklarım agrıyor gitgide agırlaşıyoruz tabii
benim de daha hiç birşeyi hazır değil oğlumun insallah bayramdan sonra izne cıkınca herbirseyini halledeceğiz bakalım

hepinizi opuyorum sevgiler.

sanada günaydın yaparsın kız her bir şeyi halledersin geceleri bende uyuyamıyorum aynı yönde yatmak kemiklerimi acıtıyor

hayırlı sabahlar kızlar dün gece hiç uyuyamadım dön dur en son 2 de uyanıktım hala bi uyanırımkii ezan okunuyor bi dalmışım kii sahuru kaçırdk haliyle niyetlenemedim okadar günü tut kadir gecesii fire ver olucak işmii çok üzüldüm eşimde çalışacak tüm gün o haldee o da bişiy olmaz diyor ama moralim bozulduu Allahtan hava bozuk serinn

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s.

Kadir Geceniz Hepinizin Mübarek Olsun ınşallah..Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

sanada hayırlı sabahlar kısmet böylemiş demek kadir geceniz kutlu olsun rabbim sağlık huzur versin sağlıklı doğum ve bebişler versin

gecelik mi 200 oha ne oldu ben evde giydiğim pijama takımımı götürecem evde yenisini giyerim hastanede kan falan olur mikrop kapar evde temiz temiz giyerim

ayyy ilk efa böle pahalı pijama ve gecwelik aldım kııızz :sinifsinif: aslında böle şeylere çok para vermek hiç huyum değildir ama aceleyle olunca ve gezme lüksüm olmadığı için aldık işte.. bu defalık böyle olsun napalım :sm_confused:

sen nerden aldın gıı pijamalarını??ay ben ucuzca bi gecelik aldımdı ilk gidince onu giyerim diyodum pazara gidebilsem bi de öle dandik mi alsamki delikafadulden

moda çarşısında bi dükkandan aldım canım...

güzel günlerde giy canım

olsun canısı Allah tutmuş kabul etsin inşallahh

aman zerenim boşver gıı benim de iki pijama takımı bi gecelik 160a geldi gıı ben de aradıım gibi görünce aldım valla napem gezcek zamanım da yok zaten
ama taktım pijamaya yaa hala alasım var :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…