günaydın tatlım.hepimizi aldı bi buzluk doldurma sevdası.kıyamam kız rüyalarımızda bı acayıpleşti hamiş olalı.hadi bakalım yarın güsel haberler getirirsin inş bize:Saruboceq:günaydın kızlar.nasılsınız bugün.ayyyy benim bi sürü işim var bugün yaprak sarma yapıp atcam buzluğa doğumda buzlukta hazır bişeyler olması lazım yoksam aç kalcaz.
yarında doktora gitcem çooooook heyecanlıyım rüyama bilem girdi bebişim gece ultrasonda bakıyodum :)
canım kolay gelsın sana....aman çok yorma kendını...günaydın güzel anneler gününüz güzel geçmesini dilerım kaydirigubbakcemile2 ben bu hafta fullum fazla gıremeye bılırım bu haftayıda atlattım mı haftaya rahatım ohhhhhhhhh ne bu karulardan çektiğim yawww :sm_confused: :roflol: olsun ben işimi sevıom beee
günaydın canım senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmm.günaydın canım bende düşünemiyom et koymaya azıcık yer bıraktım amma kurban bayramında ne olur bilmiyom benim dolapta vestelin en büyüğü amam yinede buzluğu küçük bu arada kadir gcesniz kutlu olsun millet birbirimize dua edlim
aman tatlım dıkkat et kendıne.izine ayrılınca herşeyı ayarlarsın yavaş yavaşş....gunaydın kızlar hepinize;
bizim evde boya devam ediyor işim anneme yakın olduğu için dun akşam annemde kaldım boyadan etkilenmeyim diye kocamla ayrıldık yani( bu aksam da annemde kocam iftar yemeğine gidecek işle ilgili gec gelirim dedi ben de annemde kalırım dedi yarın akşam buşusacağız insalah
ama anne yanı mukemmel valla kahvaltım hazırdı kardeşim de 10 dk da ise bıraktı super oldu valla:))
benim de oturunca yatınca kalkarken kasıklarım agrıyor gitgide agırlaşıyoruz tabii
benim de daha hiç birşeyi hazır değil oğlumun insallah bayramdan sonra izne cıkınca herbirseyini halledeceğiz bakalım
hepinizi opuyorum sevgiler.
NAZLIMMMM canım nasılsın....tatlım senınde kadir gecen mübarek olsun.Rabbım dularımızı kabul etsın.....Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Kadir Geceniz Hepinizin Mübarek Olsun İnşallah..Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
güzel günlerde giy canım
aman zerenim boşver gıı benim de iki pijama takımı bi gecelik 160a geldi gıı ben de aradıım gibi görünce aldım valla napem gezcek zamanım da yok zaten
ama taktım pijamaya yaa hala alasım var :roflol: :roflol:
günaydın tatlım.hepimizi aldı bi buzluk doldurma sevdası.kıyamam kız rüyalarımızda bı acayıpleşti hamiş olalı.hadi bakalım yarın güsel haberler getirirsin inş bize:Saruboceq:
canım kolay gelsın sana....aman çok yorma kendını...
günaydın canım senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmm.
aman tatlım dıkkat et kendıne.izine ayrılınca herşeyı ayarlarsın yavaş yavaşş....
NAZLIMMMM canım nasılsın....tatlım senınde kadir gecen mübarek olsun.Rabbım dularımızı kabul etsın.....
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.hepiciğinizin kadir gecesi mübarek olsun.Rabbım ettiğimiz dualrı kabul etsın kızlarrr....:Saruboceq:
sağol canımopuyorumnanaktan daha güzelleri sizlerin olsun..
evet canım... güzel günlerde sağlıkla giymek kısmet olsun hepimize inşallah...
almaya bi başlayınca hemen bağımlılık yapıyo dimi.. ben de ucuzundan alcam yaa.. sen koraydaki 10 liralıklara baktın mı canım..
selam kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun hepimiz hayırlı sağlıklı övünülecek evlatlar a sahip olalım sağlıkla kucaklayalım bir avazda doğuralım inşallah, allahım bu mübarek günde kimseleri boynu bükük bırakmasın isteyen herkese annelik-babalık nasip eder inşallah açların açıkta kalanların muhtaş olan herkesin yardımcısı olur inşallahh
aminn
hepimizin gönlüne göre versın Rabbım nazlıcım.demı bugünü bi başka yaşıyor insan....
Hatırnaz Meleğim Allah razı olsun herşey güzel gönlünce olsun birtanem :Saruboceq:
Oğluşum kursta canım bende kalktım üzerimde bir duygusallıktır gidiyor
selam kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun hepimiz hayırlı sağlıklı övünülecek evlatlar a sahip olalım sağlıkla kucaklayalım bir avazda doğuralım inşallah, allahım bu mübarek günde kimseleri boynu bükük bırakmasın isteyen herkese annelik-babalık nasip eder inşallah açların açıkta kalanların muhtaş olan herkesin yardımcısı olur inşallahh
aminn
selam kızlarrr
aminn
çıkıyoz kartanemmm 12 de sulu handa taammı hacııebiiiş geldin miii
nan öğlen çıkıyoz muuu?? kaçmak yok hee
amin canısı ne güzel yazmışsınn opuyorumnanaktan
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
1. İnnê enzelnâhü fî leyletilkadri
1. Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik.
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ
2.Ve mê edrâke mê leyletülkadri.
2. Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ
3. Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin.
3. Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır.
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
4. Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin
4. O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner...
سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ
5. Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri
5. Artık o gece bir esenliktir gider... Tâ [ki] tan ağarana kadar...
Allahım gerçekten insanların gönlüne göre versin..Gördüklerinden geri bırakmasın..Kalp gözü kapalı olan insanların Kalp gözleri açılsın
yok canım yaa bakamadımm
kızılaya gidemedimkiii
haftasonu istanbul yolundakinin önünden geçtik ama yorulmuştum hiç bakasım gelmedi valaa delikafadulden
sağol gülümm allah dualarımızı kabul günahlarımızı affeder inşallahhepimizin gönlüne göre versın Rabbım nazlıcım.demı bugünü bi başka yaşıyor insan....
aminn canım ne güsel dileklerde bulunmuşsun.senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmmmm
aminn canım benimmamiin ebişimm allah razı olsun bu güzel duan için...
Allah hepimize sağlıklı, akıllı, tüm organları sağlam, herşeyleri yerinde bebişleri rahatlıkla doğurmayı ve onları hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhh
selam kızlarrr
aminn
amiin ebişimm allah razı olsun bu güzel duan için...
Allah hepimize sağlıklı, akıllı, tüm organları sağlam, herşeyleri yerinde bebişleri rahatlıkla doğurmayı ve onları hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhh
hepimizin gönlüne göre versın Rabbım nazlıcım.demı bugünü bi başka yaşıyor insan....
aminn canım ne güsel dileklerde bulunmuşsun.senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmmmm
taam hacı 12de..çıkıyoz kartanemmm 12 de sulu handa taammı hacıı
canısı anneanne donu işini soora ya bırakabilir miyiz? tabi duruma göre
amin canısı ne güzel yazmışsınn opuyorumnanaktan
hee sorma falla of bizim oraya da nişantaşı pazarı açılmış emme cts kocişe oraya gitcem diyemiyom gıı :roflol: ay bayramda annem gelecek yaa onna bi şekilde gideriz gari :roflol:izne ayrılalım da şu sosyete pazarına gidelim bari.. ordan alırız hiç diilse.. benim kociş halen pijama lafı ettiğimi duysa çıldırır kııızzzkaydirigubbakcemile3
amma para harcadık 1 haftadır.. elde hiç bişe kalmadı.. bugün maaşımı çekiym de onu da bitirelim hemenkaydirigubbakcemile3 su gibi akıyo valla paracıklar...
allahım herkese helalinden bol kazanç versin ve harcamayı kısmet etsin inşallah:Saruboceq:
inşallah ederimmm :)sağol gülümm allah dualarımızı kabul günahlarımızı affeder inşallah
aminn canım benimm
KIZLAR sizlerden bişi rica edicem bu gece dualarınızda çok sevdiğim bir arkadaşım içinde kısacık da olsa dua edermisiniz tüp bebek tedavisine başladı bu gün adı burcu
kızlar ben kaçayım.bugün ilk önce pazara ordanda çarşıya fln gidicem...yavaş yavaş hazırlanayım....anca çıkarım....hepiniz kendınıze iyi bakın,dikkat edin olur mu.bebişleride sizleride öptümm....opuyorumnanaktan
canım ben de öle düşünmüştüm aslında ama valla iki valiz çok saçma en iyisi biraz büyük valize koyayım ben sırt çantasına da bebişin eşyalarını mı koysamki havluyu falan da kendi valizime alırım
poğaça da pişirip koyuyosun canım çıkarıp fırında ısıt mis valla ay canım çekiyo zaten ne zamandır bi poğaça yapem bari ben
sen nerden aldın gıı pijamalarını??ay ben ucuzca bi gecelik aldımdı ilk gidince onu giyerim diyodum pazara gidebilsem bi de öle dandik mi alsamki delikafadulden
biz bu sene kurbanlerı göndeririz belkim ya hiç etle metle uğraşamam önceki sene de bağışlamıştık direk geçen sene kayınvalidemlerde kestik herşey orda ayrıldı kendim bişe yapamam gıı hemi de bebek varkenn akannehir
gecelik mi 200 oha ne oldu ben evde giydiğim pijama takımımı götürecem evde yenisini giyerim hastanede kan falan olur mikrop kapar evde temiz temiz giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?