2009 Kasm Anneleri

Bismillâhirrahmânirrahîm.
Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla.

إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
1. ınnê enzelnâhü fî leyletilkadri
1. Doğrusu Biz, onu (Kurân'ı) Kadir gecesinde indirdik.

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ
2.Ve mê edrâke mê leyletülkadri.
2. Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ
3. Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin.
3. Kadr (Kadir) gecesi; bin aydan daha hayırlıdır.

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ
4. Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin
4. O gece Rab'lerinin izniyle Ruh ve melekler, her türlü iş için iner de iner...

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ
5. Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri
5. Artık o gece bir esenliktir gider... Tâ [ki] tan ağarana kadar...

Allahım gerçekten insanların gönlüne göre versin..Gördüklerinden geri bırakmasın..Kalp gözü kapalı olan insanların Kalp gözleri açılsın

günaydın tatlım.hepimizi aldı bi buzluk doldurma sevdası.kıyamam kız rüyalarımızda bı acayıpleşti hamiş olalı.hadi bakalım yarın güsel haberler getirirsin inş bize:Saruboceq:
canım kolay gelsın sana....aman çok yorma kendını...

günaydın canım senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmm.
aman tatlım dıkkat et kendıne.izine ayrılınca herşeyı ayarlarsın yavaş yavaşş....
NAZLIMMMM canım nasılsın....tatlım senınde kadir gecen mübarek olsun.Rabbım dularımızı kabul etsın.....

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.hepiciğinizin kadir gecesi mübarek olsun.Rabbım ettiğimiz dualrı kabul etsın kızlarrr....:Saruboceq:

güzel günlerde giy canım

sağol canımopuyorumnanaktan daha güzelleri sizlerin olsun..

evet canım... güzel günlerde sağlıkla giymek kısmet olsun hepimize inşallah...

almaya bi başlayınca hemen bağımlılık yapıyo dimi.. ben de ucuzundan alcam yaa.. sen koraydaki 10 liralıklara baktın mı canım..

Hatırnaz Meleğim Allah razı olsun herşey güzel gönlünce olsun birtanem :Saruboceq:
Oğluşum kursta canım bende kalktım üzerimde bir duygusallıktır gidiyor

yok canım yaa bakamadımm
kızılaya gidemedimkiii
haftasonu istanbul yolundakinin önünden geçtik ama yorulmuştum hiç bakasım gelmedi valaa delikafadulden

selam kızlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun hepimiz hayırlı sağlıklı övünülecek evlatlar a sahip olalım sağlıkla kucaklayalım bir avazda doğuralım inşallah, allahım bu mübarek günde kimseleri boynu bükük bırakmasın isteyen herkese annelik-babalık nasip eder inşallah açların açıkta kalanların muhtaş olan herkesin yardımcısı olur inşallahh
aminn

Aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizinde Kadir Geceniz Mübarek Olsun ebişim

Hatırnaz Meleğim Allah razı olsun herşey güzel gönlünce olsun birtanem :Saruboceq:
Oğluşum kursta canım bende kalktım üzerimde bir duygusallıktır gidiyor
hepimizin gönlüne göre versın Rabbım nazlıcım.demı bugünü bi başka yaşıyor insan....

aminn canım ne güsel dileklerde bulunmuşsun.senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmmmm

amiin ebişimm allah razı olsun bu güzel duan için...
Allah hepimize sağlıklı, akıllı, tüm organları sağlam, herşeyleri yerinde bebişleri rahatlıkla doğurmayı ve onları hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhh

ebiiiş geldin miii
nan öğlen çıkıyoz muuu?? kaçmak yok hee
çıkıyoz kartanemmm 12 de sulu handa taammı hacıı
canısı anneanne donu işini soora ya bırakabilir miyiz? tabi duruma göre

amin canısı ne güzel yazmışsınn opuyorumnanaktan

yok canım yaa bakamadımm
kızılaya gidemedimkiii
haftasonu istanbul yolundakinin önünden geçtik ama yorulmuştum hiç bakasım gelmedi valaa delikafadulden

izne ayrılalım da şu sosyete pazarına gidelim bari.. ordan alırız hiç diilse.. benim kociş halen pijama lafı ettiğimi duysa çıldırır kııızzzkaydirigubbakcemile3

amma para harcadık 1 haftadır.. elde hiç bişe kalmadı.. bugün maaşımı çekiym de onu da bitirelim hemenkaydirigubbakcemile3 su gibi akıyo valla paracıklar...

allahım herkese helalinden bol kazanç versin ve harcamayı kısmet etsin inşallah:Saruboceq:

hepimizin gönlüne göre versın Rabbım nazlıcım.demı bugünü bi başka yaşıyor insan....

aminn canım ne güsel dileklerde bulunmuşsun.senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmmmm
sağol gülümm allah dualarımızı kabul günahlarımızı affeder inşallah
aminn canım benimm

KIZLAR sizlerden bişi rica edicem bu gece dualarınızda çok sevdiğim bir arkadaşım içinde kısacık da olsa dua edermisiniz tüp bebek tedavisine başladı bu gün adı burcu

amin:Saruboceq:

Hemde nasıl..Havada kapalı oğluşum gelsin oturup dua edicem bol bol hepimiz için tek bir kişiyi atlamadan!!!
Nedense insanlar bu aralar istediği gibi sadece istediklerini görüyorlar herkezde bir yarıştır herkezde bir hırstır almış başını gidiyor..Hayretle izliyorum bazen anlamaya çalışıyorum yaşadıkları duyguları ama yok yok olmuyor bir türlü hep aynı hep aynı işlerine geldiklerinde hep canım cicim işleri bittiktiklerinde eyvallah bile olmayan bir sürü insan..
İnan en çok bunu için dua edeceğim bugün Rabbim önce kalp gözü açıklığı versin ..Sonra başkasının hiç hiç birşeyinde gözünün olmamasını öğretsin insanlara sonrada huzura gelenek görenek gibi duygulara dinimize birbirimize sahip çıkmayı öğretsin gerisi gelir zaten..

kızlar ben kaçayım.bugün ilk önce pazara ordanda çarşıya fln gidicem...yavaş yavaş hazırlanayım....anca çıkarım....hepiniz kendınıze iyi bakın,dikkat edin olur mu.bebişleride sizleride öptümm....opuyorumnanaktan

çıkıyoz kartanemmm 12 de sulu handa taammı hacıı
canısı anneanne donu işini soora ya bırakabilir miyiz? tabi duruma göre

amin canısı ne güzel yazmışsınn opuyorumnanaktan
taam hacı 12de..
zaten donu anama aldıracüük ya gıı jel marka
almıyak zaten anane donundan
hee sorma falla of bizim oraya da nişantaşı pazarı açılmış emme cts kocişe oraya gitcem diyemiyom gıı :roflol: ay bayramda annem gelecek yaa onna bi şekilde gideriz gari :roflol:
inşallah ederimmm :)

bizde geçen sene bağışlamıştık belkim bu yılda öle yaparız
gecelik mi 200 oha ne oldu ben evde giydiğim pijama takımımı götürecem evde yenisini giyerim hastanede kan falan olur mikrop kapar evde temiz temiz giyerim

bende evde giymek için iki tane saten pijama var önden düğmeli onları giycem evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…