tabi ki ederiz canım Rabbım tüm isteyenlere bebiş versın...sağol gülümm allah dualarımızı kabul günahlarımızı affeder inşallah
aminn canım benimm
KIZLAR sizlerden bişi rica edicem bu gece dualarınızda çok sevdiğim bir arkadaşım içinde kısacık da olsa dua edermisiniz tüp bebek tedavisine başladı bu gün adı burcu
Hemde nasıl..Havada kapalı oğluşum gelsin oturup dua edicem bol bol hepimiz için tek bir kişiyi atlamadan!!!
Nedense insanlar bu aralar istediği gibi sadece istediklerini görüyorlar herkezde bir yarıştır herkezde bir hırstır almış başını gidiyor..Hayretle izliyorum bazen anlamaya çalışıyorum yaşadıkları duyguları ama yok yok olmuyor bir türlü hep aynı hep aynı işlerine geldiklerinde hep canım cicim işleri bittiktiklerinde eyvallah bile olmayan bir sürü insan..
İnan en çok bunu için dua edeceğim bugün Rabbim önce kalp gözü açıklığı versin ..Sonra başkasının hiç hiç birşeyinde gözünün olmamasını öğretsin insanlara sonrada huzura gelenek görenek gibi duygulara dinimize birbirimize sahip çıkmayı öğretsin gerisi gelir zaten..
günaydın tatlım.hepimizi aldı bi buzluk doldurma sevdası.kıyamam kız rüyalarımızda bı acayıpleşti hamiş olalı.hadi bakalım yarın güsel haberler getirirsin inş bize:Saruboceq:
canım kolay gelsın sana....aman çok yorma kendını...
günaydın canım senınde kadir gecen mübarek olsun tatlımmm.
aman tatlım dıkkat et kendıne.izine ayrılınca herşeyı ayarlarsın yavaş yavaşş....
NAZLIMMMM canım nasılsın....tatlım senınde kadir gecen mübarek olsun.Rabbım dularımızı kabul etsın.....
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.hepiciğinizin kadir gecesi mübarek olsun.Rabbım ettiğimiz dualrı kabul etsın kızlarrr....:Saruboceq:
taam hacı 12de..
zaten donu anama aldıracüük ya gıı jel marka
almıyak zaten anane donundan
hee sorma falla of bizim oraya da nişantaşı pazarı açılmış emme cts kocişe oraya gitcem diyemiyom gıı :roflol: ay bayramda annem gelecek yaa onna bi şekilde gideriz gari :roflol:
ah canım ya valla bi buzluk sevdasıki sorma.ama artık bişey yapamam yer kalmadı gıı.bide ben doğumda kociş hazır hazır pişirsin diye apıyom buzluk işini yaa.yoksam yemek yapacak kimse yok bize.ayyy yarın içinde çok heyecanlıyım.ay arayıp bi randevu alam doktordan.sağol balım.
kızlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabl etsin.ailesiyle sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin
çukurambara açılmış canımm ama çarşambaları ve ctsleriinişantaşı pazarı mı.. ümitköydemiydi o pazar bize ters valla... bide kociş hayatta izin vermez.. bişe olacak diye hiç biyere gitme diyo... adamın gözü korktu iyice:bbo:
sen anneni gezdirme bahanesiyle gidersin artık yerimseniben
haaa bu arada sizin o alacağınız sepetten geldi bize... kullanıp geri vercez.. herşeyi hazır yapılmış.. şu süslü şekilde olanlardan yapılmış.. ben öle istemiyodum ama kullancam yinede.. boşuna ne masraf ediym ki.. ana kucağımızda gelecek inşallah... baya bi kar etmiş olcaz yaneeekaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız yaptınızmı kahvaltılarınızı heee
tabi ki ederiz canım Rabbım tüm isteyenlere bebiş versın...
ah nazlım ahh insanları anlamak çok zor...insanalrın nankörlüklerine pes ediyorum artık...ne diyeyım canları sağolsun.Rabbım büyük.inan Allahım herkesın kalbıne göre veriyor....
hep derim benım hakkımda ne düşünüyorsan Rabbım sana bin katını versın diye...hepde böyle diyeceğim.Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım....gönlünü üzme illa karşımıza hertürlü insan çıkıyor....biz yeterkı yüreğimizi genede iyi tutalım,biz kaybetmeyelım iyiliğiii:Saruboceq:
nazlıımm noldu sana böyle kim üzdü seni bu kaa???
çukurambara açılmış canımm ama çarşambaları ve ctslerii
oooh sepet gelmiş ne güzeell
biz anakucağını aldık haftasonu sepet için de yarın konuşcaz adamla cts getirsin diyee annem gelince de yatağını örtüsünü bi çözüme ulaştırırız bakalım
günaydın hacıı ne kahvaltısı gıı öğlen yemeene gitcez nerdeysee
Hemde nasıl..Havada kapalı oğluşum gelsin oturup dua edicem bol bol hepimiz için tek bir kişiyi atlamadan!!!
Nedense insanlar bu aralar istediği gibi sadece istediklerini görüyorlar herkezde bir yarıştır herkezde bir hırstır almış başını gidiyor..Hayretle izliyorum bazen anlamaya çalışıyorum yaşadıkları duyguları ama yok yok olmuyor bir türlü hep aynı hep aynı işlerine geldiklerinde hep canım cicim işleri bittiktiklerinde eyvallah bile olmayan bir sürü insan..
İnan en çok bunu için dua edeceğim bugün Rabbim önce kalp gözü açıklığı versin ..Sonra başkasının hiç hiç birşeyinde gözünün olmamasını öğretsin insanlara sonrada huzura gelenek görenek gibi duygulara dinimize birbirimize sahip çıkmayı öğretsin gerisi gelir zaten..
Haklısın canım benim hep aynı diyoruım bak herkeizsn gönlüne göre olsun herşey hiç kötü birşey demem kimseye dikkatli git gel canım ŞenizŞeniz
Sanırım birikim oluyor arada canım genelde hep birşeyleri yanlız yapıyorum ben..Neden herkezin herşeyine koşarken böyle oluyor anlamıyorum..Daha bebeğin hiçbirşeyini yapmazken yeğenlerin üniversite sınavını kazandılar diye koşturup durdum bu halimle ama gördümkü eşim çok kırgın nasıl üzüldüm anlatamam bir çok şeyi yapan amcasına bir tşk bile edilmedi burakarda 1 hafta kaldı onu ziyaret bile etmediler..
Kendi başımın çaresine hep bakıyorum diye koca düğün yaptım doğanın sünnetini yanlız şimdi desen kadın tutuyorum temizliğe herşeye yada kendim yapıyorum yada eşimle Doğa annem arıyor gerisinde bir iş güç yapılacak birşey varmı diyen yok Doğuma bile alırım çocuğumu eşimi o güçle giderim ben Allahım eksik etmesin onları başımdan..
Yaptıklarımızı gıptayla izlerler sabırla emekle yaparım sonrasında kıskanırlar ne güzel bir söz ne birşey ii der geçerler evin en küçüğü en büyüklerini idare ederizbirikiyor çok birikiyor bazen tutamıyorum kendimide gözyaşlarımıda hele bugün hep dua edeceğim :Saruboceq:
ay nazlım yaa seni o kadar ii anlıyorumkiiiiHaklısın canım benim hep aynı diyoruım bak herkeizsn gönlüne göre olsun herşey hiç kötü birşey demem kimseye dikkatli git gel canım ŞenizŞeniz
Sanırım birikim oluyor arada canım genelde hep birşeyleri yanlız yapıyorum ben..Neden herkezin herşeyine koşarken böyle oluyor anlamıyorum..Daha bebeğin hiçbirşeyini yapmazken yeğenlerin üniversite sınavını kazandılar diye koşturup durdum bu halimle ama gördümkü eşim çok kırgın nasıl üzüldüm anlatamam bir çok şeyi yapan amcasına bir tşk bile edilmedi burakarda 1 hafta kaldı onu ziyaret bile etmediler..
Kendi başımın çaresine hep bakıyorum diye koca düğün yaptım doğanın sünnetini yanlız şimdi desen kadın tutuyorum temizliğe herşeye yada kendim yapıyorum yada eşimle Doğa annem arıyor gerisinde bir iş güç yapılacak birşey varmı diyen yok Doğuma bile alırım çocuğumu eşimi o güçle giderim ben Allahım eksik etmesin onları başımdan..
Yaptıklarımızı gıptayla izlerler sabırla emekle yaparım sonrasında kıskanırlar ne güzel bir söz ne birşey ii der geçerler evin en küçüğü en büyüklerini idare ederizbirikiyor çok birikiyor bazen tutamıyorum kendimide gözyaşlarımıda hele bugün hep dua edeceğim :Saruboceq:
ahh canım kıyamam sağa kız az kaldı seninde kahvaltıyı geç yapma günlerine hade gayret nan sen ne zamnan çıkcen izne
Ymein ederim kızlar kimseden birşey beklemiyorum yemin ederim tek istediğim sahip çıkmaları arkadaşlarımızın ailemizin ..Bir bakıyorum arkadaşlar hep birlikte seni arayacaktık ama sen eşinle çocuğunla mutlusun olabilirmi böyle birşey pazar günü çıkamazmışım ne biliyorsun bi arayın gelmesemde arayın sorun..Ailede herkez birbirinin arkasından atıp tutuyor hep idare ediyoruz hepsini en büyüğünden en ufağına en ufağı 40 yaşında..Benimle çocuklarını yarıştıranmı ararsınız neler neler ..Abim var sözde ya kardeşim nasıl gidiyor bebeğin nasıl demedikendilerinide istiyor 1 tane var oğlumla yaşıt henüz olmadı 2 . sürekli dua ediyorum olsun onlarsa tuhaf hep bir hırs bir çekememezlik ama üzülüyorum artık yanyana gelip seni seviyorum demesinler .Sevgilerini göstersinler yaşayalım hissedelim((((
Canınızı sıktım çok özür dilerim ama içim daraldı içim acıyor bazen çok acıyor
canımın içi insanlar çok vefasız ne yapacaksın değiştiremiyosunki.bizdede aynı durum vardı biliyosunuz işte.ama artık kafayı takmamayı üzülmemeyi öğreniyo insan ya.sende boşver herkesi isteyen istediği gibi davransın.canımız sağolsun biz herşeyimizi yaparız dimi canımın içi
ay nazlım yaa seni o kadar ii anlıyorumkiiii
hep annemden biliyorum çünkü bunları
düğünümde ne halam ne yengem ne kuzenler hiçbiri yardım etmedi misafir gibi geldiler son anda salona..ilk defa tanıştığım eltim bile daha çok yardım etti kafamçokkarıştı
halbuki annem hep küçüklüklerinde hediyeler almış , her zaman yanlarında olmuş :sinifsinif:
ay sorma çıtırtıımm
daha 1 ay var gıı bayramdan sonra 2 hafta daha çalışcam bayram haftası çabuk geçer nasılsa dimiii hihoyyyt
ah bebeğim ya nasıl hissettiğini o kadar iyi anlıyorumki tahmin edemezsin.bende hep sevgilerini hissetmek istiyorum ama yok valla ne arayan var ne soran.biliyosun buraya taşınırken bi kap yemek pişirip getiren bile olmadı on dakikalık mesafede oturan teyzem bile aramadı düşün.ben artık umursamıyorum daha doğrusu umursamamaya çalışıyorum.boşver canımın içi sen herkesi.oğlun kocişin ve bebişin sana yeter rabbim onlara uzun ömür versin.abi anne baba bi yere kadar yanında oluyo.ayağın acısa kocişin canı yanıyo.sen üzülme canım olurmu.ayyyyyy canım valla sanki kendimi gördüm sen yazarken.
canım yaa neden özür diliyosuun burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmak için varız diimi amaaa :1hug:Ymein ederim kızlar kimseden birşey beklemiyorum yemin ederim tek istediğim sahip çıkmaları arkadaşlarımızın ailemizin ..Bir bakıyorum arkadaşlar hep birlikte seni arayacaktık ama sen eşinle çocuğunla mutlusun olabilirmi böyle birşey pazar günü çıkamazmışım ne biliyorsun bi arayın gelmesemde arayın sorun..Ailede herkez birbirinin arkasından atıp tutuyor hep idare ediyoruz hepsini en büyüğünden en ufağına en ufağı 40 yaşında..Benimle çocuklarını yarıştıranmı ararsınız neler neler ..Abim var sözde ya kardeşim nasıl gidiyor bebeğin nasıl demedikendilerinide istiyor 1 tane var oğlumla yaşıt henüz olmadı 2 . sürekli dua ediyorum olsun onlarsa tuhaf hep bir hırs bir çekememezlik ama üzülüyorum artık yanyana gelip seni seviyorum demesinler .Sevgilerini göstersinler yaşayalım hissedelim((((
Canınızı sıktım çok özür dilerim ama içim daraldı içim acıyor bazen çok acıyor
hepiciğinize günaydıınnnn a.s.
ben bugün oruçluyum hihoyyyt Allah kabul etsin :Saruboceq: Allah dayanma gücü versin :Saruboceq:
siz ne ediyonuss bakeemm
ben yarın için 4D randevusu aldım 30+3 olcam acaba net görüntü alabilir miyiz kii :uhm:
var mı bu haftalarda 4Dye girip net görüntü alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?