2009 Kasm Anneleri

Hayırlı olsun canım ana kucağınız.. güle güle kullanın..
Konuşun bakiym belki eski fiyattan getirir...

canım yaaa üzme kendini, herkes kendine göre bir yol tutturmuş gidiyor işte, değiştirmek mümkün değil kimseyi. :1no2::teselli:

ben buı gün dok gidecem benimkide 30+2 bakalım artık

yok nazlım neden canımızı sıkasın...evt ne yazıkkı insanlar böyle nazlım.bak yazdıklarını okuyorum ama etrafımda bende yaşıyorum bunları.insan böyle olsun istemıyor ama üzülüyorsun.sen yüreğinin en saf halıyle yaklaşıyorsun karşındakının niyetini çözmekse zorrr....
Rabbım eşini,çoçuğunu,ailenı başından eksık etmesın canımmm
hepimiz iyi kötü yaparız kendımız herseyımızı nazlım....Rabbım herkesın gönlüne göre versın....
üzülme olur mu nazlımmmm ne olur.....

Allah kabul etsın tatlımmm....

tubiş hoşgeldin anam kız ne zamandır görüşemik allah kabul etsin orucunu bende bugün aslında eyüp sultan a gitmek istim ama bugün acayip klabalık olur hemde kuyruk sokumum yine çok ağrıyo bacağımın üstüne basamim nasıl gezecem diyom

heee tabi kııızz şurda bayrama ne kaldı bayramdan sonra su gibi geçer günler hiç anlamasın bile
kızlar ben çıkacam dok ve ziyaret gidecem bolca dua edecem hepimize

hadi güle güle hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım

bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi

gitme fatooo
kalabalıkta canın çıkar gııı
biz de bu sene kitap fuarına falan gidemedik bi de ramazanın her gecesi bi program varmış ama akşama bi hal mi kalii nereye gideceen :gitme:
zaten iftara da kimse çağırmadııı akannehir

yaaa ağlama canım yaaaa:gitme:

:çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben

Haklısın canım çok haklısınbeklediğim sevgide olsa ki en zoru sanırım beklemeyeceğim..Gerçekten mesafeleri beynimde koymalıyım uğraşıyorum bazen bunu yapmak için ama şuana kadar yapmış gibi görünsemde yapamamışım direk içime atmışım demekkeli yada böyle bir inişi yaşıyoruz arada hepimiz sonrada toparlıyoruz yeniden dimdik...
Kıskançlıklara maruz kalıyorum ondada aynı şeyleri diyorum Allahım onlara ver benim ne ailemde ne birşeyimde kimsenin gözü kalmasın..İnanın hiç kimsenin birşeyine özenmem Allahta özendirmesin olduğu yere kadardır herşey..Anlıyorum sizleri geçecek biliyorum şimdi çok daha iyiyim Allah razı olsun sizlerden

Değil haklısın zerencim sadece benim kendimde oynama yapıp toz pembeliği biraz bırakmam gerekiyor :sinifsinif:

bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi

hee gıı ben şükredem halime fallaa :sinifsinif:
sizinkiler de iyice ayıp etmiş yaaniii :mymeka:
kız izmirde oldu benim nikahım varya eltim geldi önceden taa kayseriden kadın mutfaktan çıkamadı gıı ne rezillik yaa nasıl akrabaları var demişlerdir valla kafamçokkarıştı

canım bende çok düşündüm ben kötümüyüm diye ama hiçbişey yapmıyorumki millete.hatta görüşmüyorum bile ama insanlar garip işte.

Ne desem az cnm mafoldumben

yaaa ağlama canım yaaaa:gitme:
Yok canım kalktım yıkadım elimi yüzümü az kaldı oğlum gelecek anlamasın hiç birşey oruçlu yavrucak zaten bugün oda çok ağlar beni böyle gördümü hemen kendime çeki düzen verdim..

Allah razı olsun sizlerden dinlediniz birazdan iyice toparlarım..Ne diyebilirimki yine yine Allahım herkezin gönlüne göre verisn herşeyi... Gelende sağsol gelmeyende soranda sormayanda..

sana öle demişlerse bana ne demişlerdir düşün artık.valla utandım kocişin dayısı teyzesi yanımda pervane oluyolar ben yerin dibine giriyom.kız kına gecemi bilem kaynanam yaptı benim.amaaaan benim ailem çooook kötü kalpsiz insanlar.

selam kızlar...
evde temizlik var bi bakim napıyosunuz dedim...ayy oturmazsam kızdan daha çok iş yapıcam .... hiç duramıyorum kociş de arayıp arayıp kontrol ediyo...2 gündür kasıklarımda bi ağrı var ( korkudan oturuyorum valla...

geçmişe baksam mı güzel bişeyler konuştunuz mu ::))

ayy ebişle buluşmama 15 dk kaldıı çok mutluyuumm özlemişim hee

Bizim için birbiriize sıkıca sarılın beeişlerinizide sevin olurmu opuyorumnanaktan
canım bende çok düşündüm ben kötümüyüm diye ama hiçbişey yapmıyorumki millete.hatta görüşmüyorum bile ama insanlar garip işte.

Aynen canım bir kavga olur uzak dururum dayanamamki zaten susar kalırım..Elimden geldiğince koşarım dertleri oldumu zaten ev dolup taşar ama ne bileyim en güzel beyinde mesafeleri koymak kalpte koymak çok çok haklısınız

nazlım sıkma canını bitanem.insanlar hiçbi zaman istediğimiz gibi olmayacak emin ol.en güzeli herkesi olduğu gibi kabullenmek.ha bu kendimizi ezdirelim üzelim anlamına gelmez.bırak isteyen istediği gibi düşünsün davransın.biz ailemize sımsıkı sarılalım onların kıymeti bilelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…