çukurambara açılmış canımm ama çarşambaları ve ctslerii
oooh sepet gelmiş ne güzeell
biz anakucağını aldık haftasonu sepet için de yarın konuşcaz adamla cts getirsin diyee annem gelince de yatağını örtüsünü bi çözüme ulaştırırız bakalım
Sanırım birikim oluyor arada canım genelde hep birşeyleri yanlız yapıyorum ben..Neden herkezin herşeyine koşarken böyle oluyor anlamıyorum..Daha bebeğin hiçbirşeyini yapmazken yeğenlerin üniversite sınavını kazandılar diye koşturup durdum bu halimle ama gördümkü eşim çok kırgın nasıl üzüldüm anlatamam bir çok şeyi yapan amcasına bir tşk bile edilmedi burakarda 1 hafta kaldı onu ziyaret bile etmediler..
Kendi başımın çaresine hep bakıyorum diye koca düğün yaptım doğanın sünnetini yanlız şimdi desen kadın tutuyorum temizliğe herşeye yada kendim yapıyorum yada eşimle Doğa annem arıyor gerisinde bir iş güç yapılacak birşey varmı diyen yok Doğuma bile alırım çocuğumu eşimi o güçle giderim ben Allahım eksik etmesin onları başımdan..
Yaptıklarımızı gıptayla izlerler sabırla emekle yaparım sonrasında kıskanırlar ne güzel bir söz ne birşey ii der geçerler evin en küçüğü en büyüklerini idare ederizbirikiyor çok birikiyor bazen tutamıyorum kendimide gözyaşlarımıda hele bugün hep dua edeceğim :Saruboceq:
Ymein ederim kızlar kimseden birşey beklemiyorum yemin ederim tek istediğim sahip çıkmaları arkadaşlarımızın ailemizin ..Bir bakıyorum arkadaşlar hep birlikte seni arayacaktık ama sen eşinle çocuğunla mutlusun olabilirmi böyle birşey pazar günü çıkamazmışım ne biliyorsun bi arayın gelmesemde arayın sorun..Ailede herkez birbirinin arkasından atıp tutuyor hep idare ediyoruz hepsini en büyüğünden en ufağına en ufağı 40 yaşında..Benimle çocuklarını yarıştıranmı ararsınız neler neler ..Abim var sözde ya kardeşim nasıl gidiyor bebeğin nasıl demedikendilerinide istiyor 1 tane var oğlumla yaşıt henüz olmadı 2 . sürekli dua ediyorum olsun onlarsa tuhaf hep bir hırs bir çekememezlik ama üzülüyorum artık yanyana gelip seni seviyorum demesinler .Sevgilerini göstersinler yaşayalım hissedelim((((
Canınızı sıktım çok özür dilerim ama içim daraldı içim acıyor bazen çok acıyor
hepiciğinize günaydıınnnn a.s.
ben bugün oruçluyum hihoyyyt Allah kabul etsin :Saruboceq: Allah dayanma gücü versin :Saruboceq:
siz ne ediyonuss bakeemm
ben yarın için 4D randevusu aldım 30+3 olcam acaba net görüntü alabilir miyiz kii :uhm:
var mı bu haftalarda 4Dye girip net görüntü alan
Haklısın canım benim hep aynı diyoruım bak herkeizsn gönlüne göre olsun herşey hiç kötü birşey demem kimseye dikkatli git gel canım ŞenizŞeniz
Sanırım birikim oluyor arada canım genelde hep birşeyleri yanlız yapıyorum ben..Neden herkezin herşeyine koşarken böyle oluyor anlamıyorum..Daha bebeğin hiçbirşeyini yapmazken yeğenlerin üniversite sınavını kazandılar diye koşturup durdum bu halimle ama gördümkü eşim çok kırgın nasıl üzüldüm anlatamam bir çok şeyi yapan amcasına bir tşk bile edilmedi burakarda 1 hafta kaldı onu ziyaret bile etmediler..
Kendi başımın çaresine hep bakıyorum diye koca düğün yaptım doğanın sünnetini yanlız şimdi desen kadın tutuyorum temizliğe herşeye yada kendim yapıyorum yada eşimle Doğa annem arıyor gerisinde bir iş güç yapılacak birşey varmı diyen yok Doğuma bile alırım çocuğumu eşimi o güçle giderim ben Allahım eksik etmesin onları başımdan..
Yaptıklarımızı gıptayla izlerler sabırla emekle yaparım sonrasında kıskanırlar ne güzel bir söz ne birşey ii der geçerler evin en küçüğü en büyüklerini idare ederizbirikiyor çok birikiyor bazen tutamıyorum kendimide gözyaşlarımıda hele bugün hep dua edeceğim :Saruboceq:
yok nazlım neden canımızı sıkasın...evt ne yazıkkı insanlar böyle nazlım.bak yazdıklarını okuyorum ama etrafımda bende yaşıyorum bunları.insan böyle olsun istemıyor ama üzülüyorsun.sen yüreğinin en saf halıyle yaklaşıyorsun karşındakının niyetini çözmekse zorrr....Ymein ederim kızlar kimseden birşey beklemiyorum yemin ederim tek istediğim sahip çıkmaları arkadaşlarımızın ailemizin ..Bir bakıyorum arkadaşlar hep birlikte seni arayacaktık ama sen eşinle çocuğunla mutlusun olabilirmi böyle birşey pazar günü çıkamazmışım ne biliyorsun bi arayın gelmesemde arayın sorun..Ailede herkez birbirinin arkasından atıp tutuyor hep idare ediyoruz hepsini en büyüğünden en ufağına en ufağı 40 yaşında..Benimle çocuklarını yarıştıranmı ararsınız neler neler ..Abim var sözde ya kardeşim nasıl gidiyor bebeğin nasıl demedikendilerinide istiyor 1 tane var oğlumla yaşıt henüz olmadı 2 . sürekli dua ediyorum olsun onlarsa tuhaf hep bir hırs bir çekememezlik ama üzülüyorum artık yanyana gelip seni seviyorum demesinler .Sevgilerini göstersinler yaşayalım hissedelim((((
Canınızı sıktım çok özür dilerim ama içim daraldı içim acıyor bazen çok acıyor
Allah kabul etsın tatlımmm....hepiciğinize günaydıınnnn a.s.
ben bugün oruçluyum hihoyyyt Allah kabul etsin :Saruboceq: Allah dayanma gücü versin :Saruboceq:
siz ne ediyonuss bakeemm
ben yarın için 4D randevusu aldım 30+3 olcam acaba net görüntü alabilir miyiz kii :uhm:
tubiş hoşgeldin anam kız ne zamandır görüşemik allah kabul etsin orucunu bende bugün aslında eyüp sultan a gitmek istim ama bugün acayip klabalık olur hemde kuyruk sokumum yine çok ağrıyo bacağımın üstüne basamim nasıl gezecem diyomhepiciğinize günaydıınnnn a.s.
siz ne ediyonuss bakeemm
heee tabi kııızz şurda bayrama ne kaldı bayramdan sonra su gibi geçer günler hiç anlamasın bileay nazlım yaa seni o kadar ii anlıyorumkiiii
hep annemden biliyorum çünkü bunları
düğünümde ne halam ne yengem ne kuzenler hiçbiri yardım etmedi misafir gibi geldiler son anda salona..ilk defa tanıştığım eltim bile daha çok yardım etti kafamçokkarıştı
halbuki annem hep küçüklüklerinde hediyeler almış , her zaman yanlarında olmuş :sinifsinif:
ay sorma çıtırtıımm
daha 1 ay var gıı bayramdan sonra 2 hafta daha çalışcam bayram haftası çabuk geçer nasılsa dimiii hihoyyyt
kızlar ben çıkacam dok ve ziyaret gidecem bolca dua edecem hepimize
Hayırlı olsun canım ana kucağınız.. güle güle kullanın..
Konuşun bakiym belki eski fiyattan getirir...
nan dööceemgünaydın kızlar nasılsınız yaptınızmı kahvaltılarınızı heee
ay nazlım yaa seni o kadar ii anlıyorumkiiii
hep annemden biliyorum çünkü bunları
düğünümde ne halam ne yengem ne kuzenler hiçbiri yardım etmedi misafir gibi geldiler son anda salona..ilk defa tanıştığım eltim bile daha çok yardım etti kafamçokkarıştı
halbuki annem hep küçüklüklerinde hediyeler almış , her zaman yanlarında olmuş :sinifsinif:
ay sorma çıtırtıımm
daha 1 ay var gıı bayramdan sonra 2 hafta daha çalışcam bayram haftası çabuk geçer nasılsa dimiii hihoyyyt
tubiş hoşgeldin anam kız ne zamandır görüşemik allah kabul etsin orucunu bende bugün aslında eyüp sultan a gitmek istim ama bugün acayip klabalık olur hemde kuyruk sokumum yine çok ağrıyo bacağımın üstüne basamim nasıl gezecem diyom
heee tabi kııızz şurda bayrama ne kaldı bayramdan sonra su gibi geçer günler hiç anlamasın bile
hadi güle güle hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
nan dööceemklava: seni bakkk ne kafaltısı beaaa dalga mı geçion sen bizlen delüüü
hade neyse kadir gecesi münasebetiynen bişi yapmiim böönn
Haklısın cnm yanlızdın sende bazen çok ama çok derinden acıyor canım heleki eşimde duygusal ondada bir hüzün gördümmü dahada kötü oluyorum böyle mafoldumben
Yemin ederim ben kötümüyüm hatalımıyım diye çok çok düşünüyorum ama yanyana gelindiğinde bir bakıyorum canımmm marifetli kızım vsvs inanamıyorum böyle ..Haklısın dilmuhum çok hemde öğrenmeliyim elimdeki aileme sıkı sıkı sarılıp onlara sahip çıkıp üzülmemeyi öğrenmeliyim bende..Allahım hepimizin sevdiklerine uzun ömrüler nasip etsin canım ya inanın sizleri üzmemek için çoğu kez yazmamaışım dır bunu ama bugün engelliyemiyorum beynimide gözyşlarımıda hiç hiç birşeyi
canım yaa neden özür diliyosuun burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmak için varız diimi amaaa :1hug:
Belki de ben annemi gördüğüm için herkesle mesafeli duruyorum, zaten uzağız akrabalardan da
arkadaşlar açısından da
liseyi yatılı okudum çocukluk arkadaşlarım var hala herşeyim olan onları çok aradım ilk ayrıldıımda... o zaman anladım insanlardan hiçbişey beklememeyi, bi de kıskançlık yapmasalar ama dimi?? uzakta olunca kıskançlığı da görmüyorum çok şükür :kedi:
ne güzel tubikim allah kabul etsiiinnn
mart çok güzel görmüş gıı seninki de yüzünü döner inşallah da güzel fotolar alırsınn :sm_cool:
Değil haklısın zerencim sadece benim kendimde oynama yapıp toz pembeliği biraz bırakmam gerekiyor :sinifsinif:Hayırlı olsun canım ana kucağınız.. güle güle kullanın..
Konuşun bakiym belki eski fiyattan getirir...
canım yaaa üzme kendini, herkes kendine göre bir yol tutturmuş gidiyor işte, değiştirmek mümkün değil kimseyi. :1no2::teselli:
bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi
Haklısın cnm yanlızdın sende bazen çok ama çok derinden acıyor canım heleki eşimde duygusal ondada bir hüzün gördümmü dahada kötü oluyorum böyle mafoldumben
Yemin ederim ben kötümüyüm hatalımıyım diye çok çok düşünüyorum ama yanyana gelindiğinde bir bakıyorum canımmm marifetli kızım vsvs inanamıyorum böyle ..Haklısın dilmuhum çok hemde öğrenmeliyim elimdeki aileme sıkı sıkı sarılıp onlara sahip çıkıp üzülmemeyi öğrenmeliyim bende..Allahım hepimizin sevdiklerine uzun ömrüler nasip etsin canım ya inanın sizleri üzmemek için çoğu kez yazmamaışım dır bunu ama bugün engelliyemiyorum beynimide gözyşlarımıda hiç hiç birşeyi
bacım senin düğüne gene misafir gibi gelmişler.benim düğünümde benim taraftan sadece teyzem vardı yani gelinin tarafı bir kişi düşünebiliyomusun.koca salonda bi kişi ne utanç verici dimi
Yok canım kalktım yıkadım elimi yüzümü az kaldı oğlum gelecek anlamasın hiç birşey oruçlu yavrucak zaten bugün oda çok ağlar beni böyle gördümü hemen kendime çeki düzen verdim..yaaa ağlama canım yaaaa:gitme:
hee gıı ben şükredem halime fallaa :sinifsinif:
sizinkiler de iyice ayıp etmiş yaaniii :mymeka:
kız izmirde oldu benim nikahım varya eltim geldi önceden taa kayseriden kadın mutfaktan çıkamadı gıı ne rezillik yaa nasıl akrabaları var demişlerdir valla kafamçokkarıştı
ayy ebişle buluşmama 15 dk kaldıı çok mutluyuumm özlemişim hee
canım bende çok düşündüm ben kötümüyüm diye ama hiçbişey yapmıyorumki millete.hatta görüşmüyorum bile ama insanlar garip işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?