2009 Kasm Anneleri

canım bende çok düşündüm ben kötümüyüm diye ama hiçbişey yapmıyorumki millete.hatta görüşmüyorum bile ama insanlar garip işte.

bi insan kendini sorguluyosa kötülük ettimmi diye emin ol kötü değildir çünkü farkettimki bi çok insan yaptığı kötülüğün bilincinde bile değil canım benim :1hug:

amanıın doğa bey oruç mu tutuyooo canım yaaa maşallaahhh
amaan salla dilmuhcum yaaa kocişinle mutlusun nasılsaaa :1hug:

Hoşgeldin unimm yok cnm geçmişte yok önemli birşey bakıpta sıkma canını ben azıcık dertleştim kızlarla sorun yok gelip geçici durumlar Şenizyerimseniben

evet işte koycaz mesafemizi olcak bitcek.düşünsene teyzemin kızı ev tuttuğunda kocişimle gittik temizliğine yardım ettik kapısını camını sildik ama onlar biz vana gelirken güle güle bile demedi.bide teyzem kalkmış sen hoşçakalın diye aramadın deyip beni suçluyo.ben kendimden geçtim kocişe ayıp ya.amaaaan ben teyzemle artık telefonda bile konuşamıyorum içimden gelmiyo sonra acaba kötümüyüm diyorum.düşün bide bu kadın benim biyolojik annem diğerleride biyolojik kardeş.onlarla yaşarken yemek bilem yiyemediğim zamanlar oldu aç bile kaldım.ama çok çektim be bacım offfff offfff anlat anlat bitmez.sende boşver takma kafana.arada canın sıkılınca beni düşün yaşadıklarımı düşün bacım şükret boşver.

otur nan :mymeka: başımıza iş çıkarmaa
ben valla o kadar dağıldımki evde azar azar ütü yapıyorum falan amaan napalım yaa
gelen giden de olmuyo allahtan haa yoksa ev pazar yeri gibi :roflol: :roflol:

slm kıslar maş.yaaa ne kaaaaaaa kalabalığız böle herkes burada heraldekaydirigubbakcemile3bir ben eksikmişimkaydirigubbakcemile3

çok şükür canım ya.valla kociş allahtan bu kadar şeyi başıma kakmıyo.kaksa kendimi savunacak ailemi savunacak tek kelime edememki.amaaaaaaan saladım artık valla.ne edem yapacak bişey yokki

Evet canım Rabbim onları eksik etmesin bizden..ınan toparlarım ben ilk hüzünle yazdım size içimde patladı resmen duygularım artık dünden beride eşimle konuşuyoruz hep oda kırgın napalım olsun varsın der hep bizbize yeteriz..Bundan hiç şüphem yok benim dediğin gibi kabul edip beynimde mesafeleri koyup öyle yola devam etmem gerekiyor üzülüp ağlamayayım ..Çok sağol cnm a.s. a.s.

Tutuyor yaa ablası gece kalktık beraber yedirdim yatırdım onu az sonra gelir 10 dk kaldı..
Yıkadım elimi yüzümü hiç birşeycik kalmadı:)Yağmurda görmedi zaten yerimseniben Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar..
Şuan iyiyim zaten iyi olmakta zorundayım küçük aşkım az sonra damlar opuyorumnanaktan

canım benim yaaa
allah bu yaşadıklarının mükafatını elbet verecek diğer tarafta...
ay şu arama mevzuu da her zaman olur zaten ay giden sensin yardıma ihtiyacı olan sensin senin mi araman lazım sankii
bizimkiler de böle hep sen arayıp çağırsan gelirdik sen kendin hallediyon diye gelmedik diyolar bi de yaa :mymeka:

canim, bizim bolumde herkes ingilizce ogretmeni. birde ben donem ortasi ayrilmiyorum ki, onlara yuk olucak bi durum yok. sadece insanlik olmus, menfaat pesinde herkes.

amaann wannam onlar şimdi işler onlara kaldı derslere onlar gircek felan diye trip yapmışlardır. sallaa beaa :1hug: üzmeye değmez kendini cnm beniimm :1hug:

is falan kalmadi onlara be tatlim. zaten donem yeni basliyor, herkes yeni derslerini alicak. bende uzulup bebegimi uzmeye degmez diye dusunuyorum iki kurusluk insanlar icin.

cok sevindim canim, gozun aydin.:sm_cool:

Ah birtanem yaa seninde yaranı deştim gibi birşey oldu nolur kusuruma bakma gerçekten neler neler yaşanıyor şu evler arasında yok iyiyim canım dediğim gibi oğlumda gelecek ama mesafeler beni bekliyor anlıyorum Allahım sevdiklerimize uzun uzun ömrüler nasip etsin yanımızdan ayırmasın onları :Saruboceq::Saruboceq:
tünaydın kızlarrr

slm kıslar maş.yaaa ne kaaaaaaa kalabalığız böle herkes burada heraldekaydirigubbakcemile3bir ben eksikmişimkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldiniz kızlar a.s. a.s.

tabi ağlama bacım bırak.bende çok ağladım ama olan bana oldu.kız 22 yaşındayım ama içim 70lik bunların yüzünden.olan bize oluyo işte.

ayyy banada tek bir allahın kulu yardım etmedi sonrada diyolarki aradın çağırdında bizmi gelmedik.demekki bütün millet öğrenmiş bu bahaneyi.bırak ya yoruluruz sızlanırız ama yaparız her bi işimizi yavaş yavaş.ben doğumda yalnızım bak teyzem gelcem diyo ama blöf yapıyo.haber bile vermeyecem doğuruyom diye.
dünde kociş diyoki artık adamda bıkmış olcak,şimdi yanımızda olmayan hiçkimseye ne giderim nede bebemi gösteririm.haklı adam ne diyemki

Nazlımmmm canım, senin yerin benim için apayrı, en başta kader ortaklığı yaptığımızdan belki. Bak eğer acil bişey olursa Allah korusun kimsecikler gelmese ben koşar gelirim yanına....

Tamam cnm yok ağlamıyorum yemin olsun oğlum geldi ablası ağlarmıyım hiç ben az sonra oturup hepimiz için dua edicez oğluşumla
Nazlımmmm canım, senin yerin benim için apayrı, en başta kader ortaklığı yaptığımızdan belki. Bak eğer acil bişey olursa Allah korusun kimsecikler gelmese ben koşar gelirim yanına....

Canımsın yaa martım ağlamıyorum dedim naptın sen böyle..İşte bu yemin ederim budur yetti arttı Allahım bin kez milyonlarca kez razı olsunnn daha ne isterimki buydu anlamak istediğim taa kalbimde hissetmek opuyorumnanaktan
Kader ortağı kelimelerin çok ama çok doğru martım aynen hep hep yanınındayım yapabildiğim ne olursa hepinizleyim yaa ne desem az buydu yemin ederim buydu beklenen... Söz bitti bende:)

Bak iş yerindeyim, asıl sen ne yaptın şimdik bana, biz neleri ağlamadan gecirdikte birlikte şimdi burada oturmuş bilgisayara bakıpta ağlıyorum, millet manyak diycek bana.
Sakın ağlama benide ağlatma, üzülelim diye demedim, ama yanlız değilsin onuda bil istedim...
Akrabaları bos gec, bak kimse akrabalarını secemiyor secebilecek olsa hayatlarımız cok farklı olurdu, Allah herkese bizimkiler gibi dostluklar versin inşallah... Ne güzel ki dostlarımızı seçebiliyoruz...

allah kabul etsin canım.bende akşam oturup hepimiz için dua etcem.rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
ayyy netmi koptu kk damı bişey vardı bilmiyorum ama giremedim kk ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…