Ymein ederim kızlar kimseden birşey beklemiyorum yemin ederim tek istediğim sahip çıkmaları arkadaşlarımızın ailemizin ..Bir bakıyorum arkadaşlar hep birlikte seni arayacaktık ama sen eşinle çocuğunla mutlusun olabilirmi böyle birşey pazar günü çıkamazmışım ne biliyorsun bi arayın gelmesemde arayın sorun..Ailede herkez birbirinin arkasından atıp tutuyor hep idare ediyoruz hepsini en büyüğünden en ufağına en ufağı 40 yaşında..Benimle çocuklarını yarıştıranmı ararsınız neler neler ..Abim var sözde ya kardeşim nasıl gidiyor bebeğin nasıl demedikendilerinide istiyor 1 tane var oğlumla yaşıt henüz olmadı 2 . sürekli dua ediyorum olsun onlarsa tuhaf hep bir hırs bir çekememezlik ama üzülüyorum artık yanyana gelip seni seviyorum demesinler .Sevgilerini göstersinler yaşayalım hissedelim((((
Canınızı sıktım çok özür dilerim ama içim daraldı içim acıyor bazen çok acıyor
Bak iş yerindeyim, asıl sen ne yaptın şimdik bana, biz neleri ağlamadan gecirdikte birlikte şimdi burada oturmuş bilgisayara bakıpta ağlıyorum, millet manyak diycek bana.
Sakın ağlama benide ağlatma, üzülelim diye demedim, ama yanlız değilsin onuda bil istedim...
Akrabaları bos gec, bak kimse akrabalarını secemiyor secebilecek olsa hayatlarımız cok farklı olurdu, Allah herkese bizimkiler gibi dostluklar versin inşallah... Ne güzel ki dostlarımızı seçebiliyoruz...
selam kızlar nazlıcım dilmuhcum diğer arkidişler hiç üzülmeyin dünde ben bi olay yaşadım saatlerce ağladım sonra kendime kızdım ama bazen gerekli oluyorr insan boşalıyorr kendimiiz yiyip bitiriyoruz sonra baş ağrısı göz ağrısı en kötüsü kalp ağrısı.....bu güzel günde rabbim sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versin inşş hepiniizii öpüyorum hepiniz değerlsisnizz annesinizz opuyorumnanaktan
selam kızlar nazlıcım dilmuhcum diğer arkidişler hiç üzülmeyin dünde ben bi olay yaşadım saatlerce ağladım sonra kendime kızdım ama bazen gerekli oluyorr insan boşalıyorr kendimiiz yiyip bitiriyoruz sonra baş ağrısı göz ağrısı en kötüsü kalp ağrısı.....bu güzel günde rabbim sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versin inşş hepiniizii öpüyorum hepiniz değerlsisnizz annesinizz opuyorumnanaktan
ah canım ya arada ağlamak hakikaten iyi geliyo insana.ama sende sıkma canını emi
amiiiiiiiin canım
kıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn
tünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor
kıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn
inşallah kabul eder Rabbim benimki olmazsa elbet amin diyen duası kabul olacak bir arkadaşımız vardır.birbirimiz için dua edellim bu gece inşallah canımkedicim amin cnm. ne güsel dua okudun hepimiz adına cnm
umarım bu hayırlı gecede tüm dularımız kabul olu inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
doğru söylüyosun canım hepimizin ayrı derdi var.
sende doğumdan sonra kafana çok takma canım emi.bırak ya hakikaten anne baba kaynana hepsi geçici sen bebişini düşün takma kafana.
allah kabul etsin canım.bende akşam oturup hepimiz için dua etcem.rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
ayyy netmi koptu kk damı bişey vardı bilmiyorum ama giremedim kk ya.
canım sıkma sen canını yaa inan insanlar hep iyi gün dostu hepimizde az cok aynı problemler var aynı olmasada benzer seyler yasıyoruz ama bazen insanın canına tak ediyor bende diyorum benim annem babam kardesim esim var yeter bana digerleride hiç öenmli deil bundan sonra insanlar ne kadar iyiyse bende o kadar iyiyim artık hep veren taraf ben olmıcam
sende takma canım degismeyecekler
hayırdır noldu nazlı ve dilmuha kötü bişeyiniz yoktur inş.
tünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor
yok canım geçti gitti şüküropuyorumnanaktan bu güzel günde dulardan unutmıyalım şurda 1 buçuk ay bile geçmeden hayatımıza öyle bir mucize katılıcakkii tüm dünyamıızn merkezii olucak sonra benim bebein gazı var yok sütüm yetiyormu başka meşgalellere dalıcazz
amin canım çok güzel dua ettin Rabbim kabul eyler inşallah
sanırım son günler iyice bunaltmaya başladı hepimizi istemdışı en ufak bi sıkıntı acı vesairede dayanamıyoruz. az kaldı Allahın izniyle kızlar biraz daha dayanalım birbirimize hep destek olalım
Allahım hepimizi bu güzel ayın ve gecenin hatrına dualarımızıda kabul eyler inş. bol bol dualar edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?