2009 Kasm Anneleri

canım sıkma sen canını yaa inan insanlar hep iyi gün dostu hepimizde az cok aynı problemler var aynı olmasada benzer seyler yasıyoruz ama bazen insanın canına tak ediyor bende diyorum benim annem babam kardesim esim var yeter bana digerleride hiç öenmli deil bundan sonra insanlar ne kadar iyiyse bende o kadar iyiyim artık hep veren taraf ben olmıcam
sende takma canım degismeyecekler

selam kızlar nazlıcım dilmuhcum diğer arkidişler hiç üzülmeyin dünde ben bi olay yaşadım saatlerce ağladım sonra kendime kızdım ama bazen gerekli oluyorr insan boşalıyorr kendimiiz yiyip bitiriyoruz sonra baş ağrısı göz ağrısı en kötüsü kalp ağrısı.....bu güzel günde rabbim sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versin inşş hepiniizii öpüyorum hepiniz değerlsisnizz annesinizz opuyorumnanaktan

Haklısın şu bilgisayarın karşısından böyle yürekten ağlayacağım aklıma gelmezdi ağlama ama sennnn olmazki buna dayanamam yemein ederim yüreğime şuan inanamayacağpın kadar huzur verdin ilk geldiğim gibi değil onun yüz katı güçle bakıyorum herşeye heryere..
Seçme hakkımı sizler gibi meleklerde kullandığım için kendimle gurur duydum iyiki varsın Martım iyiki ..
Yanlız değilim bunuda taaaaa yürekten hissediyorum

ah canım ya arada ağlamak hakikaten iyi geliyo insana.ama sende sıkma canını emi
amiiiiiiiin canım

kızlar kadir gecemiz mübarek olsun

bu arada benim bademciklerim şişmiş yaa soguk bişiler mi içtim naptım offff inş. ilaçsız geçer yaaa mafoldumben

kıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:

hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn

hayırdır noldu nazlı ve dilmuha kötü bişeyiniz yoktur inş.

tünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor

ah canım ya arada ağlamak hakikaten iyi geliyo insana.ama sende sıkma canını emi
amiiiiiiiin canım

yok canım geçti gitti şüküropuyorumnanaktan bu güzel günde dulardan unutmıyalım şurda 1 buçuk ay bile geçmeden hayatımıza öyle bir mucize katılıcakkii tüm dünyamıızn merkezii olucak sonra benim bebein gazı var yok sütüm yetiyormu başka meşgalellere dalıcazz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

doğru söylüyosun canım hepimizin ayrı derdi var.
sende doğumdan sonra kafana çok takma canım emi.bırak ya hakikaten anne baba kaynana hepsi geçici sen bebişini düşün takma kafana.

gelemem belim agrıyo deseydin yaa
ay uyuz olurum böle muhabbetlere o yaslı o yorulmasın ama sen hamilesin nasıl olsa öenmli bişi degil onlarda dogurdular dimi
ayy git bogazla yaa düsüncesiz insanlara sinir oluyorum

amin canım çok güzel dua ettin Rabbim kabul eyler inşallah

sanırım son günler iyice bunaltmaya başladı hepimizi istemdışı en ufak bi sıkıntı acı vesairede dayanamıyoruz. az kaldı Allahın izniyle kızlar biraz daha dayanalım birbirimize hep destek olalım
Allahım hepimizi bu güzel ayın ve gecenin hatrına dualarımızıda kabul eyler inş. bol bol dualar edelim

kedicim amin cnm. ne güsel dua okudun hepimiz adına cnm
umarım bu hayırlı gecede tüm dularımız kabul olu inşallah
inşallah kabul eder Rabbim benimki olmazsa elbet amin diyen duası kabul olacak bir arkadaşımız vardır.birbirimiz için dua edellim bu gece inşallah canım

dimi doğru söylüyosun aslnda inşallah Rabbim kararlamıştır en üzülmiyeceğimiz şekilde olur hepimiz için herşey canım yaa :Saruboceq:

hiç sorma kenyacım ya
kendim yapıp yemiş olcam artık ne kıymeti kaldıysa
ayy ben böle gördüm ya aynı şeyleri ben asla damadıma ya da olursa gelinime yaşatırmıyım
hiç utanma yok ki hamile hamile beni çağırıyor
anneme gittim bana hiç bir şey yaptırmadı heleki 4.5 aylıkken kadına bak beee
valla ne yapıyorsam kocam için yapıyorum

bu ne güzel bir dua amin inşş sende üzülme düşünmee canımm mevlam neylerse güzel eylerr

allah kabul etsin canım.bende akşam oturup hepimiz için dua etcem.rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
ayyy netmi koptu kk damı bişey vardı bilmiyorum ama giremedim kk ya.

Kk gitti cnm biran düzeldi şimdi ..Allahım kabul etsin birtanem iyiki vardınız bugün yemin ederim dünyam değişti çok çok sağol dilmuhum a.s.

Haklısınız bazen oluyor arada tekliyorum böyle sonra çok şükür gayet güçlü devam ediyorum..Şimdiye kadar hiç böyle destek almamıştım bu sefer daha sağlam adım atarım..Sağol cnm benim

Aminnnnnnnnn..Destnam ağlama cnm sende haklısın ağlamıyoruz kalp acısı bambaşka ..Sende öyle öyle değerli bir annesinkii.
Anne yüreği bambaşka sanki hissetmiş gibi annemle konuştum şimdi ne istersin ne yapayım kızıma diyor ..Hissetmiş gibi konuştu yeminle az kaldı birtanem yarın yanındayım vsvs gibi..
Çok iyiyim kızlar yemin ederim iyiki yazmışım iyiki paylaşmışım sizlerle ilk yüreğimde dindirmedim ilk kez aktı gitti birşeyler opuyorumnanaktan

hayırdır noldu nazlı ve dilmuha kötü bişeyiniz yoktur inş.

canım çok şükür önemli bişey yok sadece biraz dertleştik.

kız sende açık gzlü ol iftara en fazla bi saat kala git emi.ne öyle be hatuna bak ohhh oldu bide sen git yap yemeği koy karının önüne.ayyy manyamışmı bu karı neklava:

çok şükür canım valla bebişler gelince saçımızı kaşıycak vaktimiz olmayacak ay ne güzel

amin canım inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…