inşallah kabul eder Rabbim benimki olmazsa elbet amin diyen duası kabul olacak bir arkadaşımız vardır.birbirimiz için dua edellim bu gece inşallah canım
dimi doğru söylüyosun aslnda inşallah Rabbim kararlamıştır en üzülmiyeceğimiz şekilde olur hepimiz için herşey canım yaa :Saruboceq:
Kk gitti cnm biran düzeldi şimdi ..Allahım kabul etsin birtanem iyiki vardınız bugün yemin ederim dünyam değişti çok çok sağol dilmuhum a.s.
Haklısınız bazen oluyor arada tekliyorum böyle sonra çok şükür gayet güçlü devam ediyorum..Şimdiye kadar hiç böyle destek almamıştım bu sefer daha sağlam adım atarım..Sağol cnm benim
Aminnnnnnnnn..Destnam ağlama cnm sende haklısın ağlamıyoruz kalp acısı bambaşka ..Sende öyle öyle değerli bir annesinkii.
Anne yüreği bambaşka sanki hissetmiş gibi annemle konuştum şimdi ne istersin ne yapayım kızıma diyor ..Hissetmiş gibi konuştu yeminle az kaldı birtanem yarın yanındayım vsvs gibi..
Çok iyiyim kızlar yemin ederim iyiki yazmışım iyiki paylaşmışım sizlerle ilk yüreğimde dindirmedim ilk kez aktı gitti birşeyler opuyorumnanaktan
Hemde nasıl..Havada kapalı oğluşum gelsin oturup dua edicem bol bol hepimiz için tek bir kişiyi atlamadan!!!
Nedense insanlar bu aralar istediği gibi sadece istediklerini görüyorlar herkezde bir yarıştır herkezde bir hırstır almış başını gidiyor..Hayretle izliyorum bazen anlamaya çalışıyorum yaşadıkları duyguları ama yok yok olmuyor bir türlü hep aynı hep aynı işlerine geldiklerinde hep canım cicim işleri bittiktiklerinde eyvallah bile olmayan bir sürü insan..
İnan en çok bunu için dua edeceğim bugün Rabbim önce kalp gözü açıklığı versin ..Sonra başkasının hiç hiç birşeyinde gözünün olmamasını öğretsin insanlara sonrada huzura gelenek görenek gibi duygulara dinimize birbirimize sahip çıkmayı öğretsin gerisi gelir zaten..
kıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn
hayırdır noldu nazlı ve dilmuha kötü bişeyiniz yoktur inş.
tünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor
hoşgeldin canımmerhaba kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan kocaman nasılsınızzzzzzz
yuh yani ben evimde yerim ne farkı kaldı deseydintünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor
kıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn
hiç sorma kenyacım ya
kendim yapıp yemiş olcam artık ne kıymeti kaldıysa
ayy ben böle gördüm ya aynı şeyleri ben asla damadıma ya da olursa gelinime yaşatırmıyım
hiç utanma yok ki hamile hamile beni çağırıyor
anneme gittim bana hiç bir şey yaptırmadı heleki 4.5 aylıkken kadına bak beee
valla ne yapıyorsam kocam için yapıyorum
eltim var aslında hamile değil bişey değil
gitsin onu çağırsın beni çağırması yakışır kaldımı şimdi
işi bıraktım diye yapıyo gelin olduğumu hissettirem diye düşündü herhal
anam bir çoçuğum olsun bak bana bişey yaptırabilecekmi
herşeyde çoçuğumu bahane ederim bende bağaneee
evet işte koycaz mesafemizi olcak bitcek.düşünsene teyzemin kızı ev tuttuğunda kocişimle gittik temizliğine yardım ettik kapısını camını sildik ama onlar biz vana gelirken güle güle bile demedi.bide teyzem kalkmış sen hoşçakalın diye aramadın deyip beni suçluyo.ben kendimden geçtim kocişe ayıp ya.amaaaan ben teyzemle artık telefonda bile konuşamıyorum içimden gelmiyo sonra acaba kötümüyüm diyorum.düşün bide bu kadın benim biyolojik annem diğerleride biyolojik kardeş.onlarla yaşarken yemek bilem yiyemediğim zamanlar oldu aç bile kaldım.ama çok çektim be bacım offfff offfff anlat anlat bitmez.sende boşver takma kafana.arada canın sıkılınca beni düşün yaşadıklarımı düşün bacım şükret boşver.
selam kızlar nazlıcım dilmuhcum diğer arkidişler hiç üzülmeyin dünde ben bi olay yaşadım saatlerce ağladım sonra kendime kızdım ama bazen gerekli oluyorr insan boşalıyorr kendimiiz yiyip bitiriyoruz sonra baş ağrısı göz ağrısı en kötüsü kalp ağrısı.....bu güzel günde rabbim sıkıntı çekenlerin sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versin inşş hepiniizii öpüyorum hepiniz değerlsisnizz annesinizz opuyorumnanaktan
kizlar sizde uzulup aglamayin ya. hepimiz cok hassasiz bu aralar. esimin bile soyledigi herseyi tersten alip aglayabiliyorum ama kimse icin bebeklerimizi uzmeye degmez.opuyorumnanaktan
Aminnnnnnnnnnnnnnn.
eltim var aslında hamile değil bişey değil
gitsin onu çağırsın beni çağırması yakışır kaldımı şimdi
işi bıraktım diye yapıyo gelin olduğumu hissettirem diye düşündü herhal
anam bir çoçuğum olsun bak bana bişey yaptırabilecekmi
herşeyde çoçuğumu bahane ederim bende bağaneee
dilmuhcum nazlıcım üzülmeyin hepsi geçecek ve geri dönüp baktığımzda gülüp geçicez... :teselli:
h.bldm itekcim opuyorumnanaktan
he nannn açıkgözlü olun biraz geçen kayınvalideme elifin verdiği tarif vardı yaaa o tatlıdan götürdümbacım diyorum sana en fazla bi saat kala git.bırak yapsın yemek sende sadece sofra hazırlama faslına yetişirsin.bahanen şimdide var işte belin ağrıyo kasığım ağrıyo falan de.ayyy yalanda değil bak hakikaten her zaman ağrımıyomu.az açık göz ol yavrum
hepimizin kadir gecesi mubarek olsun. Rabbim acilan ellerimizi, yalvaran dillerimizi geri cevirmesin insallah.
ahhhh nazlim, dunden beri bende ayni seyden yakiniyorum. dun okulda vedalasirken guya en yakin dedigim oda arkadaslarim dogru durust gule gule, hayirli dogumlar bile demediler. koca yaz gecti bir kez aramadilar. dusunuyorum ne kotuluk yapiyorum ben bu insanlara diye ama aklima birsey gelmiyor. simdi arayip derdimiz var deseler yine en basta ben kosarim. Allah'a havale ettim ben.
hadi benimkiler dis kapinin mandali. sen ailene darilmisin. sende haklisin tatlim, insan bi sicak ses ariyor. neyse kafaya takipta kizlarimizi uzmeyelim canim. Rabbim herseyi goruyo, biliyo.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?