2009 Kasm Anneleri

hehe süper yapmışın bacım bravo alkisalkisalkis
dilmuhcum öle yapmak lazım ama bu seferde surat yapacak
o daha da moralimi bozacak
ben eniyisi gidem de ara ara sürekli oturam da halimi anlasın
beni çağırdığından utansın
ayyy düşünmek bilem istemiyorum

kız o zaman çenen hiç durmasın oram ağrıyo buram ağrıyo ayaklarım yanıyo ayakta duramıyom.ayy surat yapacakmış hıh.sen sürekli çene yapta utansın çağırdığına ne ayıp aaaaaaaaa

itekcim aslına evimde yapacam yemeği tencere tencere götürem
al diyecem iftara kimi çağırıyorsan çağır şimdi diye:umursamaz:
işte ben kötülük yapamıyorum zoruma giden
ben 1 haftada herkesi çağırdım bir kere yardıma ihtiyaç varmı demedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok anam herkes anlayışsızz valla.ay bacım sende takma kafana

kıslar ben konuyu değiştiriyorum gerildim

benim bebiş çantam hazırda kendi şeylerimi netleştiremedin henüz
hastaneden çıkarken rahat bişeyler deniliyor ya
biz pijamaylamı çıkcaz yoksa eşohman alt üst gibi bişeymi giyek ne dersiniz ona göre koyacam

Bende hiçbirşey yapmasammı diyorum bazen. sonrada diyorumki tıka kulaklarını kapat gözlerini ve nasıl biliyorsan o şekilde yap. Rabbim inaşşallah kolaylık versin hepimizze canım benim.

yıllardır ağladım üzüldüm zaten şimdi en güzel günlerim zehir olmasın istiyorum inşallah başarabilirim. düşünmeden edemiyorum ama ne yaşanacaksa zaten yaşanacak ve herşey kontrolüm dışında olucak sanki. bügüne kadar hep kontrolle gitmeye çalıştım aman kimse üzülmesin o onu duymasın bu bunu görmesin ama bakalım şimdi ne yapıcam. acaba gerçekten kendi ailemizden fazlamı ilgi bekliyoruz. ben hala kendi temizliğimi kendim yapıyorum annemde büyük temizliği yaparız deyip duruyor ama ben diyorum ben olsam aradauğrar bişeylerin ucundan tutmaya çalışırdım sanki. ay nebiliyim yaaa. Rabbimin gücüne gitmesin yine Allah başımızdan eksik etmesin onları sağlık sıhhat versin ama insan alınıyor işte elde değil:sinifsinif:

canim neler hissettigi ve anlatmak istedigini cok iyi anliyorum. dedigin gibi kimseden para pul istemiyoruz. sadece bir sicak ses. ama onu bile cok goruyorlarsa kendileri bilir. biliyorum dogumdan sonrada bir kez arayip nasilsin demiyceklr, bir kere sadece adet oldugu icin gelicekler hepsi o.

su an ezanlar okunuyor ve sadece bebeklerimizi saglicakla kucaklamak icin dua ediyorum Rabbim'e.:teselli:

hepimizin kadir gecesi mubarek olsun. Rabbim acilan ellerimizi, yalvaran dillerimizi geri cevirmesin insallah.
aminnnnnnnnnnnnnn
dilmuhcum nazlıcım üzülmeyin hepsi geçecek ve geri dönüp baktığımzda gülüp geçicez... :teselli:

h.bldm itekcim opuyorumnanaktan
Kesinlikle canım benim unutmakta nasip olsun zaten yoksa ağlarız hep böyle Allah ağlatmasın

Aminnnn küçük annem aminnnn Anneler kıskanılırmı yaa canımız onlar bizim

Kenyaam ararız cnm benim Allah için ararım en başta o yüzden içim kötü olmuyor ararkende..
Hepimiz farklı yerlerde aynı şeyler uğraŞIYORUZ ne garip değilmi inanın ilk yazarken kendimdeymiş gibi hissediyordum bende suç bende deyip durup ağlayıp kızıyordum zaman zaman kendime oysaki şimdi bambaşka birşey olduğunu görüyorum yaşadığımın..Hepimizin yaşadığını hepimizin uğraştığını görüyorum sıkıntılarımı açamıyorum cnm ben paylaşamıyorum hemen ailemi kimseye anlatamıyorum onları kötülemek gibi geliyor bana oysa değilmiş hepimizde varmış bu sorunlar
takmamız lazım öğrenmek lazım ki bununda artık imkansız olmadığını görüyorum daha fazla farklı şeylere yönelmelliyim zaten şimdi bebekler dolduracak uzun bir zamanı:Saruboceq:

bacım benim bi tane beli lastikli kotum var onu kodum.şimdi olmuyo ama doğumdan sonra olur heralde.ben o kotu 6 aylık olana kadar giymiştim

dikişlere değmeyecek şöyle en rahatından bol bi elbise giymeyi düşünüyorum :roflol: :roflol:

dilmuhcum olur o zaman
ama rahat edebilecekmisin kotla
ben valla hamilelğim 3. ayından itibaren hiç kot giyemedim de
hep eşohman altı takıldım
bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum

amin canım

hastaneden cikarken esofman alti ve hafif bir ust yeter canim. birde havaya gore hafif mont falan getirir esin.

göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla

gogus pompasi hemen gerekmeyebilir. bosuna kalabalik etme, gerekirse onuda getirir esin.

aslın elbise olabilir iyi fikir
bende de kadifeden hamile jilesi vardı görümcem verdiydi
onu giyebilirim o zaman
hatta hastaneye giderken de onu giyem de çıkarken de onu giymiş olurum iki kere yük olmaz
kırmızı renkte bide tacımı takarım :lepi:

ben de anladım ki bu dünyada insana bi kocasından bi de anasından fayda var...gerisi yalan..................

Nankör gacılar sizi!!!! Susam susam dedim, sonunda patlattınız benide haaaaklava:

Hepiniz oturunda halinize bi şükredin beee, kocalarınız en azından yanınızda, ben napam??? Kaldım bi başıma çıkarmıyom yinede tıkımı.

Pazar günü annemle caddeye çıktık, annem bir hamile görmüş bana gösterdi "aaaa bak oda senin gibi" diye. Vallaha da hiç düşünmeden verdiğim ilk cevap; "evet ama onun yanında kocası var ve akşamada evlerine döneceklerdir, benim bir evim yok" oldu.
Annemin cevabı "deli" oldu tabii.......

Sonra yine annem bebeğime bir günlük gibi bişey almış, içinde bir sürü boşluk var sen dolduruyorsun; bir maddede "ben doğduğum zaman evimiz ...........'deydi" ve ben bunu görük 2 saat ağladım, benim çocuğumun bir evi yok annanesinin evinimi yazcaz diye......

Arkadaşınız yokmus aileniz yokmus bosverin hepsini, kocanız var bebişlerini hayırlısıylan yolda, bir yuvanız var daha ne istiyonuz, dayak mı????kaydirigubbakcemileklavaoklava:

dilmuhcum olur o zaman
ama rahat edebilecekmisin kotla
ben valla hamilelğim 3. ayından itibaren hiç kot giyemedim de
hep eşohman altı takıldım
bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum

normal dogum olurda sancin gelirse ustunde ne varsa onla gidersin.

ama sezeryan olursa yani gidecegin zamani bilirsen seksi eteklerinden birini giyersin.:roflol:

Aynısı cnm aynısı haklısın Allahım hepsine uzun ömürler nasip etsin bizede sağlık güç kuvvet hepimiz kendi başımıza kalmışız yaa nasıl bir dünya bu insana insan gerek değilmi?

gorunuse bakilirsa herkes patlama noktasina gelmis. hadi bosverin su guzel gunun yuzu suyu hurmetine bizi uzenleri Allah'a havale edip, guzel guzel dualarimizi edelim.
Aynen öyle olacak wannam ev dolup taşacak doğum yorgunluğu kat ve kat artacak herkez bebiş sevecek sonra kapaılar kapanacak kalacağız bizbize opuyorumnanaktan Buda güzel hemde en güzeli Allahım göstersin ogünleri bir kez daha vaybeeee dedirtmezsem herkeze:)Şaka biryana dualarımız bebeklerimizle sağlıklarımızla hep aynı Rabbim göstersin bize o günleri

Canımm esas ben sana kıyamam bu yüzden okuma dedim sana ama konu hepimizin miş konu paylaşımmış ayrıayrı yerlerde bak kaç kişiyiz aynı sorunu fazla fazla paylaşıyormuşuz..Ben gücümü sonuna kadar kullanıyorum hep ama iniş yaşıyorum böyle ağladıkça rahatlıyordum ama bugün farklı artık taşıyamadım tek başıam iyikide taşıyamayacak duruma gelmişim yine kendi başıam ağlayıp oturup dua edecektim şimdi bambaşka düşünüyorum hatta kimseye kızmıyorum bile ..Kıyamam yaa aynı yerde olsak bırakırmıyım ben sizi hiç böyle koşar gelirdim valla bir elin nesi var iki elin sesi var:)

ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…