2009 Kasm Anneleri

dilmuhcum olur o zaman
ama rahat edebilecekmisin kotla
ben valla hamilelğim 3. ayından itibaren hiç kot giyemedim de
hep eşohman altı takıldım
bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum

kot geniş ama bilmiyorum olmadı eşofman koyam ya

ben hamile pantolonumu götürücem canım pijamayla cıkmak sanki tuhaf olur gibi geliyo
bide üzerime bi kazak bir hırka düşünüyorum su kıslıkları bi cıkarayım netlestiricem
bi gecelik doguma girerken
bi pijama cıktıktan sonrası için
hastaneden cıkarkenden normal kıyafet goturucem

Nazlıcım Allah ağlatmasın en önemliside hep hayırlarla işlerimiz hallolsun bitanem. iyi şeyler düşünelim biz elden geleni yapalım büyükse büyüklük küçükse küçüklük...
isterlerse gelsinler birileri bizi candan içten sevsin bize yavrumuz ve kocalarımız yetsin yeter. onlara sarılalım içimizi dökelim Şeniz

:1ninca: :1ninca: :1ninca: Ben sustum.. Canım, güzel yüreklim sustum..Gel bize burada bi kardeş evin var canım seninde konuyu değiştirdik bitti gitti tamamdır :1ninca:

iste bu kadar nazlim. bize bizden baska kimseden fayda yok. sagligimiz, cocuklarimiz yanimizda olsun varsin gerisi olmayiversin.opuyorumnanaktan

beli lastikli hamiş pantolonumla çıkmıştım zaten araba aşağıda kimse görmez diye terliğimi bile çıkarmamıştım bunda da öyle yaparım artık:roflol:
annemden yana hiçbir şey diyemem canım allah razı olsun herşeyimi yapar
ama bende ona kıyamıyorum hem kendine yetişiyor hem bana
allah kocamın kesesine bereket versin diyorum artık kadın çağırıp temizletiyorum ne yapıyım her zaman birilerini çağırmakla olmuyor
göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla
bencede ilk gün lasım olmuyor süt artmaya başladıkça lazım oluyor ben alınca eczacı biriken sütü bebişe vermesin demiş bende çok oluyordu göğüslerde yanma yapıyordu sağıyordum döküyordum

ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir

Benimde hiç biseyim yok bide extra bi rahatım yani, cidden deliyim heralde, yada bizim dr adamı öyle bi rahatlatıyo ki insan hiç doğurmayacagını sanıyo:teytey:

herşeyde uyum sağlamışsın maşşallah deyme keyfine :)

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun inş
nasılsınız
keyifler nasıl bakalım?

sabah erkenden kalkıp ütümü hallettim
dün de çok yoğun geçti kıyafetlerle uğraştım
bi patik bitti ama dikmedim diğerine başladım

bikaç gündür ufak ağrılar var ama sanırım çok yorulduğum için
sabah zor kalktım ama, bacaklarım ağrıyor

oğlan da çok hareketli, akşamları eşimle karnıma bakıyoruz pür dikkat, onunla konuşuyoruz sürekli, şimdiden neşe kaynağımız oldu kereta.

normal dogum olurda sancin gelirse ustunde ne varsa onla gidersin.

ama sezeryan olursa yani gidecegin zamani bilirsen seksi eteklerinden birini giyersin.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
normal istiyom tabi bakalım hayırlısı
sezaryan olusa dediğin gibi yaparım:roflol:
hatta göbeği açık da bir üst giyim de hemen kesip alsınlar deymi

oy oy oyyyy kıyamam sana öyle düşünme canım benim yaa. kocişinde gelicek yavrunla birlikte merak etme yetişicek doğuma inşallah. bak böyle kurup kurup ağlarsan meleğinde çok üzülür sonra. Bak annecin yanındaymış sen böyle yaparsan oda üzülür sonra ama. ayrılıklar böyle geçici olsun canım benim :1hug:

kaydirigubbakcemile5 Şeniz Şeniz Şeniz

göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla

aaa bi ben almadaım galiba şu pompadan...

bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum

yaa geçen sene tv de pelin körmükçüyü göstermişti doğuma giderken... balon elbise giymişti altına mus çoraplar topuklu ayakkabı elinde çekçekli valizi öyle hoşuma gitmişti ki... sezeryan olursa ben de öyle süslü püslü gitmek istiyorum ... normal olursa o sancıyla telaşla ne giyilir bilmiyorum valla...bi de benim bu havalarda giyicek hiç adam gibi bişeyim yok (( 2 tane pant var bi kot bi de siyah ama onlar o güne kadar iyice daralır... çıkarken de dikiş falan olur gene rahat bişey giymek lazım ama benim eşofmanalr falan da daracık öyle kalın pedler falan kullanıcaksak giyilmez valla...

ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir

yok kız geç kalmadın.aramızda nerdeyse 3 hafta var ben daha yeni yıkamaya başladım bebişin cicilerini.

Benimde hiç biseyim yok bide extra bi rahatım yani, cidden deliyim heralde, yada bizim dr adamı öyle bi rahatlatıyo ki insan hiç doğurmayacagını sanıyo:teytey:

dimi canım yaa adam sanki biz doğurmıycakmışız gibi davranıyor düşünme bunları deyip duruyor Ama öyle olmasıda iyi sanki

Hoşgeldin şekerimm Kadir geceniz mübarek olsun canım..

Kızlar benimde pijamalarım vs yok alınanlarda hazır değil alırım hepsini ama yıkama ütüleme çanta hazırlama bayram sonrasına bırakmayı düşünüyorum az sonra doktorumuda arayıp yarına randevu almayı düşünüyorum olursa tabiki bakalım olmazsa bayram sonrasına kalacak bakalım..

herşeyde uyum sağlamışsın maşşallah deyme keyfine :)

ben böle hazırlık ney yapıyom ama bakalım beni neler bekliy
ben hazır olma da dedim ne olur ne olmaz
başımıza gelecekleri göremiyok cnm
bide son ayımdaki karnımın şişkinliğinide bilemiyom
bi bakmışım geceliklerim sütyenlerim olmuyydelikafadulden
sil baştan sonra abowwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…