dilmuhcum olur o zaman
ama rahat edebilecekmisin kotla
ben valla hamilelğim 3. ayından itibaren hiç kot giyemedim de
hep eşohman altı takıldım
bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum
kıslar ben konuyu değiştiriyorum gerildim
benim bebiş çantam hazırda kendi şeylerimi netleştiremedin henüz
hastaneden çıkarken rahat bişeyler deniliyor ya
biz pijamaylamı çıkcaz yoksa eşohman alt üst gibi bişeymi giyek ne dersiniz ona göre koyacam
Nankör gacılar sizi!!!! Susam susam dedim, sonunda patlattınız benide haaaaklava:
Hepiniz oturunda halinize bi şükredin beee, kocalarınız en azından yanınızda, ben napam??? Kaldım bi başıma çıkarmıyom yinede tıkımı.
Pazar günü annemle caddeye çıktık, annem bir hamile görmüş bana gösterdi "aaaa bak oda senin gibi" diye. Vallaha da hiç düşünmeden verdiğim ilk cevap; "evet ama onun yanında kocası var ve akşamada evlerine döneceklerdir, benim bir evim yok" oldu.
Annemin cevabı "deli" oldu tabii.......
Sonra yine annem bebeğime bir günlük gibi bişey almış, içinde bir sürü boşluk var sen dolduruyorsun; bir maddede "ben doğduğum zaman evimiz ...........'deydi" ve ben bunu görük 2 saat ağladım, benim çocuğumun bir evi yok annanesinin evinimi yazcaz diye......
Arkadaşınız yokmus aileniz yokmus bosverin hepsini, kocanız var bebişlerini hayırlısıylan yolda, bir yuvanız var daha ne istiyonuz, dayak mı????kaydirigubbakcemileklava oklava:
Aynen öyle olacak wannam ev dolup taşacak doğum yorgunluğu kat ve kat artacak herkez bebiş sevecek sonra kapaılar kapanacak kalacağız bizbize opuyorumnanaktan Buda güzel hemde en güzeli Allahım göstersin ogünleri bir kez daha vaybeeee dedirtmezsem herkeze:)Şaka biryana dualarımız bebeklerimizle sağlıklarımızla hep aynı Rabbim göstersin bize o günleri
beli lastikli hamiş pantolonumla çıkmıştım zaten araba aşağıda kimse görmez diye terliğimi bile çıkarmamıştım bunda da öyle yaparım artık:roflol:kıslar ben konuyu değiştiriyorum gerildim
benim bebiş çantam hazırda kendi şeylerimi netleştiremedin henüz
hastaneden çıkarken rahat bişeyler deniliyor ya
biz pijamaylamı çıkcaz yoksa eşohman alt üst gibi bişeymi giyek ne dersiniz ona göre koyacam
annemden yana hiçbir şey diyemem canım allah razı olsun herşeyimi yaparBende hiçbirşey yapmasammı diyorum bazen. sonrada diyorumki tıka kulaklarını kapat gözlerini ve nasıl biliyorsan o şekilde yap. Rabbim inaşşallah kolaylık versin hepimizze canım benim.
yıllardır ağladım üzüldüm zaten şimdi en güzel günlerim zehir olmasın istiyorum inşallah başarabilirim. düşünmeden edemiyorum ama ne yaşanacaksa zaten yaşanacak ve herşey kontrolüm dışında olucak sanki. bügüne kadar hep kontrolle gitmeye çalıştım aman kimse üzülmesin o onu duymasın bu bunu görmesin ama bakalım şimdi ne yapıcam. acaba gerçekten kendi ailemizden fazlamı ilgi bekliyoruz. ben hala kendi temizliğimi kendim yapıyorum annemde büyük temizliği yaparız deyip duruyor ama ben diyorum ben olsam aradauğrar bişeylerin ucundan tutmaya çalışırdım sanki. ay nebiliyim yaaa. Rabbimin gücüne gitmesin yine Allah başımızdan eksik etmesin onları sağlık sıhhat versin ama insan alınıyor işte elde değil:sinifsinif:
bencede ilk gün lasım olmuyor süt artmaya başladıkça lazım oluyor ben alınca eczacı biriken sütü bebişe vermesin demiş bende çok oluyordu göğüslerde yanma yapıyordu sağıyordum döküyordumgöğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla
ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir
herşeyde uyum sağlamışsın maşşallah deyme keyfine :)aslın elbise olabilir iyi fikir
bende de kadifeden hamile jilesi vardı görümcem verdiydi
onu giyebilirim o zaman
hatta hastaneye giderken de onu giyem de çıkarken de onu giymiş olurum iki kere yük olmaz
kırmızı renkte bide tacımı takarım :lepi:
wannacım öle yapam cnm eşim gerekeni getirir
eşohman dedin de peki sezaryan olunca da giyilirmiki
normal dogum olurda sancin gelirse ustunde ne varsa onla gidersin.
ama sezeryan olursa yani gidecegin zamani bilirsen seksi eteklerinden birini giyersin.:roflol:
Nankör gacılar sizi!!!! Susam susam dedim, sonunda patlattınız benide haaaaklava:
Hepiniz oturunda halinize bi şükredin beee, kocalarınız en azından yanınızda, ben napam??? Kaldım bi başıma çıkarmıyom yinede tıkımı.
Pazar günü annemle caddeye çıktık, annem bir hamile görmüş bana gösterdi "aaaa bak oda senin gibi" diye. Vallaha da hiç düşünmeden verdiğim ilk cevap; "evet ama onun yanında kocası var ve akşamada evlerine döneceklerdir, benim bir evim yok" oldu.
Annemin cevabı "deli" oldu tabii.......
Sonra yine annem bebeğime bir günlük gibi bişey almış, içinde bir sürü boşluk var sen dolduruyorsun; bir maddede "ben doğduğum zaman evimiz ...........'deydi" ve ben bunu görük 2 saat ağladım, benim çocuğumun bir evi yok annanesinin evinimi yazcaz diye......
Arkadaşınız yokmus aileniz yokmus bosverin hepsini, kocanız var bebişlerini hayırlısıylan yolda, bir yuvanız var daha ne istiyonuz, dayak mı????kaydirigubbakcemileklava oklava:
Nazlıcım Allah ağlatmasın en önemliside hep hayırlarla işlerimiz hallolsun bitanem. iyi şeyler düşünelim biz elden geleni yapalım büyükse büyüklük küçükse küçüklük...
isterlerse gelsinler birileri bizi candan içten sevsin bize yavrumuz ve kocalarımız yetsin yeter. onlara sarılalım içimizi dökelim Şeniz
göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla
bide hastaneye giderken ki mevzu var
o zaman bile ne giyeceğimizi bilmiyorum
ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir
Benimde hiç biseyim yok bide extra bi rahatım yani, cidden deliyim heralde, yada bizim dr adamı öyle bi rahatlatıyo ki insan hiç doğurmayacagını sanıyo:teytey:
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun inş
nasılsınız
keyifler nasıl bakalım?
sabah erkenden kalkıp ütümü hallettim
dün de çok yoğun geçti kıyafetlerle uğraştım
bi patik bitti ama dikmedim diğerine başladım
bikaç gündür ufak ağrılar var ama sanırım çok yorulduğum için
sabah zor kalktım ama, bacaklarım ağrıyor
oğlan da çok hareketli, akşamları eşimle karnıma bakıyoruz pür dikkat, onunla konuşuyoruz sürekli, şimdiden neşe kaynağımız oldu kereta.
herşeyde uyum sağlamışsın maşşallah deyme keyfine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?